2007-12-29
 11:52:44

Mycket bättre idag :)

Jaa verkligen idag är det ingen magsjuka. Tommy är uppe på benen igen och tog precis en liten tur med Boss. *skönt*

Så idag behöver det städas lite och byta sängen och laga mat kanske inte skulle vara en sån dum idé har inte ätit sen jaa på några dagar nu och det är inte så jätte bra när man har en litten bebbe i magen som ska växa och må bra :)

Så upp och hoppa ur sängen nu så ska vi se till att det blir fint här hemma igen och inte lukta en massa instänkt !! hahah fyyy fan..


Tjaoo
2007-12-28
 12:13:58

Magsjuka !!

Magsjuka vad ska det vara bra för ?? !! :/ Mådde jätte dåligt här i onsdas kväll och visste fan inte va det var, men det fick vi reda på ett dygn senare och det var magsjukaaaa!! Har sprungit på toan konstant från 23.00-04.00 ! Och nu har Tommy blivit smittad för nu började han spyy som en tok i morse, så det är bara att ligga kvar i sängen hela dagen och se till att bli frisker !! Vi har iallafall fått i oss filmjölk med jordgubbssmak och det var gott för det var alldeles tomt i magen ... Tommy ligger och försöker att sova han för han mår bara illa när han har ögonen öppna, stackaren.. Han var helt underbar i natt kan jag ju bara medela, han var vaken tills jag somnade och tittade så att mina värden var bra . Goding vad skulle jag göra utan dig ! ;) Du är helt enkelt den bästa !!<3



Jaha annars har det varit lugnt fått ordning på det mesta efter julen, och det är skönt att det är över ! Vi har varit iväg och köpt en ny tv, äntligen, en stooor tv blev det med, 40" samsung en svart som ska sitta på väggen i vardagsrummet, det har vi sparat till tillsammans så vi la ihop och köpte en nu här i mellandagarna. Den hade faktiskt gått ner 6 000 kr och då slog vi till och gjorde ett bra köp :D

Och internet har vi fixat nu med :D Det tog ett tag, men tele2 är så dumma i huvet och det skulle inte komma förrän om 6 veckor till och dom har krånglat så mycket med oss nu så vi tröttnade och köpte en mobilt bredband och fick det samma dag ! *great great*

Så nu ska jag göra om lite på min blogg här för jul är det ju inte längre tycker inte jag :D hehe


BYe bye
2007-12-24
 20:36:14

GOD JUL !!!

idag är det jul och det har varit full rulle hela dagen och nu sitter alla i bråten har precis ätit julgröt och bara myser med en massa alkohol och saft ;D

Väldigt nöjd med klapparna är vi med :
Elvisp, pizzamaker, kaffebryggare, stavmixer, en massa barngrejer, ladyshaver, eltandborste, en byrå, massa verktyg och ett elelement, Höganäsmuggar (svarta), skål med en massa choklad, nån kock-eld-tändare, snapsglas, film och sen av Tommy fick jag en volymaster, "mellan" locktång, 1+2 Harry Potter böckerna, presentkort på Hm :) Nöjd som bara den tur att jag har dig goding <3 Av mig fick han en ny mobil, nya mysisar, mössa, kallingar, anatomikudde ;) 
Och nu i mellandagarna har vi tänkt att köpa en ny tv :) Sen fattas bara internet så har vi alla kanaler så att man kan titta normalt på tv utan att behöva ligga i sovrummet och glo på filmer man redan sett 1 000 000 000 ggr !

Är ni nöjda så här länge med all mat och klappar ?? Det är iallafall jag, men det hade allt fått vara lite vitare och kallare ute !!! Ska gå tillbaka nu och sätta mig och smågosa med min darling och alla andra som är här !



2007-12-23
 22:36:51

Imorron-Bingolotto.

japp japp imorron är det dags för jul! Fort tiden går.. Vi har firat lite jul redan idag med min familj, men imorron är det massa julklappar-mat och flängande överallt innan det är dags för att få lägga sig i sängen och gosa ..



Och den här kvällen med uppesittarkvällen med bingolotto jaaa du den tar nog aldrig slut ! haha, segt som bara den...








God Jul allihop!!! :)








2007-12-17
 19:57:45

Snart....

Ännu en dag närmare julafton bara en vecka kvar nu !  :) Skönt att julklapparna är klara och allt !!

Hoppas internet kommer snart, så man har lite att göra om dagarna !!!



Byee--
2007-12-15
 19:31:15

Snart är julen häär!

haha inte alls långt kvar :D och snart är alla julklappar inhandlade det är bara nån enstaka kvar !!



Längtaaaar...
2007-12-02
 11:51:51

Händelserik helj..

Ja det var verkligen ett tag sen jag skrev, men det blir lätt så när man aldrig får internet när det egentligen ska komma :S Så får väl hoppas på det nu till veckan som kommer....

Nu är iallafall huset istortsett klart med tavlor och hyllor och allt annat småpyssel som ska upp. Det enda som väntas framåt våren är en ny toalett och utsidan av huset ska målas och byta panel. Sen senare i höst kanske det börjas med källaren, så grejer det finns det allt att göra med ett hus även fast det inte är så stort :)
Det börjar kännas bättre nu iallafall att bo där, men man känner sig väldigt väldigt låst om dagarna när man fortfarande bara har en bil.. *suck* Men som tur är har jag massa klippningar inbokat och det är superduper det :D Då får man ju träffa lite folk iallafall :) Så har jag ju självklart min tokiga lilla vovve med och det är tur :)

Så nu i heljen har det hänt lite i fredas var det födelsedagsfest för Lina som har fyllt 21 nu i veckan och det var kul, köpte med mig lite alkolholfritt och det gick allt ner :D Sen var det ju vissa som var fullare än andra :D :D :D haha
Så igår kom Lina och Ewe och hälsade på i huset och var nyfikna på hur det såg ut .. Sen vart vi uttråkade så vi satte oss i Ewes bil och körde runt i Karlskoga ett tag tills man tröttnade på det med , så då var det bara att åka hem och ta en nattmacka och krypa ner i sängen och sova :!! Tack för en lite mer händelserik helj än vad jag är van vid nu för tiden :)

Så nu idag så ska jag och Tommy ner på stan och gå på skyltsöndagen....




Byebyebyebyebye

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!