2008-06-29
 11:22:12

Jag klara det ! ;)

Ja nu är det ju så att jag var ute och hade jätte skoj faktiskt -Tack alla söta för att ni gjorde min kväll super rolig- ( Saknade min Ewe och Sandra (grannen) då hade kvällen varit fulländad, men fick ett gulligt mess av båda och då var kvällen räddad. dom jobbar ihjäl sig istället för att roa sig ;P )

Jag blev full och det kom allt fram lite fyllehicka som jag alltid lyckas med ! -haha- Vi fick tag på biljetter i sista sekunden, så behövde inte pallra oss ner hur tidigt som hellst, tror vi var framme vid halv 12 -TACK MY ! :) - Björte var super bra som alltid !!

Det är verkligen tack vare alla som kommenterat - Sandra (grannen) - Min pojkvän , Som gjort att jag pallra mig ut och det var skoj ! Nu kommer det ju inte hända nästa helj igen och inte på ett tag framöver, för det var lite jobbigt absolut, att vara ifrån dom här hemma, men jag klarade det och är glad för det... Jag smsade kanske 100 sms till min älskling för att höra att det gick bra och självklart gjorde det dä ! Han är helt enkelt den bästa i hela världen ! 


Nu ska jag krypa ner och mysa med min familj igen och bara njuta av denna soliga - blåsiga dagen :)


Ha det gott :)
2008-06-27
 21:28:09

Butterkaka!!

-SUCK- Jag som vill så gärna !!

Finns en liten chans imorron med att vi får tag på några biljetter för jag tänker inte ställa mig i köö kl 22.00, nej fyy vill ju gå ner med hela festen tillsammans och ha stämningen omkring oss :D Det återstår och se vad lördagen har att vänta?!

Var på stan med mina älsklingar Tommy och Alva efter att vi hade varit på banken. Gick först ner och köpte ersättning till Alva eftersom jag glömde det men inte det kokande vattnet -haha- Jaja tankspridd kan alla vara! Sen åt vi lunch på "Kafé Kulan", och fortsatte sen in på klädaffärena och skulle först och främst hitta lite kläder till Alva och vi hitta massa bra :) Sen på slutspurten så blev det Jon & Jonna och Tommys syster Lina jobba så hon hjälpte mig och hitta lite kläder till BJÖRN imorron om det nu blir så, annars får det hänga kvar och ruttna till nästa gång jag ska ut (När det nu blir)...Vart riktigt nöjd faktiskt :)



Måste bara säga att det är jätte skoj att ni kommenterar och det känns skönt att höra vad andra tycker faktiskt !! Men det är faktiskt en sak som får mig lite fundersam, VARFÖR är det så jävla konstigt när MAMMAN till barnet ska ut och ha skoj?! Skulle det vara PAPPAN som skulle ut och göra samma sak, då skulle fan inte en jävel bry sig - WHY ??!!


KRaaaaM
2008-06-26
 21:32:42

Samvetet !

Ja nu är det ju faktiskt så att det är BJÖRN ROSENSTRÖM på lördag och jag har ju sagt sen länge tillbaka att det är ju verkligen det ända uppträdandet som jag skulle vilja gå på och se i sommar, men nu är Alva bara 3 månader och som mamma så har man ett samvete som ska hålla sig lugnt med och det vet jag inte riktigt om det gör :S Kommer jag ju inte att märka förrän jag är iväg från henne. ?!

Är man en dålig mamma om man ska ut och roa sig med sina vänner för en kväll fast ens dotter är hemma med pappan och sover ?! Ska ju faktiskt inte lämna bort henne utan hon är hemma med sin kära far ?!?!

Jag kommer ju hem senare och jag kommer inte dricka så jag får krypa hem absolut inte ! Satt ju med min familj och Sandras familj och Lina och Robin på midsommar och drack lite och sen gick vi girls och Robin till Amanda och David en stund ett par timmar och då kände man ju att man satt på helspänn och jag skrev ju då i mitt inlägg att Statt eller Wickan kommer att få vänta, men så fick jag reda på att BJÖRN kommer nu i heljen ! -suck-
VI får se hur denna helj slutar och om samvetet tillåter ! :S


KRaaaaM !
2008-06-26
 16:33:57

Försäkringskassan !

Helt hopplösa är dom där förbannade FÖRSÄKRINGSKASSAN! Nu fick vi pengar idag och som vanligt så fick jag för lite pengar ! Denna gång 400 kr för lite och det är fan mycket pengar om man tänker blöjvägen ! Förra månaden fick jag 600 kr för lite, och tänkte att det kommer väl en till utbetalning med dom när dom ser att dom har betalat ut efter det lägsta mammapengen som jag hade innan det blev förhöjt !  Men NEj det har fortfarande inte kommit några pengar och när jag såg att det blev för lite så ringde jag upp dom... Hmmm var 388 personen i kö och det skulle ta upp till 30 minuter innan jag skulle komma fram ! Absolut inte att jag tänker lägga på så jag väntade och sant som det sas så tog det en halvtimme innan jag kom fram ! Helt förbannat otroligt !
Kom i allafall fram till att det var dom som hade betalat ut för lite och han sa att pengarna skulle komma inom en snar framtid :D  -happy-
Mammapengarna är inte stora och dom blir ju så fan mindre om man inte får som man ska !! :( Så innan nästa barn kommer gäller det att jobba massa massa !!

Jahopp snart slutar min älskling och vad jag längtar idag efter honom ;) Då blir det att slänga i sig lite mat sen ner till stan och gå på "Karlskoga festen" som inte blev av igår ! Men idag blir det med "grannarna bakom" vi ska åka ner med och umgås ! -skoj skoj-

Ska "prata" med min lilla ängel som är vaken nu :)

BYeeee
2008-06-25
 16:26:24

Dop bokat och klart !

Japp nu är dopet bokat och det blev i den stora kyrkan och ev. fika i 39:an efterråt, får svar på fredag dag om det var oki så det inte var nån annan som bokat innan !

Ja annars har vi hunnit med en lååång promenad idag med Sandra-Izabella-Leo alltid lika skoj :)

Så har två av mina klippningar varit här och nu återstår dom sista kl 18 :)

Ikväll var det planerat till en början att jag skulle med Ewe och co till "Karlskoga festen", men vi skiter nog i det idag för det skulle antagligen inte vara nå skoj att titta på iallafall, dom flesta skulle uppträda inne på statt vid 10 och då vill jag nog vara hemma hos mina godingar här istället för att springa på statt... -No No- Så nu sa vi att vi skulle ses och göra nått annat istället och undra vad det kan bli ?! :)




Ska se om min lilla älskling ska vakna snart och umgås lite med sin mamma :D -hehe-
2008-06-24
 14:57:24

Storlek 62 :)

Hallååå det har hänt mycket på bara en vecka med lilla Alva som inte är såå liten längre ! Hon har gått upp ännu en storlek till 62 :) Så nu får man använda lite nya kläder igen och det är super skoj :) -hehe-

Nu har jag nyss badat Alva som både hade bajsat och spytt ner hela sig så då var det nog, skulle egentligen bada ikväll, men det gick verkligen inte att vänta ! Hon luktade surt ! :S -haha-

Så kommer Malin snart och vi ska bleka hennes underhår för andra gången och hoppas det sista av det mörka försvinner :)


Pratade med Sandra för en liten stund sen och hon var helt upp över öronen ! ;D Hon hade hittat Leo på andra sidan staketet mot skogen och hon hittade inte vart han kunde ha kommit över !? Men det gick bra hon bröt upp hela stakete och fick in Leo igen och nu sitter han inne i huset... :D Hon är äntligen lite ledig och vi alla familjemedlemmar ska kanske ut på en promenad sen med hundar och barnvagnar och vädret tillåter !!

Slut skriver för den här gången !!

BYE
2008-06-24
 10:30:57

Suck

Igår klippte jag Tommy och färgade håret på honom, han blev shiiit snygg som alltid ;) 

Så efter att jag gjort klart han och Alva hade somnat så tänkte jag att jag skulle göra lite slingor i utväxten som blivit, och jag drog upp slingor i hättan och sen brukar jag inte sitta mer än 20 minuter för vill inte ha det för vitt ! Sitter med det först i utväxten 10 minuter sen drar jag ut det i topparna dom sista 10 så att det får en liten uppfräschning, ja det var inget mer med det utan brukar hålla stenhård koll på tiden, men inte igår !! Efter att jag dragit ut dom i topparna satte jag mig vid datorn och började prata med lite folk på msn och läste lite bloggar ... GaaaH ! Kom på en timme senare att fan jag har glömt att skölja ur och jag var helt säker på att hela håret skulle ramla av mig ! Sköljer ur det och det var inte alls mycket hår som lossna, men det blev alldeles för ljust !!! :S -suck- Så satt i en inpackning för att åter kurera det lite, så lät jag det vara under natten . Nyss hoppade jag in i duschen och gjorde åter en inpackning och nu ska jag göra iordningen det och ser hur det blir, men kommer absolut att göra lite mörkare slingor i en toning och inte färga ! -No No- 



Även dom bästa kan glömma och göra fel :D -hahahhaha-


Jaja men nu är det dags att göra iordning detta blonda fina hår -ironi- ;)

Byeeee
2008-06-22
 18:57:46

Midsommar m.m

Yes nu är midsommar-heljen redan över ! Helt otroligt vad heljerna flyger förbi !

Men vi har haft en super bra helj tillsammans med "grannarna bakom" :P (Sandra-Robin-Izabella-Leo-Panter) Har ätit massor med mat, blev tillochmed över så mycket att vi fick äta samma mat i två dagar ;D Gör inget det var såå gott !
Sen hade vi bestämmt att lite skulle det drickas och jag drack 2 öl och 3 cider och vart alldeles lagom, ingen överdriven fylla som man allt lyckades med förr :D Nej nej nu är jag mamma och jag vågar helt enkelt inte dricka för mycket utan tog det jätte lugnt... Vi började dricka lite hemma hos Sandra och Robin så kom Lina och Robin dit, sen bestämde vi oss att vi kunde ju gå till Amanda och David som inte bor så långt bort och det gjorde vi, trevligt var det... Men Lina och Robin blev som sagt fööör fulla :D så dom åkte hem tidigare och jag och Sandra blev kvar en stund till. Det kändes som en evighet för jag längtade ihjäl mig efter mina godingar här hemma! Är verkligen inte van att lämna dom så länge ! Men det är ju både positivt och negativt. Det positiva är ju att Tommy får egen tid med våran lilla skatt och det negativa är ju att jga blir helt nojjig !! Så att gå ut på tex. statt eller wickan får allt vänta ett bra tag till ! Absolut inte redo ! Kan inte förstå dom som kan lämna bort sin små så tidigt, men man är väl olika ! :S
Jaja men det har varit en bra helj och jag är jätte nöjd !

Nu är det dags att titta om Alva vaknat :)
2008-06-18
 22:39:37

Goo Natt

Nu ska familjen JOhansson gå in och lägga sig och SOVA :)

Natti Natti !!

2008-06-18
 20:44:04

Copierat från Sandra ;)

Hur många barn har du?
1

Vad heter h*n och varför heter h*n så?
Alva heter min prinsessa och hon fick det namnet för vi tyckte det var fint och det var det namnet vi var överräns om :)

Vad skulle h*n hetat om hon var av det andra könet?
Colin

När föddes hon?
3 april -08 kl 05.52

Vad vägde hon när hon föddes?
3280 g

Hur lång var hon när hon föddes?
49 cm

Hur lång tid tog förlossningen?
Alldeles för länge, men när krystvärkarna väl börja var hon ute efter 40 minuter :)

Tog ni reda på könet?
Nej, ville att det skulle bli en surprice !

Hur länge ammade du?
2 månader, sen tog mjölken slut :(

Är du tillsammans med pappan?
Jajamensan och är jätte kär ;)

Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
21 år

Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
22 år ( jag hann fylla 22: )

Hur ofta är du barnledig?
Har inte hunnit med det än, min lilla prinsessa är alldeles för liten att lämna iväg och jag skulle inte klara det riktigt än !

Vill du har fler barn och isåfall hur många?
Ja visst, kanske 2-3 till :D

Om du får fler barn, vad ska de heta?
Flicka: Vet inte riktigt, men det finns många fina ex: Althea är en av favoriterna :)
Pojke: Colin :)

Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn?
Verkligen inte, det är en känsla som det inte finns ord som räcker till att beskriva med !!!
2008-06-18
 13:36:36

4925 g och 58 cm

Har varit hos Barnmorskan idag och skulle väga och mäta min lilla prinsessa ;) Hon hade gått upp massa massa och det känns skönt !! Nu väger hon nästan 5 kilo haha : 4925 g och 58 cm, hon hade allt växt 1 cm till, +730 g på två veckor :D 
Det går fortfarande bra med ersättningen, hon har inge magknip och sover så nöjt efter maten :) Jag ifrågasatte varför hon sover så mycket och om det var nån fara att hon gjorde det ?! Men det var ingen fara utan jag skulle låta henne sova hur ofta hon vill och hur länge hon vill, för hon var väldigt aktiv och med när hon väl var vaken så vi skulle bara köra på som vi gjort :) Känns skönt !! Nu ska vi inte tillbaka förrän på 3 månaderskontrollen och då börja vaccenationerna, usch otäckt med sprutor på dom här små, men det är ju bra då blir dom inte sjuka !

Ååå älskar mitt lilla hjärta, hon är så underbar min Alva <3

2008-06-17
 22:11:29

Bra dag ..

Idag har varit en bra dag... Har hunnit med en klipp och sling och sen har jag städat lite och sen efter Tommy sluta jobbet så hann vi in en snabbis till Jula innan vi åkte till hans mamma och pappa.. Där blev man varmt välkommen och fick en liten present och mat :) Lina var med där och brun och fin hade hon blivit !! ;P
Alla är nog lite chockade eller överraskade att vi har förlovat oss, för vi har ju inte sagt nått om det ! -haha- Tillochmed jag har kunnat vara tyst, :P

Som sagt så har det varit en bra dag och nu ska vi lägga oss och gosa alla 4 innan vi somnar för kvällen !!

Natttiii

2008-06-17
 13:16:49

R.I.P

Inte för att jag kände dig så jätte väl, hälsade om man träffa dig ... Men det är så illa att det ännu är en ung människa som ska lämna denna jord !



Vila i frid Jennifer Niiniikivi !
2008-06-17
 13:15:02

Förbannat !

Förbannade skatteverket... Eller det är inte deras fel heller det är väl i själva verket mitt eget fel, men shit the same.! Jag har betalat in det jag skulle betala i år, men glömde skicka in själva deklarationen ! åååå glömsk ! Jag hatart !

Så hoppas nu att jag inte behöver betala in förseningsavgift som det kan bli risk att jag får göra !! Det var inte billigt ! :(

Jaja men iallafall idag blir det lite klipp sen ska vi ner till Tommys mamma och pappa och hälsa på ...



Hej så länge !
2008-06-17
 13:08:36

Alva !

Ååå fick sååå fina bilder på Alva av Natta igår :) Trodde jag skulle dööö, finns det nån sötare ?! :




Sååå himla goo min tjej ;)
2008-06-16
 19:40:36

3 år och Förlovning !

Jajamensan idag är det 3 år sen vi blev tillsammans :) -underbart-

Så bestämde vi oss att vi skulle förlova oss nu på våran dag ! Bättre kan det inte kännas . Älskar Tommy så fruktansvärt mycket ! Har hittat min livskamrat :)



Vi har ätit jätte goo mat och har våran egen kväll ikväll hemma i soffan och myser eftersom våran lilla skatt sover redan och vill inte lämna bort henne riktigt än ! Men det gör inte oss något, vi kunde ju faktiskt laga lika go mat hemma . Det blev Bakpotatis-grillat (kyckling & flintastek) - bearniesås- gräddfil med massa purjolök och rödlök i - grönsaker ! -Mmm-

   


Åter till min darling och gooos i soffan ;)

2008-06-15
 21:32:27

Skönt.

Det känns skönt att det är många som har kommenterat i mitt senaste inlägg om Amning ... Tack för alla svar ;)

Den här heljen har varit helt perfekt ! Tommy har varit hemma och varit lite halv-krasslig, men ändå orkat hjälpa till massor med både hem och Alva ;) Snart är badrummet helt klart bara panelen i taket och vattnet till handfatet kvar :) Blir sååååå snyggt ! Sen är Alvas rum snart klart med, bara texten : Little Princess på den rosa väggen och lister och fönstret ska bli vitt !! Ååå det är så fint...

Jaja nu ska jag in till Alva och ligga och läsa en stund innan jag ska somna, har haft huvvevärk istortsett hela dagen !


Byee byeee

2008-06-14
 00:07:56

Amning

Att folk yttrar sig om att jag har tagit det så hårt med att jag inte kunde amma mer, eftersom min mjölk tagit slut, tycker jag är helt sjukt ! Klart som fan att det är frustrerande om man inte kan ge sitt barn mat och det bästa för barnet med dessutom !! Jag ville amma mitt barn så länge det gick och det gjorde jag nu, men hade tänkt mig iallafall tills hon kunde börja dricka välling, så man slapp ersättning eftersom det finns mjölk som kommer ur brösten som är till för barnet som växt innuti mig !! Det mänskligaste och naturligaste ditt barn ska ha och självklart det bästa .... Nej då, då finns det ju dom som är så förbannat emot det och tycker det är: äckligt - jobbigt osv osv , men klandrar jag dom ??! Absolut inte, alla är vi olika, men tycker jag nu att det var skit jobbigt och vart ledsen och frustrerad då ska andra uttrycka sig !! Blir så förbannad ! Sköt erat så sköter jag mitt !! 



Så nu har jag fått skriva av mig nu kan jag gå och lägga mig och nanna gott :)

Ska ligga och lukta och gosa och bara tittta framförallt på min ögonsten ALva :


2008-06-13
 18:28:46

Bröst-Praliner

Tommy har varit hemma heeela veckan, det har varit bra och dåligt... Dels är det ju aldrig kul att vara sjuk och när han väl är sjuk så är han Jätte sjuk ! Men sen har han hjälpt till massor med Alva och det har varit skönt att få lite avlastning ibland, men hon är ju inte en jobbig bäbis, men man får lite mer egen tid! Behöver inte springa in i duschen och duscha på mindre än 5 minuter och raka benen är inte änns att tänka på osv... jääjää men så är livet och jag älskar det ;P


( Min stooora kärlek )


Så idag har Ewe varit på besök :) Och hon hade med sig en massa massa choklad -Mmmmm- :P


( Bröst-Praliner  -haha- )

   
Ewe och Alva )




Jaha vad kommer hända ikväll då?? -hmmm-

2008-06-13
 18:06:31

Gårdagens besök :)

Igår var ju Natta - Elias och Linda - Tove och hälsade på :) Har lite bilder att bjuda på!

 
( Natta och Elias )

 
( Lilla Tove )
2008-06-13
 17:45:07

Älskar att vara mamma :)



Världens goaste tjej ;)
2008-06-12
 17:13:41

Dagbok

Haha mamma var här för 2 veckor sen och hälsade på och då fick jag en massa gamla brev och dagböcker som fanns på vinden :D Har påbörjat en dagbok och det är såååååå pinsamt ! Har sagt till Tommy att det är strängt förbjudet att läsa mina gamla dagböcker, hur illa är det inte att man är 12 år gammal och har haft första killen och sen vara tillsammans med tre killar på en månad ?? -öööhh- illa illa :D

Natta - Elias och Linda - Tove har åkt hem och det är skit kul att sitta och söla lite skit ;P Dom ska ut imorron och hoppas att ni får det skoj !! Jag väntar ett tag till innan det blir röj och då ska jag dra med mig Sandra och då ska vi på statt -längtar- ;P

Nu snart ska jag sätta mig i bilen och åka ner till syrran och klippa hennes grannar !

Nej nu drar jag :) 
2008-06-12
 12:27:52

10 veckor !

Idag är Alva redan 10 veckor. Det har gått 10 veckor sen hon kom till världen, helt otroligt vad tiden rinner iväg :)



Mammas ögonsten ;)
2008-06-12
 12:25:15

Titta in dom här Godingarna !





TJockisarna dååå ;P

2008-06-12
 11:58:52

Cykel-Sockerkaka-Besök

Har hunnit med en massa nu på morronen, trodde det skulle bli en lång sovmorron idag, men nej nej... Tommy åkte iväg till jobbet och kände sig frisk, men efter en stund när han hade börjat med en bil och skulle göra service så började han bli kallsvett och skakig, så viruset sitter nog fortfarande i kroppen..Så han kom hem till oss igen runt 9. Då gick jag upp och duscha och klädde på mig och cyklade iväg till konsum. Det var länge sen jag cyklade, men det gick jätte bra :D Handlade det jag skulle ha och åkte hem igen.. Hemma började jag med en sockerkaka (skräll), för Linda och Tove kommer på besök idag och ev. Natta och Elias , ska bli skoj :)

Sockerkakan är klar och den blev super goo :) Måste ju provsmaka innan !! -haha-

Mina godingar
sover nu och Boss springer ut och in från altanen och har beslutsångest om han ska vara inne eller ute :D

(haha just nu ligger dom så här och nannar)


( Bossman på altanen )

Ska gå och kika vem som vill mig nått på telen !

Byeeeee
2008-06-11
 20:46:35

Åska !

Fyyy avskyr verkligen ÅSKA ! Tycker det är lite otäckt :S Tur att det är över nu iallafall....

Sandra och jag har varit på promenad (Bellsan - Leo - Boss med) , men jag var barnvagnsfri ;P Tommy var ju som sagt hemma idag och han fick sova med lilla Alva medans vi var borta :)
När jag kom hem så åt vi lite mat och sen började vi städa lite i Alvas rum och sen bar ut alla elementen.. Så nu är det dags att göra om kök och hall :S Fan, vi renoverade det mesta innan vi flytta in, men men nu kommer jag antagligen att bli av med panelen i köket som jag tycker är så fult ! -hoppas hoppas- Skulle vilja ha grönt i köket, för tanken är svarta skåpluckor (har alltid velat ha) så kanske lite färg skulle vara skoj ! Nån lime eller oliv grön :) -Nice- och mörka bänkskivor ! hmmm vi får se, men jag och TOmmy har rätt så lika smak så det kommer nog bli bra, men mycket är på G :) Utsidan kommer först just nu eftersom inomhus klarar man på hösten !

Ja men nu ska vi fortsätta här och glysa på fotbollen och sen diskutera vidare hur man vill ha det  :D :D


 BYEEE
2008-06-11
 14:07:34

Tillbax !

Åååå nu funkar bloggen igen för mig den har varit hopplös och säger att jag angivit fel lösen men det har jag icke !!

Tillbax iallafall och det har inte hänt så mycket i mitt liv mer än den vanliga vardagen ... Har klippt lite folk och det är alltid lika kul när det blir ett snyggt reslutat :) Men så har man ju vissa som är lite krångliga och är lite skeptiska och har beslutångest och inte blir nöjda på en gång, men i slut ändan när allt är klart då är man så nöjd så :D :D -haha- Du känner dig inte träffad Carro va ?? ;P
Ska fortsätta idag med lite klipp och ut och hälsa på hos Gunilla och Benny alltid lika skoj, Linnéa och Kevin ska med så då blir det ännu roligare :D

Tommy är sjuk så han har varit hemma från i måndas lunch :( Ont i kroppen - feber - förkyld och ingen ork överhuvvetaget.. Men han har varit jätte duktig och hjälpt till med Alva iallafall och jag är så nöjd :)
Idag ska pappa och dotter vara hemma helt själva medans jag åker ut till Gunilla :) Får se om han ska tillbaka till jobbet imorron ! ?

Nu håller vi på att bära ut dom gamla elementen så nu har jag ingen mer tid att sitta här :D Skriver mer ikväll...
2008-06-06
 18:35:45

Tjata och tjata och tjata

Usch att man ska vara så irriterad och lättretad jämnt... -suck-
Tommy är jätte duktig på istortsett allt, men man måste alltid tjata och tjata och tjata innan det händer nått och jag blir så trött !! Städa och hålla rent inomhus är väldigt jobbigt för där har han blivit en hösäck som aldrig hjälper till, men tittar man då på utsidan då är det skoj att göra det snyggt :S Även fast man vill vara ute på dagarna så är det helt oki, men hjälp till på kvällen då eller annars gör allt på morronen och så har man det ur världen ! Orkar inte tjata så det ska bli massa bråk -onödigt- Tycker absolut inte att han ska göra ALLT, men man kan hjälpas åt !!! -hmmm-

Hur ska man försöka förklara på ett bra sätt så att en karl förstår (utan en massa tjat och gnat) ?! Går det ??!



Alva mår jätte bra och det har gått jätte bra med ersättningen. Har ju varit lite skeptiskt till jjust detta, men jag har inget annat val... Det känns på henne att hon börjar bli tyngre :D Så mysigt såå ...


Nu ska jag ut och titta på vad min karl sysslar med i trädgården :D

HEJ DÅ
2008-06-03
 22:04:21

Min Prinsessa !


-ALVA Michaela Ängla-

För två månader sen idag så kom den här älskade ungen till världen ! Tiden går så fort !

2008-06-03
 21:42:43

4195 g och 57 cm

Har försökt pumpat ur några ggr idag, men det har bara blivit resultat till två måltider 125 ml /st.. Mycket bättre än ingenting.. Ersättning har  hon ju självklart fått med och det har gått jätte bra hon har ätit upp istortsett allt jag gett henne :) Hon har Kräks massa oxå, pratade med Natta i telen och helt plötsligt kom det en flod ur munnen och näsan och hon fick ingen luft och jag fick panik (men visa inte det) la på med Natta sen tog jag upp henne och vända på henne så att kräket kunde komma ur och hon kunde andas igen och där satt både jag och Alva ner kräkta och det var bara att tappa upp ett bad ! Allt gick smidigt och efter hela bravaden så var både hon och jag trötta, hon somnade och jag gick och plocka lite och gjorde rent i sängen och tog mig en promenad till källaren och la ner kräk-sängkläderna...! Hon sov nästan 3 timmar innan det var dags för nästa mattajm :D

Så var vi på BVC och min lilla älskling hade gått upp jätte bra den här veckan ! 4195 g och 57 cm och nu har hon allt lagt på sig bra tyckte barnmorskan :) (stolt mamma)  Även fast det har varit tokigt med bröstmjölken så har vi ju tagit till reserverna som vi hade frösit ner i början när det stod som strålar ur pattarna ! :D -haha-
Allt kommer attt ordna sig får jag tänka nu ! :) Tur att jag har min Tommy annars hade det aldrig gått. Han har tagit sig mer tid till oss nu och det känns helt underbart ! Det har ju varit så mycket med badrummet och alla bilar hit och dit och trädgården ska klippas och underhållas och rättas till. Han är allt bra min handymaan ;P *Love you baby!*


Mmmmin ! ;)



Ska se till att pussas lite med min lilla ängel innan hon somnar !


Bye bye

2008-06-03
 09:20:55

Bra och en dålig dag !

Det som är bra är att Alva blir 2 månader idag !! ;D Tiden går så fort ... Hon är lika underbar och goo ! <3

Sen dom dåliga är att jag har inte kvar nån mjölk i mina tuttar !! Det gick ju jätte bra när jag började pumpa ur nu när det har varit så varma dagar, samtidigt har jag velat se om hon får i sig tillräckligt, men helt plötsligt kommer det ingenting ur dom, pumpade igår kväll och imorse men det kom ut sammanlag 20 ml ur båda brösten, tillsammans alltså !!! Så Alva kommer få gå över till ersättning !! Har grinat massa för jag har varit så frustrerad att det inte kommer nån mjölk när jag pumpar ur ... Trodde det berodde på värmen, så jag har varit väldigt noga med att dricka mycket och äta ordentligt,  men det är helt enkelt inte det som är felet ! Usch det är hemskt, jag som verkligen ville amma så länge det bara gick...
Ringde iallafall till BVC och frågade henne vad hon tyckte och hon sa att jag hade ju verkligen kämpat på med amningen så nu var det nog dags för ersättning eftersom dom kräver lite mer nu när hon andå har blivit så pass gammal! Men men det är bara att inse och gilla läget, det kommer nog gå bra hoppas vi på ...(?!)
Så idag är det lite jobbigt och tugnt, bara hon mår bra så får det helt enkelt bli såhär man kan ju som sagt inte trolla !!!

Ska iväg idag med till BVC på 2 månaderskontrollen och så hur mycket hon har vuxit ! :)

image291
Lilla älsklingen !
2008-06-01
 17:13:29

Värme värme värme !!

Guuu vad skönt det är ute, men lite negativt är det eftersom man blir så kletig / klibbig !!! :O

Älsklingen och Robin sitter på altanen och glyser på fotbollen ! Dom har flyttat ut våran lilla tv och sitter och göttar sig i värmen :D Jag och Alva sitter innanför altandörren och myser  för att det är lite kyligare här inne för min lilla sessa ! Nu somnar hon här brevid mig;)

Idag har jag gett henne bröstmjölk som jag pumpade ur och gav henne i flaska och det var uppskattat, hon drack upp 100ml på en gång ! :) Mycket lättare att veta hur mycket dom får i sig om man gör så... Så ska göra så under dagarna och på nätterna får hon ta bröstet, kommer säkert ge henne bröstet under dagarna med, men när jag blir osäker på om det kommer nått så får hon en flaska ;D -skönt skönt-

image290

Nu ska jag käka min vanilj-yoghurt och sen ska jag läsa runt lite på bloggarna !

Tjaoooo
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!