2012-11-26
 13:49:59

Min Vän Lina 26År!!

Grattis min fina vän på din födelsedag, nu är även du gammal som vi andra rävar ;)

Imorgon ska jag få umgås hela dagen med min vän och det är verkligen nått att se fram emot :)
2012-11-26
 13:48:43

Seg Måndag

Idag är vi sega och fast beslutna att testa ett nytt sätt att nå sitt mål.. Jag hade lite soppor kvar och kommer köra på det denna vecka, blir så jävla kass i magen, men det är väl bra att det rensas;)?!
Nej kommer att äta frukt med och bara köra långa promenader! Ska ut på en nu med en massa musik och hoppas att den jävla lilla djävulen som sitter i mitt huvud tröttnar nångång!

Denna vecka har jag inte gått ner ett skit utan står fortfarande väldigt still!!! Suck..

Får se om svält hjäkper, gör det inte det så hjälper nog inget!!
2012-11-25
 19:22:55

Kass vecka

 
Ja nu är jag här igen och det har varit en usel vecka överhuvudtaget och bloggandet har blivit undanskuffat.
 
Jag har mått skit rent ut sagt har haft konstant huvudvärk/migrän och hjärnspökena har satt sprätt på mig så har sovit som en kratta och då finns inte orken eller lusten att skriva eller motivera sig !
 
Det är inte bara skrivandet som har halkat efter utan även träningen. Har haft en förbannat halsont som kommer tillbaka titt som tätt och förstör för mig och det är väl ett jävla virus som aldrig vill försvinna. Maten har varit helt oki så får se imorgon vad vågen visar ;) Men men man ska inte bara titta vågen men JO just nu vill jag ner och inte bygga massa muskler utan vill slimma till mig och känna mig fin, men när denna äckliga sjukdom så kallad stress finns med i bilden så vill gärna "stresskilona" sätta sig mer än gärna ! Suck men åter SUCK !
 
Vi kommer igen snart och jag har inte tappat hoppet utan får gå på svält snart, sopper eller nått och gröt :D haha
 
Japp men ska komma med lite mer inlägg och jag ska även ge er en bildbomb på min härliga helj i Markaryd som jag fortfarande har sparat på :)
2012-11-21
 21:14:38

Halsobtt!

Blir ni chockade jag har ont i HALSEN! förbannade jävla skit!!!!!
2012-11-21
 21:12:49

skit dag nr 2

Ja det har varit två jobbiga dagar, det är många hjärnspöken som tar ut mig! Vill inte må dåligt, så varför gör jag det och vad mår jag dåligt av?!?! Fuck...

Blev ingen träning idag heller mer än promenaderna såklart, pga av en huvudvärk som inte liknar denna värld! Var även till ögonmottagning och gjorde ögonbottenfotograferingen som jag gör 1 gång om året för att jag har diabetesen.

Sen tvinga jag min karl att vi skulle ner i källaren och greja lite och det hände en del och fortsättning förljer :) Kanske kan bli nått av sovrummen tillslut där nere!

Vi hoppas på en bättre dag imorgon! God natt !
2012-11-20
 17:09:44

SKIT DAG

Jaha en skit dag har denna dag bjudit på och det är fan inte okej ! Har mått pyton verkligen i hela kroppen huvudet och fy fan säger jag bara! Men orkar inte skriva om allt detta nu ..
 
Tog mig iallafall till dagis och fick hem mina små troll, vi åkte tom ner till Coop för att handla lite annars är det enda jag gjort är legat i sängen och gått ut med hundarna. Jag duscha tom faktiskt innan jag skulle hämta barna.
 
Men ingen träning för mig idag :( Maten har gått toppen fortfarande, men det händer inget mer än en förbannad träningsvärk ! Körde helt slut på mig igår och det var inte illa ! Tänkte faktiskt ta mig till passet imorgon kl 8 innan jag ska till ögonmottagningen  och slå två flugor i en smäll, men det återstår och se hur jag mår imorgon :)
 
Nu är det dags att sätta sig och äta med familjen, korvstroganoff och ris ...
 
 
 
2012-11-19
 10:39:02

Arbetsförmedlingen

Sitter just nu på arbetsförmedlingen och ska lära mig att skriva ett bra cv :)

Ska bli spännande och se om man lär sig nått nytt !

Sen blir det att åka till gymmet, som jag längtat!!

Vägde mig imorse men hade enbart gått ner -0,3 kg :( men men vi fortsätter och förstår inte varför det inte är mer, får skylla på helgen ;) haha

Nej nu ska jag koncentrera mig på vad som sägs här. Det är en bra känsla i kroppen idag var inte alls jobbigt att ta sig hit !
2012-11-17
 21:18:09

Markaryd del 2

Idag har vi haft siteseeing i Markaryd och det gick på en pisskvart, men en mysig liten stad är det allt!

Sen åkte vi vidare till Helsingborg och över till Helsingör/Danmark och bara det är en upplevelse, vi haft en massa mys under dagen. När vi kom över till Sverige igen så vart det en jädra åktur i Sveriges nedre del och när vi väl kom hem till syster igen så blev det pizzabakning och frisering på Linnéa och hon blev så fin :)

Nu sitter vi och har en lugn lördagskväll med några glas vin och godis, men inte till nån överdrift utan vi kör igång igen på söndag så det är bara och inte få för stor ångest över denna helj utan man måste leva med;) Det blir sten hårt igen lovar har inte hamnat ur banan och viljan finns allt kvar :)))
2012-11-16
 21:48:39

MARKARYD

 
 
Just nu sitter jag och mina två storasystrar och dricker vin och har vår söta systerdotter Linnea med oss och det är enbart vår tjejhelj som vi har att se fram emot och vi trivs som bara den !!!
 
Det kommer att vara oförglömligt och det är det här som är livet när man får vara med sina nära och kära. Min egna lilla familj sen jag var nyfödd och det är underbart att vara vuxen och bestämma själv ! Tack för att ni är mina systrar och jag är väldigt lycklig lottad !
 
Vi fortsätter kvällen och kommer att upd mer imorgon när vi har upptäckt vad markaryd och denna delen av sverige har att erbjuda ;)))
 
 
 
2012-11-15
 14:50:13

Träningen idag.

 
 
Jag har faktiskt varit och tränat idag och det gjorde jag direkt efter mötet på Af, kände nog stressen av att behöva ha mötet och visste att dagen fortsätter bra om jag tar träningen direkt när det var klart och jag hade nog rätt.
 
Idag träffade jag instruktören Katta som hjälpte mig med ett program på plattan och jag säger det igen att man ska då fan inte underskatta detta ! Jag är som spagetti fortfarande i benen och känner i hela kroppen att  den har fått jobba. Ska köra några extra övningar i gymmet om jag känner att jag behöver ett visst parti som behöver en extra skjuts, framförallt bröstmusklerna.
Hon lärde mig även att springa RÄTT på bandet, man kan allt vara lat och ta kortasteg osv, men nu tog jag ut steget ordentligt och öka hastigheten massor ! Pjuuuh !
Det var bättre att jag springer rätt i bra hastighet i 10 minuter istället för långt och fel i 30 min. Hm det lär vara en bra ursäkt när man har bråttom hem ;) haha
Rodd rekommenderade hon men det är ju grisjobbigt och får bara spykänsla av att tänka på skiten, men jag ska ge det en chans.
 
Ikväll ska jag ta mig en promenad i mörkret så känner nån sig manad att hänga med ut ca kl 20 så följ gärna med :)
 
Nu ska jag hämta mina underbara brudar på dagis :)
2012-11-15
 14:44:22

F-kassan och Af.

 
Idag har jag varit på mötet med Arbetsförmedlingen och f-kassan och det kändes bra. Blir inskriven på där 1 dec och det kommer nog att bli bra tillslut :)
 
Igår var en pissdag med dåligt humör och tårar, men den slutade bra med Twilight och trevligt sällskap och jag var trött imorse eftersom natten inte bjöd på många timmars sömn ! SUCK, börja för fan inte om nu ! ?! ?..
 
Det har varit en bra start på dagen och solskenet har hjälp mig massor :)
2012-11-14
 22:15:00

TC anställningen

Idag mina damer och herrar så är det sista dagen som jag är Tc anställd och kommer att gå på en arbetslöshet den 1 dec eftersom jag fortfarande är sjukskriven till dess.
Det känns bra och jag gjorde ett rätt val när jag bad dom säga upp mig, jag mådde inte bra och kommer aldrig jobba där igen.
Jag mår inte fullt bra än men hoppas att ett annat jobb kanske kan hjälpa mig att komma på banan helt igen.
Idag har varit ett ordentligt bakslag med massa tårar och stress, men hoppas bara inte att jag gräver ner mig, kommer aldrig acceptera detta igen !
 


Nu ska jag lägga mig för det är en dag imorgon med och då är det faktiskt ett möte med F-kassan och Arbetsförmedlingen så det ska bli spännande och se vad dom har att säga :)
2012-11-14
 21:45:34

Dag 3

 
 
Visst nu har vi kommit till dag 3 av träning och kost ! Sakta men säkert går de framåt, men det har varit en lite slarvig dag idag blev ingen lunch :/
 
Frukost : Havregrynsgröt med kanel och mjölk och det var ingen toppen grej. Åt faktiskt 2 digistivkex med var så sugen !
 
Lunch: Hanns inte med men jag tog en proteindrink efter 4 km löpning på 29 minuter på bandet ! Det var ett oki som jag accepterade faktiskt. Taggar för en längre löprunda imorgon :)
 
Middag: Lax och 2 dl spagetti (kokt) paprika och majs. Ett glas Cola Zero faktiskt ca 2,5 dl. (Nu är iallafall laxen slut så imorgon blir det korvstroganoff med kycklingkorv ;) )
 
Sen på bion köpte jag Naturella nötter och åt en hand sånna och en lokavatten som jag fick över hela mig i biostolen eftersom den tydligen varit skakad !
 
Blev hungrig när jag kom hem och gjorde mig en skål med Mannagrynsgröt med lite sylt och mjölk.
 
Så både lite träning och mat är fortfarande under kontroll. En dag närmare heljen och jag ska göra så gott jag kan :)
 
Finns det nån mat som ni kan rekommendera när man ska tänka på vikten ? Jag har precis börjat äta potatis och ris och pasta igen och jag behöver det men äter små mängder.
 
 
 
2012-11-14
 21:34:35

TWILIGHT Breaking Dawn Part 2 !

 
 
Jag har haft date med min bästis idag och träffat min dröm på bioduken !
 
Sandra Hylén (min bästa vän) hon ringde till mig förra veckan och skrek och jag fatta ingenting, men hon kläcker bara att hon har bokat två biobiljetter till Twilight 14 november kl 18,30 !! Wiiiiiiieee.
 
Vi har alltså varit där ikväll och det var en helt fantastisk film, den var väldigt bra gjord och jag kommer titta sönder den när den kommer ut ! Det är som att sitta och titta in i en dröm. Alla filmer är det bästa jag sett, man måste ha fantasi och man måste vara en kärlekskrank om man verkligen vill tycka om dessa filmer som jag gör ;) ååååå.
 
2012-11-13
 21:18:50

Gröt

 
 
Det blev som jag trodde, jag blir alltid sugen på nått på kvällen, men höll mig igår och ska även klara det idag. Men nu så sjönk blodsockret så var tvungen att äta nått och då åt jag GRÖT ;) Smart va ?! haha även en klementin + vatten ;) Och jag blev nöjd med det, det jag känner av det är lite huvudvärk och det är nog när jag tänker efter kanske för att jag inte har druckit LÄSK på 2 dagar ? Hm, fan vi fortsätter !!
Fick ett tips om att blanda äpple och kanel i gröten det var smart för jag tycker om kanel så det ska jag testa. Imorgon kanske jag hinner iväg och handla lite efter träningen så då tänkte jag köpa Mannagryn och göra sån gröt istället. Fan det kanske blir en grötmänniska av mig med ;)
 
 
Jag tycker nog att det är lite skoj det här för jag börjar må bättre och mår ännu bättre av träning och se ett mål som kanske inte är så långt ifrån mig trots allt ?! jaja vi ska inte hoppa högt än, det är ju helj snart :D haha
2012-11-13
 18:18:36

Kvällsmat

 
Efter en dusch så var det bara att åka och hämta mina ungskruttar så fortsatte vi till kusin Julia för hon ville komma hem och mysa med hundar och kusiner :)
 
Så nu har vi käkat kvällsmat och ungarna har fått efterrätt, MEN INTE  jag :)) Andra dagen som sagt och då behöver man inte förstöra den direkt utan det är ju även dag 2 utan sötsaker och då ingår även drickan hörrni ! Ingen dricka utan enbart vatten ;) PLUS poäng till mig , haha ...
 
Frukost: HAVREGRYNSGRÖT och Vatten
 
Mellis: En liten banan.
 
Lunch bestod av : Lax i citronsås + 1 dl kokt ris och en sallad som var paprika,majs, tomat och rödlök. (Vatten att dricka)
Efterrätt blev: En satsumas (mandarin)
 
Middag : Även nu blev det lax i citronsås (blev så mycket över igår) och spagetti ca 2 dl och paprika och majs. (vatten att dricka)
 
Så denna dag är helt klart godkänd, hade en lika bra dag igår fast då åt jag mackor på morgonen.
 
Vi fortsätter kampen :)
2012-11-13
 13:14:28

Dag två

 
 
Ja träningen igår det gick nog rätt bra tillslut ! Jag gjorde ju gå/jobb premiären och det gick ju as kasst, att konditionen verkligen kan skita sig så rejält på bara några månader det är sjukt !
Jag fick mig en tankeställare och gav mig av till gymmet istället på kvällen och körde 10 minuter på krosstrainern och det är sååå tråkigt så gav upp och tog bandet istället och sprang då 2,5 km på 20 minuter och det är helt oki och svett som en gris var jag ! För sen så började frågorna med instruktören som var på plats och jag fick många många bra idéer av henne och hon visade även en del hur det går  till på "plattan" och den ska man inte underskatta ! OMG, jag tänkte som precis alla andra att det där ger nog fan inte så mycket och stå där och dallra fläsk, men då fan har man fel för jag gjorde en benövning och en magövning och jag skrek av mjölksyra :/ Det tar och det behövs inte lika lång träning som det gör i styrkelokalen. 30 min på "plattan" är ca 3 timmar i gymmet tror jag hon sa ?! :O What ! Men så jag ska allt boka upp mig och testa detta i en månad och ska se om det kan hjälpa mig att räta upp mig lite eftersom min hållning är kass just nu ! All stress och värk i nacke och axlar har ställt till det lite för mig kan man säga...
 
Jag har även vart iväg till Örjan (osteopaten) och det knäckte ordentligt idag ! Så skulle ta det lite försiktigt idag med träningen så jag håller mig till en promenad idag, skulle egentligen har sprungit på banden men det var upptaget och det kände jag som att det var ett tecken på att ta det lugnt med en långpromenad ikväll :)
 
Min mat har varit under kontroll i dag. Har tagit blodsockret flera ggr idag och det har legat stabilt (efetrsom jag har diabetes om ingen veta om det) och jag började dagen med HAVREGRYNSGRÖT ! Tom jag är i chock över detta :D Dom som känner mig vet att jag avskyr gröt :S Men det gick ner och fick tips av Örjan att blanda ner päron eller banan :) Ska testa så kanske jag kan käka det ett tag till ;)
 
Men vi fortsätter frammåt i viktminskningen och en gång i veckan så väger vi oss på vägen och ser hur det har gått ;) Igår när jag ställde mig med kläder så trodde jag att jag skulle dö ! haha men nästa måndag då smäller det.
2012-11-13
 13:04:51

Bella 10 veckor !

 
 
Det är sjukt vad tiden bara springer iväg !
 
Igår blev Bella 10 veckor och jag vägde henne och vägen visade hela 9,3 kilo  :D haha det kommer allt bli en stor prinsessa det här ;)
 
2012-11-12
 13:36:06

Första dagen

 
 
Under 3 månader nu har det gått alldeles uselt med träningen och jag har verkligen försökt att pusha mig själv och jag kom igång en sväng och gick låånga promenader under en vecka, men jag vill verkligen mer mer mer ! Vill att det ska hända nått och jag VET att det tar tid att se resultat och jag ger upp alldeles för lätt när det går så segt ! Jag vill ju träna varje dag, men hinner inte det och har man mått så förbannat jävla uselt som jag gjort så finns ingen motivation, men börja känna nu att nu måste jag fan ta tag i det här !
Börjar må bättre i mig själv och ja hoppas inte på nått bakslag även fast jag känner att attackerna smyger sig på så vill jag verkligen inte det så därför kan jag inte heller pressa mig till tusen.. Har så många runt mig som vill hjälpa mig och träna och vill att jag ska följa med men jag har alltid annat för mig och jag kan inte bara göra nått spontat som jag alltid gjorde förr, men va fan kom igen !!!
Har iallafall idag tagit mig en tur i bråtenspåret och det gick så förbannat segt och jag trodde jag skulle spy och jag blir så förbannad på dom där jävla backarna ! men vi fortsätter och hoppas på att det tar mig nånstans den här gången ...
 
Vill framför allt tacka Sandra Hylén som fortfarande fråga konstant om jag vill med på det passet eller det passet eller bara vill ut och gå fast hon alltid får ett nej (nästan alltid), jag fick henne till att testa på gymmet och hon fastnade och jag vill ha med henne för att vi skulle börja träna tillsammans, men jag finns inte där och hon kämpar som en gud själv så en stor puss och kram till henne och ett stort jävla förlåt att jag är en jävla soffpotatis, Jag älskar dig kompis ! ♥
 
Två bästa på en och samma bild ;)
2012-11-10
 20:45:00

Jag Älskar

 
 
Jag måste bara skriva att jag älskar min familj så innibomben och det går verkligen inte skriva detta i ord utan man måste uppleva denna känsla själv ! ♥ Jag är Lycklig som aldrig förr. Vi har det bra och hade jag inte haft dom jag har omkring mig idag så vet jag inte hur detta hade slutat så jag är evigt  tacksam !! Massor med kramar till både min familj och vänner ..
 
 
 
 
2012-11-10
 19:27:53

Veckan !

 
 
Herre guud min skapare vad denna vecka har gått i ett !!
 
Jag har inte hunnit sitta värst mycket framför datorn och har inte kunnat upd. Men nu tog jag mig tid och jag har fortfarande lusten att skriva så det ska inte bli lååånga uppehåll här inte. Det håller mig till en positiv vardag !
 
Jag mår mycket bättre nu om man jämnför bara några veckor tillbaka. Jag och Malin S var i väg till Ullared i tisdags och det var en lååång natt/dag/kväll, men vi fynda en massa massa, en som vanligt så känns det som man har missat nått eller glömt nått när man väl är klar, men man orkar verkligen inte gå tillbaka in igen när man väl har tagit sig igenom en gång.
Jag och min syster Lillan ska ev förbi snart så då blir det lite fler julklappar :)
 
Annars så har jag faktiskt varit till försäkringskassan på möte, Ullared, Jobb intervju denna vecka och det verkar lovande men jag vågar inte tro nått.
Till veckan ska jag på möte med F-kassan och arbetsförmedlingen och se vad dom kan hjälpa mig med ! Ska bli spännande att kanske komma ut till arbetslivet igen och se vad jag verkligen klarar av ? ! Blandade känslor. ..
 
Idag så har vi haft besök av härliga familjen Axelsson/Yngvesson med lilla Molly, hon är så underbar så tror jag går sönder !!!
 
Glad fis ;)
 
Sen åkte vi vidare till min syster Becka med familj och jag hjälpte dom med håret och jag hjälpte även till att rensa deras kök och man kan säga att det tog ett par timmar men det blev ett toppen resultat ! Ska tillbaka snart för att rensa massa annat skräp, syrran har nog blivit en extrem samlare ! hahaha
 
Nu har min lilla familj ätit Tacos och myst lite och nu har tjejerna även hunnit duschat medans jag suttit här och upd. Så nu ska dom få sig en varsin puss och godnatt kram för nu är det övertrötta brudar som leker pajjaser :)
2012-11-05
 17:38:00

Bildbomb nr 2

 
 
Bella växer så det knakar och även min gamle gubbe Boss blir förbi växt ;)
 
Bildbomb nr 2 på vovvarna :
 
Pose av gammelgubben Boss :
Skrynkliga trynet ;)
Boss tittar till syrran:
Det skiljer inte så mycket på dom i storlek längre det är bara att Bella är smalare ;)
2012-11-05
 16:44:20

Igår kväll :

 
Då hade vi kvällsbesök och ett mycket trevligt ett ;)
 
Lilla Molly kom och hälsade på och ville bli klämd av tant Michaela :
 
Söta lilla sessan:
Haha hon tittar så lurigt på mig ;) Sen har vi föräldrarna Mats och Erica bakom ögonstenen:
2012-11-05
 16:31:50

Dansbrudarna !

 
Igår åkte vi på dans och tjejerna är sååå nöjda över det och ska fortsätta fram till jul :) Zumba för dom allra minsta.
 
Tog även bilder på prinsessorna innan det var dags :
 
 
 
 
 
2012-11-04
 14:50:25

Bildbomb på Bella

 
 
Hon växer Bellabus :
 
Bellas Kullsyskon:
7 veckor gammal:
 
Bella frös första veckan hos oss, så fick en stickad tröja, 8 veckor gammal:
2012-11-04
 09:02:35

Kommer allt bli en trevlig söndag

 
Dagen började med en morgonpigg Olivia som ville ligga och mysa i soffan till Pippi Långstrump. Sen blev det frukost som T hade ordnat med ägg och limpmackor , Mmmm.
 
Dags att sparka igång dagen och det gör jag genom att åka till Gunilla, sen ska jag vidare och hälsa på Emelie och gänget ;)
 
I eftersmiddag är det dags för Dans för brudarna och sen får vi besök av självaste Andreas Berg :) Trevlig söndag !
 
 
Vad ska alla andra hitta på denna trista gråa söndag !?
2012-11-04
 08:58:14

50 års kalas !

 
 
Igår var det 50 års kalas som gällde och det var trevligt som bara den, det var vår alldeles egna Gina som hade sitt stora kalas och det bjöds på mycket god mat och fika och drycker :)) Väldigt trevliga människor och det var ett glatt humör hela kvällen.
Vi åkte hemmåt vid halv tio tiden för då hade mina två brudar tröttnat och våra hundar tyckte det var dags att åka hem och sova. Både Bella och Boss skötte sig galant under kvällen och charma dom flesta ;) hehe
När vi kom hem så somnade alla 4 rätt så direkt ;)
 
Här har vi självaste födelsedagsbarnet !!! paketöppning på schemat.
2012-11-01
 19:50:10

Lilla Bella

 
 
Hon växer så det knakar och nu har hon kommit igång med maten och vattnet som var lite trögstartat först. Hon är en livlig liten varesle som hoppar som en hare när hon är busig och hon jagar sin egen svans ;) Hon är ett rikgit charmtroll och vi ångrar oss inte en sekund att vi valt just henne ! Hon kommer bli en fin flicka...
 
Ska kika upp lite valpkurser och även gå vardagslydnad med henne, ska bli skoj :)
 
Just nu ligger hon brevid mig och drömmer det gnyr lite i henne och det rycker som bara den i kroppen , haha. har ju lovat mer bilder men kablen har ju fått sitt egna lilla liv och T har INTE rört den :/ Som vanligt när saker försvinner , suck ...
 
Nu är det dags att kika vidare på Grey´s, jag tittar ikapp på säsong 9 nu !!
2012-11-01
 19:44:22

Äppelcidervinäger

 
 
Ett tips :
 
Syrran ringde igår och sa att hon hade fått ett tips av sin arbetskollega att man skulle gurgla/dricka äppelciderrvinäger om man hade ont i halsen och det skulle man göra ett par gånger om dagen så skulle det försvinna och jag provade det igår och jag har inte alls ont i halsen idag men är fortfarande hes så det är ett äckligt virus som sitter på stämmbanden och snor fortfarande i hjärnan. Men det kan vara värt att testa och jag tror fan inte det är bullshit för det funka för mig ;))  (det är ju vidrig men va fan ;) )
 
Denna använder jag, det ska även vara bra för ämnesomsättningen !
2012-11-01
 19:39:48

Kvällsmat !

 
 
Idag har det varit en riktig kurerar dag kan man säga ..
 
Jag och T har verkligen tagit igen oss och mest slappat och haft ont i kroppen konstant hela dagen ! Olivia och Alva fick åka till dagis imorse och dom tyckte det var super kul och dom vaknade med ett leeende på läpparna i morse.
 
Nu har T iallafall fått en  telefon och han verkar nöjd och ett nytt nr för dom som vill ha det skicka till mig så får ni det om ni inte redan har fått det av honom på sms :)
 
Vi lagade en supergod kvällsmat och jag kan verkligen överraska mig själv ;) Det blev Potatis, Fiskpanetter och Äggsås och den ska vi inte skoja om, äggsåsen gick hem hos alla i familjen och som tur är blev det massa massa kvar så det blir att äta imorgon med :)) Yummi ..
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!