2012-10-31
 07:38:58

IPHONE

 
 
Det är det värsta som finns att vara täppt i näsan och samtidigt ha så ont i halsen att man inte kan äta ! FUCK ...
 
Vi är hemma även en dag som denna. alva fick åka till dagis imorse för hon är pigg som bara den, bara snorig som tur är !  Olivia fick stanna hemma med oss idag, hon har hostat inatt så hon skulle nog bara tycka det var jobbigt att leka bland alla barn, men hon verkar väldigt pigg just nu och som tur är så är det ingen feber iblandad i henne !
T har fortfarande feber och skit ont i halsen, vet inte vad det är för skit som går !?
 
T ar haft problem med sin telefon snart 2 veckor, han har ingen täckning över huvudtaget, fast helt plöstligt så kan han ha det i 20 sek och sen bryts samtalet igen !? Märkligt, så han lånade en telefon av Robin och han testade även min telefon och det var samma problem där. Så igår ringde han igen till kundservicen/supporten på Tele2, och dom trodde först och främst inte på honom, men så förklarade han igen hur allt gått till och nu har han tröttnat och supporten gjorde allt dom kunnat tillslut och påstår att det här ska inte kunna hända. Först trodde dom att han hade fastnat i en mast som låg för långt bort och dom koppla bort honom därifrån och starta även om hans abonnemang på nytt, men inget funkade, så tillslut får han prata med Uppsägningsavdelningen för att få kompensation för problemet som han fått ?! What, kompensation för ett abonnemang som han inte kan använda ? Haha skrämmande, men dom var kloka och hade läsa anteckningarna som supporten gjort så dom direktavsluta honom, men det värsta av det här är att han inte kan behålla sitt nummer för det har fastnat ?! OKEJ, ett nummer man har haft sen 12 års ålder ska bara kunna gå upp i rök ?! JAPP, så idag är det bara att lägga ner alla energi för att hitta ett abonnemang som passar han och lägga till en telefon på det tyckte vi så nu sitter vi här och letar ihjäl oss ... Självklart vill han ha en Iphone 5, men det är beställningsvara och han behöver en idag ?! :S Hmm ..
 
Nån som har någon Iphone till Salu, hojta gärna till !?! ?
 
 
2012-10-31
 07:28:54

Snorig dag..

 
Det har varit en snorig dag !
 
Alla i familjen Johansson har legat och varit sega idag. Olivia hade ont i örat i natt men ingen feber som tur är men idag är hon bra igen. Alva har ingen feber men T och jag har varit segast i stan...
 
Vi har sysselsatt oss med slajm och korta promenader och snigelspel och mys i soffan :)
 
Nu har T ringt runt till alla försäkringsbolag så att Bella får en försäkring och sen håller han på att krångla med sitt jävla abonnemang på Tele2 ! Han har försökt med ett antal telefoner nu och det funkar inte med varken en nyare eller äldre variant, så det är simkortet det är fel på, han fick ett nytt i fredas men även det är det problem med ! Förbannade skit !
 
Nej nu tar jag och vilar brevid min håriga prins vovve en stund , Boss :)) Bella myser i soffan brevid sin husse ;)
 
 
 
 
2012-10-29
 13:11:00

Vi har tänkt

 
Jag vet att det är många som tycker och tänker, men varför ska vi bry oss om det ?
 
Det är vi som har bestämt detta med att skaffa en ny hund och vi vet vad det är som ingår i allt och vi vet vilket ansvar det är och vi vet att vi ska gifta oss i sommar och vi vet att vi ska renovera, men det här är vårt intresse och vi tycker att det känns rätt att göra det här nu.
 
Jag har bara tröttnat på allt skit alla pratar om och det är synd att man inte bara kan vara glada åt andras lycka. Det är mångas om tycker och det värsta är att dom flesta inte vet hur vårt liv ser ut i dagsläget men måste tycka iallafall.
 
Vi har det enormt bra och vi är lyckliga och det här var en toppen grej som bara är rätt för oss. Barnen är med hela tiden och dom är allt jobbiga ibland, men det är super viktigt att allla får vara med och att alla får vara delaktiga ! Vill dom utomstående inte så behöver dom inte :)
 
Nu ska vi inte vara bittra är bara såå trött på att jag verkligen bryr mig så äckligt mycket om vad folk tycker och det är fan pga att jag vart sjuk av stressen i somras och klara inte av så mycket, men jag jobbar på att bli en lika stark människa igen och då går jag med rakrygg igen och med näsan i vädret och dit kommer jag att komma igen !
2012-10-29
 12:00:00

Boss och Bella <3

 
 
Nu kommer det som alla har väntat på (antar jag), jag ska berätta lite om vår nya familjemedlem Bella :)
 
Vi har suttit ett tag och kika på en valp för vi var sugna på en och T har velat haft en hund i evigheter men jag har inte varit berädd på en till. Nu kände jag att tiden var kommen och då hittade vi vår lilla ögonsten och vi bestämde att åka och titta på henne :) Det vart pladask på en gång och vi bestämde att ta henne, men då var kullen endast 7 veckor gammal (alltså förra veckan) så vi fick åka därifrån utan vår lilla skatt. En vecka senare så hämtar vi henne och idag blir hon hela 8 veckor (vi hämta henne 1 dag tidigare, alltså igår). Jag har inte bloggat så mycket för jag inte vetat vad jag ska skriva om, har bara velat skriva om vår BELLA ! Hon är rasen : Cane Corso och kommer bli en medelstor vovve :) Det är mycket jobb med denna lilla krabat och ska vi få henne som vår herre Boss, kommer nog aldrig gå, men en lydig och mysig vovve så kommer vi att gå lite kurser och jobba jobba jobba med henne en fin familjehund som redan trivs som fisken i vattnet hos oss :)
Första natten blev endast en enda utgång och sen sov hon hela natten och vi gick ut hela familjen i morse med både hundarna innan det var dags för familjen att ge sig till jobb och dagis, så nu under förmiddag har vi ätit sovit och lekt.
 
Påvägen hem ifrån Jönköping ( det var där vi möttes för att ta hem henne, så vi inte behövde åka ända ner till Helsingborg igen)
Vi var även tvugna att göra en upptäcksfärd när vi väl var hemma i Karlskoga, så vi tog med oss Boss och Bella ut bland buskar och vägar!
På kvällen vart vi trötta och ville inte ligga på mattan utan inte änns jag kunde låta bli att ta upp henne och mysa, titta bara på detta tryne :))
 
Dom här bilderna har ni säkert redan sett på FB och Insta, det kommer fler bilder men hitta inte sladden så klart ! men det kommer ha tålamod :)
 
Vår älskade pojk, Boss, är en lite surgubbe just nu men han har alltid tagit avstånd till valpar han tycker dom är lite läbbiga, så vi ska inte tvinga han till nått utan vi kör fortfarande på vårt vis med honom och fjäskar nog lite extra med han det gör vi allt. Han kommer fortfarande ha sin plats i vår säng medans Lillan kommer få ligga i sin egna bädd bredvid min sida, hon kommer bli större än Boss så det skulle bli trångt så NEJ redan där !
 
Myspojken ♥
 
 
 
2012-10-26
 19:13:24

Mer Nagelbilder

Dom här gjorde Alex på mig till Sandra och Robin´s bröllop som var i somras :
Dom här gjorde vi efteråt :
 
 
2012-10-26
 18:31:20

Fredasmyyys !

 
 
Idag har det rullat på som bara den och det är alltid lika skoj när det går vägen och det känns som att det är en toppen dag idag och inget kan sluta bättre än att ha fredasmys med mina två brudar ;) Efter maten tänkte jag att det kanske skulle bli en lugn och mysig kväll men mina två pärlor är som två maskiner här hemma och det går i ett, men så hitta vi "barnkanalen" och att det var bolibompa så det vart lite stillastående framför tv:n, men om vartannat så springs det omkring !  Får se när dom vill gå in och lägga sig ?!
 
Själv hann jag slänga i en botten färg eftersom det var en råttutväxt som syndes :O  Så snart är det duschen om mina troll vill lägga sig och sova :)) haha
 
T åkte på hockey och det är så skönt att få en egen liten spakväll, så ska allt fixa naglarna efter duschen :) Dom är sååååå förstörda efter min sista förlängning, jag var utomlands och sen släppte det flesta och det var så fult så tänkte att dom skulle få vila och sen kanske sätta om till rena och fräscha naglar, men har inte riktigt kommit ända dit än :S Det ser ut som jag har bitit på dom, fast jag INTE har gjort det !
 
Alexandra K som fixar :
 
2012-10-23
 16:05:12

Dagens ..

 
 
Det har varit SOL idag !! Underbart..
Fortsätter höstvädret på det här viset då kommer jag vara på tipp topp snart igen ;)
 
Idag har jag varit på en fika hos fina Jossan och Busfröt Wilda ;) Det var trevligt att updateras lite ! Det kommer bli en till fika snart...
 
Sen hoppade jag faktiskt in på Lidl, skulle till Ica men nej det var överkurs, men det gick toppen och jag träffade My T med sina två fina barn och stod och pratade en stund ;)
 
Hem och lämna av varorna och sen hämta barnen och påvägen hem tog vi skogsvägen och det blev liiiite lerigt ! :S Aaaaa ... Snart är tanken att det ska lagas lite mat och jag hade förberätt Chickennuggets och Ris men NEJ det fick dom tydligen på dagis idag :O hahaha så det får blir Ris och Chili Corn Carne ! Mmm ..
 
Japp ddet fina vädret har gjort mig glad idag även fast det var usla besked igår på telefon !
2012-10-22
 19:11:46

...

 
Heljen har varit toppen och det har varit upp och nergångar och det sägss att det är det som gör oss starkare !
 
Jag försöker fortfarande att inte stressa men va fan jag blir stressad av allt, av att bara ligga en hel dag stressar mig för då har jag inte gjort nått, sen nu när jag kommer att bli arbetslös kommer jaga känna mig stressad över det och hur mycket kommer jag orka jobba utan att få hjärtklappning och kommer jag nånsin att bli bra igen ? Jag vill börja jobba NU ! Det här är inte jag ! Suck ...
 
Japp men vi tar oss framåt ....
2012-10-20
 22:12:06

Lillan på besök..

 
 
Syrran har kommit förbi pga rastlöshet hemma så vi fick en varsin Gin av T och nu har det blivit likör både cream och frukt :)) haha
 
 
Själv är man trött sliten och seg men fan, men vad gör man inte för sin syster ;)  Blir alltid några extra skratt med henne !
 
2012-10-20
 15:50:43

Kalaset fortsätter ..

 
 
Lite bilder från Älskade Olivias kalas :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Prinsessan har haft det toppen i hela två dagar :))) Tack för alla presenter och besök !
 
2012-10-19
 22:15:01

Olivia 3 ÅR

Idag är det ingen vanlig dag för det är min prinsessa Olivias födelsedag, HURRA HURRA HURRA ! Tänk att det har gått hela 3 År sen hon kom till världen kl 21.15, 20091019 !!! Underbara barn !
 
Vill även tacka alla som vart här idag! Imorgon kommer resten och firar :))
 
 
 
2012-10-18
 19:05:21

REGNIG DAG

 
 
Sen upd idag ...
 
Jag har faktiskt tagit mig i kragen och gett mig ut på egen hand och handlat presenter till min lilla prinsessa som blir hela 3 ÅR IMORGON ! Finaste flickan ♥ Olivia Michaela Vilda Johansson
 
Hela dagen har varit grå och trist men med tanken på att mitt lilla troll självklart ska ha paket imorgon så fick jag ge mig ut och lösa det och jag mår rätt bra bara lite seg i skallen och har nog kännt mig väldigt yr och idag och kom på mig själv när jag lagat mat förut att jag enbart har fått i mig frukost idag :O INTE bra ...
 
Allt är iallafall inhandlat även till kvällen, för då ska vi ha fredasmys :) Med massa chips och bakverk !!
 
Så nu har jag inte tid att sitta här utan ska knåda negerbollar nu !!
 
...
2012-10-17
 14:46:00

Snart hämta sessorna..

 
 
Har haft Sandra Lund här på besök i förmiddags och det är alltid lika trevligt och hon har fått en ordentlig upd vad som händer i Kga ;) Eftersom hon numera bor i Örebro ...
 
Efter det så satte jag mig ner faktiskt och tog det väldigt lugnt och snart ska jag bege mig och hämta mina prinsessor ;)
 
 
 
På fredag blir min mini prinsessa hela 3 år !! Hjälp vart har tiden sprungit iväg ??!??!!?
2012-10-17
 12:41:14

Trevlig dag

 
 
Igår blev det ingen upd för jag var nästan inte hemma nånting :O
 
Jag var faktiskt iväg och hälsade på Linnéa igår det var så trevligt och så hade hon en riktig bäbiskula att visa upp (redan big mage) !
Vi pratade som vanligt och allt och inget och det är så lätt att prata med henne och det är så tråkigt att det blir så sällan men det ska vi ändra på för varför ska inte två vänner kunna träffas oftare och sluta vara så förbannat upptagna ?! Hm. Vi ändrar eller hur Linnéa ;) ?!
 
Sanna - Jag och Bruden Linnéa på hennes bröllopsdag förra året ! En magisk dag ♥
2012-10-15
 17:45:44

Exemplariska barn

 
 
Mina barn har skött sig exemplariska idag ! (stavvarning)
 
Vi kom hem från dagis och hade det mys med tuggumituggande och barnen var helnöjda för vi satt på en Scobby Doo film, sen vart det tråkigt så vi tog fram varenda docka och vagn som fanns så huset såg ut att vara upp och ner med alla leksaker överallt !
 
Helt plötsligt blev det dags för kvällsmat och det blev en beställning på Makaroner och Köttbullar :) Lätt fixat !
 
Nu ska vi städa det sista innan det är dags för att ta natten för mina små guldklimpar ♥ När dom sover åker jag till min fina vän Lina och spenderar kvällen ;)
 
Tjao !
2012-10-15
 13:36:19

Liv i Luckan

 
Mötet gick bra som jag var på kl 10 och nu är det så att jag inte kommer att jobba mer på tc efter den 14 november.
Blandade känslor, men en lättnad känner jag av idag, men mitt hjärnkontor kan spela mig ett spratt det har den gjort förut så vågar inte ta ut för mycket positiv av detta iallafall..
 
Har haft samtal eller har faktiskt prata med några idag och det är bara glada skitar som skrattar mig i örat och det är så härligt med sånna vänner ♥
 
Så dagen fortsätter med sakta steg det är inte så mysigt väder så ja håller mig inne och går inte ut i onödan ! Ska hämta hem mina fina sessor kl 15.00 så då blir det lite liv i luckan här hemma ! ♥
 
 
 
 
2012-10-14
 14:30:00

Dans dans dans

 
Brudarna ska på dans idag kl 15.15 så då tar jag och min kärlek oss en välbehövlig promenad runt Karlberg :))
 
 
 
 
2012-10-14
 12:57:00

Föll Pladask :

Kika runt på Fejjan för 20 gången idag säkert och så lägger Jennifer upp den här godbiten  och jag föll pladask ! Negativt är att den lilla gullegrisen har blivit kuperad och jag gillar´t inte ! Men ska visa T när han kommer hem för en sån här skulle passa i mitt hem ;))(tog bilden av Jennifer)
2012-10-14
 10:46:15

Förlovning och Knäböjning !

 
 
Måste ju även skriva och gratulera min fina lillebror Christoffer "Bullen" Johansson till att han har gått ner på knä till Sara och förlovat sig och även att giftermålet får vänta ett tag så kommer han att få gifta sig med sin rätta kärlek ! ♥ Stort Grattis iallafall från storasyster/svägerska och jag önskar er all Lycka Till !
 
En riktig romantiker den där Lillebrorn ;) (Bilden snodde jag på deras FB)
2012-10-14
 10:40:59

Kvällen ..

 
 
Kräftskivan blev en väldigt trevlig tillställning :)
 
Vi satt hos T´s föräldrar till ca 20.00 och sen gick jag över till min vän Sandra och på uppdrag av hennes karl så tog jag med henne till min bror och Sara. Kvällen slutade bra och väl hemma så blev det sova som en bäbis efter alla intryck och folk ! Känner mig som en bäbis helt ärligt att det blir för mycket intryck av allt man hinner se och prata, haha. Hur en hjärna fungerar är helt jävla sinnesjukt !
 
Men nu så är min bostad min trygghet igen och det kommer dröja innan det blir fler stohej, vill jobba med att komma tillbaka till mig själv så nu börjar vi ta tag i träningen igen och jag är mer än taggad faktiskt ! Mirza hjälpte mig att beställa protein här om dagen så nu inväntas det så kör vi igång ;))
 
 
 
2012-10-13
 13:21:42

Första tiden på dygnet

 
 
Eftersom det var en hård natt och T fick sova rätt mycket mot vad en annan gjorde så fick han gå upp med knoddisarna kl 7 imorse men la sig och tryna i soffan ett bra tag ;) Jag kom upp kl 9 och åt lite frulle sen tog jag på mig träningskorna och tog med mig Boss på en lång promenad som slutade med 5,2 km och jag stannade hemma hos Lina H och fick mig ett glas Pepsi Max :D haha.
Väl där så skickar jag till T att jag stanna hos Lina en stund och karl började bli hungrig så dom hämtade mig där så fick det bli MCD med barnen eftersom dom önskade det. Jag är inte så förstjust i MCD men det fick bli en WRAP som Alva hjälpa mig att äta upp :)
 
Nu är jag ny duschad och ska slänga på mig sminket och sen blir det att dra och handla med alla familjemedlemmar :) Tomt i kylen och handlar vi inte idag så blir det inge frukost heller imorgon :D
 
Sen blir det en alldeles försenad kräftskiva hos svärföräldrarna ! ;)
 
2012-10-13
 09:48:00

Avundsjuk

 
 
Min syster åkte till Ullared idag med Marie och inte mer med det, då åker min andra syster Nina med Linnéa och Torben dit, så nu får dom kramas utan mig !!! Inge avundsjuk alls - Ni kan ju tänka på mig iallafall :)))) haha
 
2012-10-13
 09:44:57

Natten

 
 
Sjukstuga hela natten och det känns även i en annans kropp !
 
Olivia hade feber heeela natten, men nu på morgonen verkar det vara stabilt runt 37-38 utan någon medicin. Så nu hoppas vi på en bra lördag iallafall och att vi kan vara med allihopa på en alldeles för sen kräftskiva.
 
2012-10-12
 21:34:19

Sjuk tjej..

Har umgåtts med lite folk idag bla; Mirza, Linda och varit och hälsat på Camilla, Jonas och lilla Minna och Pernilla o Kenny och det kändes bra :)
 
Hade en lugn stund för mig själv för att T åkte på hockey så ringde till bästisen Ewe och pratade en stund :) Mitt i allt prat blev Olivia ledsen och ville inte sluta gråta, så vi la på och jag hämtade lillstrumpan och då märker jag att hon är alldeles för varm så tar febern och se på fan 39,4 i feber! hm ipren och hon somnar om 1 timme och är fortfarande lika varm så tar febern igen och ligger kvar på samma grad så det fick bli en alvedonsupp och nu ligger hon i mitt knä och det är inte så lätt att skriva :) Vi tog oss en tur utomhus på trappen oxå eftersom hon var sååå varm och det hjälpte nog eftersom nu har hon slappnat av! Hon sa att hon har ont i mun så får kika på det sen...
 
Men vad typiskt! Blir en lugn helj med andra ord ...
 
2012-10-11
 12:02:00

Sandra Hylén

 
Jag har en annan vän som är som en mamma, hon är lite striktare och tycker mycket och jag vet att hon bara vill ens bästa ! Älskar dig din fis !
 
På hennes egna bröllopsdag i somras ♥
2012-10-11
 11:43:29

Envis

 
Ja vad ska man säga, huvudvärken är på topp och jag hade tänkt mig att åka iväg på BodyBalance imorse men nej det kom vi inte iväg på :S
Det vart nog lite mycket igår även fast man inte vill medge det ... Varför ska jag vara så förbannat envis ? Det flesta i min familj är fruktansvärt envisa så jag fick även den genen :/
 
En lugn hemma dag får det bli och jag ska tidigare till brudarnas dagis sen för det är dagiskort enskilda kort som ska tas så jag ska ta med lite fina kläder till brudarna och göra någon fläta säkert innan det är deras tur ;)
 
Posa det kan dom sörrni ;)
 
 
2012-10-10
 22:05:22

Fina syster

 
Det har varit en jobbig dag, men den slutade bra :)
 
Tack snälla syster att du tog med mig til lkea det behövde jag efter ett ansträngande möte om min framtid ! Det kommer att bli bra det här tillslut.  Jag hoppas komma tillbaka och bli Fit For Fight igen, det kommer ta tid men jag kommer sakta med säkert ;))
 
Min fina syster Lillan iallafall bjöd mig på en väldig skrattrunda och mat blev man bjuden på det var lyx ! haha vi hade det toppen skoj iallafall och min syster är nog lite knäpp, vi är nog väldigt lika i mycket hahahaha.
 
Jag har även frågat henne om hon vill leda mig in i kyrkan när jag gifter mig 15 juni 2013 och det ville hon. Jag har ingen pappa som kan göra detta, men jag har världens bästa syster och hon har alltid varit min förebild och jag har alltid sett upp till henne och det kändes så rätt att fråga ♥ Det är min dag och jag gör på mitt vis ...
 
2012-10-10
 07:01:00

Dagens

 
 
Alla skriver "dagens" när dom ska visa vad dom ska ha på sig för snyggt , men själv vill jag skriva om mina sysslor som kommer att hända under dagen eller vad som har hänt !
 
Så idag står det på schemat att jag ska ta det rätt lugnt eller om jag ska ta mig till Colluseum och köra ett RPM pass kl 8.00 ? Känner att det är fan lite överkurs men ev.
 
Sen är det hem och ta det lugnt igen för att försöka förbereda mig på ett möta med Försäkringskassan, jobbet och Haluxa ... Hm hoppas det kommer gå bra bara ... Mår inte toppen pga detta, men vi får se om vi blir friskare och klokare efter..
 
Sen om mitt psyka pallar så ska jag med min syster in till Örebro och det kanske kan vara bra att få lite annat att tänka på efter ett sånt  här laddat möte...
 
Önska mig lycka till !
2012-10-09
 23:31:05

Vänner

 
 
Har träffat många fina vänner idag och avslutade med en av dom bästa, Linda vapendragaren Bergenheim ;) Alltid lika skoj och man blir på bra humör och även fast det tar dagar-veckor innan vi kan höras ibland så bara vet man hon finns där :)
 
 
 
Hennes bästa sida och hon vet att jag bara älskar´t ;)
2012-10-09
 18:25:21

...

 
Den här dagen bara flyger iväg och jag har hunnit massor men inte alls mycket egentligen ?! :S haha
 
Jag åkte till Berit imorse och det är alltid trevligt att prata en stund och hon kommer alltid med vettiga saker till mig :)
 
Sen runt lunch då kom Malin och Andreas och det var så härligt att se maggen växa så det knakar ! Hujeda mig det är nog inte en liten kotte där inne inte ;) Henne ska jag åka med till Ullared när hon är höggravid, undra vem av oss som kommer vara nojjigast ?! ;D
 
Sen var det dags att hämta kiddosarna, dom hade fullt upp idag på dagis, dom har ju faktiskt tagit kort idag och båda brudarna var så malliga ;) På torsdag är det dags för enskilda kort och jag tycker att det var ett krånglit system det här året ! Först gruppfoto en dagen sen enskilda en annan och tidbestämt, ee krångel..
 
Vi har mest myst på eftermiddan jag och mina tjejer och Boss såklart..
 
Men snart kommer Linda B på besök efter att hon har jobbat klart, det ska bli skoj :)
2012-10-08
 21:46:01

Mys !

 
Lite bilder från kvällen :
 
 
 
 
 
 
 
Vi har haft det toppen trevligt ♥
 
 
 
 
2012-10-08
 16:47:56

Bäbisen Molly !

 
 
Nu är det alltså dags för lite mat i magarna för att sen åka in till degerfors och hälsa på Mats och Erika och lilla lilla prinsessan som är ca 1,5 vecka och jag ska få nosa lite bäbis :))))))) Lyckliga jag !
 
(Tjuvade bilden på Erikas sida, Lilla Molly bara någon timme gammal och idag ska jag få träffa och bära!)
2012-10-08
 16:43:21

Äppelskruttar..

 
Var rätt trött idag och snoza en evighet ! Till slut hoppa jag upp ur sängen och slängde på mig kläderna för en promenad och jag tjatade hål i huvet på min vän Lina H att hon skulle med mig ut men hon neka mig som vanligt så jag gav mig inte utan hotade med att oki om du inte vill med ut går jag först sen kommer jag förbi på en kaffe ;) Då vart det fart i röva på henne och hon följde med mig ut ;) hehe..
Efter vår promenad följde jag med henne hem och vi tog reda på alla äpplen som hade ramlat från trädet och det vart en del påsar !
 
2012-10-07
 21:26:54

Vitt och Rött !

 
Jag och mina två systrar,
 
Lillan och Nina vi har provat en hel del viner i heljen både Vitt och Rött och det har varit både bra och riktigt illa smaker ;)
 
 
Gott Gott ;)
 
2012-10-07
 20:51:02

Min Helj !

 
 
Min helj har gått i ett man släpper allt för att få umgås så mycket som möjligt med sin familj. Har som sagt haft min äldsta syster Nina med dottern Linnea här hela heljen och det har varit så roligt och jag har kännt mig levande, jag har varit glad och vi har haft det mysigt och riktigt roligt, pratat gamla minnen och tagit ikapp år om vad som har hänt oss alla och framtiden :) Helt magiskt att det här är verkligen min familj.
 
Idag fick vi ihop alla systrar : Nina, Lillan och Becka samt min lillebror Christoffer och alla hade med sina familjer ♥
 
 
 
 
 
2012-10-05
 16:02:00

Fredasmys

 
 
 
Japp nu man iallafall vaknat till liv och hunnit med massor ...
 
Har haft besök av Elinas mamma och bror och även hundarna Selma och lille skiten Jack ;)
 
 (Har lånat bilden från Elinas FB, Jacks matte : www.elinaapettersson.blogg.se )
 
 
Efter det så började vi storstäda här hemma. Dammsugning + torka golv och piska mattor och sortera tvätt och damma alla ytor !!! Luktar så gott nu, fräscht ... Tog badrummet igår...
 
När T har varit i garaget ett tag så ska vi vidare för att köpa lite fredas mys :) Barna bara väntar och räknar sekunder haha ..
 
 
2012-10-05
 11:57:05

Sovmorron även hunnit med en promenad.

 
 
Tog  en sovmorron idag faktiskt, var så utmattad efter nattens fåå timmar så unna mig det nu när det är fredag ! ;)
 
När jag och Boss bestämde oss att gå upp 9.30 åt lite frukost för att sen ge oss ut på en långpromenad. Men den blev inte så lång som jag hade tänkt mig. Var fortfarande lite trött och vimsig så bestämde mig för en lite kortare promenad, 40 minuter och 4,2 km senare är vi hemma igen och jag har hunnit duscha och satt mig ner nu för att få på mig ett ansikte för första gången denna vecka :O Ups. Det märks att det har varit en "down" period nu, men ska fräscha till mig och se fram emot min helj med mina fina systrar och förhoppningsvis min bror oxå ;)
 
Nu ska jag sätta på ett Gossip avsnitt och sminka mig ...
 
Vad händer annars i heljen, någon som har några planer ?
 
 
2012-10-04
 20:49:13

Hela Sverige Bakar !

 
 
Det är det enda som jag verkligen väntar på varje vecka att det ska gå på tv:n och det är det enda programet som jag paxar ! Konstigt när jag gillar alla andra serier men det tittar jag ju här på datorn. :))))
 
 
Nu är jag upptagen någon timme iallafall... Popcorn ska även poppas nu :)
 
2012-10-04
 20:26:03

LyCKA

 
 
 
 
Idag fick jag något roligt att se fram emot i heljen och det är att min storasyster och hennes dotter Linnéa kommer hit :)))))) Det är ren LYCKA ! Guuu vad roligt det är verkligen någonting som jag behövde nu känner jag.
 
 
Min fina syster och hennes underbara dotter Linnea (gammal bild på Linnea)
 
 
 
 
 
 
Happy Happy Girl
 
 
2012-10-04
 20:15:34

Body Balance

 
 
Irriterad jag blev nu, hade precis skrivit ett lååångt inlägg men så helt plöstligt försvann det !!! GRRRRR..
 
Jag har lite svårt att somna om när mina familjemedlemmar åker på morgonen så imorse blev det en tidig promenad med Boss och sen iväg till Collo för att jag skulle testa på BodyBalance om det var någonting för mig och det verkar hjälpa lite om man har mycket som snurrar i skallen ! Så det kommer det att bli fler ggr... Men föredrar mer styrka och kondition så att jag får ta ut mig ordentligt.
 
Vet inte om jag har legat konstigt eller om det är träningsverk i axlarna jag fått. Har iallafall grymt ont och fick tom sätta på Zon förut så det släppte lite men får nog ta på en gång till. Kan inte riktigt röra mig 100 %. Så tänkte att det var bra med lite body balance så man fick sträcka ut litte men tror fan inte den idén var det smartaste jag haft :D haha
 
2012-10-04
 18:54:37

Respons TACK !

 
 
Jag verkar inte bli utan serietittandet, ni har varit toppen som har kommit med massa förslag och det lutar åt ; Entourage och Sons of anarchy (varning för stavfel) till att börja med :) Har bara några avsnitt kvar av Gossip Girl och Greys !
 
 
2012-10-03
 19:26:00

Serier...

Nu när jag har varit hemma och har vissa dagar jag inte änns vill vistas utanför dörren så har jag börjat glo på massa serier. Gossip Girl, Greys Anatomy, Sex and the City, One Tree Hill, True Blood m.m.m.m, med andra ord massor ! Det är även en grej som får mig att tänka på nått annat, man kommer på sina knep...

Har ni några serier ni kan rekommendera ?
2012-10-03
 18:10:00

Spinning !

 
 
 
 
Idag har varit en trött dag eftersom natten inte bjöd på många timmars sömn så ikväll kan man alltid hoppas på att hjärnan vill slappna av..
 
Min vän Caroline Svensson fick en idé att skicka mess till mig runt kl 8 idag och fråga om jag ville med på ett lunch spinningpass på David´s och jag tänkte först ; -" Nej fan jag är ju fortfarande förkyld och så!" Men jag ändrade mig och tänkte att fan jag ska med, jag ska puscha mig själv lite och jag har alltid trivs på David´s och  tänkte att vi ger det ett försök. DET GICK GALANT ! 40 minuter med massa svett ! Inga paniker eller överdrivna hjärtklappningar så jag har stort tack till Carro att hon tog med mig uppskattas massor ! ;)
 
När jag väl kom hem igen så blev det att raka min söta vovve, han var så långhårig så behövde en make over ;) Han blev så söt, han fick sig en dusch med och luktar ljuvligt ..
 
Före:
 
Efter:
 
2012-10-02
 11:41:46

Segpropp !

 
Seg seg och åter en seg dag !
 
Jag är väldigt trött idag och lät nog mobilen få snoza i en timme innan jag kunde gå upp ! Men efter en promenad med Boss och lite frukost så kom jag upp och nu har jag satt igång en tvättmaskin och vikit in den hängande tvätten och har nog vaknat till lite.
 
Det här förbannnade regnet gör mig tokig ! Det är inte lika kallt, men man blir mer deppig än vad som är nödvändigt !
 
Har haft en väldig panik i flera dagar nu, det sitter i bröstet och vill lixom inte släppa. Gråtandet har kommit tillbaka lite men inte alls som förut så det får vi vara väldigt glada för, tror skarp att vädret/hösten har med saken att göra ... Suck ...
 
Nu får jag snart besök så att jag får annat att tänka på ;)
 
 
2012-10-01
 13:51:17

Har hittat min Terapi !

 
 
Tatueringen fortsätter att ta sig ...
 
Ja jag är fortfarande lite chockad att jag skulle iväg idag och var tvungen att titta två ggr om det verkligen var idag och det var det. Skicka till Sandra förra veckan och sa att fan det är ju på måndag jag ska dit igen och hann väl inte smälta att jag hade tider så tätt. Men 3 timmar avverkade vi idag och nu är alla konturer på hela armen klar så nästa gång är det gnuggning som ska börjas ! ;) Det kommer bli så bra.
När man mår som jag gjort eller fortfarande gör så är det rätt skönt att sitta och bli tatuerad för du tänker på nått annat kan man säga och du får bort dom där dumma tankarna en stund och glömmer bort att du mår så jävla dåligt ! Terapi med andra ord :)
 
Som synd är så kan man inte sitta och och bli pinad varje gång man mår dåligt, men det hjälper. :) haha
 
(Bilder kommer men har plasten kvar så det får vänta tills jag ska duscha ikväll)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!