2012-09-30
 23:29:57

Söndagen

 
 
Vi var iväg på till Örebro igår och vi gick en stund på Marieberg och inhandlade lite bäbiskläder till alla fina prinsessor som har kommit till världen :)
 
Får säga grattis Erika och Mats som fick en liten tös i Fredags morse och även Camilla och Jonas som fick en liten flicka på samma dag :)
Vi hoppas snart få komma och snosa lite snart !
 
Kan inte förstå att mina flickor har varit sådär små ! Helt overkligt...
 
Efter att ha handlat lite så fortsatte vi innåt centrum och gick in på O´learys och käkade och titta på fotboll och det var jätte trevligt och det blev så bra för att jag kände mig så trygg med att ha med mig T hela tiden så inga hjärtklappningar eller gråtattacker på resturangen (tummen upp). Snorattacker och nässpray blev det istället. Väldigt bra mat var det så det rekommenderar vi starkt.
Sen vidare in på Bion och det blev ;  Hamilton 2, Toppen bra film bättre än den första filmen tom..
 
 
Efter Bion åkte vi hemmåt och en sväng på "stan" för att se om det var något liv eftersom det var oktoberfesten på torget och det var allt en del människor och rörelse, alltid roligt att det  händer nått i Kga..
Det blev sängen direkt när vi kom hem båda lika trötta och det resulterade i att vi sov i 10 timmar (inte jag, vaknade 3 ggr bara) men kände mig utvilad när vi klev ur sängen kl 10 och hem kom barnen vid 11 och fullt upp hela dagen med att slipa källartrappen och lagt  det sista golvet i källaren och sen har det bytts gardiner och tvättads fönster, tvätta klär, rensat på vinden och tjejerna har varit på dans och vi hann att handla lite, så det har varit en aktiv SÖNDAG.
 
Vi har varit så duktiga så vi slog ner rövarna i soffan efter en välbehövlig dusch och nu har vi hamnat i sängen och ska nu försöka somna för imorgon är en ny dag att ta tag i ...
 
(Den bjuder vi på)
 
 
GOD NATT!
 
 
 
2012-09-29
 10:36:00

Snoret fortsätter...

 
 
Jaha, det är lördag och förbannat tråkigt väder...
 
Gick upp med Olivia halv 7 imorse, men kände att huvudet inte följde med pga förkylningen som har förstört hela min natt. Så min goa familj gav mig några extra timmar sömn nu på morgonen och dom tog sig ner till barnens farmor och farfar och letade  fram gardiner som vi ska byta till :) För det är dags för den där höststädningen som inte är sååå skoj men måste göras, putsa fönster och få nya gardiner kan faktiskt göra en gott :)
 
 
Annars idag ska vi ha lyx ; Vi ska vara barnlediga och tänkt oss att åka och käka nånstans och sen på bio i Örebro. Det brukar det bli när vi är själva och det är inte så ofta så det är bästa att passa på att ta vara på det. Så hoppas att orken kommer så att det inte bli en feberkväll och popcorn i soffan här hemma :S
 
Det återstå och se...
 
 
2012-09-28
 14:47:45

Sjuk

 
 
Men jag trotsar lite och var ute på en promenad med Boss förut på 45 minuter och kom iallafall 4,2 km. Har så förbannat ont i benen när jag är sjuk så det gick inte allt för fort, men jag har iallafall rört på mig :)
 
Alltså en lugn fredag framför tv och alla serier med familjen med lite fredasmys :)
 
 
 
2012-09-28
 14:37:00

Lugg

När jag inte mår toppen så brukar jag alltid vilja förändra eller göra någonting nytt och då brukar oftast frillan få sig en omgång, för ett par dagar sen så klippte jag lugg, resultatet blev :
 
 
2012-09-27
 13:16:17

Så Typiskt !

Allt kändes tipp topp igår jag var sååå taggad på att träna och min nya hälsosamma stil, men haallåå HEJ FÖRKYLNING OCH HALSONT ? ! Efter en dags taggning ? FUCK YOU !
 
Blir att ta promenaderna varje dag till halsonten försvinner iallafall !
 
SÅ nu är jag deppig och arg så jag sätter mig ner en stund och tittar på ett Gossip avsnitt innan jag ska hämta brudarna ...
 
2012-09-26
 14:13:00

Promenaden, behöver lite råd ?

 
Jag gick 5,8 km och det tog en timme och jag som tyckte jag gick fort, men icke sa nicke så det är bara att gå fortare. Men har fått en plan när jag gick, ska försöka på veckorna iallafall nu när mina pärlor är på dagis så ska jag med gå upp då och bege mig till gymmet och röra lite på mig, känslan är positiv så då hoppas jag även att det ska föra med sig positiva tankar :)
Jag går alltid in för hårt varje gång jag bli taggad att träna, men ska försöka göra det till en livsstil och jag har ju som satt ett mål och nu ska vi  köra , positiv tagga tagga tagga !
 
Nån som kan rekommendera lite olika hjälp medel tex protein, fettförbrännande m.m, behöver en push så har det hjälpt alla andra hoppas jag att det även hjälper mig :) Så kom med förslag och hjälp mig nuuu !
 
Celsius dricker jag innan träning och jag känner att jag får mer ork och motivation, smaken jag dricker nu är Vilda Bär och är helt oki.
 
Har funderat och fått rekomendation tidigare att testa Whey 80 eller 100, vad är bäst och har nån någon erfarenhet ? :
 
 
Jag är ingen elit idrottare och vill inte bli, utan är mer ute efter en hälsosam livsstil !
2012-09-26
 10:35:00

Trotsar !

Japp nu tycker jag att det var tillräckligt länge sen jag rörde på fläsket så nu ska jag ta mig en joggingrunda med vovven eller kanske en lång lång promenad ?

Önska mig lycka till ;) Andnöd till max !

2012-09-25
 23:46:38

Lite Bröllopstankar !

Ja det är ju sant jag ska faktiskt gifta mig till sommaren och det känns som en saga ..
 
Mycket planer och det känns som vi har allt under kontroll och det är bök med inbjudningar hit och dit och man ska bjuda den och den men inte den, ååå kan inte alla som vill komma  ?! Nä det går faktiskt inte eftersom man inte är gjord av pengar och det är fan sant som det är sagt. Varför ska en så fantastisk dag vara så dyr att planera till det perfekta ?!  (Tacksam för svar) ..
 
Det som känns skönt är att vi är rätt överräns om det mesta och vi har mycket lika smak : )
 
Tänka sig att åren går så fort och att JAG verkligen JAG har hittat den rätta ?! En underbar, glad, rolig, snygg, toksnäll karl och toppen pappa till barnen, det finns ingen bättre och jag är fan lycklig att just jag har fått tillbringa dom senaste 7 (snart 7,5 åren) åren med honom och att jag ska få bli gammal med honom och vår egenskapade familj ! Detta är LYX.
Har tänkt många gånger på att det är tack vare Tommy som jag känner mig trygg och stabil och jag vet att jag kan räkna med honom i alla glada och mindre glada stunder. Jag är Lycklig ! ♥
 
2012-09-25
 23:27:00

Dygnets alla timmar

 
Det går i ett och det känns bra ..
 
Idag har det varit blandat med mycket att göra och mitt på dagen ingenting och bara vila. Det känns som man har blivit väldigt gammal och hjärnan orkar inte ta in för mycket i taget utan behöver en break för att kunna fortsätta resterande timmar på dygnet.
 
 Även denna dag är gjord så vi försöker snart att sluta ögonen och se hur många sovtimmar man får inatt (!?)
 
Mitt stora hjärta har iallafall inga problem att somna till natten, han jobbar och sliter så min prins ♥
 
 
2012-09-25
 14:37:26

Tatuering !

 
 
 
 
 
 
 
2012-09-25
 13:33:11

Grått !

Usch och fy vad kallt det är idag ...
 
Stress imorse då jag glömde ta fram gympakläder till Alva som hon skulle ha med till dagis idag så det var bara att klä på sig och ta morgonpromenaden kl 06.30 och gå och lämna det. Märkte även under promenaden att det var förbannat kallt så det är bara att börja ta fram allt fodrat till barna. Köpte faktiskt i heljen varsit par flecce sett till brudarna, var behövligt !
 
2012-09-25
 01:04:42

Vi renoverar även här !

Haha allt för att hålla mig sysselsatt, men nu tror jag bestämt att jag ska slå igen mina ögon, vi testar och ses imorgon igen :))
 
 
Natti Natti ,,
2012-09-25
 00:08:00

Mitt Liv

Består av min fina familj och vänner som man inte kan få för mycket av. Men det finns alltid brister och jag är i en period som jag tar åt mig allt, gott och ont och det är inte alla som förstår och det är verkligen en av anledningarna som jag valt att avstå från att blogga. Nu har jag kommit på att det här ska vara en rolig grej och jag har märkt att jag blir glad av att skriva av mig och kommer att göra så gott jag kan i det just nu.

När man har en familj och håller på med renoveringar och jobb och ska få tiden att räcka till - till att enbart bara vara med varandra det kan vara väldigt svårt och man får prioritera. Vi vill sååå mycket med vårt hem och vi har kommit grymt långt och nu ska nästa projekt börja och vi har tänkt steget längre så att vi (jag) inte hamnar i några fallgropar igen och det ska vara kul att göra om inte en jävla pina och det kommer verkligen inte att ta en helj för att göra klart allt ! Jag måste få komma till dessa stopp för jag har varit i en fruktansvärd period och mer behöver jag inte skriva här, men jag känner att jag börja komma tillbaka och jag börja vilja saker igen. Det finns dom som finns i min närhet som har liite svårt att förstå att det här är ingenting som går över på en natt och tror bara att det är att fortsätta som vanligt, men om det inte går ? Ingen vet hur det är att vara där om man inte har råkat ut för detta själv, så jag har även en förståelse över att man inte förstår. Vi alla är människor och jag är snart tillbaka och jag kommer att lyckas denna gång till att stanna kvar och trivas med det jag gör.

Min familj är en klippa som står ut med mig varenda dag :
 
 
2012-09-24
 10:19:48

Planer

Dagen har börjat lugnt, vaknade 06.20 och hjälpte klä på mina barn som skulle till dagis och somnade självklart om en stund, nu har jag kikat på ett avsnitt av Gossip Girl och nu är det dags för en dusch, för sen ska jag och Boss bege oss till Linda H  och barnen innan mina troll ska hämtas!
 
 
Full fart och det känns som en bra dag idag ...
 
 
2012-09-23
 21:22:10

Kan någon rekommendera ?

Ska man byta från Blogg.se till någon annan bloggsida, finns det någon med erfarenhet och finns det någon som kan övertyga mig att byta till något bättre ?
2012-09-23
 21:19:55

Vi gör ett försök

Har funderat mycket under den här tiden hemma och jag tror jag skulle må bra att ha någonting att göra om dagarna och det ska börja med att göra om bloggen (igen) och se om jag kanske kan få intresset till detta igen och även börja med träning och kost igen, det har varit ett intresse och jag tycker det är skoj. Jag ska även gifta mig nästa sommar den 15 juni 2013 och då vill jag känna mig lite lättare och bekvämare. Det är långt till bekvämt, men även jag ska lyckas och hoppas att jag inte tröttnar för att jag inte ser resultatet på en gång... Önska mig Lycka Till ;)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!