2009-05-31
 19:26:53

Imorron är det JOBB !

Imorron börjar jag jobba ! Det är lite blandade känslor kan man nog säga :S Vill jätte gärna men ändå inte och det är T´s fel alltihopa, hade han varit hemma from imorron då hade jag nog  tyckte det hade varit skoj, men nu ska Alva behöva flänga överallt känns det som ( Även fast det inte är det ), på två ställen iallafall och det är mina närmaste som ska ha henne så det är nog inga problem, men ni fattar nog vad jag menar, känslorna spelar en några spratt alltid :D

Jaja men det återstår och se imorrn om det kommer funka eller inte ... :S Men det är bara 3 veckor som det gäller men hmm jaja nu slutar vi tjata om det - det kommer gå bra ... !!!

2009-05-31
 17:58:42

Hequles 07/08

Nu är det ju så att vi ska sälja eller ev byta våran Herqules sittvagn mot en Liggvagn eller en Syskonvagn !

Om ni vet nån som är intresserad så säg till !!






Va förövrigt iväg nu på eftermiddan och kikade på en som var intresserad av ett byte, men jag blev lite osäker över just fägvalet på vagnen och kände att våran var nog mer värd än vad deras var ... Men efter att jag sagt att det inte blir ett byte så var dom iallafall intresserade av att köpa vagnen ?! Så kommer det inge annat intressant förslag så får dom nog köpa den tror jag ! ? Så svårt för vi är nöjda med den, men vill ha en liggvagn och inte bara en mjuklift som det blir i våran - tycker samtidigt att den är så klumpig för den är så stor ?! Suck det är så svårt !!!
2009-05-31
 17:40:59

Söndag - Morsdag

Idag är det söndag och en väldigt varm sådan ! Humöret är mycket bättre och vi har hunnit med en del ! Direkt när man slog upp ögonen så sa min älskade Tommy att han och Alva åker iväg och hämtar MCD - frukost ! -Mmm- En perfekt start på dagen ... Morsdag och man blir väldigt ihågkommen idag ( jämnförelese med förra året ) Sen bar det av in till Örebro och jag fick mig ett par "Foppa-tofflor" som jag ska jobba i heeeela sommaren, färg såklart svarta ... Jag har alltid haft "fejk-foppa" men inte längre nu är jag lika mycket märkes"bög" på fötterna som många många andra ! Sååå sköna är dom med !
Sen hitta vi lite andra små grejjer lite till Alva och lite till T osv... En helt klart skön och lugn Morsdag och familjedag med hela underbara familjen !

Igår var det fest hos grannarna Tallberg/Floman. En lugn kväll där med alla höll sig städade, mycket flaskor och klet att ta reda på, men hjälpte Camilla att ta det mesta så hon inte behövde få huvudvärk av skiten idag !
Jag var chafför och följde med ut och träffa massa glada och bekanta ansikten, det var läänge sen jag var ute, men samma folk som och inga direkt nya tror jag ?! ;P Skoj va det men det var tur att det inte blev så länge för sammadragningarna blev starkare mot slutet av kvällen och det var skönt att komma hem ..

Träffa även 30 års "tanten" MARIELLE som fyllde år den 26:e maj, hon hade kalas igår och egentligen skulle jag pallra mig dit men var så seg på kvällen som jag brukar så jag höll mig på hemma plan !

Trevligt sällskap och en väldigt lyckad kväll, kul att det händer nånting nångång och inte att det är sängen som gäller kl 22 varje kväll 7 dagar i veckan ... -Haha-

2009-05-30
 10:49:12

Sämsta humöret på en underbar dag !

Ja jag sitter inne en sån här jäättte härlig dag ! Jag har städat INOMHUS, det behövs ju det med tyvärr ! Jag har diskat och damsugit och nu hade jag tänkt att klippa mig själv lite behöver av med lite toppar ...

Min karl har lyckas att göra mig på världens sämsta humör oxå ! Han går runt och är tjurig och berättar inte vad det är !? Jag är ingen tankeläsare och det enda han behövde göra idag var att torka bort lite dam i sovrummet ?! Hallåå .... Suck, hatar sånt här och samtidigt så börjar jag jobba heltid i 3 månader på måndag ! Och vad tror ni han har planerat ? INGENTING ! Han körde ihop det för oss, för han ska inte ta ut pappaledigt förrän om 3 veckor så Alva ska vara hos Camilla och min syster och det är INTE han som har fixat, och sen frågade jag honom hur han hade tänkt att lösa så att vi båda kommer till jobbet, vi har ju bara 1 BIL ! ? Hmm nja det enda jag fick till svar var - Vet inte jag får kanske cykla ? Ja men då ska han hem på lunchen och ut med hunden OCH lämnad Alva hos syrran ?! Hmm på pakethållaren då då ?
Blir sååååå irriterad, han tar alltid tag i saker i SISTA sekunden och då är det jag som måste se till att allt fixas !
Utan hans vetskap så har jag redan eller Camilla sa att jag kunde ta hennes bil till jobbet och det är SÅÅÅ TACKSAMT ! Men det blir körförbud på den på måndag och det är ju så typiskt!

Men han har inte velat sätta sig ner för han tror att allt bara löser sig !

Vet fan inte om jag vet om han vet att jag snart har gått halvtid av graviditeten ? Man börjar ju fundera ... För jag behöver ta ledigt varannan torsdag när jag ska till läkaren, men det är ju konstigt att inte han gör det ? Usch jag är så irriterad ! Det är så mycket som spelar roll och man måste kunna diskutera saker med den man är tillsammans med, men går det eller ? NEJ ... Varför är karlar så hopplösa ? Man behöver inte bli osams bara för att ha en diskussion ? Eller ...
2009-05-27
 15:26:03

Grattis ÄLSKLINGEN !

Idag är det ingen vanlig dag för det är min älsklings födelsedag HURRA HURRA HURRA ! 23 år idag blir han ! Så det kommer att firas med en enklare 3 rättersmiddag här hemma och lite chokladpaket ! Eftersom han fick sitt "riktiga" paket tidigare så blir det inge massa paket idag utan en varsin choklad-ask från Boss och Alva :) Massa good mat och kärlek från familjen helt enkelt !

Vi älskar dig massa massa massa Pappa - Sambo - Pojkvän - Mannen i mitt liv - Bästaste - Du är allt för oss !

2009-05-26
 11:21:50

Funderingar !

Blir lite trött när det hela tiden utspelar sig på att det är andras fel heltiden ! Fan vill inte jag ha en massa "konstigt" folk i min umgängeskrets så vill inte jag det och då yttrar jag mig absolut om det ! Sen att man inte är så "haiteck" på att höra av sig till allt och alla så är det bara så, men det finns som sagt tele från båda håll !
Jag är väldigt medveten om vad jag tycker och tänker och säger till folk och skiter i om folk inte vill säga det till mig ! Mår inge dåligt över mina "misten" av en del "kompisar" ... Beter man sig illa och jag inte tycker om skiten, då kan det vara !

Nu har jag fått skriva av mig !
2009-05-26
 11:15:19

Stan

Vaknade kl 10.00 och Alva sov fortfarande så jag drog upp persiennerna och förde lite oväsen och ställde fram frukost och så, men hon vaknade inte förrän halv 11, då gick jag in och började prata med henne .. Haha sömntuta verkligen !
 
Idag ska jag nog ner på stan och till jysk en snabbis och kika lite, ska väl försöka hitta nått litet till min Prins som fyller år imorron ! Han har redan fått sin present av mig ; En cykel och det tyckte vi väl att det skulle räcka, men nej nått litet så han får öppna något paket från Alva & Boss som han inte vet vad det är ! Så min dag blir på stan och sen ska jag hämta T på jobbet och hem och käka och sen ut till Gunilla och Benny och träffa Linnéa och Kevin ! Skoj skoj ,,,

Så ser min dag ut i stora hela ...

Alva står på altanen och skriker på grannarna :)

Nope ner och sätta på en maskin innan T kommer hem ... BYE
2009-05-25
 21:01:37

Födelsedagsbarnen !

Vi har ju en massa som har fyllt år med ! Med inga pengar på telen och inget Internet så är det svårt att Gratta er alla ! :

Izabell & Wille blev 3 år den 10 maj

Emilie Lindh & Cissi & Liam blev 25år 26år 3år den 18 maj

Emma Palmén blev 1 år den 19 maj



2009-05-25
 20:56:48

Alva

Alva hon knatar och springer som bara den och det är så mycket roligare nu ! Hon älskar att vara ute och är ofta över och leker med grann-barnen ! Växer så det knakar, men det är bra vill allt att hon ska vara en stor tjej när hon ska bli storasyster och kunna kommunicera mera och tala om vad hon vill osv,!
Vi har sökt dagis, kommer hon inte in så väntar vi yttligare och väntar tills hon kommer in där vi vill ha henne, för från första början ville jag att hon skulle vara hemma med oss tills nästa vår, men kommer kanske bli rätt så skönt att få lite avlastning med den "lill*" när den väl har kommit ! Och hon får leka av sig rejält med sina kompisar ... Och jag vet inte riktigt, men vill hellst ha henne på dagis, vet egentligen inte varför men det är en känsla, andra vill ha dagmamma hellre, men men ... Kommer hon inte in där man vill ha henne så får man väl överväga, men det är ingen panik med det ! :)

Hon mår iallafall bra och 6 tänder har hon nu som har ploppat upp ! Älskar vad allt har med Bollar att göra. När vi är ute och cyklar med henne och Boss så det första hon ser nere på fotbollsplanen är när dom äldre  spelar ! Haha goooa unge ! Världens bästa !!
2009-05-25
 20:49:15

Ultraljudet !

Tisdags förra veckan så var vi på ultraljud och nu har jag ett BF 27 oktober blev det ... Så nu byter jag veckor på onsdagar, så nu har jag gått 17+5 idag ... Allt såg jätte bra ut och vi fick INTE reda på kön, blev jätte sugen när man väl var där och sa att hon gärna fick säga om hon såg nått, men navelsträngen låg mellan benen så hon kunde inte säga vad hon trodde eller inte så det blev inget ! :( Hmm jag som hade velat veta ! Men men surprice får det väl bli denna gång med !

Jag mår för övrigt väldigt bra. Fortfarande ingen halsbränna (kan komma ibland, men med en tablett så är det fixat), höfterna är bättre och ja inge tröttare än vanligt, så har jag väl gått upp ca 7 kilo nu och det kan vi vara glada över för då kanske jag inte kommer upp i 27 som jag gjorde med Alva ! Rör ju mycket mer på mig nu ...

Mer magbilder kommer när jag laddat över till datorn !

2009-05-25
 20:41:52

Dött ?!

Vilken jävla fråga ? Om jag har gått och dött ? NEJ jag är inte död, men om jag  hade det så hade du nog inte mått av att ha frågat !

Nej men datorn har varit på lagning i ett antal veckor nu, men nu ska det funka igen och ÄNTLIGEN !!
2009-05-14
 14:17:44

Plockar hit diskar dit !

Som tur är så är det inget fint väder idag och jag ska inte ut på en promenad idag, har varit lite orolig över mina "onda spänningar" i magen dom här 2-3 senaste dagarna och ska nog lugna ner mig lite och ta en vilar dag idag ! Men bara för att man vistas inne så finns det ju inte mindre att göra tyvärr :S

Det ska:

*Diskas

*Plocka

*Dammsuga

*Tvätta

*Vika tvätt

*Roa världens finaste Alva
!

2009-05-14
 14:03:52

Natten natten natten !

Natten har varit hemsk ! Tror faktiskt aldrig vi har haft en sån här natt ?! Kan nog bero på tänderna . Alva var vaken mellan ca 2 - halv 6 !  Trodde jag skulle bli galen rent ut sagt ! Men höll lugnet hela tiden istortsett, vad ska man göra när änns lilla prinsessa har ont nånstans ?! Trodde faktiskt att jag skulle somna en stund med henne nu på dagen, men nej jag ska grejja lite innan hon vaknar igen !


Åååå vad jag älskar denna GODING !



 

2009-05-13
 16:11:51

Tänder !

Jag har ju glömt att skriva att häromdagen när jag skulle byta blöjja på Alva inne i hennes rum på skötbordet så såg jag att det hade spruckit upp 2 hål till i överkäken ! Hon har ju redan fått 2 nere och 2 "drakula"-tänder uppe och nu är dom i mitten på g, men det kan inte vara mysigt med att få så många på en gång ? Inte så konstigt att hon skiter och drägglar en massa. Alva har aldrig direkt dräggla, men nu uj uj uj, får byta på henne flera ggr om dagen !  Alva fick inte sina första tänder förrän hon var 9½ - 10 månader och inte resten förrän nu ca 13 månader, det har varit skönt, inget gnäll och hon sover fortfarande på nätterna i egen säng och det är såå skönt! Kommer nog gå mycket smidigare när bäbis nr 2 kommer !
Vi har satt Alva i bak i bilen för att vi ska ha nr 2 i fram och sen sover hon mycket bra i sin säng och förhoppningsvis så kommer hon att hinna lära sig att sova i sitt rum innan det är dags.
Dagis har jag iallafall sökt och kommer hon inte in nu på dom ställen jag sökt så kommer vi att avvakta och söka igen tills vi får in henne, för först ville jag ha henne hemma, men det kan vara skönt att träffa lite andra barn och leka en stund på eftermiddagarna när det är som tråkigast hemma ! Får se helt enkelt hur det kommer bli !



Min fotbollstjej ! Dräggel- unge ;P


Annars idag ska vi hem till min lillebror för han har flyttat hemifrån och vi ska hälsa på och även passa på att snygga till han lite i frillan tills han åker till USA på lördag !
2009-05-13
 15:48:36

Magbilder

Fick en kommentar som undrade vilken vecka jag är i och om det skulle komma lite magbilder ?!






Jag är i v. 17 , jag och Camilla prata förut och jag säger att : Men jag tror inte att jag har lika stor mage som jag hade med Alva, men där sörrni tror jag att jag ljuger litte nu när jag ser dom här bilderna :




Med Alva i v.18 tillochmed !
2009-05-12
 14:55:22

Promenixen - 1 vecka kvar

Haha ja det blev en promenix idag iallafall, var inte ett dugg pepp, men tur att jag har Camilla som peppar en ! Haha ja promenaden var givande, kommer på den geniala idén att ja vi går bråten spåret och backen upp bakom Henke´s pappa ! När vi väl kommer till spåret ja då är det ju backe upp och backe ner överallt och sen när vi väl kom till "den" backen bakom Henke´s pappa - ja men då är ju den så jävla brant så jag trodde jag skulle ta livet av  mig när jag bara tittar upp på den :D haha, men vi kämpade oss upp och Jag röd som en tomat när vi var uppe och kämpat klart och det gick ju, men jag kommer inte knata den igen ! Nope, borde ju ha lärt mig redan eftersom Robin - Sandra -Izabella - Leo tog med min lilla familj när Alva bara var 8-10 dagar gammal och jag fortfarande lite stel sådär, ner i det där jävla spåret och höfterna mådde ju sådär prima skinka efter den turen :D Trodde man lärt sig nått , men icke då .. !!

Nu är det bara 1 vecka kvar idag tills det är dags för rutin - ultraljudet för våran del :) Spännande spännande ! Men eftersom vi inte ska ta reda på vad det är så känns det inte jätte spännande heller - för har ju redan gjort två och sett det lilla livet där inne :) Men alltid kul att hälsa på litte granna :)

Alva sover som en stock i vagnen (kors i taket) och fortfarande även fast vagnen har stannat (!) Sköönt för det behövde hon ! Så jag passa på att sitta ner en stund och skriva av mig lite ...


Välrdens sötaste sötaste sötast !!
2009-05-12
 10:36:09

....

Idag vaknade Alva runt 10 och var lika glad som är varje morron :) Så nu har vi lekt lite och pratat i telen med Camilla. Hon ska iväg till vetrinären med sin två katter idag, så jag ska ha Vilmer här en stund så Alva och han får leka ! Sen så hämtar Camilla oss så följer vi med och hämtar den sista katten och tar ett ärevarv på stan innan vi åker hem :)

Idag är det ju väldigt fint ute, men här blåser det en jävla massa ser jag ! Hmm får se om det blir nån promenix senare...

Ja och självklart så håller man på att bli förkyld med >:( -suck- Fick ont i halsen igår, men nu fan jävlar usch så blev jag täppt och det rann om vartannat i natt och som tur var hade jag nässpray hemma, klarar inte en förkylning utan det ! !!

Nej nu ska jag leka lite till med Alva och hitta lite kläder till mig och lite smink så man inte ser så dö ut som jag gjorde hela dagen igår !

BYe Bye
2009-05-11
 16:14:29

Dagen 2

Promenaden är gjort och fyy fan vad vädret hade svårt att bestämma sig ! Fan det regna och det var sol omvartannat ! Vi var tyngsura en sväng och sen svettades man när solen väl kom fram, men runt kom vi. Stanna lite i lekparken med barna, men där började det självklart störttregna så packa ner barna igen och ge oss av hemmåt !
Skönt iallafall och har fått det gjort idag ...

Nu är det tvättning och matlagning som står på schemat ! Idag blir det: Spagetti och chili corn carne. Har aldrig provat med spagetti, men har varit så sugen på det och chili corn carne så vi testar och ser om det är ätbart eller ej ! :O

Sen måste jag bara säga: GRattis Ida Haglund + karln som fick en liten Saga igår 2885 g och 47,5 cm !




2009-05-11
 12:28:20

Dagen

Idag blir det snart en promenad och sen ska  jag och Alva bara ta det lugnt. Började med dagen och vaknade väldigt sent så då känns man slö i hel kroppen ! Men Alva är på Toppen-humör så denna dagen kommer gå av bara farten !

Så nu ska vi klä på oss och sen ut med vagnen och hundbajspåsarna så går vi !


BYE

2009-05-09
 21:55:38

En väldigt lyckad men -

kort kväll blev det ! Eftersom min lilla älskling inte hade sovit mer än 30 minuter idag, så blev hon tröttare än tröttast runt 21.00 snåret så vi packade våran väska och åkte hem och väl där sov hon som en stock efter 10 minuter hemma ! På med pyjamas - ny blöja - tömma vällingflaskan - sen var det bara att börja snarka ! :) Goaste unge EVER!

Hoppas iallafall att ni där hos Ewe får en fortsatt super skojjig kväll ! Jag tar igen om ett år -haha-

Nu kom T hem efter att ha varit ute med Robin och Leo och självklart Boss .. Så nu blir det väl sängen som alla andra kvällar ! Tråkigt liv - Men Jag GILLART !

Bye bye och hoppas ni har en riktig baksmälla imorron så kan jag känna mig stolt att jag ska bli mamma för 2:a gången :D haha det är jag redan men ändå ...  !
2009-05-09
 08:55:57

GRATTIS !

Här sitter jag i min ensamhet och äter frukost ! Alva sover och T är iväg och jobbar på experten :S Jaja, sen ska vi på stan en sväng och sen hem och T och hans pappa ska ösa ut all grus som kom igår ! T har ju kommit på den brilljanta idén att bredda garage-uppfarten (fattar inte men), jag låter han hållas ...

Annars ikväll ska vi till Ewe och fika för hon blir ju 23 år idag !!! GRATTIS !!!! :)



2009-05-08
 12:41:26

Världens bästa unge !

Det har jag iallafall idag :) Hon är väl alltid världens bästa, men idag finns det inget gnäll överhuvvetaget och hon har varit lätt road och jag tror det har mycket med att göra att vi tar våran lilla promenad på morronen :) Hon och jag blir glada av det !
Hon har inte varit på sitt "vanliga" humör på några dagar för hon har varit fökyld och hostig, så helt enkelt har hon inte varit på topp och det är ju inte en annan heller när man är krasslig ! Annars är Alva en väldigt snäll unge och det är aldrig några problem! Älskade barn ! Idag ska vi iväg och ta 1 årskort på våran lilla dam ! Har inget tema utan det får bli som det blir helt vanliga ... KOmmer bli så fina kort ! Ett förstoring och ett litet album på 4 kort hade vi tänk ... :)


Haha Alva och hennes farfar, hon fick låna Farfar´s glasögon :D
2009-05-06
 14:47:32

Barnkalas ikväll !

Jajamensan ikväll är det Barnkalas för Vilmer ! Han blev ju 1 år den 25 april och nu ska han även få en massa paket ikväll av sin kompisar ;P -Hehe-


Vilmer Alva´s Barnkalas ! :)
 
Myspys och Jag får en massa massa gott att fika, väldigt väldigt tillåtet när man är gravid att moffa såna här tillfällen känner jag ! Men får hålla igen lite faktiskt för hade tänkt att äta potatisgratäng el. potatissallad och grilla kycklingfilee ikväll ! -Mmm yummi-


Visar en bild på grillmästaren från förra året ! Denna lilla grill är historia, i år har vi köpt på oss en större!
2009-05-04
 14:27:20

Heljen i Ullared !

Den har varit jätte bra, förutom att jag sov som en kratta hela natten och bara ville hem på lördan till min lilla skrutt ! Allt hade gått jätte bra med henne ....

Jo Ullared som sagt hitta vi massa bra saker, mycket eller en del mammakläder köpte jag faktiskt och dom är sååå sköna ! Jag köpte ju inte direkt några mammakläder när jag väntade Alva för då fanns det mycket kläder som skulle vara stort och långt så höll mig till vanliga avdelningen, men nu får jag inse att jag ska gå en hel sommar med en massa mage och unna mig lite bekvämare kläder denna gång !

Annars hitta vi det mesta som skulle med hem - och nu vet vi inte när vi ska dit nästa gång ?! Ev när vi ska till Falkenberg en helj i sommar så tar man en sväng förbi och handla babykläder och lite annat smått och gott som man kan finna :D Blire perfa det !

Idag är det plock - disk och tvättdag, men den där förbannade tvättmaskinen har ju fått spel ! Men får se om det hinner fixa sig eller inte tills "mannen i huset" kommer hem ! ...

Har inget mer att skriva just nu utan ska in och kika hur min snoriga lilla älskling mår, hon har sovit massa idag för hon har blivit smittad med en förkylning av sin farmor  !  !


Så här såg min tös ut när hon var sjuk efter 1 årssprutan - en hel vecka var hon dålig ! :( Älskade unge !
2009-05-04
 14:20:09

Jävla !

Ja det är vad det är en JÄVLA skit dag ! Fint väder och alllt, men humöret är så förbannat nere och finns det något annat än Besvikelse som gör så fruktansvärt ont ? Arg Arg Arg !!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!