2010-09-27
 10:31:05

Bingolotto !

Vi har spelat Bingolotto i några heljer nu för att jag ska vinna en bil och en miljon har ja tänkt mig :D haha Me§n fan jag har inte änns vunnit en ny bingolott för tusan gubbar ! haha

Men men vi får väl spela någa ggr till eftersom vi ändå inte har något att göra på tråkiga söndagar ! ;P

Idag fick vi sovmorron och det var behövligt för lilla Olivia är snorig igen och sov som en kratta natten till igår ! Så detta var underbart ! Vi kunde nog har sovit längre för vi vaknade av att nån galning ringde heeela tiden och tillslut var jga tvungen att gå upp och svara och då var det tandläkaren som ville byta min tid för andra gången så undra när jag ska få komma egentligen ? hmm, gör inte mig nått men ändå ...

Nej nu ska jag titta litte på tv och leka med barna ...

2010-09-25
 09:35:50

Lördag !

Idag fick man lite sovmorron och vaknade av att magen kurrade :) haha så det var bara att pallra sig upp och käka frukost med dom Bästa

Nu slappar jag i soffan innan det är dags för duschen och iväg och hälsa på Gunilla ute i skogen och det är så mysigt att komma dit :) Bilen är nytvättad men kommer nog inte vara det efter en tur i skogen :D haha !

Nej nu ska jag göra mig klar !


BYE
2010-09-20
 15:42:52

Olivia 11 månader !

Olivia har redan blivit 11 månder (igår) och snart är det dags för 1 års kalas ! :) Mamma´s solstråle !
 

Snuttan ♥

2010-09-20
 10:00:07

Valet !

Valet igår blev illa för en del har jag märkt på FB ! Men tror ni att det kommer bli SÅ illa ?
Som ni kanske märker så är jag absolut inte så insatt ! Men men det är väl bara att se vad som kommer att hända eller hur ? KOmmer bli rätt intressant om jag får utrycka mig !

Nu ska jag iallafall ta hand om mitt trötta minsta barn här hemma :)

Ha de alla där ute !

2010-09-17
 09:01:28

Dagen kommer bestå...

Av jobb jobb och åter jobb ! Kommer bli skoj men är inte jätte taggad just nu eftersom jag är trött som pesten ! Men mina barn är snälla och sitter och leker i prinsessrummet :)
Men nu börjar det bli dags för duschen, eftersom mina små älsklingar har hårspray och hårfärg från igår och Olivia har en jädra massa pencillin överallt eftersom hon vägrar svälja skiten ! :( Hoppas hon får i sig tillräckligt så att öronen blir bra igen iallafall !

Nepp nu duschar vi och gör oss klara för dagen ! Den börjar segt men nu så, ta dig i kragen :D haha

 

! Det var superskoj hos fam. Hylén/Sjögren igår! ♥
2010-09-16
 15:11:59

Barn blir till och Barn föds !

HALLÅ Världen det är ju supermysigt att det bara ploppar upp ungar här och där :) Barn all over the world ! Jag vet huuur många som hellst som är i "väntans" tider och även har fått ; GRATTIS till er alla som har blivit föräldrar och som snart inom en framtid kommer att bli !

 Jag blir så lycklig ! Det är mycket enklare att prata med dom som har lika många barn som en annan och man har lättare förståelse för varandra ! Ett barn är smidigt och enkelt och mycket mysigt att älska bara en och första barnet är alltid speciellt ! Men sen nu när man ska älska två små liv tar det upp ens tid till tusen, finns inte mycket som inte inkluderar barna :)
Men som sagt nu kan jag inte tänka mig nått annat än flera flera flera barn ! Men kommer absolut att vänta för kommer vilja jobba några år och sen vill jag att mina prinsessor ska få all den kärlek och lekochBus som dom behöver dom allra första åren ! :) Är så lycklig så det går inte beskriva

Kan inte förstå att jag har fått denna lycka ! En egen liten familj med hund-hus-bil-barn-karl ja allt man bara vill ska hända ! och vi är lyckligare än någonsin ! Om det inte fortfarande finns kärlek så vet jag inte vad man strävar efter ? Kärleken får aldrig ta slut då skulle jag bli toommm !

Nej nej nu springer raderna förbi mig och jag har så mycket att skriva som ni ser, det kommer upp nya grejjer hela tiden så nu sätter vi STOPP !

2010-09-16
 14:53:32

???

Jag har alldeles för mycket tankar i mitt huvve som snurrar, men allt går ju inte att skriva ner här och då är det ju tur att jag har min älskade här hemma som man kan prata ut med och han håller med om det mest, men absolut inte allt :)

Om man betyder nått för nån då märkar man väl det rätt så tydligt ? Man bryr sig om den personen, eller hur ? Jag tror inte jag är helt ute ? Från att ha allt tillsammans - till NOLL ! ? Tycker allt är rätt mysko, men men så får det väl vara då men vad har jag gjort för fel ?

Idag ska vi iallafall ha massa mys hemma hos Fam. Hylén/Sjögren och Sandras föräldra och halva släkt kommer med och kommer bli jätte mysigt att träffa alla :) och på lördag är det Dop som gäller och LAdies Night för mig :D Kommer bli såååå skoj :D LÄNGTAR !
2010-09-16
 14:40:50

Izabella & Birk

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR IZABELLAS 3 ÅRSDAG OCH BIRKS 2 ÅRSDAG ! Tänka sig vad tiden springer iväg ! ;P


SötaPötan Izabella :)


Birk trollungen ;)

Blir att gå på kalas hos Izabella idag och på söndag kommer vi hem till Birk och grattar han med paket och mys :)

2010-09-15
 22:06:24

Mys

Mys i soffan med min älskling Nattiiiii Natttiiiii ;P
2010-09-14
 16:48:04

Hela veckan är det fullt upp !

Alltså det är verkligen fullt upp ! Och tack vare att vi känner Fam. Hylén/ Sjögren så är det ännu mer bokat än bokat :D haha det är barnkalas för charmtrollet Izabella som fyller 3 år och Kevin ska ha Dop på lördag och jag ska på Ladies Night med jobbet på lördag i karlstad :D KOmmer bli så skoj! Hihi litte vin eller öl blir det väl allt när vi ska se på läckra killar ;P Ne då så illa blir det inte hoppas jag eftersom jag mådde så dåligt sist och det räknade vi ut var för typ 5 heljer sen ? Va ? Vart fan tar tiden vägen ?

Olivia blir ju hela 1 år snart ? :O hoho kändes som hon nyss kom !? Men har blivit så gigantisk !

Jag vet att dom flesta som läser är sååå nyfikna på min viktnedgång och den fortsätter dala neråt och ska man tro på vågen imorse så visar den hela : - 11 kilo totalt ! Sen mars. Det har börjat gått vägen igen nu efter allt moffande i sommar ! :) Jag springer/joggar/går 1-2 ggr om dagen och är väldigt stolt över mig själv (faktiskt)
Mätte mig även imorse och den totala cm nedgången : -75,5 cm över hela kroppen och då är det -18 cm i midjan :O haha det går frammåt säger jag och det känns super skönt ! Äter väldigt bra oxå nu och inget direkt överflöd av nått , känns bra som sagt ! Så vi kör på ett tag till :)

Nu ska vi sätta på oss kläder och skorna och åka och hämta Karl i huset ;P TJaoooo
2010-09-14
 16:36:06

Öroninflammation

Fan säger jag bara ..! Olivia blev snorig och jävlig för 2-3 dagar sen och jag trodde det var tänder på g eftersom hon är så svullen i överkäken !? Men nej då var vi till BVC idag och det visade sig vara öroninflammation och pipljud på lugnor ! Hm låter som det var det som Alva hade heeela våren ! ? :( Suck, men nu har hon fått pencillin i 5 dagar / 3ggr så det blir nog bättre snart ! Min älskade lilla sötapöta ! ♥


Ballerina-kakor, dom smakar mummma dom :D

2010-09-11
 10:11:48

SKOR !

Vi har inhandlat lite skor nu till hösten och det var verkligen behövligt ! :D (Tyckte mamman i huset iallafall :D )


Här är hela familjens "fötter" glömde ett par till Olivia, men tog en singel bild på dom :)


Lära Gå skor dom var sååå härliga ! OlliPolliss ! :) Från Babyproffsen Örebro 179kr 


Alva och Olivia var ju tvungna att matcha varndra tyckte vi !Från; En NikeButik i GBG 210kr/st 


Alva´s as snygga stövlar :) Från; Skopunkten 199 kr


Mina Lovely Boots ; Från Skopunkten(faktiskt) 349 kr !


Tommys nya pjux ! Från; Stadium i Falkenberg. Dom hade kostat 1000 kr men det var på rea så dom gick på 300 kr ! Den ni ! Och dom är riktigt läckra på :) Fräscht med Vitt !

Våra nya höstdojjor ! Snart ska det inhandlas vinter med och då trivs vi som fisken i vattnet eller hur :D

2010-09-11
 10:01:12

-- Lovely --

Denna helj kommer vara rätt lugn och skön ! Idag ska vi till T´s farmor som har kalas och äta mat och fika ! Sen ska vi till Tivolit med familjen Hylén/Sjögren, underbart att vara med hela familjen ! ♥

Imorron är det lugna gatan !






Älskar er min underbara familj !

2010-09-08
 15:21:30

Heljen i GBG !

NU är jag tillbaka igen ! Har fixat och dolat litte här hemma och hunnit med att göra lite lunch och hämtat Alva, så det går i ett hela tiden ! Även fast jag plockar och städar så tycker jag inte att jag kommer nånstans ? Jag fastnar framför datorn eller sätter mig ner och leker med barna eller sätter mig och glor på tv:n ? What ! Jaja får väl ta det i den takt som det går men vad trött man blir !


I heljen som var så var vi i Göteborg med Tommys jobb + respective(familjer) så vi blev en del ! Å det var så skoj ! Vi var på Liseberg 2 dagar och hann även med att shoppa en del :) Fast när man väl har pengar till att handla en massa skoj så hittar man inget oh när man väl kommer till en STOR stad så tycker man väl ändå att man ska få med sig mer än ; Ett par träningsbyxor till mig, ett varsitt par skor till barna, 2 tröjjor till Tommy ? Hallååå lixom ?! :S Men men det var väl bra det så att jag fick ha pengarna kvar :D haha
Självklart så tog vi lite spel på Liseberg och väl på sista kvällen så vann vi lite - Äntligen ! En stttor Ballerina kartong på 2,3 kilo och 2 chipspåsar och ett gossedjur !




Kan säga att jag inte sitter och trycker så här blir det att bjuda på så att det inte hinner bli gammalt :D haha


2 chipspåsar vann vi med eller T ! Han var ju ute efter att vinna en ryggsäck, men turen räckte inte längre än så.
Sen ni han när han står där och spelar? haha

Sen var vi så nära att vinna undra om det var marabou !? Ja det var det nog. Jag sa innan Alva och T gick att dom skulle ta brickan med 81 på ! Men tror du puckot gjorde det ? NEJ, han tog 71 och tror ni inte på fan att 81 vann ? Suck trött jag blir, men det kanske var en välgärning eller vad tror ni ? haha

Vi bodde på Gothia Tower och det var så underbart härligt ! Även fast höjskräcken finns inom mig så gick det väldigt bra så länge jag inte stod för länge vi fönstrena ! Vi hade vårat rum mot Liseberg;


Ingången till Liseberg .. Och jag står i vårat hotellrum ! 13 våningen och det fanns 23 :O Usch.




Vi har iallafall haft det helt fantastiskt roligt och vill tacka alla som var med för en underbar helj ;) Sture´s Bil och Motor Ab Karlskoga !

2010-09-08
 10:10:26

Glömmer

Fan jag glömmer helt att skriva här när man ändå upd på Fb hela tiden och nu har jag laddat upp en massa bilder även där så att jag har skrivit och förklarat och då har bloggen fått lida ! Fast jag har hur mycket som hellst att skriva om juu !!

Men ska även försöka hitta data-sladd-jäveln oxå så jag kan ladda över en massa nya bilder som jag tagit ! ska även försöka framkalla litte av alla 1000 bilder :D Så att jag kan sätta in i albumena !

Kommer tillbaka och skriver alldeles strax ...
2010-09-01
 16:36:41

Det gick galant :)

Alva var så glad imorse när hon skulle få gå till dagis ! När vi väl kom fram så tog hon av sig alla ytterkläder och sen gick hon in med en gång och sen kom hon ut igen för hon förstod att hon hade ju glömt att ge sin mamma en puss ! Sen sa hon Hejdå och det var bara för mig att ge mig iväg :D



Sandra/Kevin/Leo & Linda/Jennie/Zelma & Jag/Olivia/Boss gick den vanliga promenaden som vi gör efter vi lämnat på dagis och det är sååå härligt att komma ut och rör på sig :) Framförallt på morronen, då orkar man verkligen med hela dagen och går inte hem och lägger sig under täcket - då är det kört :D haha, har tänkt mig i flera dagar att åka till nobel och ta mig en springtur i nobelspåret ! Den är inte lika backig som bråtenspåret ! Så får se om jag gör det ikväll ! ?

När vi kom hem iallafall efter promenaden så började jag och Olivia att storstäda här hemma ! Damma torka möblera osv. Nu så har Olivia´s säng hamnat i Alvas rum och vi ska testa och se om båda tjejerna sover lika bra i samma rum istället för att ockupera upp min säng :D haha, vi ska testa och se hur det går !
Ska försöka sätta ut lite bilder hur vi har fått det :)

NU är det iallafal dags att sätta igång med maten här är det hungriga magar som skriker efter mat här hemma  !
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!