2011-07-31
 23:50:20

Hjärnspöken

Skadeglädje är den sanna glädje sägs det... Men alltså ibland kan jag bara störa mig i onödan och råkar man säga nått litet för mycket då måste det tjattras om det alltid?! Varför bry sig ?! Du vet en sak men frågar ändå?! God natt....
2011-07-30
 21:14:54

campingen..

Just nu mår vi underbart och semester ska man ha oftare och även fast det bara är en helj så uppskattar jag detta till 100% ! Vi har varit på lite shopping idag och jag har verkligen rymdstation tänkte jag ska visa lite bilder när vi kommer hem... Nu sitter vi i stugan och är halvdåsiga och det kommer bli tidigt i säng för att sedan åka tidigt till djurparken imorgon. ;) mina barn har varit lite halv galna idag och alva har inte somnat än!!!? Men men ska vara liräte social nu innan bingen..
2011-07-29
 23:14:13

mini semester

Jag har inte lärt mig riktigt hur man får in bilder när man bloggar med mobilen, men ni får nöja er med ATT det åtminstone blir några inlägg ;) i heljen blev det dubbel bokat med en liten inspark med glocalnet (mitt jobb) och våran mini semester till Borås. Självklart får jobbet vänta och jag får nog alla smaskiga detaljer redan under kvällen eller när jag kommer hem. Jag behöver vara med mina nära ! Jag ska på björn rosenström nästa fredag så får inte klaga ;)
2011-07-28
 17:25:50

motiverad....

Idag är en mycket lättre dag! Inte lika trött och seg i huvudet. Nu börjar jag även känna mig motiverad till att börja ta promenader och göra något åt att bli av med några koloni igen... Wish Me Good luck ;)
2011-07-27
 14:34:26

bla bla bla

Sitter på jobbet trött och finnig!! Finnarna bara ploppar upp och det blir inte bättre att jag sitter och äter choklad :/ ...... Man vill hinna så mycket men nu märker även jag att dygnets alla timmar inte räcker till ! Vi ska till Borås i heljen och det är så skönt att bara komma iväg och kramas med mina underbara ;) Idag har älsklingen beställt en ny garageport vit eldriven sak ! Kommer bli så fint. Han grundmålade hela garaget igår och vilken skillnad det blir, blir så glad när det blir fint.. Nu återgår jag till jobbet en stund...
2011-07-24
 14:13:18

sitter på jobbet..

Sitter på jobbet och har precis ätit potatissallad och kalla kycklingköttbullar, var inte alls sugen på kall mat idag :/ Svinkallt och är inte alls sugen på att jobba - bitterfitta javisst.. Ikväll får jag besök av en gammal vän och det ska bli så roligt och hoppas inte att det kommer nått emellan.. veckan är fullsmockad !
2011-07-23
 22:43:41

Gårdagen i några ord

Igår var det en så rolig kväll och det var kanske lite synd att det blev lite för mycket av det goda. Att man aldrig lär sig att dricka med måtta och varför ren sprit?! Fuck... Alltid lika skoj att få byta lite ord med mina fina vänner.. Ni betyder allt... Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tvn innan ögonen blir för tunga, älsklingen är ute på fisketur med Robin.. God natt !
2011-07-23
 22:35:15

Tankeställare.

Alla sagor brukar alltid ha lyckliga slut, men om man tänker efter så är det början på ett nytt kapitel...
2011-07-22
 13:46:28

Dricka med vännerna.

Jag sitter på trappan med två hungriga och griniga ungar, vi kommer inte in pga att jag inte hade med mig någon hemnyckel :/ Ikväll är det iallafall lite dricka som gäller hos min vän Lina och det är på tiden, annars har det bara varit en massa jobb hit och dit, nu myser vi till det lite brudar och alla lite skit, det behöver jag ;) En ledig dag är en stressad dag känns det nästan som....
2011-07-20
 01:47:11

tack sötisar

Ja vad skulle vi gjort om vi inte hade haft våra grannar?! Tur att vi har olika yrken så att vi kan hjälpa varandra det är sååå tacksamt även fast det är svindyrt att måla om som vi gör nu så skulle det ruinera oss om vi inte hade våran vän Robin ;) tack och bock ....
2011-07-15
 13:59:43

SJUK !

Usch säger jag bara ! Jag är aldrig sjuk men efter att ha varit hes i ca 7 veckor och sedan nu fått ont i halsen och hosta och feber och allt vad det finns mer med i skiten, så har jag fått legat hemma i 2,5 dag hemma och mått bajs :S
Ringde till vårdcentralen igår och dom trodde på luftvägskatarr och det är vanligare än vad man tror och det gjorde dom inte någonting åt. Så vi får hoppas att jag snart kommer att få en tid till Öron-Näsa-Hals och titta problemet med halsen.
Har varit till Företagshälsovården för att rösten inte ger med sig och han skulle skicka upp en remiss dit så att dom får titta och utesluta lite saker. Men det verkade som att det kanske var dags att få struma ? Vi har det i familjen och sedan är det en följdsjukdom till diabatetesen, så det är väl bara att gräva ner sig känns det som ?! Fuck ,,,

Jaja vi får väl se..

Imorron är det Ullared, man kan ju alltid hoppas på att det blir bättre och att man mår litemer prima imorron ?! :S


2011-07-15
 13:31:33

Falska människor !

Nog fan att jag med kanske ska tänka mig för ibland, men när jag vet att jag inte gjort något fel då jävlar annama ! Hatar falska människor som skyller på alla andra ! Och jaa nu var jag tvungen att skriva av mig - känns väldgt bra ... Folk ska fan inte misstolka mig, verkligen inte underskatta min ärlighet. Sen om det är någon som talar om något för mig och ber om att inte säga något, då gör inte jag det heller! Hatar missuppfattningar och dyrligt.

Jag är förbannat medveten om mina misstag och missuppfattningar, men jag löser dessa problem med personen det gäller - inte skyller jag ifrån mig !


Tänk er för innan ni öppnar era tankar och tycken.
2011-07-13
 16:14:59

sjuk?!

Sjuk och då går man hem !!!! Fy ...
2011-07-10
 21:41:45

Ny ägare ;

Japp nu har jag varit inne och köpt mobilen ; HTC Sensation och jag som inte skulle ha en STOR telefon, men jag blev IN LOVE i denna skapelse och bara väntar på att den ska ladda klart så att jag kan kika igenom funktionerna ;) Man blir som ett litet barn på julafton. !

Har gjort riktiga kap faktsikt idag. Har köpt en ny säng till Alva med madrass och allt för ; 700 kr idag och sen telefon och sen 2 par skor för 123 kr ? :O Jepp det är sant, ett par träskor och sedan ett par tygskor :)  


Imorron är det dags ! Nu ska jag iväg till NUellerALDRIG och tatuera mig ;P *Jiiiipppiii* Längtan har varit enorm ... Armen har startat ... hehe (kommer bilder på detta).

Sorry Sandra sängbygget tog ut på tiden, så vi får höras imorron efter FÖRSTA jobb dagen ?! ;) Love you ...

Nepp nu är det dags att krypa ner i min karls famn...

2011-07-10
 09:42:16

Halsont ? !

Jag har nu haft ont i halsen i 2 dagar och jag fattar inte ? Hes i 6-7 veckor och nu har jag fått hjälp med detta och sedan börjar halsontet igen ? Va fan blire ?
Jo men det är väl bäst att passa på nu och bli ordentligt sjuk när det är semestertiden eller vad säger ni ? Jag har absolut ingen lust att ligga inne och tycka synd om sig själv när det är sommar och sol ute och massor att se fram emot !

Idag blir det att hämta hem min mamma och sedan iväg och handla lite åt henne och oss. Sätta na i rullstolen på Ica Maxi så tanta får komma ut lite :)
Det får vänta ett tag till eftersom min karl är iväg på uppdrag, kan inte ta med mig mina vilddjur till sjukan för då kommer nog mamma att bli liggandes kvar där ! haha ..

Så ser min dag ut  - vad blir det för allla andra ?
2011-07-09
 21:44:22

HTC ..

Idag har jag spenerat dagen med mina syskon och min familj.

först blev det ett besök på lasarettet för att hälsa på mamma som har operart benet som har varit av i 3 månader och när det läker fel och benet blir kobent och värken inte försvinner DÅ får man hjälp ! Det här är så förskläckligt och när tillochmed läkaren försöker att "skämta" bort det FÖRSTA misstaget när dom har röntgat henne och ser att det är av så säger dom att det läkare av sig självt ?! JÄVLA SJUKVÅRD ! Idioti kan jag då säga... Men nu har hon äntligen fått hjälp och dom har fått tagit en bit ben från höften och satt in i smalbenet på henne och även satt in platta med skruvar ! Det är inte lilla operationen, så nuh ar hon legat länge och det hade börjat blöda väldigt mycket i natt så nu ska hon få ta sprutor i 10 dagar för att kuagulera blodet eller för att det inte ska göra det ?! Hm suck, det är jobbigt att se sin mamma ha ont och ha det så svårt, det gör ont då. 

Sandra min kära granne ringde mig i går och undrade om det är nånting som inte stod rätt till ? JO det tror jag vadårå? nej jag har varit lite frånvarande och det kan vara mycket pga detta, men även att jobben bara öser över mig och jag har inte alltid tid för att vara social :) Hihi, men tycker inte själv att jag varit frånvarande :D 

Idag iallafall så har vi varit inne i örebro och jag tittade efter en ny telefon och hittar en som jag vill ha och då säger Tommy att vi ska avvakta och se när vi kommer hem och söka lite , då kom tvär-vrång fram och jag bara gick för då tycker min andra hälft att vi inte ska göra nånting förhastat men jag har ju tittat efter denna telefon länge och nu fick jag alla svar som jag ville ha ?! Men nej det bidde ingen men ska in nu och läsa vidare på lite abonnemang och se vad jag ska byta till och ev beställa hem telefonen istället !!!! :S 



Fanns även en mini, men säljer sa att denna skulle hålla längre och var lite "vassare" :) Vi får se vad det leder till !  
2011-07-08
 08:16:08

Lite som ska göras i sommar :)

Idag ville mina små älsklingar upp tidigt ! Olivia hade feber inatt, men det är inget som märks nu, konstigt det där ?! Man kunde steka ägg på henne och tog örontempen på henne och då visade det 39 grader och kraken fick en alvedon. Men hon somnade verkligen inte om på en gång, vi gick ut och la oss i soffan krångelmajja och jag så alla andra i familjen kunde fortsätta sova !

Tommy gör sin sista arbetsdag idag och sedan har han 4 veckors semester, gött som bara den. Men förstår inte varför han inte tar ut mera veckor och är pappaledig lite längre samtidigt ? E ...

Snart är det Ullared nästa helj åker jag och älsklingen, över lördagen bara, men det ska bli skönt att göra nått han och jag ;) Handla lite skit ! hehe

Sen i slutet på denna månad när vi egentligen har Kick Offen på GN så åker vi tilll Borås Djurpark med svärmor svärfar Olivia Alva jag och Tommy. Ska bli skoj. Eftersom jag inte har fått någon mer semester så blir det semester på heljerna så mina söta arbetskamrater får klara sig utan mig ;) Skulle vara skoj att festa då, men nej prio ett på min familj !

Sen slutet på Augusti är det Kolmården med Tommys jobb ! Mycket nu och jag gillar´t ...

Sen jobbar jag självklart lite heljer och det förstör en del, men men pengarna behövs ...

Nu ska jag lata mig lite i soffan och bara ta det lugnt för tjejerna är så dutkiga och leker själva på våran jätte altan :D

2011-07-07
 09:06:26

2 ggr i rad ..

Upd två dagar i rad det är ett framsteg ;)

Vi har sovit så skönt i natt och barna är i fullgång efter att frukosten har landat, själv är man fortfarande i lite dvala :S haha Ingen av oss är morronmänniskor och det är ju det som är bra när jag alltid börja eftermiddagar.

Alva och Olivia växer så det knakar det är helt sanslöst vad fort det går. Olivia springer omkring och prata och bara är allmänt liten, så när man ser henne tror man inte att hon kan prata så pass som hon gör :) Underbara barn. Alva är lillmamman och kan allt just nu (tycker hon själv iallafall) haha. 

Viktminskningen som dom flesta är intresserade utav hur det går för mig har faktiskt gått bra nu har jag gått ner min 5 kilon som jag hade gått upp och det var faktiskt inte så svårt, men sen då ? Jo jag står still och har gjort det länge nu, så måste ändra på allt igen och motivationen är lite lägre än tidigare.
Det har varit pga dels alla vattenblåsor och skavsår som har gjort att jag har tröttnat totalt !

Men men kommer igång snart igen :) Får inte slappa ihop när det går bra..


Undra hur alla mår som har varit på PIP ;) Själv mår man tipp topp och ska till jobbet efter lunch !
2011-07-06
 23:34:49

Vi gör ett försök !

Jag trodde jag skulle lägga ner detta, men jag har haft ett längre sug på att skriva nu och nu när min mini dator är hemma så måste jag komma igång igen.

Det är sommar och jag har ingen semester kvar. Fick en vecka och då var vi i Rhodos och det var så underbart varmt och skönt och med alla mina nära familjemedlemmar var med ! Nästan så att det kändes att veckan bara flög förbi och man vill hem men ändå inte ?! Fy, ville titta på nästa resa med en gång när vi kom hem och ville att vi skulle åka igen i oktober, men nu måste det göras en del hemma så att det händer grejer.

Garaget ska målas och lekstugan och sedan ska det glasas in en altan och ja hoppas nu att det sätter fart för sen sätts det igång med den snuskiga källaren igen och vi ska äntligen få våra sovrum gjorda ?! Hm all tar sån tid...

Nu är det PIP i kga och alla är där och lyssnar på bra musik, men jag är inte intresserad av denna tillställlning och jobbar till 22.05 hela veckan och jag är nog lite snål för detta :D

Nej nu ska jag ta nya tag och återkommer när lusten faller på igen :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!