2012-06-16
 10:24:20

7 år tillsammans

Idag är det absolut ingen vanlig dag, för det är min och älsklingens 7 årsdag !! Så ikväll är det ut och äta och på bio :) snow white.... Tur att vi har världens bästa svärföräldrar :) Älskar mitt liv det är såååå perfekt just nu! Min lilla familj och våra underbara vänner, der är kalas bra...
2012-06-03
 15:39:26

Snart jobb..

Nu fortsätter vi dagen som är kvar :) Denna vecka kommer inte bli lika jobbig som det har varit, det är inte så långa pass och är långledigt till heljen ! Underbart !!!


Jag lämnar min älskade man hemma och övergår till den bästa vänskapen och slår lam på dessa jobbtimmar! ♥

2012-06-03
 15:33:12

Mina presenter :

Jag fick ett par vita Ray bans solglasögon :


Har ett par svarta sen tidigare och dom är såå sköna :)

Nu fattas bara ett par Ray Bans pilotglajjer :

Vill ha ....

 

Sen fick jag ett jätte fint Pilgrims armband som jag har haft varje dag sen dess :


Kärlek ♥

2012-06-03
 15:25:08

Klocka

När T var i Cypern köpte han med lite presenter till mig och tjejerna. Mini brudarna fick en varsin skit snygg klocka, knallrosa gummiklocka och jag blev förskjust med en gång och lånar Alvas klocka idag :


Skulle vilja ha fler färger för det är verkligen snyggt till när man enbart har enfärgat på sig tex svart som jag alltid har. Bryter av lite.


Den knallrosa pryder min arm nu skulle vilja ha den vita och blå oxå :)

2012-06-03
 15:17:09

26 års kalas !

Idag var det inget barnkalas som stod för schemat, utan det var för min fina Tommy som har fyllt 26 år ! Det var hans syskon med respektive och barn :) Vi bjöd på Tacos och tårta !

Ikväll när jag åker till jobbet för att göra dom sista 5 timmarna denna helj så kommer barnens farmor och farfar och äter magarna mätta och myser kvällen med min familj :)

2012-06-03
 14:59:51

Jobb till 22.05 sen blev det fest.

Japp heljen bjuder på några jobbtimmar, och det har förstört mycket av min statistik eftersom det är enbart kopplingar ! Grrr...

Efter jobbet igår så åkte trion : Jossan, Linda och Jag till Osten och Lucas avskeds party (nyktert blev det för Jossan och Mig.) Vi hade väldigt trevligt iallafall :) Kom hem strax efter halv ett och gick en liten promenix med Boss innan jag klubba ner mig i sängen brevid min snarkande man. Då när jag väl la mig så kom snoret och så förbannat ont i halsen så jag inte kunde svälja, så upp igen och tog en alvedon, nässpray och strepsil sen kunde jag väl somna!


Härligt gäng ;)

2012-06-02
 00:40:57

Mitt i natta!

Hej hej! Nu tog jag mig tid och tänkt att fan måste berätta, kan inte sova, det går lite bättre på jobbet och jag klarade ett mål så att jag inte behöver bjussa på knäckebröd hela nästa månad! ;)
Älsklingen sover så klart, men jonblund kommer sent till en annan. Olivia hostar ihjäl sig till och från hör jag så ska faktiskt passa på att stänga ögonen och invänta morgondagen. Tommy kommer inte vara hemma men jag och brudarna:)
Upd imorgon igen men mer skojsigheter!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!