2012-02-29
 11:06:36

29:e februari !

Det är skottdagen som kommer var 4:e år och dom flesta damer friar idag antar jag ?! haha

Skulle aldrig falla mig in ! Mannen ska ner på knä så är det bara ! ;)

Nog om det, vi har en ledig dag och tur är väl det eftersom Alva inte är helt bra. Hon sover nu i vår säng, trött och sliten prinsessa ♥ Har sovit hela natten med men lagen tar ut sin rätt.



2012-02-28
 17:13:40

Planer

Alla planer som ska sättas i verk har tagit form och drömmarna blir bara mer och mer verkliga ;)

Det är lite lättare när man får klarhet i vad-när-hur-vilka-varför frågorna även faller på plats. Även fast det är ett tag kvar innan alla planer ska bli ett, så har redan nu en månad bara svischa förbi ! ♥

Ska sätta igång med träningen igen nu när våren är här och man får tillbaka känslan av att suget att man måste/vill så att det händer nått  !
Sandra och Robin gifter sig snart så vill gärna bli lite fastare till dess så det är dags att sätta igång med intensiv träning ;) Men eftersom vi har varit sjuka så måste jag komma ikapp med mina sysselsättningar först innan det kommer in ordentlig träning i min vardag ! Så promenader är vad som hinns med nu ! Även det är superduper för att ta bort lite kärlekshandtagen...



Nej nu är det dags för lite mat ...

2012-02-28
 16:52:15

Hm !

Var iväg till jobbet idag, men hann med halva dagen och då ringer dom från dagis och säger att Alva är väldigt hängig och febrig igen. Inte jätte hög feber utan 38,1 men iallafall, hon somnade direkt i bilen när jag hämtade dom :S Nu är hon nerbäddad i sängen och myser till en film. Snart är det dags för lite kvällsmat.

Tur att jag är ledig imorron så att jag slapp med att vabba från jobbet :S Det är helt otroligt ! Tommy får vara hemma på torsdag om det skulle fortsätta !




Mammas finaste ! ♥

2012-02-26
 10:13:18

Vår !

Vi sitter i soffan framför barnprogram och jag kan nog alla program om när allt börjar efter denna inne vecka  ! Jag kan bli den nya tv - tablån ...

Jag mår nog bättre idag inte så hostig, ska försöka ta mig ut i det fina vårvädret sen och se om jag klarar det eller om jag fortfarande är lika yr ?!

Alva har fått alvedon 2 ggr i natt för att hon ligger på 39,8 :S Hon har varit uppe och lekt idag, men nu som sagt ligger hon igen i soffan :/ Dags för nästa medicin snart ...

Olivia äter fortfarande pencillin, några dagar till.

Jag är jätte sugen på att börja jobba igen men som det verkar så kommer jag inte komma till jobbet imorron :S Men på tisdag ! Vi får helt enkelt köra varannan dag och eftersom T har varit hemma lika länge och dom har bra mycket inbokat på jobbet så får han börja jobbveckan :/
Blir vi mer sjuka nu efter det här ska jag boka rum på lasarettet så får dom sätta in alla tänkbara hjälpmedel med detsamma ! Det är sinnesjukt det här..



2012-02-25
 16:47:20

...

Jag finner inga ord ! Alva vaknade inatt och hade 39.8 i feber och det har gått som en berg och dalbana hela dagen och hon är rätt pigg med medicin i kroppen, men när den stiger så är det en utslagen hjälte som lägger sig i soffan. Hon har sovit redan 2 ggr idag efter att ha fått medicin så jag hoppas inte hon blir lika dålig som oss andra.

Tommy har blivit bättre men har fortfarande ingen matlust. Olivia har varit feberfri sen igår morse. Och sen jag då har varit feberfri sen igår morse som Olivia, men har fortfarande en huvudvärk som inte vill försvinna och är väldigt yr och orkeslös. Jag äter rätt bra ändå även fast det inte finns så stor aptit.

Så nu till den stora frågan ! Hur fan det ska lösa sig till veckan, hoppas det kommer att ske ett under och Alva blir feberfri ikväll (som jag inte tror) och sen kan gå till dagis på måndag. Om jag mår som jag gör hostar lugnorna och har huvvudvärk är det jag som kommer vara hemma, kommer inte kunna ha en utbildning och må som en påse skit. Så nu ska vi försöka att tänka positivt och hoppas vi alla är friska tills måndag ! Vi avvaktar till imorron.
Jag mår så dåligt psykiskt av det här när det har varit så mycket planer och jag ska hålla mina utbildningar och så kommer allt det här iväg och man känner sig så förbannat dålig !!! Usch, deprimerande...

Men det är inget som vi väljer att bli sjuka, samtidigt som jag hoppas att vi har haft vårt skit resten av våren !

//
2012-02-23
 13:33:41

GRATTIS min stora syster !

Min snygga stora syster fyller år idag och blir ett steg längre in på 30 skalan ;) STORT GRATTIS TILL DIG OCH HOPPAS DIN DAG BLIR TOPPEN !





Min stora syster har alltid varit min förebild och jag har alltid sett upp till henne ! Men just idag höll jag på att bli tokig på henne och det måste vara pga av hennes ålder som gjorde så att vi missuppfatta varandra ! Det löst sig. Jag hade skrivit tidigare idag grattis till henne på fb, men inte till henne själv. Bra eftersom hon inte har fb längre ! Aaaa ännu ett typiskt fb fenomen att ta för givet att allt behöver gå därigenom !

Grattis igen snygging ;) Inte en dag över 25 !!

2012-02-23
 08:31:31

Vilken jävla vecka !

Det är torsdag denna vecka och vi alla mår fortfarande skit, förutom Alva som tur är. Olivia var riktigt hängig nu på morronen när hon vaknade hade hon 38,8 i feber, men nu efter att fått lite medicin är hon med och leker lite grann.

Idag ska vi iallafall lämna Alva en stund på dagis, det går inte att ha en sprallig tjej hemma med en sån energi när vi andra inte har någon energi alls. Så mellan 9-15 ska hon få leka av sig på dagis för att sen få komma hem och måla lite påskbrev har jag lovat henne :)


Spralltjejen Alva ♥


Ja denna vecka kommer verkligen att kommas ihåg, för så jobbig har den varit ! :/

2012-02-22
 14:14:36

Sjuklingarna forts.

Ja fy fan säger jag bara ! Har ont precis överallt ! Feber fortfarande och nu har även T lyckas fått febern ! Så nu är vi 3 i familjen som ligger utslagna ... SUCK !
Inatt var det hemskt, jag hade sån feberfrossa att jag var tvungen att gå in i duschen och jag trodde helt ärligt att jag åkt på magsjukan för det känndes som att jag skulle spy när som hellst :S Men det var huvudvärken som gav falskt alarm ... Så efter en varm dusch mådde jag lite bättre, men tårarna kom för att huvudvärken verkligen ägde mig, kunde inte titta eller ligga eller sitta och värktabletterna funka inte, men tillslut så somnade jag men vaknade 1 gång i timmen eller nått :S
Imorse så vaknade T och hade så ont i huvet och trodde att även han skulle spy, så han tog febern och det visade 39,1 så han blev hemma. Vi har inte gjort så värst mycket kan jag säga. Stackars Alvisen som är frisk och vill leka men ingen av oss orkar röra oss och ingen av oss kom iväg till dagis och kunde lämna henne och även Farmor till barna ligger och har samma skit som oss :S
Men som tur är har jag världens bästa vän/granne som självklart tar min Alva så hon får leka av sig lite hemma hos dom nu på eftermiddan ! GULD VÄRT ! ♥


haha Sandra och jag innan hon skadade sig och fick åka till akuten ! Du är bäst även fast du är världens klant ;)

2012-02-21
 20:06:59

Sjukstuga !

Idag har varit värsta dagen på länge. Det var lugnt på morronen varken jag eller Olivia var värst hängiga, men efter lunchen så kom farbror Feber på besök på båda två ! Utslagna hjältar låg vi båda två i soffan hela eftermiddan, förutom när vi var till Vårdcentralen och det visade sig att älsklingen O hade öroninflammation - svullen hals - hjärtaslag som var alldeles för många pga infektionen i kroppen, så det sluta med en pencillinkur ! Så nu vänder det hoppas jag ! Jag fick en ny kortisonnässpray eftersom febern kom tillbaka på mig och har så förbannat ont tandköttet-bihålorna-örat-halsen igen. Slutade med min pencillin för precis en vecka sen, men va fan vi tar väl om skiten igen det är väl lika bra eftersom jag är hemma och vabbar !

Håller på med utbildningen fortfarande och min fina grupp är ute på telefon och som tur är har vi Anna som med har hållt en del i utbildningen som hjälper dom. Men inget jobb imorron heller för min del, försvinner inte febern till imorron så blir jag hemma även torsdag ! Då är det meningen att jag ska hålla utbildning för befintlig personal ! Åååå får dåligt samvete samtidigt som jag inte kan rå för att jag är sjuk, jag är inte ofta borta, men det här tar fan priset. Har tyckt att det har varit skoj - verkligen något nytt och jag har klarat av detta bättre än vad jag trodde jag skulle göra ! Jag är stolt över det jag lärt ut, men det är är skönt att det bara är korta perioder för man hinner sakna telefon nu när man inte har suttit på telen på ett tag. ;) Vi får iallafall se hur denna utbildning ska lösa sig ... FUCK !

Jag sitter nerkrypen i soffan och tycker lite synd om mig själv och hoppas på att ett under ska ske så att jag mår bra när jag vaknar imorron ! !!!


2012-02-20
 13:58:14

Alva klippte Olivias lugg !

Som dom flesta redan vet så har min stora tjej Alva klippt av Olivias lugg och jag var galen här hemma när jag såg det ! Hon vet så väl att hon inte har nånting i lådorna och göra och använda saxen utan att vi är där är utan denna världshistoria ! Men här är resultatet och mamma hjärtat grinade länge innan man kunde andas igen :


FY :S Nu har jag klippt ihop det lite mer :


Man får helt enkelt göra det bästa av situationen ! ;)

2012-02-20
 13:55:01

Har glömt..

♥♥.... att upd här ! Har så mycket annat att ta tag i nu.

Idag är jag hemma med Olivia som har sky hög feber och har endast kommit ner till 38,5 med alvedon + ipren. Igår sjönk aldrig febern under 39,1. Frustrerande att se sin lilla skatt sjuk ! Jag kommer vara hemma imorron med, Tommy har varit hemma tillräckligt med barna nu på sistone när dom har vart sjuka så nu är det min tur !

Vi har iallafall myst i massor i förmiddas och trollungen har sovit några få stunder idag, nu sitter vi i soffan igen efter att ha rensat och damsugit ur tjejernas rum.


♥♥♥

2012-02-14
 21:11:24

Gruppen/Jobb

Min bra:iga grupp har satts på telefon och är nu i trainee och super duktiga ! Dom tar samtal precis som om dom inte gjort annat än att pratat i telefon :) Tycker om er så mycket och jag är så otroligt stolt att få vara er "fröken/lärare" ! Vi har så otroligt kul tillsammans.

Det har även skett lite förändringar på jobbet för min avdelning. Själv kommer jag att enbart sitta på nybeställningar på både Glocalnet och Bredbandsbolaget och kommer inte enbart gå kvällar utan även dagtid. Mars månad är lite knepig kommer antingen att gå 5 timmar eller 9,25 timmar :O haha jaja bara gilla läget och hoppas det för med sig positiva besked :) Vi testkör på detta  !

Så som ni har märkt är det väldigt mycket jobb, men jag har uppskattat heljerna mycket mycket mer nu och har mer tid med min familj ♥

Nu ska jag se till att krypa ner i sängen och slå på en film och hoppas på att somna snart ska upp tidigt imorron igen så skönt att vara utvilad :D


GOD NATT
2012-02-14
 21:04:43

Alla hjärtans dag !

Det är kärlekens dag och det är lite väl överdrivet eller ?! Haha , alla är såååå kärleksfulla, men ska man inte försöka vara det varje dag ?! Inge bitter jag inte ... Min blivande han är iväg på kurs i sthlm så här sitter man själv och längtar ihjäl sig efter mannen som räknas som min andra hälft ♥ Han kommer hem imorron och det är tur det , hehe.

Jag går fortfarande på moln och det känns fortfarande som det är en overklig känsla ♥


2012-02-11
 14:51:09

Segpropp ---> Party

Den här dagen har börjat väldigt lugn och mysig ! Hela familjen Johansson vaknade runt kl 8 idag och åt frukost och tittade på tv:n, sen bestämde vi oss för att gå ut på en skogspromenad med Boss och tjejerna tyckte det var super skoj att plocka kottar och pinnar som dom kastade åt Boss :) Rosenröda kinder fick vi allihopa och gick in och bytta om och åkte ner till stan och inhandlade drickat till ikväll då jag ska till T´s syster och börja kvällen innan det är dags att bege sig in till Öret...

Vi hann tillochmed tvätta bilen in och utvändigt oxå innan vi åkte hem och åt lunch.

Efter lunchen började jag att rensa och lägga iordning i garderoben. Blev en överfull påse med kläder som ska ner till syrran så hon får ta det hon vill ha innan vi slänger det. Även blev det snyggt och jag hitta faktiskt nått att ha på mig ikväll :)

Så nu börjar förvandligen från segpropp ---> party ;)


Skål :)

2012-02-10
 18:32:20

Kärlek

Ni ska bara veta att jag är världens lyckligaste tjej, fick sånna underbara nyheter här i dagarna som jag trodde bara fanns i sagornas värld ♥

2012-02-10
 18:29:38

Underbart med helg.

Äntligen är det helg, men kan säga att den här veckan har gått hur fort som hellst, men timmarna var sega nu i slutet på dagen...

Fortfarande gör min grupp massa framsteg och jag är en stolt fröken, tror även vår lite strängare Fröken som har hållt i lite mer utbildningar tycker att det här går fantastik, eller hur Anna ;) Hon har pli på dom rackarna (haha), själv kan jag känna mig som en snurrpanna ibland och då kommer den andra fröken Anna och ställer allt till rätta :D haha

Nu är det iallafall helgen och det ska bli skönt att slappa med familjen, ska även ner på stan och fika med Virre imorron vid lunch och sen hem för att göra iordning mig för kvällens bravader som börjar hemma hos T´s syster och lite drickande och senare in till Öret för att gå på RAW comedy club på conventum :) Toppen kväll väntar...

På söndag är det familjen som är bokad och dans för skruttan Alva och ev kanske en örebro tripp ?! Får se vad söndag har att erbjuda..

Trevlig helg alla !
2012-02-08
 18:27:55

Alvisen

Min söta Alva vaknade med 39.9 i feber imorse så T fick vara hemma med henne. Hon har mått mycket bättre under dagen, hoppas bara det inte kommer något återfall på febern inatt !

2012-02-08
 18:20:43

Pencillin osv.

Jahopp har varit så förbannat förkyld i snart 3 veckor och började känna en värk i örat utan dess like ! Efter 3 dagar med värk så ringde jag till vårdcentralen och tänkte att det är fan öroninflammation. Fick tid med en gång och blev undersökt och det var en infektion i kroppen som jag hade - bihålorna , tandköttet och påväg till öroninflammation ! Så det var bara att knapra piller : 1 pencillin , en mot svullen näsa (slemhinnor tror jag) eftersom det inte rinner så mycket är mer täppt för att det är svullet i näsan och en kortisonnässpray ! Jajamensan jippi ! ...

Men vi gnäller inte för det för är på jobbet iallafall och det har gått bra för gruppen även denna utbildning ! Jag har varit lite mer trögfattad men jag får läsa igenom utbildningsmaterialet och försöka att utbilda befintlig personal och hoppas dom förstår mig :D haha nej detta är ännu en utmaning och jag tror det kommer gå, det är som sagt personer som jag känner och vill hjälps åt :)

Imorron ska jag utbilda Support gruppen och lära dom alla produkterna :) Spännande ...

Händer massa nytt på jobbet nu - även vi ska få mer utbildning och sälja massor !


Nu vet ni att jag lever men det är trögt med huvudet fullt av grönt snor :D haha
2012-02-06
 21:21:17

Sova

Nu går jag in och lägger mig har varit en hård dag på jobbet med massa utbildning som även är ny för mig ! Skriver så att pennan glöder, men det är fan trögt iallafall. Jag är jätte glad att jag har den gruppen som jag har för dom är superduktiga ! Är stolt som fan och det är förbannat mycket som går alldeles utmärkt. Dom kommer att rocka i telen sen :D

Nej nu ska jag gå in och lägga mig innan jag rensar sakfferiet ! :S


GOD NATT::
2012-02-05
 08:47:44

Söndag och då är det dags för dans igen..

Alva började på dans förra söndagen och hon var nog den lyckligaste tjejen ever ! Så idag är det dags igen kl 14.00 på Colluseum. Får även ta med lill fisan idag eftersom pappa är i ett annat land :D

2012-02-04
 10:36:12

-20 grader !

Nu för tiden behöver vi ingen termometer för det är bara att gå in på FB så skriver alla vad det är för grader ! Inte änns min hund vill pallra sig ut så han skaffar sig en stor kissblåsa just nu !




Jag hatar att tända en brasa i kaminen, för jag lyckas aldrig ! MEN idag hade jag nästa gett upp och gick ner för att hämta första tvättmaskinen som ska hängas, och se på fan så hade det tagit sig så nu är det bara att fylla på hela dagen så att det blir varmt och gött :)

2012-02-03
 17:35:55

Fredag :)

Det är inte mitt fel att det inte har blivit några inlägg på flera dagar ! Blogg.se har ju inte funkat när jag ska skriva några rader ...

Men iallafall nu funkar det och fredagen är här :)

Det har varit en toppen dag på jobbet och jag är malligast i världen just idag ! HELA min grupp klarade prov nr 2 idag och jag är såååå Stolt ! Ni är bara bäst ! Ni har gjort så att denna utbildning har varit toppen och jag är såååå glad över att det ha gått så smidigt. Jjag kommer att sitta med på 3 dagars utbildning som startar på måndag och lära mig GN-Mobil med dom :) Som jag senare ska lära ut till mina gamla kollegor ! Nästa vecka och alltså sista veckan som utbildningen är och sen ska vi ut på telefon på trainee i 2 veckor, det ska bli så spännande :D



Nu tar vi iallafall fredag och snart kommer det pizza som älsklingen är och hämtar ! Imorron kl 5.00 på morronen åker älsklingen och hans bror och pappa till barcelona och ska mysa tills på tisdag, det är julklappen dom fick av oss "brudar" i julklapp. Så det blir massa mys med mina tjejer helt själv. Blev inbjuden på mat och dryck imorron hos svärmor, så en lugn helj och bara chilla och titta på massa tjej filmer (Twilight) som var ett tag sen :D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!