2007-10-31
 17:37:56

7 sanningar om mig!

  • Regler:

    1. Länka till den som utmanat dig:
    www.alexzandra.blogg.se

    2. Berätta 7 sanningar om dig.
  • Jag är fruktansvärt långsint!
  • Mörkrädd!!
  • Gravid v.17
  • En bokmal i perioder !
  • Svag för bakverk! mmm choklad...
  • Har fortfarande kvar mitt täckte sen 4 års ålder .
  • Älskade fotboll som yngre, var en riktig pojk/flicka med keps bakochfram.


    3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
    4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.




Utamanar:

www.kristinr.blogg.se,

www.nathalie1986.blogg.se,

www.widaloo.blogg.se,

www.liijnaa.blogg.se,

 www.courtneylove.blogg.se,

www.maddooos.blogg.se,

 www.jennifah.blogg.se

2007-10-24
 16:56:57

Bak, jobb, Ullared och magen.

Jupp jupp nu har internet repat sig :), men ska säga upp skiten nu och skaffa annat när vi flyttar till huset ..

Jaha vad har annars hänt på senaste ?!-hmm- Nja inte så mycket faktiskt, bakar och står i fortfarande och den här veckan har jag haft en del klippningar med och det är skoj :)
     

Annars på jobbfronten har det varit väldigt dåligt och det skulle faktiskt vara lite skoj att komma igång med nått, men vad ska man göra när man söker och söker, men inte får nått ?! :S Jaha men vet ni nått som skulle passa mig så hör gärna av er ;)

Ullared har vi faktiskt fått ett datum till nu som vi ska åka och det känns jätte skoj för vi trodde inte att det skulle hinna bli av innan vi skulle flytta in, men jo visst :D Skulle varit skoj att åka med Emelie och Sebbe, men det krångla ju till sig rejält :S *fyy* men men...



Med magen går det jätte bra och lite börjar det allt puta och det är skoj, kvällen är fortfarande då det syns mest :) Mår inget illa längre och det är underbart ! Ska till läkaren imorron igen och se så allt är bra med allt. Och nu är det inte alls långt kvar till nästa ultraljud heller -spännande spännande- Vi ska inte ta reda på kön, då får vi en liten överraskning istället ;P -hihi- Inne i vecka 16 nu :)

Jag och Tommy har det super-duper-bra kan nog inte bli bättre <3 Det här är det bästa jag varit med om. Allt är perfekt, (förutom att jag är arbetslös, men det ordnar sig det med!) Tänk positivt ! ;)


::: Bye bye :: :

2007-10-19
 16:41:22

Bakar...

Det gör jag en massa nu för tiden :D Vet inte om moder-känslorna börjar svalla lite nu :D :D :D -haha- Det har ju gått väldigt fort snart hela 15 veckor har gått :S Hinner ju knappt med själv juuu.. -gaaah-

Japp ska fortsätta lite här nu och se vad som åstakommer ;)  -haha-

 Byeeeee..
2007-10-16
 14:11:44

Jävla internet. (Com hem)

Happ nu har jag inget internet hemma så det blir inte så mycket skriva här... Kommer snart igen med en massa skoj att berätta om när internet är i funktion igen :!!!!

Byebye

2007-10-10
 15:52:54

Vi vann !!!

Hehe då var vardagslydnadskursen slut för mig och Boss ;) Igår hade vi en tävling om vem som har roligast med sin hund och vilken hund och matte/husse som förstod varandra bäst, och vilka som har kommit längst med att lita på sin hund osv osv. Det var iallafall 5 olika moment och vi gjorde BÄST ifrån oss, tydligen, och det kändes skönt och jag blev verkligen förvånad :D :D Vi hade nämnligen inte tänkt att gå dit igår, för jag var verkligen inte taggad och inte på humör för det där. Men det visade sig att det var ju meningen att vi skulle gå ;P -haha- Du är helt enkelt bäst Boss även fast våran lilla gris-hund har sina humörsvägningar och morskhet i sig så finns det en litten charm som övervinner allt ;)

image69

Så fruktansvärt gooo den här lilla vännen ;)



Jaha och idag har det varit städ och disk och tvättstuge - dag och det är ju inte lika skoj :S Men det mesta är gjort nu och snart ska jag kila iväg och klippa litte folk och tjäna litte pengar :D

Byeeeee!!

2007-10-08
 11:47:32

Bil Bil Bil !

Idag blir det en lite lugnare dag. Ska snart börja med lunchen, har inte riktigt kommit på än vad jag ska göra för nått smarrigt ?!
Natten har varit hemsk !!! Har i stortsett inte sovit nånting :S Vaknade varannan timme och var hungrig det gjorde ont i magen och jag vände och vre på mig och försökte att inte väcka min kära Tommy. Det var ju tur att det inte är nått jobba för mig idag iallafall, klippningar har jag ju alltid några om dagen, men det är ju skönt att det är hemma :)

Sen ska jag hämta Mattias på skolan när han slutar för syrran skulle på nått möte eller va det var. Så det ska bli roligt att bara umgås lite med honom, annars tar ju flickorna upp så mycket tid när man är där !

Jaha så letar vi efter en till bil, nån som har nån liten-billig bil till moi ?? För det är nog behov för det när man ska bo i bråten att ha två bilar ! Men Tommy sa ju att han skulle börja cykla till jobbet, men det tror jag så lite på så fyy. Han kan ju inte änns cykla nu och har 5-10 minuter till jobbet nej nej !! :D -haha- Men hojta gärna till om ni har nån bil som passar mig !!?!?!

Nu ska jag börja med lunchen innan Tommy kommer hem och det får ju bli nått som går fort ;P

Byeeeeee...
2007-10-07
 23:18:30

Slutfört/Heljen.

Min förvanling är klar men bilder får det väntas med orkar inte mata in dom i datorn :P Men det blev allt ett bra resultat och det vart som jag har haft förut ; med en ljus slinga i luggen och mörkbrunt i det andra -nicenice- Nöjd är jag med behövde det här  !

Heljen har varit lugn och skön som mina senaste hundra heljer känns det som, men det är bara vänja sig ;)

Fredags:  Klippte en del på kvällen. Så var det en bra "college-film" som jag fastnade framför och Tommy somnade...:S Sen på kvällen tog vi oss en runda runt i karlskoga och kikade lite, vart så långtråkigt att bara vara hemma och uggla och bara äta godis och sånt ;P Jahopp min freda det .

Lördag: Hmm ja då jobbade Tommy på experten till 13.00, så jag gjorde klart mitt hår. Sen när han slutade tog han med sig Boss och följde med pappsen till marken. (Jag var hemma och gjorde iordningen mig) Så kom Darlingen och hämtade mig efter att han handlat godis-remmar och korv , -haha- Vi åkte ner till syrran och hälsade på henne och familjen och lekte för fulla muggar !
På kvällen hyrde vi den senaste Beck - filmen och den var rätt bra, men slutet vart man besviken på. Sen vart det sängen:D Roogivande och skööön lördag -haha-

Söndag: Idag har det bara varit en "Klippstugedag" klippt heeeela dagen och sen fick man lite mat uppe i bråten:) Sen åkte vi hem och duscha - ut på internet och leta bil - duscha - glo på tv:n. Gott Gott :)

Jag har iallafall Världens underbaraste bästa pojkvän, det finns verkligen ingen bättre än han och är hur lycklig som hellst tillsammans med honom !! Kan inte få det bättre <3 Det borde finns fler som honom, -hihi- Jag älskar Dig Tommy Johansson och snart blir vi fler, Du och Jag kan gå genom eld och vatten! :)


Byebye //
2007-10-05
 11:41:21

Forts.

Haha Ja jag började min förvanling igår med att börja ändra min färg i håret :D Men vart inte klar !! Jag hade lite beslut-ångest så det får vänta tills idag istället. Började med den ljusa slingan i luggen iallafall och det vart rätt bra faktiskt för att bara bleka en gång ! Men det kommer behövas minst en gång till.. ;) Sen är det ju resten av håret ?! Vet inte om jag ska ha det mörkar eller om det ska få vara som det är ? -hmm- Det ska iallafall få tas i utväxten, det är slut diskuterat :D Vikka problem alltså, men som sagt är håret det personligaste du kan ha ;) 




image68

Haha det här var jag igår när jag började mitt projekt :D
2007-10-04
 12:51:52

Ny hårfärg ?!

Jag är jätte sugen på en ny hårfärg eller nått jätte annorlunda!?!?!?! Har varit så mörk lääänge nu, men det är det jag trivs bäst i och det är alltid det jag färgar tillbaka till... -hmmm-
Nyss gjorde jag ljusa och koppar - slingor i hela håret men det blev inge bra dom ljusa vart inte tillräckligt ljusa och dom koppriga satt inte kvar så länge, så jag hade i en ljus-koppar-brun själv för att få lite glans på det, men icke icke det blev för mörkt istället !! -suck- Men men nått blir det idag iallafall får se vart det slutar :) Jag vet att jag var väldigt nöjd länge med den ljusa slingan jag hade i luggen för ett tag sen ?! -hehe-
Jag ska vara frisör :D  haha alla kan det drabba !!


image67
2007-10-03
 15:14:07

Vi gör ett nytt försök.

Ja det var ett tag sen man skrev nått här. Men det är bara för att den alltid krånglar när jag ska ladda upp mina bilder , så har man skrivit ett långt inlägg som man vill spara nej då krånglar det bara :S

Vi gör ett nytt försök.


Vad har hänt på sistone ? Vi flyttar snart till huset i Bråten :) Börjar vänja mig vid tanken och det kommer nog bli bra tillslut. Jag vill ju som sagt inte till bråten, men men får ge det ett försök. Så har vi sålt lägenheten och det är skönt. Nu ska vi sälja soffan bara innan vi flyttar så vi slipper kånka på den, för nu har vi köpt en ny :) Alltid roligt med nya saker. Ny säng och en stooor sådan med och det kommer verkligen behövas när man inte är så liten längre och större blir man :D haha .. Det enda som fattas nu är en ny garderob och taperter och golv, sen är det mesta klart så att vi kan flytta in. Ska försöka att måla och tapetsera innan vi flyttar in för det är inte bra för mig just nu att andas in den där starka lukten som blir. *sucksuck* Man ska helt enkelt vara försiktig med ALLT ! Men men vad gör man inte :)

Annars så har det inte hänt så mycket har inte jobbat nu på ett tag och det är verkligen tråkigt för pengar får man väl aldrig nog om eller hur ?!- haha - hmm, så om nån vet en ledig tjänst nånstans som skulle passa mig så säg till för tusan gubbar så jag kommer ut och gör nånting !  
Det enda jag gör om dagarna är att umgås med min hund och självklart klipper jag väl hemma för kunder har jag så det räcker till ;) Annars väntar jag på att min älskling ska sluta om dagarna så vi kan hitta på nått skojsigt innan det blir natten...
Heljerna har varit väldigt lugna och sköna. Bara umgåtts mycket med Tommy och mina vänner, men som sagt är det ju mycket festande för mina kompisar så jag håller mig lite på avstånd. Vissa heljer har varit jätte roliga och jag har varit på sexparty och midda och spela en massa sällskaps-spel och vunnit dessutom ;P Det var verkligen en höjdpunkt ! Tjejer är inte så dumma som dom ser ut -hehe- Trivs som bara den med mitt nya liv - och bättre blir det ;)


Ja annars så har det inte hänt så mycket ...
Skriver snart igen.


Byebye // Michaela
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!