2010-04-29
 14:54:19

Stolt..

Haha driver ni med mig ?! Så fort jag sätter mig framför datorn eller slår ner röva för att läsa eller glo på tv:n vaknar dom eller är mest som galnast :D Min solstrålar håller verkligen igång mig och det är inte konstigt om jag sover så gott på natten HAHAHA !

Som sagt så vaknade dom precis och Båda två oxå .. haha nu är det dags att lägga neer det här för kan inte sitta här när dom är vakna för då är det olyckliga miner om inte mamma sätter sig på golvet och leker  :D

Vi lägga upp en bild som syrran tog när Alva tog medicin häromdagen :) Mamma är så stolt så för Alva är såååå duktig ;)

2010-04-29
 14:44:17

Puuuh!

Mina små gullegrisar är inte så gulliga idag ! Det har varit galet mycket nu här på förmiddan och efter lunch - men nu sover dom äntligen lite middag och det är skööönt, får man säga så?
Dom kan verkligen ta knäcken på en känner jag. Längtar redan tills det är dagis nästa vecka :D haha illa men sant.

Min stora böna här hemma är mycket piggar som sagt och kan gnälla gallfeber på sin mor ! Alltså om dom får ett hysteriskt utbrott - ok - MEN när det är konstant GNÄLL och inget som duger, vad fan gör man då ? Tålamodet tryter kan jag medela! SUCK ... 

Har ringt min kära granne Sandra och  prata lite skit och det känns lite bättre nu ;) Tack hjärtat !  

NU ska jag kika till Olivia om ligger ute i vagnen och HOPPAS hon kan sova en liten stund till ;P haha
2010-04-28
 21:52:04

Viktväktar vecka nr 8

Har redan tagit slut, den gick rysligt fort och med ett bra resultat denna vecka har jag blivit väldigt chockad men glad :)

Resultatet: -1,3 kilo och det är sååååå skoj att det verkligen händer nått! :D Det är ju synd att det inte händer varje vecka, men neråt går det !

Sammanlagt på 8 veckor : -5,8 kilo

Klapp på axeln och nu fortsätter vi så att vi uppnår -10 som var tanken detta år, kommer nog bli mer ;P

2010-04-27
 08:08:26

Vakna :)

Jajamensan har varit vakna sen halv 7 ... Sovit riktigt gott i natt :) Äntligen kanske oron släpper lite granna så att man kan komma tillbaka till det "normala" !? Medicinerna hjälper fortfarande, fast tycker ändå att kortison - astma - medicinen borde hjälpa mer eller ? Usch får väl avvakta som det heter så fint nån dag mer och se!!

Vi har haft en harmoniskt morron iallafall och nu är det dags att klä på sig för dagen börjar snart och då går det i ett heeeeeeeela dagen ! Då menar jag verkligen HELA !

Nu till syrran nästa och sen till Diabetesmotagningen !

BYEEE
2010-04-26
 23:12:23

Kommer DÖ i stress

Men alltså den här veckan känns nästan som den kommer ta kål på mig snart ! Hinner inte änns med vad som ska hinnas med juuu ! Vill så mycket, men nu känner tillochmed jag att dygnet har alldeles för fååå timmar !? What ? :S 

Mina barn ska tiden räcka till till och även Hunden Boss ;) Han ska till veterinären imorron och jag ska till diabetesmotagningen och sen ska man hinna lämna barn lite här och var ? :O haha Sen på kvällen är det barnkalas för Vilmer och en mysis träff med grannarna I LÖÖÖVE that ♥
Kommer nog dööö i stress känner det på mig !! :(

Nee nu behöver nerverna vila och huvudet det är mycket imorron ! SÅåååååå nu säger jag GOOOO NATT
2010-04-26
 16:06:15

Vilmer 2 år

Igår var det ingen vanlig dag för det var VILMER FLOMANS 2 årsdag HURRA HURRA HURRA ! GRattis i stora lass Vilmer och hoppas du fick en skojjig födelsedag med en massa presenter ! Vi kommer med paket när det är dags för ditt barnkalas :)




Många kramar Alva med familj

2010-04-26
 16:03:09

BVC ..

Idag har vi varit till BVC med lilla tjejen Olivia, hon hade växt litte granna iallafall; 7900 g och 66 cm lång ! Så lite har hon lagt på sig .. haha knubbsälen ... Hon kunde ta fatt i saker och vända sig om untan anmärkning ! Lite som en besiktning juuu .. haha

Alva var med oxå men hon lekte så glatt ute i lekrummet med "MOsterBEcka" hehe ... BEcka var med och hjälpte mig lite med barna.. Jag har inte direkt fått tillbaka orken känns det som ?! Hm, Huvudet är tröttt känns det som ? USch, men Alva har blivit mycket bättre idag, hon har gungat - hoppat lite studsmatta och blåst såpbubblor :) Sen gick vi in och käka lite godis och knäckemacka ! Så nu somnade Alva i sängen, men får väl gå in och kika till henne snart så att hon inte somnar midnatt ikväll .. Inte för att det gör nått för hon ska sova mycket så hon blir helt återställd igen ! ♥ Men det tar allt på krafterna och bara vara vaken ..

Snart ska vi sätta oss i bilen och åka och hämta T på jobbet eftersom vi har bilen :) Men förstår inte varför han inte cyklar ? haha Det skulle jag göra för jag tycker det är så skoj att cykla ! Så på onsdag när jag ska få min dom på VV så ska jag cykla ! Den här veckan har det varit GODIS i stora lass.. Suget har inte riktigt gett sig så det har allt blivit lite godis ! Kan det fan bli så när man sätter in en spiral kanske ? Fan satt ju in en ny nu förra tisdan det är kanske den som hjälper mig med allt jävla suuuug ? Helvete !! ...

Nej nu ska jag fortsätta Blöjtajm på Olivia mee ....
2010-04-25
 14:43:14

Natten har vi sovit..

Det har varit en bra natt och alla har sovit gott ! Ja jag ska väl inte ta i så jag spricker för jag har allt vaknat ett antal ggr och tittat till min prinessa som sov emellan oss ! Orolig till tusen ! Även fast det inte har varit någon feber mera sen natten till lördagen .. ! Hoppas det håller sig borta ?!

Vill bara tacka alla som har skrivit och visat att dom bryr sig ! Har absolut inte skrivit för att man ska "tycka synd" om oss, jag har skrivit för att jag mår bättre av det ! Uttrycker mig mycket bättre såhär och orkar inte ta det för alla som undrar och frågar - så det är bättre på detta viset !

Idag ska vi snart bege oss ut med barnvagnarna och på med joggingdojjorna och bege oss ner till svärföräldrarna på mat ! Mumma ...

Nope ska in och kika om jag hittar en GÅSTOL till Olivia på blocket !

BYE
2010-04-24
 19:06:50

Ambulans och USÖ !

Det började i Torsdags efter dagis ! Alva var glad och gick hela vägen hem från dagis och vi tog sällskap med Linda-Julia-Jennie-Selma, inga konstigheter....
När vi väl kom hem så skulle vi äta lite mellis, men Alva ville inte ha och sen började jag se på henne vad hängig hon blev och röd om kinderna och jag tog febern på henne för tyckte hon var varm, och mycket riktigt! 38,7 i feber ! Hon gick och la sig och somnade och sen vaknade upp med 40,1 !? Hm, Gav henne Ipren och hon somnade om och senare när hon vaknade så lekte hon med sin pappa några timmar och sen titta vi till febern igen innan hon somnade runt halv 10 och då var det ingen feber 37,1, så hon fick ingen ipren eller alvedon.

Vi gick med och la oss och tyckte det var skönt att det kanske bara var tillfälligt... Men ack så fel man kan ha ! Jag vaknade av att min min älskade Alva låg och kräktes och jag satte henne självklart upp och märkte att hon var helt lelös och hängig och grinade inte eller gav inga ljud ifrån sig ! Jag sa till T att tända lampan, och vi ser att hon är medvetslös och jag förstod ingenting så tog ut henne i köket och då började paniken att komma fram i mig och jag skrek till T att ringa ambulans eller till nån ! Och helt plötsligt märker jag att Alva slutar att ANDAS! Paniken och jag skriker till T ännu mer att hon dör hon andas inte och jag försöker komma in i munnen på henne för trodde hon hade nått i halsen men det var inget där ! Jag grinade hysteriskt och tror att hon ska för mig ! (usch bara tanken får mig att gråta) Då fick jag prata med larmcentralen för T klara inte av att förklara eftersom det var jag som låg brevid Alva och försökte få henne till liv och han var lika panikslagen han.
Har nu lagt ner Alva till framstupasidoläga, och det börjar komma lite snyftningar ! HON LEVER! Ambulansen var på väg och äntligen kom dom ! Det springer in 4-5 ambulansmän(kvinnor) och lägger sig ner vid Alva och ser att hon är påväg tillbaka ! Vi tog febern på henne och då låg den på 39,8 och dom från ambulansen trodde det var feberkramper som hon haft ! Det var det otäckaste jag varit med om ! Jag som är så chockad fick följa med för jag var tvungen att se så att allt gick vägen med min lilla prinsessa, annars hade jag nog blivit psykiskt sjuk !

Jag fick klä mig och sen gick vi in i ambulansen och Alva fick sitta i mitt knä ! Vi åkte först in till Karlskoga lasarett och hon blev undersökt, men sen ringde dom in till USÖ och dom ville att vi skulle komma in dit så dom fick kika på henne . Även in till USÖ blev det ambulansfärd så att dom kunde hålla bukt på Febern som inte ville ge med sig och sänkas...

Även där inne blev det åter att berätta allt även fast rapporterna hade lästs. Har nog upprepat situationen 100 ggr nu och det är lika jobbbigt varje gång ! :( Men sen bestämde dom sig att vi skulle få ligga kvar för kl hade närmat sig halv 4 på morronen. Så vi fick gå upp till barnavd och fick oss ett rum där och där blev det lite prover innan det var dags att sova ! Hon fick även lite alvedon för hon började bli varm igen. Fick sova några timmar eller jag vakande var 10 minut för att titta till mitt hjärta ! Gick upp runt kl 8 och åt frukost och lite senare kom T och Olivia och var med oss ! Alva har varit rätt pigg med medicin i kroppen hela dagen här och det blir fredan, men frammåt eftermiddan (igår) så blev hon sängliggandes för alvedonen hjälpte inte värst så hon sov några timmar. Jag och Olivia åkte hemmåt runt halv 5 för jag behövde sova jag var så knäckt och hade inte sovit på många många timmar, så T fick ta över !
Vi trodde ju att alla skulle få åka hem på efftermiddan, men då hade snabbsänkan ökat sen några timmar tillbaka så hon fick bli kvar och börja med en pencillinkur mot en infektion i halsen ! ? Hm suck.. Så vi åkte hem och jag gick och la mig efter Olivia runt kvart över 7 på kvällen och var helt slut i kroppen ont överallt och tårar rinnandes för att jag var så orolig för min älsklings Alva ! Pratade med T några ggr eftersom jag vaknade stup i kvarten av att jag skulle ringa dom eller dom ringde mig !

Jag och Olivia gick upp 20 i 6 imorse och gjorde oss iordning och åkte in till mina ögonstenar ! Idag var hon äntligen mycket mycket bättre ! Har inte fått nån mer tablett mot febern sen kl halv 5 imorse och hon var glad att vi kom :) Doktorn kom in innan lunch och kikade på henne och lyssnade på henne och hon tyckte att vi skulle göra en lungröntgen för att se så att det inte var nått som dom kunde missa ! Eftersom hon låter andfådd och brukar få till en del "pipljud" ibland... Hon tyckte även att det lät som hon hade fått barnastma och vi fick hämta ut två olika astammediciner som vi skulle få ta ett tag och se om det blir bättre..
Sen efter apoteket blev det lungröntgen och sen åter upp till avdelningen för att få hjälp med inhalator grejjerna. Där fick vi även reda vad röntgenbilderna visade ; Lunginflammation ! :O Vi har ju sagt sååå länge att vi tycker att hon andas konstigt och nu fick vi svar på tal ! Alva har istortsett hela sitt liv låtit andfådd, men ALLA läkare säger att det låter så fint ! MEN nej nej nej nej ! Hon hade även halsmandlarna som var förstora och det kunde med orsaka "oljud" i andetagen.. Men nu fick vi svart på vitt vad det var. ! :( Så nu är det Pencillinkur som gäller och även kortisonspray i inhalator morron och kväll även en till astmamedicin som kan tas upp till 8 ggr om dagen som ska hjälpa till att "vidga" luftrören, men bara i behov ! .

Även kommer det att skickas en kallelse till öron-näsa-hals mottagningen så att hon får komma dit och ta massa prover och bli undersökt !

Nu är vi alla hemma iallafall och det är verkligen SKÖNT och jag hoppas hoppas hoppas att vi får sova inatt tillsammans allihopa !

Alva har nyss för ett par veckor sen börjat sovit i sitt rum ! Men det blir det inget av på ett tag nu ! Känns oroväckande ...

2010-04-24
 18:18:27

Viktväktar vecka nr 7

Är som sagt slut och jag har skrivit en gång tidigare men datorn cpade sig !

Även denna vecka har det blivit minus på vågen och det är ju positivt ! :) Resultatet belv : -0,4kilo ! Så det sammalagt har jag  gått ner: -4,5 kilo ! Yeeah .. Sagt men säkert som kommer även jag att nå mitt mål och jag sa ju innan sommaren så kanske jag hinner gå ner -10 kilo, men det återstår och se har inte ansträngt mig allt för mycket på senaste med massa promenader ...

Hoppas på minus nästa vecka med då ;P
2010-04-19
 22:33:43

Olivia hela 6 månader !

Min lilla mini mini prinsessa är hela 6 månader IDAG :O haha hon bara växer så det knakar ! Men det blir inge BVC förrän nästa måndag då är det barnläkaren som ska kika på henne :)

Lilla Olivia är en liten tjej med så mycket humör och bestämelser i kroppen så gud vet vad :D Hon vet vad hon vill redan i tidig ålder :) Men märker att tiden springer iväg lite för fort ? Huuu, alltså 6 månader sen hon kom till världen mamma´s älskade lilla flicka


Sista bilden inne på BB i örebro innan hon kom ut till oss ♥


1 timme gammal, ville inte lägga ut för saftiga bilder :) Här har jag hunnit med en dusch med !


Hemma i våran soffa 9 dagar gammal ..




HÄR ÄR HON NU ;) Mamma´s älskling! Så fiiin ...


ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA GODING !  ♥

2010-04-19
 22:13:50

Helt bortglömd !

Haha ja  jag har helt glömt bort bloggen i heljen och har tänkt flera ggr att skriva men det har inte blivit av :D Men iallafall det har varit en bra helj med massa mys med grannarna :) Blåst dock, men vi har allt varit ute en massa iallafall och tivoli blev det med .. .:9 Alva tyckte inte det var skoj med en massa karuseller det var otäckt även fast pappa var med ! :S Men sen fick hon dra fram en nalle som hon vann :D Då var hon glad och även varma chips fick hon knapra på ;) Har lite bilder som det är dags att ladda över från kameran igen . Från barnkalas-tivolit-massa andra mysiga stunder !

Har varit på en promenad nu på kvällen ! Var även ute med gravida Sandra runt lunch och barna och hundarna och det blev en rede promenad ...Så idag har vi varit hurtiga igen :D Det är ju dags att väga sig igen på onsdag och det har inte blivit många rörliga timmar denna vecka ! Var helt slut efter att jag gick ner till stan på onsdag och sen även cyklade till Vv på kvällen samma dag :D haha illa men sant ..

Annars har det varit som sagt en härlig helj med inga måsten och det var nästan så att man kände av att man glömt bort nått, men fler sånna heljer vill vi ha och ta dagen som den kommer :)

Imorron är det dags för dagis igen och Ewe kommer imorron bitti och joinar oss på en morron promenad och sen blir det frukost :) Myspys !

2010-04-16
 21:04:29

Underbar kväll :)

Det har varit en underbar kväll med alla grannar runt om i vårat kvarter ! Vi samlades med alla barn och lekte ute på Hylén/sjögrens tomt, alla verkar nöjda och glada ? :)

Det blev allt lite kyligt efter ett tag ! Men det är alltid lika mysigt att träffas allihopa ! Nu så håller Alva på att somna, och jag ska göra mig klar för sängen jag med ! Trött efter dagen även fast jag fick en sovmorron imorse av mina älskade barn

Imorron är det Tivoli som gäller med dom grannarna som vill hänga med :) SKoj skoj och hoppas på bra väder !!?

Nope slut skrivet för idag !


BYE

2010-04-15
 20:44:11

Har inte hunnit !

Har tyvärr inte hunnit skriva nått tidigare idag för det har gått i ett ! Lämna ALva på dagis och sen ut en sväng med Boss runt kvarteret. Sen när vi väl kom hem så sopade jag våran trottoar och sen började jag bära all pall som låg vid garaget till sidan av huset eftersom det ska sågas där och slängas ner i källaren ! Så det tog mig 1½ timma att göra detta så sen var jag svett så jag tog med mig Olivia in (som hade vaknat), och vi gick in och duscha hon och jag :) Sen mös vi lite innan det var dags för Lunch !

Efter lunchen var det bara att traska iväg till dagis igen för att hämta hem min lilla skatt :)

Sen hem och tog det lugnt en stund, sen fick vi besök av våra söta grannar: Sandra och Izabella ! Bella skulle bli lite naggad i frillan som äntligen har växt ut ;P Hon blev så fin så ! Men en sväng när jag skulle klippa luggen så var det inte så lätt att sitta still så den blev lite kortare än tänkt, men inget som såg knas ut ! Söta unge --- 

Robin kom hem och dom åkte iväg och handlade. Då hann jag att slita ur sängkläderna och packa skötväskan innan T kom hem, för då åkte vi till svärföräldrarna och käka pannkakor :) Yummi yummi !
Sen nu när vi kom hem så slocknade mina små prinsessor väldigt fort - det är ju skönt ... Så nu väntar jag på Fia så ska vi ut på en kvällspromenad med vovvarna !


Gammal bild , syns att Olivia var mindre här än vad hon är nu ♥
2010-04-14
 21:10:23

Allt har ordnat sig ..

Jag är en lycklig människa och allt missförstånd och allt annat krux är bortblåst ! Alla är vi glada och kan prata igen ♥ Love Er

2010-04-14
 21:05:35

Viktväktar vecka nr 6

Ja nu har det gått hela 6 veckor sen jag startade med viktväktarna och kan ju säga att det var verkligen en seg start men nu börjar det ordna upp sig :)

Har idag varit där och vägt mig och resultatet blev : -1,1 kilo :D hehe riktigt nöjd eftersom det har varit Barnkalas + en hel helj i STHLM och det har blivit ute mat :O haha, men som jag sa idag på mötet, jag har tagit det som jag har varit sugen på och ätit mindre, men varit nöjd oh belåten..

Vi fortsätter väl på detta viset så kanske det fortsätter neråt ;P

Sammanlagt sen starten har jag gått ner : -4,1 kilo ! Helt klart nöjd !

Kan oxå medela att jag rör på mig dagligen och känner att kroppen mår mycket bättre. Även fast det inte har visat en massa massa minus kilon så är kroppen en helt annan mot va den var för 6 veckor sen ! Kan varmt rekommendera detta viktminskningsprogram ! Funkar kalas och du kan fortsätta leva sunt även fast du inte behöver gå ner sen, men då kan ju kruxet vara att hålla sig kvar och det här kan hjälpa även dig !

Jag njuter :)
2010-04-12
 08:58:18

Vill inte ...

Jag vill verkligen inte framstå som en elak person ! Jag älskar den här personen och hoppas hon förstår det, men ibland blir det fel och det blir en jävla massa skit emellan. ... Jag har varit besviken, väldigt, men det ska alltid framstå som det är jag som är boven i dramat - why ? Tänk lite själv hur du lägger upp saker och ting ...

Tankar är tankar och känslor är känslor ....
2010-04-11
 13:49:01

Tycka synd..

Alltså det är lite jag inte förstår ... Att se till att börja bråka om en skit grej och se till att fortsätta ställa till det ännu mera är väl jävligt onödigt ?! JA det är det ... Tycker synd om dig gör jag verkligen inte, men du ska alltid framstå som om det ska vara synd om dig ?! Du visste mycket väl hur det kunde sluta och du visste att det inte var en stabil start från början, så du är ju så medveten om allt. Varför ska jag då tycka synd om dig ?

Trodde vi hade kännt varandra länge, men när du skriver en massa skit till mig om att jag inte kan ta en konflikt utan att balla ur och bli sur så känner du mig verkligen inte längre och det är ju synd för dig, inte min huvuvärk! Tycker jag har ställt upp och lyssnat en massa, men det är synd att du inte kan förstå att jag har ett liv jag med och jag har inte bara 1 vän som jag ska se till att höra av mig till - därför tycker jag det är bra med sms eller internet när man kan prata på msn och Fb osv, men fförstå för fan ! Vill du mig nått så ring jag svarar eller så får man skicka ett mess så ringer jag upp ,,,

Umgås man inte med allt för många så ska man nog tänka sig lite för vad man slänger ur sig ... !
2010-04-11
 13:38:46

Påväg hem ...

Nu sitter vi i bilen påväg hem till Kga :) Det har varit en väldigt rolig helj tycker jag allt, även allt krångel med hotellet, men What a fuck finns fler som man kan tänka sig bo på tills nästa gång :) har väl tänkt åka upp till sommaren och gå på Skansen. Det blev tillslut fint även här uppe, men vi åkte till Täby centrum och inhandlade lite till och hittade även en jacka till minstingen Olivia ;)

Barna sover , T kör bilen och jag sitter bak i bilen vid fönstret och har solen på mig som värmer som bara den och hur härligt är inte det ?! Det är vår ute idag ... hihi

KOmmer hem om ett par timmar och då ska det bli en lååång promenad med min kära hund och barnvagnarna :)

Dagen har börjat på topp och kommer nog fortsätta så ! ♥
2010-04-10
 22:22:49

Pratat i telen :)

Har pratat med min söta vän Fia Persson som bor på min gata hemma i stan ;P Vad man uppskattar att komma hem när man har så söta grannar hemma !


Jag och Fia på tjejfesten 20/3-10, vi hade såå skoj denna kväll:D

Vi bestämde att det var tajm att bli lite vårsnygga i frillan så vi ska väl boka in en dag för nu vet jag hur jag vill ha - har nästan bestämt mig, vill sååå gärna, men vågar jag ? haha återstår och se :) Vithårig vill jag fortfarande bli så blir väl till att bleka litte till kanske :D

2010-04-10
 22:13:43

Öhhh?

Vad fan händer ? Kompisar eller inte  .... Shiiit !  •

2010-04-10
 20:43:58

Hotellrummet nr 2..

Oki börjar med att berätta att vi sov i rum nr 1 i natt och det gick väl rätt så bra Alva var lite orolig för man hörde verkligen huvudstadens uteliv ända fram till kl 6 imorse :D Men det gick ... Sen gick vi ner och skulle äta frukost runt 8 snåret och sen skulle vi medela att vi skulle byta rum till ett med JACUZZI ! Japp det skulle ske under förmiddan och vi åkte upp och gjorde oss iordning så vi kunde vandra ut på gatorna och gå och shoppa lite kläder :)
Dagen har bara sprungit förbi och det har gått jätte bra med barn och allt. Alva har väl varit lite kinkig men oxå väldigt glad. Hon sov en rätt så lång middag i vagnen.
Inhandlade på stan :

*2 randiga tröjjor
*1 linne
*Plånboksväska med nitar
*1 par skor

Alva fick:

*Svart skinnjacka
*Hello Kitty Klänning
*Hello Kitty vattenflaska
*Skor

Olivia fick:

*1 Body

Inget mer för letar efter en jacka till henne men hittar ingen som !?

Tommy var inne på Claus Ohlsson och hitta nått litet till bilen :D

Annars imorron kanske vi ska till Täby Galleria. Tänkte ta Skansen med barna, men det är inget fint väder här så det får nog hoppas över och kanske kan ta det till sommaren :)

Annars när vi kom tillbaka från shoppingrundan skulle ju rummet blivit klart för att vi skulle få rummet med jacuzzi. Inga problem att byta kort och vi får gå till den ""gamla" delen av byggnaden och hissen va nötrång och vi fick absolut inte plats allihopa ! Så Lina jag och barna gick trapporna och Tommy tog hissen med barnvagnen  ! Kommer fram till vårat rum och vi tittar in och ser att det är mycket då menar jag verkligen MYCKET sämre kvalité på rummet !? Öhh och tittar in på toan och förväntar oss en JACUZZZI eftersom dom har lovat det ? MEN vad ser vi ett ynka litet vanligt BADKAR ???? Nu jävlar kommer dom verkligen få veta detta imorron när vi tjeckar ut att det var det värsta man vart med om och verkligen ingen service ? Hallå om vi är nöjda med vårat förra rum men var besvikna över att Jacuzzin inte är på plats så ska ni bara veta hur vi verkligen kände oss NU ? Ingen Jacuzzi och verkligen ett SÄMRE rum ? Men hallå lixom ? Självklart hade vi legat kvar på det första rummet om vi hade vetat om det här och att det inte var en jacuzzi !? Va fan händer ? Vi får väl se vad som händer imorron, men det här kommer jag INTE rekommendera !

Det positiva är väl att barna har mer lugn i kroppen här och har redan somnat i sängarna och jag och T ligger och tittar på tv och jag nu sitter och skriver här..

På kvällen nu innan det blev natten för dom små så var vi ute och åt på : Valiano (kanske det hette) haha kommer inte ihåg, men iallfall så då fick vi se en kändis och inte vem som hellst utan MÅNS Zelmerlöv :) Woho, lika snygg i verkligheten som på tv ;P Jag såg han inte först men sen så ! ! Haha...
Trodde jag skulle se mycket mer kändisar, men nope dom håller sig inne :D

Nej men ska väl försöka vara lite social mot min älskade ♥

Imorron kommer jag hem igen :)

2010-04-09
 23:32:03

Hotellrummet...

Resan hit gick väldigt bra kan jag säga. Barna var snälla och inte änns jag Tröttna :D 

Mötte upp Lina på hennes jobb sen åkte vi hem till henne och kikade på hur hon bodde och det var riktigt hemtrevligt och ett lugnare ställe än här mitt inne i stan : )

Sen till hotellet och Lina som fick bli våran chafför löste det här galant och hon har blivit en storstad"brutta" och det var skönt att ha med sig nån som "känner" till stan nu ! Det hade slutat med mat på hotellrummet och vi hade nog blivit kvar där hela heljen med annars !
Men nu så blir det GNÄLL eftersom när vi kommer upp på vårat rum så blir ju första intrycket "WOW" vilket nice rum ! Kikar öven såklart in på toan eftersom det skulle stå en JACUZZI där -MEN INTE ! ? ???? Så det blev att vi ringde ner och berättade att det fattades nått osv. Men det kunde dom inte göra nått åt för det stod inte på våran bokning att vi skulle ha det ! Så var ju inte fallet utan det stod ju verkligen att vi skulle ha en ! Hallå annars då ? Det var väl en stor Poäng på denna helj eller ? Vi skulle ju få bada hur mycket som hellst och kunde så vara instängda på rummet hela heljen, !
Men iallafall så berättade vi för Lina när hon kom tillbaka efter´att ha parkerat våran bil (service ;P ) haha att vi inte hade nån jacuzzi och att vi hade ringt ner till receptionen ! Lina är inte den som är den utan hon tog med sin brorsdotter ner till receptionen och sen kommer dom upp lite senare och har fixa detta lilla fel ! MEN inte förrän imorron då ! Vi skulle säga till imorron när vi ska gå ner och äta frukost att vi skulle få ett nytt rum med jacuzzi i ! Så skulle vi få ha EN natt i det rummet då, så blev inget upp - packat idag utan allt ligger lite kors och tvärs !

På tillbaka vägen från garaget när l´Lina hade parkerat så hann hon in och beställde bord på The fridays ... Vi gick dit till 8 och åt goood mat tills barnen inte orkade mer så vi åt upp och betalade och gick till hotellet och Lina tog bilen hem :) Ska ses imorron igen för en tur på stan och se om vi hittar nått som skulle passa ! HOPPAS :::

Vi har suttit en liten stund efter att barna somnade , i fönstret och kikat ut över "Stureplan" och tittat på alla Polis och taxibilar och alla "myror" till människor där ner som går på gatan. Sitter högst upp i tornet på Kung Carl-hotellet. ...

Nope dags att lägga sig ner och sussa, det är ju en dag imorron med !

2010-04-09
 14:31:53

Påväg till sthlm :)

Nu sitter vi i bilen påväg upp till Sthlm och ska ha en härlig och skön helj med en massa bad och mýs hela familjen :) Så ska vi träffa Lina (T´s Syster) och kika på hur hon bor ! KOmmer bli skoj :)

Hemlängtan får jag alltid men det är en så kort visit så det ska nog gå. Vi har ju inte med våran lilla kille Boss utan han får vara hos svärföräldrarna och bli bortskämd !

Nepp nu ska jag hoppa ur och in till Babyproffsen och hämta ett däck som jag skulle ha fått för mer än 2 veckor sen eftersom vårat på Phil och Teds vagnen gick paj. .. Dålig service verhuvvetaget har det varit ! Skit affär...

Nope åter kommer under resans gång blir väl att blippa runt på FB för barna sover och jag m´åste hålla mig sysselsatt.. haha

HÖRS ..
2010-04-08
 14:12:04

STÄDAR

Hinner inte med att sitta och skriva ett långt inlägg utan hade bara tänkt att berätta att idag är det barnkalas och jag städar - städar -städar i fulla muggar :O Så nej nu är det dags att fortsätta ;P

2010-04-07
 22:05:43

Sega ChokladRutor

Här kommer nästa smarriga recept som jag kommer att bjuda på imorron :

Sega ChokladRutor:

100 g smör eller margarin

2 ägg

3 dl strösocker

1½ dl vetemjöl

4 msk kakao

1½ tsk vaniljsocker

2 tsk bakpulver

Smörj och bröa en ugnsform med måtten 20 × 25 cm. Smält smöret på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda 35 minuter i 150º C.



Lycka Till :)

Vet att det är några som kommer imorron är riktigt nöjda att denna gooooa grejj kommer stå på bordet ;P Om jag har lyckas så att säga :D haha

2010-04-07
 21:51:33

Viktväktar vecka nr 5

Är nu avslutad ! Och eftersom det har varit påsk och hela skiten så trodde jag deffenitiv på ett + denna gång !? Men icke sa nicke inte den här gången heller ! ;P

Resultatet denna vecka : -0,8 kilo ? Inte illa pinkat va ?? :D haha det tycker inte jag iallafall .. Sammanlagt på 5 veckor har jag gått ner : -3,0 kilo och det är rätt bra. Segt går det, men inte har det gått på + så jag får väl se det som att jag kommer nog nå mitt mål snart även fast det går seeegt ! :D TÅLAMOD & POSITIVT Tänkande så funkar nog detta oxå :D

Så nu kör vi på en vecka till även fast vi ska till STHLM ! Puhhhh...

2010-04-07
 15:41:47

Tiger-Kaka

Har börja att baka lite smått nu till imorron om det blir att vi ska ha barnkalaset ?! Men som det ser ut nu så verkar det allt bli så, för ingen feber har det dökit upp under dagen : ) (peppar peppar)

Så tänkte dela med mig om receptet jag har använt mig av för att göra en Tiger-Kaka :

50 g smör eller margarin

2 ägg

2 dl strösocker

1 dl mjölk

3 dl vetemjöl

1 ½ tsk bakpulver


Ljus smaksättning
1 tsk vanlijsocker

Mörk smaksättning
2 msk kakao

Smörj och bröa en rund sockerkaksform. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan mjölken och det smälta smöret. Rör ner mjölet blandat med bakpulver. Häll knappt hälften av smeten i en separat bunke. Smaksätt den första hälften med vaniljsocker och den andra med kakao. Häll dem om vartannat i formen och dra ev. med en gaffel genom smeten. Grädda i 20 minuter i 175° C. Låt svalna sen är det bara att hugga in :)





Lycka Till !
2010-04-07
 13:03:39

?

Alva verkar må lite bättre idag och jag har nog hoppats på lite Barnkalas imorron kväll, men det får nog avvakta iallafall tills imorron för att vara på den säkra sidan ?! Hon äter ju inte direkt nånting än, har faktiskt fått i sig 2 glassar, men så mycket mer än så är det ju inte ! :( Det gör så ont i en när dom inte mår bra :S

Vi som ska till STHLM på freda hur ska det gå ? Hm , Men ingen feber idag hittills så kan det ju inte bli sämre ?

Jaja vi får väl avvakta ett tag till !

Älskar min små Muffisar som sover så gott i soffan brevid mig nu :) Lugn och skön dag har det varit än så länge :)


Olivia inspekterar Bollen ♥

Alva sitter på sitt bygge (duplo)

2010-04-06
 08:35:16

Örontempen ...

Vad gör man när ens barn inte vill äta eller dricka värst mycket ? Går ju inte det är hur länge som hellst ?

Natten har gått väldigt bra. Vi gick och la oss med Alva runt 21.oo och somnade med henne. Sen runt 00.3o vaknade hon och yra och då låg febern runt 40 så jag gick upp och hämta Ipren och T fick göra mat åt en hungrig Olivia, sen fick vi allt sova till imorse halv 7 ville Olivia ha ersättning igen och sen gick vi upp och Alva kom upp runt 8.oo så tog vi febern då och då låg den runt 37.7.. På en örontemp säger dom att man ska plusa på lite men HUR MYCKET är lite ?? :S

2010-04-05
 19:34:21

Mascara ...

Mascaror finns det ju en hel ljungel av och jag har äntligen hittat en som passar mig väldigt bra faktiskt och du behöver inte måla en halv dag för att få "tillräckligt" mycket på fransarna, men skulle nog vilja ha en som gör lite mer "fylligt" resultat ? Kan ni hjälpa mig och rekommendera nån ????

Just nu har jag :



Har även haft nyss :

Men var icke nöjd - tyckte den smulade och klumpade ? :/
2010-04-05
 19:20:52

Fetso !

Alva är så sjuk så fyyy inte änns godis vill hon ha och druckit ur uselt hela dagen :( Man blir så orolig !
Men nu gav jag henne en ½ Ipren och hoppas på ett piggare resultat än när Alvedonen har hjälpt ! Hon får ju inte bli så sjuk nu så att det håller i sig eftersom det är kalas på Torsdag (Barnkalas) och på fredag åker vi ju till STHLM !!! Usch säger jag bara, det är så synd om barnen när dom är sjuka dom har verkligen ingen ork överhuvvetaget ? :S

Tänkte ge mig ut på en promenad, men stannar hemma med Alva istället så får Tommy ta med sig Boss ut och gå över till Olle och fråga om han hänger med med Kira istället för att jag och Fia ska gå ut !

Haha Den här veckan vetofan alltså :/ Usch och ställa sig på vågen på onsdag ? :O jaja vi tar det då ...

Ungefär så känner jag mig, men jag har njutit med :D
2010-04-05
 13:57:08

Dopet i bilder:

Har ju glömt att lägga upp lite bilder från Olivia´s Dop ;


Hela Familjen (inte Boss dock)


STrax innan Dopet


Framme i krykan.


Döps Olivia


Barna fick komma fram och titta när Olivia döptes.


Här är stjärnan Olivia Michaela Vilda


Är så Lycklig ♥




Sen blev det Smörgåstårta + Fika i 39:an.














Olivia Tackar för att ni kom och gjorde hennes dag så bra :)

2010-04-05
 13:25:53

STHLM !

Ja snart ska vi till STOCKHOLM :) På fredag då drar vi oss till huvudstaden och sover på hotell och myser hela familjen ♥ LöVE LöVE LöVE är det verkligen ;) Lääängtar en jävla massa och vilken dag som hellst så packar vi ner det som ska med ! När man ska ha med två små underbara barn så är det inte alltid så enkelt att veta vad som kommer att räcka och inte - Hm?,

Massa mat och dryck kommer det att förtäras ;) Så var det ju det där med jacuzzi som man kommer att tillbringa mest tid i ;P haha
Den här resan är vääldigt välkommen !

Nope ska ta hand om min lilla sjuka Alva som ligger med feber och försöker sova i soffan men vaknar till och från hela tiden .. Olivia har fått följa med pappa T ut och åka vagnen så hon får sig en liten sovstund idag med ...

Nej nej dags att fortsätta. ..


Bjuder på en busbild ;P
2010-04-05
 08:22:45

Va Fan !

Nu börjar jag bli förbannad på det här ! Nu vaknade vi imorse och Alva betedde sig konstigt ? Jämrade sig hit och dit så vi tog tempen och jo men visst där var det feber på termometern ! 38.5 ?? :O Va fan händer ? Så hon fick sig en alvedon för hon var så ledsen, när den väl har gett verkan så somnade hon om här brevid oss på soffan ! Fan är det inte bra snart med alla jävla bakterier hit och dit ?



Martina/Hanhe/ALicia skulle ha kommit idag, men dom har med en liten sjukling där hemma så det får bli en annan dag :(

Idag är det inhandling som gäller iallafall - Tomt/Tomt/Tomt i kylskåpet så fy ! Blöjjor och ersättning är det dags att fylla på :S

Har käkat så mycket godis i heljen så det här lär inte sluta väl på onsdag :/ Men men det är Påsk och vi tar nya tag nästa vecka igen då ;P

Nej nu ska jag sätta mig och läsa lite medans det är lugna gatan här heemma ! Tjaoo


2010-04-04
 08:05:12

Morronpigga !

Ja det kan man säga ! Eller ja jag och ALVA gick upp kl 07.10 och satte oss och glös på tv i vardagsrummet. Sen vaknade Olivia strax innan 08.00 så vi hämtade henne och nu är det hennes tur att få nått i magen :)

T får lite sovmorron för han var så snäll och tog barnen igår morse så jag tar dom nu :) Men han vaknar nog snart för Alva springer in till sin favorit hela tiden ;P haha ..

Nej dags för lite mat för Olivia eftersom jag och Alva redan har hunnit med en tidig frukost :)

God Morron alla Morronpigga !!
2010-04-03
 14:06:52

Alva 2 ÅR !

Idag är det verkligen ingen vanlig dag för det Alva´s 2 årsdag ! HURRA HURRA HURRA älsklingen!



Tänk vad tiden bara springer iväg ? Hallå vart har tiden tagit vägen ? Hon har blivit så stor min älsklings Alva
Påskkärring har vi varit idag och tanken var att vi skulle gå i kvarteret, men T hade andra planer och vi åkte till Svärföräldrarna - GammelFarmor&Farfar - Ewe - Flottnäset ! Det hanns med en hel del ! :D


Sötaste ungen EVER ! ♥

Snart dags att åker ner till Svärföräldrarna och Fira Alva´s farfar och hennes födelsedag :) SKoj skoj så får man träffa alla och ha en myspys Påskafton !

2010-04-02
 19:22:07

Dagen ...

Idag har vi tillbringat heeela dagen med familjen Hylén/Sjögren eller ja iallafall Hylén .. Tommy och Robin har varit hemma hos oss och varit nere i källaren och grejjat ! Och det får vi tacka så mycket för - för det måste hända nått snart ! ;P

Vi har lekt med alla barna och sen somnade dom efter maten och jag och Sandra satt och titta på tv:n .. Sen blev alla hungriga igen nu här på kvällen, så vi packa i ordning alla våra grejjer som var utspridda överallt och traska hemmåt och gjorde mat och nu har minstingen somnat och Alva fått sin kvällsvälling så hon somnar nog med snart .. Ska ringa över till Fia och se om hon har med sig orken att följa med ut med hundarna och det har ju inte blivit så mörkt än så det skulle ju vara skönt att bara sätta sig i soffan tidigt med T och bara glysa på tv:n :)

Nope finns inte tid för mer rader  så sätter PUNKt här → .
2010-04-01
 12:03:30

Viktväktar vecka nr 4 !

Ja nu har det redan gått 4 veckor sen jag satte igång och det har väl gett resultat men inget värst mycket på vågen som synd är men det har stått MINUS på alla veckor ! Denna vecka visade det bara : -o.1 What a FUCK ?! Men men det har varit Dop och Pizza mys !
MEN så har jag rört mig fruktansvärt mycket och inte blev det något bättre av det ? Ska se om mensen är på g igen och att det är därför det är som det är ? Hmm Jaja men nu har vi tagit nya tag så får vi se vad som händer efter PÅSKEN ?? :O haha

Sammanlagt har det försvunnit : -2,2 kilo och 8 cm från midjan på 4 veckor ;P Alltid nått eller hur ? haha Har även mätt alla andra kroppsdelar och det har inte varit mer än nån cm borta på resten men magen har försvunnit mest och det är väl det jag är ute efter så det är skönt :)

Nu ska jag in i duschen och fräscha till mig lite ! Har trampat lite på crosstrainern och situps + armhävningar fick det bli idag :)

Trevlig helj allihopa ! ♥

2010-04-01
 11:12:45

Grattis Lillebror !

Det är ingen vanlig dag för det är min Lillebror Christoffer (Bullens) Födelsedag och han blir hela 22 år idag ! Grattis snygging och hoppas din dag blir den bästa !


Så här kommer väl din dag att se ut antar jag ? ;P

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!