2011-05-30
 23:14:04

Viktminskningen går neråt !

Jag har ju faktiskt glömt att skriva hur det går med att gå ner i vikt nu denna gång :D Kört stenhårt i 3 veckor nu och det har faktiskt gett resultat ;

Vecka 1 :  -1,2 kilo

Vecka 2 :  -0,8 kilo

Och nu vecka 3 :  - 1,8 kilo

Sammanlagt : - 3,8 kilo !

Det går frammåt och man får verkligen ingenting gratis utan det är många mil och timmar som hjälper mig bort med skiten .

Imorron ska jag lämna barna tidigare för annars hinner inte OLivia sova middag innan det är dags för dagis ! Så hinner faktiskt med en promenad med vovven och pw litte ! Regn och rusk har inte förhindrat mig hittills, men det ska ju vara fint som bara den har jag hört så det hoppas vi på !


Nu har vi suttit och titta på en iten mini tripp under heljen men har inte hittat något bra ännu ...


2011-05-26
 19:59:40

Evigheternas evighet !

jaja jag vet det var länge sen, men jobbar man som man  gör hela tiden så finns inte minuter till övers för detta. Inte änns FB har intressera mig - hoppat in lite då och då på mobilen, men sen hari nte intresset funnits. Nu sitter jag och väntar på lite folk som vill snygga till sig så fick någon minut över och satte mig här efter att ha tryckt in en maskin i tvättmaskinen och plockat undan en massa leksaker och sagt hej till min käraste som klipper gräs och kanten :D

Nu är det party i luften !!! Sista takbiten sätts upp imorron och tvättning av fönster och sönderskubbade golv så in väntar vi bara mina underbara vänner som kommer på party på lördag ;) Kom om du känner att du vill hälsa på folk vetja !

Nej nu ska jag göra lite nytta innan det blir den långa promenaden med min vapendrager "turken" Sandra Hylén :)
2011-05-13
 08:53:26

Twilight

Jag är helt såld om man säger så. ?! Jag har verkligen dumförklarat Sandra som har älskade dessa filmer ända från start och jag väntade ända tills 3 filmen kommit ut på DVD och nu är redan premiär datumet satt för 4:e filmen ! Helt sjukt alltså.
Varje morron nu när jag har börjat sent sätter jag på en av filmerna så varje dag sen jag fick låna filmerna av Linda så har det gått på tv:n, men nu har tydligen någon kabeljävel gått sönder i DVD så det visar bara röda grejer på tv:n när jag sätter på skiten, så då var det väl tur att jag fått en ny dator så nu spelas det där istället och nu är det film nr 2 New Moon ;)

Jag kan inte förstå hur bra skådespelare det är i filmen, dom är verkligen grymma ! Och snacka inte om att EDWARD är min drömprins ! Alla som känner mig har nu förstått att det är galet med dessa filmer och besatthet ! Man lixom lever sig in i filmerna och man känner sig dum i huvet om man inte hinner se någon film.

Så nu sitter man verkligen och väntar till NOVEMBER innan nästa film ska tittas sönder ! 

       

haha jag vet jag är fan dum i huvet :D haha

2011-05-13
 08:36:58

Tröttmorgon, men vad gör man inte.

Ja min lilla solstråle till skrutt vaknade redan kl 06.45 idag tyckte hon att mamma och hon skulle gå upp och gosa i soffan. Inte det att hon ska upp och leka utan hon ska bara upp och ligga och kramas framför tv:n i soffan.. haha så jädra go skitunge ;)

Medans nu är hon mest sur och går runt och morrar, det är en liten bestämd dam vihar här hemma ! OliviaJohansson heter hon ..


Världens finaste blå ögon ;)

2011-05-12
 11:36:26

Slingor..

Att man aldrig kan nöjja sig med den färgen man har i håret. Nu harjag hunnit med att göra liteslingor och det ser fräscht ut och eftersom jag är så ljus i mig själv så kommer utväxten att förvillas lite och det är själva tanken för orkar inte färga utväxten var tredje vecka längre. ! :S

Alla som jag har gjort slingor på nu på sistone blir det så jädra snyggt på ! Så blev självklart sugen jag med... haha

Nu är det iallafall lunch som gäller . Jag ska jobba idag igen, mellan 14.35-22.05. Rätt skönt när man har gjort en massa måsten här hemma... Men då hinns inte en ordentlig promenad ikväll, men kanske en lite springrunda ska nog hinnas med för min älskade vovve måste ut och rastas iallafall :D

Har börjat skriva upp vad jag äter och försöker mig på att inte små äta och äta all jävla skit utan inrikta mig på maten igen som när jag var stenhård med VV. Ser om det ger något resultat. Hoppas på minus -6 kilo. ÖNSKA MIG LYCKA till (kan behövas)

Nu stänger jag ner denna för idag och fortsätter med maten börjar bli hungrig.. ;)
2011-05-11
 19:46:53

Hunnit med en massa ...

Idag har vi hunnit med en massa - känns alltid så skönt efterråt när man har fått satt sig ner på kvällen och varit nöjd över dagen :)

Tvättat  en jädra massa och sedan har vi lekt med alla grann-barnen och sen har jag storstädat barnens rum och möblerat om och skrubbat golv och möbler. Riktigt rent och luktar gott där nu .. Orkade inte fortsätta huset igenom eftersom det blev så varmt så fortsatte med mina besök jag har haft lite utspritt under hela dagen :) Sen har vi lagat mat 2 ggr idag och barna har ätit som hästar ! ;P

Så efter all städning är jag nu värd att ta mig en ordentlig promenad med Sandra och hundarna. Tänkte oss en promenad ner till Coop så jag får inhandla lite blekning för nu är jag verkligen sugen på lite ljusare hår. :) Tänkte dra upp lite slingor under kvällen.

Idag har vi fått underbara besked och jag kommer äntligen få det gjort .... ;)
2011-05-10
 09:55:08

Leksaksaffären

Nu tar jag med mina barn och åker till leksaksaffären för ikväll ska mina barn och karl ner till systers lilla prinsessa som fyller hela 5 år idag :) GRATTIS mosters lilla troll !!!


IZABELL :)

2011-05-09
 11:31:08

Mycket att se fram emot !

Idag är det en ny dag och jag känner mig mycket piggare ! Lite trött men huvudet börjar vakna igen och det känns jätte skönt ...

Jobb idag mellan 14.35-22.05. Sen hem och slänga sig i säng.

Ska till BVC med Olivia idag på försenad 18 månaders kontroll, så får vi se om det blir någon vaccin eftersom hon är så förkyld ! Skulle vara bra om hon får sista vaccinet nu innan vi ska utomlands ...

Snart är det 25+25 års festen samt att det är RHODOS som lockar och det kommer bli såååå underbart  att få tillbringa en hel vecka i värmen utan en massa måsten och bara glassa med en drink i handen och bara njuta :) Länge sen sist jag och T var utomland. Det var året innan Alva kom så 2007, sen har graviditeterna förhindrat detta, men nu vill vi även dela äventyren med våra två prinsessor :)

Nu är det dags att laga lite lunch och hitta lite kläder ...


2011-05-08
 14:38:38

Bingolotto samt grillning..

Dags att tvätta bilen och åka och handla med hela min familj.

Suttit och pratat med min vän Linda som jag blir så glad att prata med :) Så nu bestämde vi Bingolotto och grillning till kvällsmat ;) Göttitgött gött !

2011-05-08
 14:31:46

Bok som läses just nu !

Mia Skäringer är just nu den bok som jag läser och den är väldigt lättläst och väldigt rolig ;)



Läste ut boken Jessica Andersson innan denna och den var med lättläst och intressant ;



Lite boktips ....
2011-05-08
 14:25:47

Vattkoppor

Båda mina små tjejer har haft dessa otäcka vattkoppor, men så himla skönt att det är klart nu ! Till veckan är det inte så mycket dagis och en helt ledig dag på onsdag !

Alva är en så stor tjej med egen vilja och världens bästa sötis. Olivia är en bestämd liten tös med verkligen egen vilja men världens goaste liten tjej som är mamma kär så innibomben ♥
Storasyster hjälper Lillasyster ! :)



Sen min gamla lilla gubbe som är världens bästa vovve som hjälper mig med alla dessa promenader och finns alltid där för mina mysstunder ;) Sover alltid sked med min Boss ..

2011-05-08
 14:12:49

Då fortsätter vi ...

Ja vad har egentligen hänt på sistone ? Haha ja det händer saker hela tiden så jag rör ihop alla dagar ;)

Tiden ja iallafall den mesta tiden har faktiskt gått till jobb. Men nog snackat om det så har jag hunnit med några ute kvällar med mina vänner och det är såååå gott :)

Snart är det 28 maj och då är det 25+25 års fest hemma hos oss och vi längtar nog dom flesta till detta :) Jag fyllde ju hela 25 i mars och min käraste fyller den 27 maj så då slår vi på stort på lördagen den 28 så att vi kan få hit mina vänner och kalas till det och utan barn, dom ska få tillbringa sin kväll hos farmor och farfar !

Men då ska vi även på dop för sötingen Calle kl 16 så då blir det fläng hit och dit och träffa folk heeela dagen :) Så då beställer vi FINT väder hela låååånga dagen !




2011-05-07
 15:30:27

Lite upd.

Vet att jag har en del som läser min blogg, men helt klar har det varit mycket hit och dit och jag har blivit lite anti, så fort jag får en liten tid över alla hundra jobb man är emellan så kramas jag med dom närmaste.

Har nog mått lite tokigt pga av stress och allt annat, hinner inte sitta ner men har heller inte lagt märke till detta eftersom allt går i ett och jag trivs med att ha fått mycket att göra. Men saken är den att jag har varit mycket besviken på en del grejer på sistone och det har fått mig att backa lite och prioritera saker och har valt att säga upp mig på ett jobb så att heljerna blir mina med min fam! Harrys/Nightshift har jag trivts på väldigt mycket, men nu får det vara bra för ett tag känner jag !
Ska oxå börja gå på kvällsrull på TRanscom och det känns jätte skönt faktiskt då behöver inte mina barn vara på dagis så länge om dagarna samt att det ger lite mer pengar.

Varit väldigt sentimental eller känslig på sistone och lite tryck på bröstet och det är skönt att få känna att det släpper eftersom jag såg till att byta bort mina nattpass samt att jag kan se fram emot heljerna nu ! det läppte istortsett med det samma :)

Igår var vi ute och käka Evelina (25 på måndag GRATTIS) Daniel - Jocke - Amanda - Amanda - Lina. Var jätte trevligt och det blev en nykter middag och jag tog bilen hem efter att ha kört ner sällskapet till Harrys :)

Nu ska vi iväg till svärmor och få i oss lite mat! kommer att upd om alla mina borttappade dagar... Kommer oxå att bli en väldigt många inlägg då :) så bara att hålla utkik när det kommer ramla in en massa nyheter :D hahha
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!