2010-08-31
 20:08:35

DAGIS

Imorron får vi se hur det kommer att gå för min underbara Alva när hon äntligen ska börja på dagis igen ! ? :) Hon har tjatat, men det har ju bara öst in nya barn på dagis så hon kanske tycker det är lite läskigt med så många nya, men vi får väl se ! Har iallafall peppat henne att det ska bli superskoj att leka med alla barna så imorron då är det bara att ställa klockan (OLLiPolli vaknar nog innan) haha ..


Hjärtart mitt !

2010-08-31
 20:05:25

Halloooj

Har varit segt nu ett par dagar och det är för att vi inte har haft öppe datorn! Den har legat och skräpat nånstans och vi håller fortfarande på att städar för det är så skittigt efter vi har gjrot om :) Men fint det blir det ska jag säga :D Nu ska jag in och checka lite gardiner :)


2010-08-25
 10:00:43

Sovmorron !

Idag fick jag sovmorron av mina barn ! Så sköönt ! Det var Alva som vaknade först och ville ha igång tv:n sen vaknade mini skatten och då var det bara att bege sig upp ur sängen :D
Frukosten ligger i magen och nu inväntar vi att Tommy ska ramla innanför dörrarna, han är och hjälper Conny med nått !

Idag var mening med att vi skulle till Sanna, vi får se vad det bli av det och när T kommer hem, man vet aldrig med hans tidplaneringar ? :S Suck, men men ... Hoppas iallafall att vi hinner .
Måste in till Örebro och inhandla lite presenter med ? Hur ska jag hinna med allt ? haha

Nej men nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med mina små underbara ! Tittar på Tingeling´s film med ... hihi


Tjejerna i Falkenberg i våran stuga :)
2010-08-24
 08:35:44

Lite stolt och förvånad

Har ju sagt en längre tid att jag har "spring" i benen och en ork som aldrig vill ge sig ! Och det är ju väldans bra, men igår så var det ju världens finaste väder typ så jag CYKLADE till och från jobbet och var svett som en gris :D Vad kan det vara till jobbet ? Norra Bråten till Centrum ? Typ 6-8km enkel resa så lite över 1 mil cyklade jag igår SAMT att jag tog tag i springskorna och gav mig på 3 km spåret i Bråtenspåret och sprang (nästan) hela det var några envisa backar som inte ville mig väl ! Men så gick jag fram och tillbaka med hemmifrån ! Så jag gjorde vad jag kunde igår iallafall för att bli av med spring i benen ;D

Idag har tanken varit att egentligen ut och gå på morronen med Linda efter att hon lämna Julia på dagis, men dom är sjuka och det är inte värst att dra sig ut då ! Sen är vädret sämst idag så man är inte värst taggad ! Men sen när jag ska ner till jobbet var jag sugen på att ta mig en jogging tur, får se vad karl i huset har planerat för ska behöva handla hem lite mat med !? Det är inte så enkelt att ta påsarna på ryggen när man joggar hemmåt ? :O
Så det kanske blir en riktigt promenad ner till stan och det är rätt skönt att slippa ha barnvagn med sig, men hunden behöver röra på sig så han inte dör av tristess här hemma med hundra ungar runt sig ;D Får se vad dagen har att erbjuda. Men Stolt över min dag igår !

2010-08-24
 08:21:20

Jobb och Ledig

Igår jobbade jag och hade en jädra massa att göra och det är ju alltid skoj :) Ring och Boka Tid för en skön stund hos oss på STrå´t  00586/525 00 ! Det tycker jag du är värld nu när det har blivit dags för skolan och jobben igen ! Man blir lite piggare genom att fräscha till sig lite !

Men idag är jag ledig och min älskade små prinsessor ville att vi skulle gå upp kl 7 idag och det är väl självklart när man inte har några måsten :D Men mina små somnar nog om , om en liten stund, Olivia är framför allt tröttast så får väl säkert roa Alva eftersom hon inte änns sover middag, så att hon ska somna om är säkert bara en önsketanke :D haha

Får se vad denna regniga dag har att erbjuda ? Ska iallafall ner till salongen en sväng sen annars är det nog soff/säng position med barna med lite gött att stoppa i munnen och bra barnfilmer ♥ Får vi se hur länge dom är roade till det :D Blir nog att gå in och sätta sig i lekrummet (Alva´s rum) oxå :D


Bye Så länge ---
2010-08-22
 12:51:55

Telefonsamtal

Igår fick jag ett telefonsamtal och det var av min söta vän Linnéa ! Alltid lika roligt när hon ringer och vi pratade på som aldrig förr och det var precis som vi hade pratat senast nån dag tidigare, men det var säkert 2 månader sen ?! Det är så underbart med sånna vänner :) Saknar henne massor och hela tiden, men jag jobbar och hon jobbar och hon har sin lilla familj ute på "landet" och jag har min familj, men va fan nu får vi ta tag i oss själva och börja samtala för det kan ju inte vara så jädra svårt ? TELEFONER is the shit :D

Och i veckan som var så var jag och hälsade på Sanna ute i "skogen" ;P Det var oxå hur härligt som hellst, barna lekte som bara den och det var så skoj att bara hon och jag kunde sitta och prata och skojja, precis som förr ! Och nu har vi sagt att vi med ska ses mer ! JAG MENAR det verkligen !

Som jag sa till Linnéa, jag och Sanna bestämde att ses igen i veckan och då ska Linnéa och Kevin oxå med så kan vi slås ihop allihopa och tjata och umgås ! ♥ Barna kan leka av sig !

Fy fan jag bara längtar! Jag har verkligen varit en soffpotatis som verkligen inte heller tagit tag i att höra av mig till mina bästa&gamla vänner! Men nu så, nu hjälps vi åt igen och ser till att det blir det bästa av situationen :)


2010-08-22
 12:32:56

Ännu ett snormonster !

Nu har även Alva blivit förkyld :S Hon hade även väldigt ont i halsen inatt och hade svårt att svälja :( Men natten gick ganska smärtfritt iallafall.. Jag och Olivia gick upp kl 7 -07.45 sen ville hon ha välling och vi somnade om :) Gött, vaknade igen kl halv 10 .. Det är sovmorron det .. haha

Så nu får vi se när dom blir friska igen älsklingarna ! Olivia har blivit hes som bara den, det låter lite skojjigt, men det är nog väldigt jobbigt för den lilla mini ! Hoppas bara snoret ger sig snart :S Ujäk !

Snart är det dags för Alva med ! En vecka kvar för henne på semestern sen får hon komma tillbaka till sitt älskade dagis ! Hoppas bara att det kommer gå bra ?! :S Ingen nojjig mamma ! Men men då kommer mina promenader igång ordentligen igen iallafall 3 ggr i veckan ! Yes ..



När barna har somnat ska jag in i duschen och sen lägga mig och läsa litte ! En riktigt bra bok läser jag nu,  den är verkligehetsbaserad ? Den är gripande och väldigt läsvärdig !

"Den dagen min dotter blev galen" - en pappas berättelse ;



Av. Michael Greenberg

2010-08-21
 17:24:28

Sömniga små barn !

Sitter i vårat sovrum och lyssnar på Olivias tunga andetag (eftersom hon är super snorig) och Alva försöker jag butta lite på så att hon inte ska sova ! För hon har inte sovit middag idag och gick bara in till våran säng medans vi åt och SOMNADE ! Så nu blir denna lördas-kväll väldigt väldigt seeeeen ! :S  och det går verkligen inte att få henne att hålla sig vaken ! Jag har henne för tillfället i mitt knä för att hon ska sitta upp och inte ligga ner, men hon kan verkligen inte hålla ögonen öppna :D haha

Senare ska vi baka när hon har fått tillbaka humöret och orkar att vara människa igen ..

Och nu vaknade min snorigaste lilla pärla ! Hm Får ta och ge mig och ta hand om mina älskade små här hemma !

2010-08-21
 10:57:24

Viktväktarvecka nr 1-2 kanske?

Nu har jag startat igen och förösker mig på att gå ner dom sista 16 kilona :D Startade förra veckan och sammanlagt under 2 månader så har jag gått upp 1 kilo så nu efter första veckan så blev det ett MINUS :)

Resultat: -0,8 Kilo ..

Väldigt nöjd över resultatet. Har rört mig mer och tänkt lite mer på vad jag äter, men det är inte helt ok än faktiskt, kan bli bättre, men denna sommar har verkligen varit en livserfarenhet ! Nu är det inga mackor som gäller och inga överdrivna mängder med godis och INGEN Alkohol¨, då har min viktminskning gått super faktiskt så vi slår till på det igen !

Denna sommar har jag hunnit med 3 utgångar och det blev lite tätt genom dom 2 sista gångerna, men men dethar varit sommar och nu är det lugnt igen eftersom viktminskningen är igång igen ! Jag SKA lyckas !

Det är spring i benen på mig men med detta väder är det SKIT och det är massa gott man går och tuggar på .SUCK men vi t ar det som det kommer !

Nu är det min tur att mysa med Olli Polli !
2010-08-21
 10:51:22

REGN

Dag till ära är det REGN i karlskoga och det är vidrig vad det är tråkigt då! Sysselsätta mina guldklimpar i detta renoverings hem och ha en sjuk Olivia är inte det bästa !

Olivia är superduper för kyld och har varit väldigt gnällig och har säkert ont i hela kroppen ! Febern ligger inte högt men det hjälper ju säkert till en del att jobba till allt ! :S

Vi har försökt att lagt den lilla skatten nu men det är jobbigt, nu har T fått tagit över ...

Men men annars idag ska vi hinna med massor i vardagsrummet som håller på att bli så vitt så vitt sååååå :) NICE ..

Ha en trevlig helj allihopa !
2010-08-21
 10:48:19

Olivia 10 månader !

Olli Polli har hunnit blivit hela 10 månader i torsdags :) Oh hon väger hela 9440 g och var 72 lång :) Så en kortis fast tjockis har vi familjen ! LOVELY LOVE

2010-08-21
 10:44:24

Data uppehåll!

Nu håller vi på att renovera och det har hållt på sen i måndas och det går i ett men fan det känns som om man aldrig blir klar ! Man vill ju bli klar med en gång ! :S Men men snyggt blir det vikke som ! :)

Så eftersom vi inte har haft datorn där den brukar och det var T som la "undan" den så har jag inte haft lust att flytta på den eller dra fram den under allt jävla skräp ! Men nu så nu har jag även kommit dit och nu måste jag skriva litte !

2010-08-14
 08:15:41

Vakna !

Haha idag gick jag och Olivia upp alldeles för tidigt ?! Kl 7 eller strax efter ? :O Men men hon är föööör gooo så det är bara att dra sig upp och roa mitt lilla troll :) Nu sitter hon och äter kaka på golvet och kryper omkring ;P


Världens finaste tjej !


Nu är det dags att väcka resterande i familjen så vi kan äta frukost - börjar skrika i magen, Så ska vi självklart se hur det är med min älskling Alva ...

2010-08-13
 22:05:34

Jag har klippt mig!

Glömt att berätta! haha

Olivia (på jobbet) har klippt mig kort på en sidan, men det blev så sjukt bra och jag TRIVS - den ni ;P




Ville bara visa :9

2010-08-13
 22:01:04

FREDAG DEN 13:e

SUCK SUCK SUCK ! Det har varit en apskit dag verkligen ! Eller på jobbet har det rullat på och haft massa att göra - MEN med min älskade Alva har det inte varit skojjigt ! :( Hon ramlade tydligen ute och Tommy ropade på henne att dom skulle gå in och käka, men hon kom inte och då hörde Tommy att hon ropade och han gick tillbaka för att hämta henne och då berättade hon att hon hade ont i handen eller armen, men han tänkte inte så mycket mer på det utan dom gick in, men sen blev hon jätte ledsen och började gråta och då såg T att armen bara hängde ! !!! Och ni som har följt min blogg vet ju att förra gången det var så, så var det nyckelbenet ! Så det var bara att ringa upp till vårdcentralen, men dom hänvisade oss till AKUTEN. Det var bara att slänga över minsitngen till Älskade vännen/familjen Hylén ! Och är evigt tacksam att du/ni finns där för oss/mig ! Love ...

Iallafall väl på akuten så är det väntetid och sen när Ewe fick reda på att min sessa var där så var det ju självklart att hon gick in till henne ! (blir så rörd av tanken att Ewe var där och då kände jag mig lugnare!) Sen var det bara ner och röntga och det visade inget benbrott så då kom den in en läkare och kände på henne och det var armbågen som hade hoppat ur led eller om det var nått ben som är i armbågen ialalfalll och doktorn vred rätt på det där och det gick på 5 sek och ALva skrek, men det efter inte änns 5 minuter så var det aktion igen på skruttan :D Hon är bara sååå underbar min lilla stålgumma ! ♥

Självklar var jag på jobbet och skulle sjäkvklart följa med , men min karl tyckte inte att jag skulle det utan jag skulle jobba istället för det här löste han sörrni ! Oroligaste mamma i världen var jag som var tvungen att lossas som ingenting på jobbet ! SUCk...

Men allting gott slutet gott ! Det gick bra även denna gång ! Nu denna kväll så ville ju hennes mamma ingenting annat än att hon skulle gosa med mig i soffan så klart och det slutade med att hon somnade för hon orkade inte hålla uppe ögonen !

2010-08-11
 22:26:39

Olivia

När vi var i Falkenberg hända det grejjer kan jag lova med min MINI Prinsessa :D

* Hon lärde sig krypa (åla sig aldrig)

* Fick sin första TAND !

* Krypa upp för trappor

Och nu när vi kommit hem ställer hon sig upp hela tiden mot grejjer och nu har hon släppt ena handen och tar nått steg med hjälp av det hon håller i sig mot :D

Det händer grejjer aldeles för fort !

Ord har det kommit;

* VAVA (ALva)

* MmAmmmA

* DAdda (pappa)

* Tiiitttttta :)

Hon är såååå duktig ! SÅ ooooooar hon med munnen , ser så skoj ut ;O

Kommer som sagt upp nya bilder vilken dag som hellst med mina bilder på mina älsklingar !

2010-08-11
 22:26:33

Olivia

När vi var i Falkenberg hända det grejjer kan jag lova med min MINI Prinsessa :D

* Hon lärde sig krypa (åla sig aldrig)

* Fick sin första TAND !

* Krypa upp för trappor

Och nu när vi kommit hem ställer hon sig upp hela tiden mot grejjer och nu har hon släppt ena handen och tar nått steg med hjälp av det hon håller i sig mot :D

Det händer grejjer aldeles för fort !

Ord har det kommit;

* VAVA (ALva)

* MmAmmmA

* DAdda (pappa)

* Tiiitttttta :)

Hon är såååå duktig ! SÅ ooooooar hon med munnen , ser så skoj ut ;O

Kom som sagt upp nya bilder vilken dag som hellst med mina bilder på mina älsklingar !

2010-08-11
 22:22:31

Jobba

Ja vi har kommit hem välbehållna från Falkenberg och det var verkligen en underbar semester ! Vill åka igen ! :S Men vi kanske ska låna grannarnas husvagn och åka ut nån helj innan vinter/hösten tar sin början, men inte en så långfärg resa utan hitta en camping i närheten ! Lovley ..

Så ska vi boka in en tatueringstid nu då :) Prata med Ewe idag och vi skulle väl höras oss för om vi kan hänga med far hennes när han ska rista in konstvärken på kroppen ! ÄNTLIGEN ... Inte House of pain, en annan stans ;P

Sen så jobbar jag för fulla muggar och det är lite jobbigt, för nu längtar jag tills jag får komma hem till mina underbara barn ! vill vara hemma med dom och leka och bara vara nu för nu har det varit intensivt ett tag med allt jobb ! Bortsett från mini semestern förra veckan, men då fick jag bara mersmak på att gå hem igen :D


Gammal bild på stora pinglan, ska ladda över en massa nya bilder på min älsklingar här snart och visa vad stooora dom blivit, för nu har jag fått igång intresset för bloggen igen och kommer att skriva lite mera :D

2010-08-06
 22:54:57

Semester i Falkenberg !

Nu har vi varit här sen i onsdags lunch men jag har inte haft orken till att skriva .. Nu har mina små brudar somnat och även snart T, så jag ska med lägga mig ner och snoza !

Vi har det underbart och vill inte hem än ! Fint väder och massa shopping i Ullared har det blivit och nu är vi snar panka :D haha nej så illa är det inte ! Men kanske ska dit igen på söndag ;P Jippi ... 

Imorron är det centrum som gäller här i falkenberg så får se om jag hittar nått fynd :)

Nepp nu är det natta !


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!