2010-10-27
 15:38:13

Vikt ..

Vikten hit och vikten dit ! Fan kan man aldrig bli klar och varför ska man ha perioder när man bara är sugen på ALLT ? När man har varit så jävla ordentlig kan man inte fortsätta med det ? :S Usch det är jobbigt.
Men jag rör fortfarande på mig och jag joggar mina rundor så det flyter på. Men igår så började jag även att hoppa hopprep och gjorde extra sit ups + armhävningar :) Så det känns litte idag faktiskt och det är så gött att det tar :) Har hittat lite mer övningar jag kan grejja med på kvällen och även mina hantlar som jag fick i julklapp ska ner från vinden (!) Där uppe gör dom ju ingen som hellst nytta :D haha

Men såklart är ni ju sååå nyfikna på om jag har gått upp eller har fortsatt att gå ner ?! ;) Jag har faktiskt gått ner men det går seegt, men neråt är det på väg så vi fortsätter så här !

Viktminskningen totalt : - 12,4 kilo (sen jag fick Olivia så är det : - 26,6 kilo)

Då stod jag helt stilla under nästan 3 månader i somras så det går mycket myket segare och så har jag haft mina perioder som sagt med en massa fika och godis och skräpmat, men då står jag oftast still och jag vill gå NER ! ..

Har även mätt mig på olika ställen på kroppen och där har jag fortsatt att minska ! ;

Vad : - 6,5 cm

Knä : - 8 cm

Lår : - 7 cm

Höfter : - 11,5 cm

Midja : - 21 cm

Byst : - 14 cm

Överarm : - 6 cm

Hals : - 5,5 cm

---------------------------------------------------
Sammanlagt i cm : - 79,5 cm

Det har blivit en del :O haha man fattar det inte själv ! ?

Jäjä men nu ska jag gå iväg igen och se till mina små som ligger och sover som stockar ... Usch för sjuka barn det gör så ont i en ..
2010-10-27
 15:24:11

Fan ..

När ska alla dessa sjukdomar ge med sig? När man väl tror att det är bra nej då börjas det om ?

Olivia har feber, hela dagen och det började nog redan inatt för guuuu vad hon har bökat och det brukar ju inte hon göra ! ? Suck ligger på 37.9 - 38.0 hela tiden och hon fick sin första alvedon nyss för nu ska hon få sova lite för det är ett ständigt gnällande och det förstår jag det om man har ont i munnen? kroppen? huvudet?
Så imorron var det dags för 1-årskontrollen, men nu är hon ju sjuk igen så får se vad BVC säger när dom ringer upp under dagen ?

Alva hade ju feber i heljen och har varit lite seg ända sedan dess, och idag när jag hämtade henne från dagis så var hon kritvit i ansiktet och var lite grinig och trött. Jahopp hem och tog febern, men den visade inget, men så började hon gråta jätte mycket och då frågade jag om hon ville sova ? Det ville hon och det hör inte till vanligheterna om jag säger så ? Sover ju ingen middag längre, men men mår man inge vidare så får hon väl vila då så hon blir frisker. Tror inte det blir nån dagis imorron ! Hon hostar som fan, så nu är det bara att sätta igång med astmamedicinen igen ! FAN ! ...

Känner sig så förbannat hjälplös ?!
2010-10-25
 10:23:22

Förstår inte

Att det ska vara så förbannat svårt att upd nått litet inlägg om dagens gång eller nått liknande ! Tar inte många minuter :D haha illa ...

Vi har iallafall haft kalas för min minsta ängel här hemma i heljen och det har varit mycket fika och mat och paket :) Tack alla söta som har varit här och tack för alla fina presenter ...

Nu kommer det vara lugnt ett tag framöver :) Snart jul så julklappar ska inhandlas med :D


Nu ska jag sätta in Marielles Blogg på min länkar så tycker absolut att ni ska besöka hennes sida och få lite ideér på julklappar kanske ? ;)

Nails Made By Marielle 

Idag blir det att inhandla en ny kyl/frys .... Hm , onödig investering just nu !


BYE
2010-10-19
 09:58:38

OLIVIA 1 ÅR

Ja må Hon leva, Ja må Hon leva, Ja må Hon leva uti hundrade år, Javisst ska Hon leva, Javisst ska Hon leva, Javisst ska Hon leva uti hundrade år !



Idag är det ingen vanlig dag för det är Olivia´s 1 årsdag ! Hurra HUrra Hurra :D


Älskar dig mitt ♥ Finaste tjejen !

Tänka sig för 1 år sen när vi var inne på kontroll och fick reda på typ nu att jag skulle få Olivia inom några timmar och att allt hade startat utan att jag hade fattat nått ? haha kl 21.15 ikväll kom hon ut får 1 år sen ! Sinnes... :)



Nån timme gammal skrutt.


Hem kommen och så liten och go ♥

2010-10-15
 10:27:02

Olivia

Igår var en bland det jobbigaste dagarna jag varit med om !

Olivia och jag hade inte sovit nånting iallafall inte jag och hon hade det bara jobbigt under hela natten ! Hon hade det jobbigt att andas, så direkt på morronen så ringde vi upp till barnmottagningen på kalrskoga lasarett och vi fick komma med en gång. Och det visade sig att hon tillochmed hade börjat Buk-andas och var väldigt ansträngd + pipig i andningen !  Så det var jobbigt att se mitt lilla hjärta ha det så jobbigt ! (gör ont i mammahjärtat)

Men hon fick självklart en jävla massa medicin men ingenting som hjälpte ? Hm fick hämta ut astmamedicin eftersom hon har fått förkylningsastma nu då ! Så fick en del av den medicinen med innan vi fick åkao ch äta lunch. Men sen kom vi tillbaka igen efter lunch och hon fick mer medicin för hon hade hoppat tillbaka till ett jobbigt stadium ( hade blivit av med det mesta av pipljuden, men var svårandad fortfarande) . Sen bestämde dom sig för att vi skulle få åka in till Örebro för att bli undersökta och ev ligga kvar.

Vi åkte in direkt till örebro. Omtagna på en gång och beslutade att vi skulle få åka hem eftersom vi hade samma mediciner hemma och hade gjort denna behandling på Alva. Och hennes syresättning till blodet var bra så det var den största delen till att vi fick åka hem igen. Men skulle hon bli mer hängig eller dåligare för övrigt då skulle vi åka in igen !

Natten har gått väldigt bra hon har sovit, fått alvedon en gång för örat; För självklart har hon fått Öroninflammation och röd och svullen hals + feber på detta! Så idag är det pencillinkur 7 dagar 3 ggr om dagen ! IGEN .. suck och Fuck, men hoppas nu att hon slipper lida mera !

Jag är utvilad idag, men det är verkligen mediciner hit och dit hela tiden och det är jobbigt .. Det tar på en ...

Nu ska jag ta hand om mina barn !

2010-10-12
 09:08:28

EasyTone

Jag ska köpa mig ett par sånna och en ny mascara när jag får in min Lön :D Så nu får det gå fort för mina knän och fötter behöver verkligen dom där skorna och fransarna behöver en fräschare mascara ;P

Vill nog ha ett par svarta (ovanligt va) ;

 
Riktigt läckra faktiskt :)

Och mascara ska jag nog testa ;


Är det nån som har testat denna ?  Den svarta veriationen passade inte mig alls, men denna med gummiborste verkar bättre, eller?

2010-10-12
 08:56:07

Ååååå

Natten som varit har varit jobbigt , men det är inte Alva som är genom förkyld och tjock i halsen, nej hon har sovit. Det har varit den minsta i skaran Johansson ! Olivia Michaela Vilda Johansson förstår ni.

Hon vaknade runt halv 12 när vi skulle gå och lägga oss och somnade om lite halvt kl 01.00 och sen har hon KRÅNGLAT att spotta ut tutten och snorat och nösit, så nu blir väl hon snorig igen !!! Fan ...

Så det är en seg dag idag med ...

Alva får iallafall vara hemma idag eftersom hon bli jätte täppt och hostar massa när hon håller igång för länge. Så hoppas vi på en mirakelkur tills imorron så det får bli dagis !



2010-10-08
 10:23:59

Sökt dagis !

Puhu :S Nu har jag skickat in ansökan till min mini skrutt att hon vill börja dagis :S Hon är ju stor nu ! Fy bubblan .Nu är det väl bara att hoppas att hon får plats bland alla barn på Vitsippan ! ?



Påväg till Dagis med min stora tjej och självklart är OlliePollie med :D

2010-10-08
 10:04:05

Problem !

Jag har fan problem ! Jag ska inte äta godis, men igår så gick det åt helvete kan jag ju säga . Ap bajs ! Suck , det är jobbigt nu tycker jag men -12 kilo står det på nu men det är SEGT som helvete ! Är ute och går varje dag och även hunnit med nån runda med joggning/springtur .. Ikväll så ska Linda och och Jag iväg och sola och sen tar vi oss en runda i nobelspåret och jag har nog fått henne till att kanske jogga lite lätt ? :P Återstår och se . Men båda är peppade riktigt nu och jag ska verkligen klara detta. Till nästa sommar så ska jag ner mina sista -14 kilo ! Helt klart, men just nu är det segt som helvete !

Nej jag är irriterad känner jag och det kan bero på lite folk faktiskt. Jag tänker lite för mycket ibland och bryr mig en smula för mycket och jag fattar inte varför ? Fuck U !

Nu så fyller ju mitt lilla charmtroll hela 1 år snart :O Helt sjukt vad detta år har gått fort ... Men iallafall vet inte vilka som man ska bjuda till 1 års"barn"kalaset ? Ska man bjuda samma som kommer på Alva´s kalas eller ? Eller är jag dum som änns funderar ?
Ja ja men får väl ringa runt och se efter ..
2010-10-08
 09:36:27

Ikea igår

Jag hittade faktiskt lite inna på Ikea... Har inte varit så impad av Ikea på sistone och denna grej vi köpte igår har ju funnits länge ..
Det var min kära granne Sandra som sa när vi var inne till Örebro för nån helj sen att vi kunde köpa en stor fotpall istället för ett soffbord. Har sugit på den karamellen ett tag sen och jag har tittat så att det inte blir en för stoor fotpall !?

Men iallafall så hittat jag en fin igår och en Vit och med förvaring (man lyfter på locket) ! Super verkligen !


Den står så fint som vårat soffbord nu med en bricka som jag även ska måla hel vit med en liten gullig text i :)


Jag har fyndat tycker jag för färgen finns hemma :) I heljen ska det fixas ! Lovley ..

Så ni får se mina fina kista snart oxå ...

2010-10-08
 09:15:42

2,5 årskontroll+Viktkontroll

Det har jag glömt att skriva om .. I tisdags var vi iväg på 2,5 årskontroll med Alva och samtidigt fick vi kontrollväga Olivia för att hon hade gått ner 20g förra veckan när vi var på barnmottagningen ! Men nu hade lilla prinsessan gått upp 160 g så hon är påväg tillbaka :D

haha kort lugg och samtidigt ett tag sedan vi tog detta, nu är den nere i ögonen och det är hårspänna som sitter där för jämnan :)

Alva gick allt jätte bra med och det är tal och språk och rörlighet i det stora hela dom ska kunna, och Alva har ju varit en tjatterkvarn länge :D haha så detta blev en lek :)


Lite gyllenbrun och fin min prinsessa !

2010-10-07
 09:51:17

Möbler !

Nu har jag äntligen fått den fina tv-möbeln :) En vit ...


Underbart ...

Även en till möbel har jag fått ; En kista som ska målas vit och bli lite "shabby chic" stil på med nån fin text :) Älskar mittt nya vita rum och möbler ! Så nu fattas bara ett vitt soffbord får se om jag kanske hittar nått på ikea idag ? :) Vem vet .. hehe

2010-10-01
 09:30:59

God morron!

Sa till Tommy igår kväll att imorron blir det ju självklart ingen sovmorron eftersom i ska vara hemma och gissa om jag hade rätt ? halv 7 jo visst då är det bara aatt stiga upp :) haha men med ett leende på läpparna och glada barn så är det enkelt :)

Idag är jag ledig och ska vara hemma med barna och gosa massor :) Senare i eftermiddag ska vi till syrran och käka och leka med barna, och Alva ska nog få bada eftersom hon tjatar om det .;P hehe !
SJälv ska jag väl försöka styra mig in i duschen snart och piggna till ...

Ha en trevlig helj allihopa för det ska jag ha !
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!