2013-03-23
 14:33:14

!

idag har det vart körigt! Vi var i vingåker och köpte sååååå fina bröllopskläder till T så het så oj oj oj, blev en smoking;) men han tvärvägra fluga?:( fan det var så snyggt! Får lösa det på annat vis.. haha

Sen vidare i till Örebro för att köpa mattan som ska ner i källaren och den fanns inne så den fick följa med oss hem och nu sitter jag utanför i bilen och väntar på att T ska bli klar med att köpa ut alla eldosor! Det ska ju göras klar så vi kan flytta snart :) Underbart!

Innan vi åker hemmåt Karlskoga igen så ska vi förbi och även köpa en ny säng till oss:) lovley!;)

Så idag har stooora plånboken vart med:) haha
2013-03-14
 09:27:32

GRATTIS Till MIG ;)

IDag är det ingen vanlig dag för det är faktiskt min egen födelsedag HURRA HURRA HURRA ! ;)
 
 
 
2013-03-13
 19:39:42

Härlig !

 
 
Alltså det var lääänge sen som jag var hemma i tid då menar jag innan barnen lägger sig på kvällarna, då jag gör så mycket annat efter jobbet innan jag kommer hem .. men vilken härlig känsla att vara hemma och redan sitta i soffan och inte ha nått mer måste för denna dag :) Känns som jag har glömt nått ? haha illa hörrni !
 
Just nu är T iväg och skriver på papprena så att vi får sålt vårt hus ;) ja vi ska flytta och det är ingenting som jag har skrivit om här men nu när pappren skrivs och vi skriver på vårt hus på fredag så känns det inte som att det behöver himlas nått om ! Vi är så lyckliga över detta så det vet ni inte ;) Vi ska alltså flytta till ett hus som ligger två hus framför vårt eget som det är i dagsläget ! Så det blir inte en lång flykt utan blir kvar i samma kvarter och barnen blir kvar hos sina vänner och känner alla runt om :) Det kan faktiskt inte bli sååå mycket bättre !
 
Snart är det bröllop med och flytten kommer att ske innan som det ser ut nu så i mitten av april redan :D hahaha jippi, lyckorus kan man säga !!!
2013-03-12
 16:52:11

Vad glad man blir ..

 
 
Ja idag är jag inte en lika bitterfitta som jag var igår iallafall utan det har gått bra som sagt :D haha
 
Så gick jag in och titta min mail förut och då har jag fått att dom är klara med min bröllopsklänning och dom skicka den idag ! :D Då blev jag glad!! iiiiiii  Så det skulle ta ca 5-9 dagar att få hem den så hoppas innerligt det kommer snarast så jag kan testa den och se den på riktigt ...
Ja jag har faktiskt beställt en på internet för har inte hittat någon fin nån annanstans så det ska bli spännande, tog måtten på mig själv och kunde göra en beställning efter det så den ska passa perfekt nu och oki om jga behöver sy in den lite innan som är mitt mål ;) haha jaja det är så roligt!
 
Så på lördags ska vi åka till Vingåker och shoppa lite och se om vi ev hittar en kostym till T, hans far att köpt en super snygg nyss där så det fick oss faktiskt att åka över en dag och kika ;) En heldag med familjen är väl aldrig fel ;)
 
Sen på kvällen så kommer brudarna eller några iallafall så inte alla har nått för sig ;) haha
 
 
2013-03-12
 16:46:33

Skriv skriv skriv ...

 
Haha jag vet inte vad jag ska skriva men det brukar dyka upp när jag har börjat...
 
Jobbet har gått rätt bra idag, men har varit lite för trött känner jag, men det ska bli gött att åka och träna ikväll då ska vi faktiskt upp i gymmet och köra rygg, mage och axlar, ja vi får se om vi får lika mycket träningsvärk som sist :D haha guu vad vi är otränade, men det är skoj och det är kul att det har flytit på så bra just nu och att jag inte har tröttnat.
Det verkar som det är Lindas tur med halsont och skit nu så får se om hon orkar veckan ut, hoppas hoppas.
 
Jag fyller år om 2 dagar och det känns inte alls :S Ne, men så illa är det väl kanske inte men hallå vad är 27 år för ålder ? Boooring .. haha
Har bjudit hem lite tjejor på lördag och får väl se om det dyker upp några det hade varit riktigt skoj faktiskt :) Lite vin, lite tjejsnack och käka lite tilltugg som godis, grönsaker, chips dipper det är väl möjs :)
 
2013-03-11
 17:39:50

TRÖTT JAG BLIR !

 
 
Jag är en jävla bitterfitta men det är fan inget jag visar för nån så är det bara, men alla andra ska visa all the time att dom är BITTERFITTOR !
 
Hur orkar man dra ner andra människor i sitt elände ? Inte vill jag göra det iallafall ... Vill jag prata ur mig då ringer jag till dom jag vet jag kan prata "ur" mig till och de tär förbannat synd, men mina vänner hoppas jag vet om att dom kan säga stopp nu, nu pratar vi om nått positivt !
 
På jobbet har vi städschema eller diskschema och jag skiter i det där jävla diskschemat jag städar och dolar iallafall även fast jag inte har nån fast diskvecka här eftersom jag endast har en timanställning så jobbar jag lite hit och dit, men man städar om man ser att det är mycket men en del tycker det är väldigt jobbigt ?! SUCK mitt ilandsproblem idag .... SUCK !
 
Jag har inte kunnat skriva på ett par dagar för jag har inte kännt nån motivation och det vart bara tråkigt när man vill skriva om allt och inget och inte kan göra det för då kanske nån tar åt sig och jag skrev si och så vid den och den tidpunkten ... Jag har valt att låsa den en sväng och kommer att låsa upp den igen inom en snar framtid men då ska jag vara en glad och sprallig brud som orkar att skriva om allt och inget och inte tar åt mig allt så att det gnagar  sönder hjärnan på mig ! Nu ska jag ringa till min vän Lina !
2013-03-07
 17:26:31

Men va fan!

Jag är så irriterad men på vad?! vet egentligen på vad men va töntigt!

Det vart ju ett skämt igår som blev till allvar från ett annat håll och det är synd att det blir så, men det är uträtt och inga skador mer än irritation på denna nivå! haha

Efter jag slutat ska jag hinna förbi lidl en snabbis och sen iväg på trx med Linda H.. Har träningsvärk från hell i mage och på fettvalkarna på sidan! haha Det kanske ger nått nu, men varför blir jag alltid så sötsugen när jag tränar? äter lite mer mat men ändå är jag sötsugen? bajs tråkigt!
2013-03-06
 21:48:00

Lösenordskyddad

Japp nu har jag bestämt mig att sätta lösenord på bloggen ettt tag.
 
 Jobbet har gått i ett och sen blev det ett besök till Linnéa och hennes familj i Linnebäck och det var trevligt:) igår blev det träning och då kan man säga att man faktiskt trotsa halsonten!! Den är inte så farlig längre men den finns, men inge snor eller ont i kroppen så kör vi :) Imorgon blir det Trx/rip och det ska bli spännande jag har ju endast kört en gång så vi får se träningsvärk efter gymmet det har jag fan , härlig känsla!!Nu ska jag gräva ner mig under täcket och sluta ögonen...Måste bara ge min vän Sandra en lite styrkekram
2013-03-05
 16:38:57

Huvudvärk !

 
Ja det är vad denna förbannade dag har haft att erbjuda ! HUVUDVÄRK och den ger sig inte heller.
 
Sitter på jobbet nu och har det rätt lugnt. Dom flesta har slutat och jag kör till kl 19 ikväll.
 
Förut när jag hade rast så åt jag faktiskt glass :
 
En daimstrut (vanlig) Jag som ville prova den med joordgubbssmak men den hade dom inte på Pressbyrån på lasarettet. :( Men det är snart sommar och då lär det bli mer glass ;)
 
Ja även fast den här hemska huvudvärken har bestämt sig att vara i mitt huvud så ska jag ändå och gymma sen,den ni ! Blir faktiskt progammet som instruktören Catarina hjälpte oss med förra veckan men så har jag ju haft halsont så fick allt vila förra veckan, men nu kör vi igen !!
Tror nog våren är på g iallafall har nån sett att ogräset är framme tänkte om det kunde vara en allergi som börjar smyga sig fram ? Hm..
2013-03-04
 08:30:06

Lugn morgon !

 
 
Det har varit en sån lugn morgon och det är så skönt :) Vi har ätit frukost och barnen tittar på barnprogram nu och jag satte mig i "sängen" och börja surfa lite och har hundarna på varsin sida av mig liggandes och pruttar ! haha uujääk ...
 
Idag är det en fullspäckad dag även fast det är en ledig dag, skoj skoj ... Dumt att ha någon fritid ? ;) Ne då på tisdag och torsdagkvällar har jag min tid på gymmet och även lördag morgon, den här veckan kom den efterväntade halsonten men tror nog att den gett med sig nu och nu är jag bara hes ! Så denna vecka är vi på´t igen, tur att motivationen är med mig fortfarande. Även fast halsen har värkt så har jag ju faktiskt gått massor iallafall så lite motion har det allt vart ändå :) hundarna tar sig inte ut alla gånger själva, haha ...
Även på jobbet är det gratis motion så det är underbart, i heljen när jag jobbade så träffa jag väldigt härliga människor, fast dom var sjuka eller skadade så hade alla humöret på topp och det gör ju alltid transporterna lite lättare ;) Jag tycker om mitt jobb som jag har nu passar mig toppen ..
 
 
Rullstolar och sängar går jag och knuffar på på jobbet, med självkalrt pationer i :)
2013-03-03
 14:55:08

Kloning !?

Sitter på jobbet och det är lugnt just nu så satte mig här och kika runt lite...
 
Tankarna snurrar lite idag kan man säga, både goda och onda :/  Tycker inte om när hjärnan bestämmer över mig det är fan inte okej ... Är det nån som har uppfunnit kloning ännu ? Jag skulle behöva mig en sån sak ! Tell me..
 
Nej men jobb är ju alltid bra så det ska man inte klaga på att man får för mycket utav utan annars står man där utan nånting så det bara att planera om och göra rätt helt enkelt och få ihop alla pusselbitar !
 
Ikväll ska jag hem till Elina och Kim och hälsa på ska bli riktigt kul att få sig en upd och träffa lite gamla kollegor med :)
Kan säga att man saknar Tc ibland fast när vi var gamla gruppen på Glocalnet, vi hade jätte skoj då och det gör ont när man tänker  efter på hur fan dom kan behandla folk på det där stället, man blir förbannad istället så känslorna är blandade ! Men aldrig mer callcenter för min del det är jag säker på :) Jag ska göra nått praktiskt och röra på mig och inte sitta och bli stel och ha ont överallt efter att ha suttit på en jävla stol i flera timmar. NEJ !
Jag som har stått/står mycket när jag klippte/klipper mår jag inte änns hälften så dåligt av mot  vad jag gjorde på TC!
 
Nog om det fan vad irriterad jag blev ...
 
 
 
 
 
2013-03-01
 19:57:07

Tv..

 
Så här mycket som jag har tittat på tv nu när jag har jobbat har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv ! Jag följer allt tror jag och även om det är serier eller avsnitt som jag har sett så tittar jag iallafall.. haha
 
Idag har varit en långt pass men det har gått jätte bra 11-20.30.  Sen ska jag förbi Pernilla och Anders innan jag åker hem :)
 
Jag ska faktiskt jobba nästa vecka med och det är så skoj :)
 
Det slog mig idag faktiskt att jag fyller ju år snart och jag har inte änns tänkt att fira nån födelsedag, men så frågade faktiskt T igår när jag hade tänkt att ha kalas ? Neeee.. Hm ... Har ingen aning faktiskt ?! :O
 
Tillbaka till tv tittandet, jag titta på familjen Kadashian förut och hur snygga är dom inte ? Whaat ? Men tala inte om KIM :
 
 
Hur som haver vilken vacker kvinna ;)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!