2012-04-30
 08:28:41

Oopps !

Här var det alldeles för länge sen jag skrev !

Allt är rätt bra faktiskt och jag har börjat träna och har fått hjälp av min söta vän Alette att skriva matschema och träningsschema så ska vi se om det leder nånstans :) Spännande.

På jobbet är det skit rent ut sakt. Dom har gjort en massa förändringar och det är sjukt. Hur fan ska man se detta positivt när det inte är positivt ?! Jaa har mått dåligt pga detta men varför skulle dom bry sig ?
När man väl känner att man har ett jobb på 80 % trivs skit bra med gruppen och man känner att jobbet rullar på och inte är en belastning då jävla gör vi förändringar :S Dom har gjort så att når inte vi vårt månadsmål så får vi inte den intjänade provisionen. Det är rätt svårt att uppnå dessa jävla mål för att det är så extremt mycket kopplingar och då överdriver jag inte ett dugg ! Då räknar dom med det i procenten och det är så knäpp så vetto fan alltså.
Orkar inte änns tänka på skiten utan vi fortsätter och slavar och skänker pengar till Transcom :S Känslan som är just nu !

Nu ska det duschas och sen lämna barn på dagis och når jobb timmar att ta dö på...

(inge bitter jag inte)
2012-04-15
 18:25:45

Nya iPad !

Sitter med min nya fina iPad min och min det är vår nya leksak!!!!! Den är underbar ! Vad ska man ha en dator till när framtiden är här;) LYX!!!
2012-04-11
 13:30:38

Malmö

Nu sitter vi på kliniken i malmö och snart ska vi få äta mat;) Hungrig som aldrig förr! haha.
Resan ner hit gick jätte bra även fast vädret var vidrigt. Mer uppehåll idag och solen sticker fram och vi har tagit lite sovmorgon ätit frukost och snygga till oss innan vi gjorde stan osäker även idag. Hittat lite fynd ..
Snart är det lördag och då blir det party, ska bli riktigt skoj faktiskt...
Sätter mig till rätta och halvslumrar snart, Sandra är inne hos fabror doktorn ;)Trivs rätt bra i Malmö, det är fint här och har hunnit se en massa, Sandras pappa körde runt oss på lite turistkoll så att jag fick se hur Sandra har växt upp ;) Nästa gång vi åker ner då tar jag med mig hela familjen ! Det måste ses under sommaren...
Snart är vi hemma i lilla karlskoga igen:)
2012-04-09
 22:38:50

Toppen

Hela dagen har gått i ett och alla kalas är klara och vi hade två trötta prinsessor efter dagen tagit slut och sängen kalla:) imorgon är det en ny dag och jag och bästisen drar till malmö och roar oss :) ska bli så skoj !! God natt på er alla som varit inblandade idag och förgyllt vår dotters 4 års kalas ;)
2012-04-09
 08:56:08

Kalas !

Idag vankas det kalas eftersom min fina prinsessa blev hela 4 år den 3 april. Vi slog ihop allt med släkt kalas vid lunch och barnkalas på eftermiddan :) Kommer vara helt färdig efter denna dag ! Det är skoj ..


Min karl är redan igång med förberedelserna som ska vara klara till lunch. Så jag hoppar in i duschen och sen hjälper även jag till med mat och fika !


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!