2008-09-30
 15:35:42

Promenad ...

Långpromenad har det blivit idag med som alltid minst en gång om dagen, men idag gick vi om varandra Sandra och jag för jag hade Tessan hemma hos mig inatt och skulle ut med två tokar idag och en barnvagn och ha med sig Leo med som är så glad av sig då hade vi verkligen inte kommit framåt varken jag eller Sandra ! Men mötte henne på rakan och vi sa väl två ord eller nått, iallafall att vi hörs ikväll :)
Promenaden gick riktigt bra, gick i över en timme och stannade till hemma hos Tommys mamma och pappa och släppte lös odjuren en stund så att dom skulle göra över med lite energi :) Det var omtyckt iallafall !!
Men nu har Karin varit här och hämtat Tessan, så nu är vi själva igen halva familjen ... (Tommy jobbar)

Snart kommer det en klippning och sen ska jag klippa och färga Felicia som kommer hit efter hon slutat jobba ...

Burr jag fryser, ska upp och ta på mig lite kläder - Alva sover så gött, ska väl passa på att städa lite, skulle hunnit med att gått över till Camilla med och titta på deras lilla lurv ! En liten katt som ska hete Zorro :D Men får bli senare ...


KRAM
2008-09-30
 15:24:36

Jag har världens sötaste flicka :)


Men titta bara på henne  ! Man vill ju bara smälta !
2008-09-29
 16:41:10

Haha Namnsdag känns som födelsedag!

Det är sant, när jag vaknade imorse så tittade jag på telen och hade på då 4 sms och det har blivit mer under dagen och i alla har det stått GRATTIS på namnsdagen och nu på msn så skrev Lina till mig och skrev Grattis hon med. Det känns nästan som man fyller år :D 
 
Mikaela och Mikael  ( Fast jag stavar mycket snyggare ;P )
2008-09-29
 15:55:41

Alva

Hon sov i natt från 22.00 - 09.30 imorse !!! Hallå det är istortsett 12 timmar och det var rätt skönt, jag var uppe runt 07.00 och tänkte att snart vill hon ha mat, men icke sa nicke ! Hon vaknade med ett stort leende mot sin mamma och sen fick hon lite välling och sen tog vi oss en dusch tillsammans och det är alltid lika mysigt. Lite synd att man inte ha badkar ! Det får bli nere i källaren sen ....

Just nu ligger Hon och skrattar här i sängen brevid mig och rullar runt så det står  härliga till :D

2008-09-29
 15:47:14

Nyklippt och snygg ;)

Jajamensan nu fick jag ett ryck till att raka min älskade lilla vovve :) Och bra gick maskinen, fast jag inte trodde den skulle funka och självklart var Boss hur duktig som hellst och vi tog oss några mikropauser !!

Så här blev resultatet :





Världens finaste Boss :)
Nu ligger han och sover det var ett hårt pass !
2008-09-29
 10:31:20

Tack så MYCKET !

När vi kom hem från Örebro igår så det första vi såg på våran gräsmatta var att det stod någon konstigt "växt" Tommy sa blomma ! :D Och undrade om det var nån som drev med oss och sen ställer sig Tommy på gräsmattan och rör lite med foten och säger "Det är nån som ha klippt gräsmattan Michaela" Haha jag skrattar och ställer mig med och bara tittar och sant som det var sagt så var det verkligen någon som hade klippt våran gräsmatta !!! :D Gissa vem det kan ha varit ?!

Hehe dessa godingar som vi har till grannar ! :



 

Love er sååå mutch !! 
2008-09-29
 10:19:35

Fullt upp hela heljen !

Det har varit en lite dålig upd här ,men det har varit fullt upp i heljen och skoj har det varit :)


Först har jag varit hos Becka och JAA det har jag för att dels träffa barnen !! Sen blev det en lång-promenad till Tommys jobb eftersom våran förbannade bil inte har blivit klar än det bara jävlas med han ! -Stackare- Så finns det ju dom som bara säger att det BARA är att göra si eller så !? -suck alltså- Han har verkligen grejjat heela heljen och nu blev han trött på skiten eftersom INGENTING funkar för att få det att bli klart ! Han har fått ideér av hans pappa att prova det ena och det andra men funkar inte och även Conny och Tommys farfar har hjälpt till, men ingen blir klok på detta, så han höll på i några timmar igår men gav upp när det inte gav något resultat och hämtade upp oss så begav vi oss till ÖRebro på en shoppingrunda istället (Vi lånade bil dit) ... Så snart kommer det kanske fram nån lösning ... ?! -Hoppas-

Hitta iallafall en massa bra saker i örebro :) Lite kläder till Alva och jag handlade en tröja och ett par gråa leggings och en lång polo tröja (brun) till mig själv, sen var Tommy inne på Jula och handlade det han skulle ha och lite onödigt som vanligt ;P Sen sist men inte minst så gick vi in på IKEA :) Där blev det en del saker med ! Ett barbord ett vitt och 2 stolar, ska bara ha två för vi ska ha matsalsbord i "stora rummet" så det bara finns plats för mig-Alva och Tommy vid matbordet i köket :) Komme bli så fint och mycket större :)

Jahopp annars i det stora hela har vi inte gjort så mycket mer faktiskt, men skoj har det varit ...
2008-09-26
 16:22:26

Me jag har helt glömt ..

att berätta att det blir en BIRK - Alltså på lilla prinsen som min syster fick förra veckan han är ju snart två veckor :D 10 dagar idag blir han ! Guuu va tiden går fort ...


Mamma Lillan och sonen Birk på BB
2008-09-26
 16:14:45

Fredag hela dagen !

Pappa Tommy jobbar över idag eller över och över jobbar han väl inte heller han försöker att fixa våran bil som kopplingen gick sönder på i söndas och det skulle ta ett tag och så då tyckte han att det passade utmärkt att göra den en fredag när han slutar kl 13 ! Så den här veckan har varit pyton - vi har inte kramas mycket inte ... Men det blir så ibland !

Jag och Sandra var ute i förmiddas på en långpromenad (igen) med dom små vovvarna och barnvagnarna och åkpåsen blev super bra, den är sååå fin :)

Snart kommer Ewe och hälsar på med det ska bli skoj så sugen på fika som jag är idag brukar inte hända så ofta så jag bad henne köpa med nått smaskigt och Pepsi Max!

Både jag och lilla Alva är förkylda så det är inte så häftigt, men hon är faktiskt inte så hopplös som jag trodde hon skulle bli och ingen feber har nån av oss och det är väl mycket det med att vi orkar så pass mycket som vi gör ;P Nu somnade hon iallafall och det är skönt det med så jag kan få vila "huvudkontoret" lite !!

  
Alva innan hon somnade nyss :) Sen helt utslagen !



Fyy hur kan man älska någon så fruktansvärt mycket ! Hon är allt , Världens finaste tjej !
2008-09-25
 12:06:49

SJUK för fan ....

Ja bokstavligt talat så H A T A R jag att vara sjuk iallafall förkyld ! :/ Så nu i natt var jag vaken till halv 3 för att jag var täppt i näsan, satte på två filmer och glyste igenom ! Blev så förbannad på allt snor så jag hoppade in och duschade en lite stund och sen tittade jag igenom "medicin-skåpet" och tittade om man kanske hade en gammal nässpray nånstans som var bortglömd, men icke icke... Men så hittade jag en ännu bättre grej och det var min kortisonnässpray som jag fick under min gravidtet för att jag hade en bihålsinflammation och nästäppa konstant och tänkte att jag måste testa iallafall och det hjälpte suväränt !! Somnade som sagt halv 3 och sen sov vi till kvart i 6 och gav Alva mat och sen somnade vi igen till halv 10 :) Mår väldigt bra när jag tagit den där nässprayen iallafall, men idag blir det att köpa " vanlig" spray och även ska vi hämta Å K P Å S E N till Alva´s vagn som har kommit :D

Har precis varit över och släppt ut Leo och säkert hade sovit heela tiden medans husse och matte har varit och jobba för han var inte lika hispig som han brukar utan han kom och sträckte på sig ! :D Goooa hund !

Nope nu är det dags för lite lunch min älskling kommer ju hem snart, och är så klart väldigt hungirg efter att ha jobbat ett antal med timmar !


Hej så länge !
2008-09-23
 16:44:42

Snart :)

Ja då kommer Tommy hem om bara ca 15 minuter :) Då blire mat som jag gjort iordning : Ris-Chickenbits-Bearniesås och grönsaker -Mmmm- Har inte ätit så bra när TOmmy har varit borta och det är ju faktiskt aldrig riktigt skoj att laga mat till sig själv heller ... Men men nu kommer han hem iallafall och då blir allt som vanligt igen :)


Så har jag varit på promenad med Camilla och Vilmer idag igen ;) Och sen ringde Sandra och hade tråkigt då blev det en raid till Öppnaförskolan på Bibblan :) Riktigt skoj med lite omväxling, men tycker nog det är bättre på Österleden ...
Alva blev så trött efter vi var där så hon somnade som en stock i bilen redan och då chansade jag att lägga henne i sin säng istället när vi kom hem, för att hon inte ska behöva sitta i bilstolen och hon fortsatte sova  :)

Så nu blire att snart kramas masssa för snart är han hemma !!!


BYE
2008-09-22
 22:53:58

Saknar ...

Hmm ja nu har jag varit själver heeela dagen, eller nej det har jag inte heller jag har varit ute och gått en promenad med Camilla och Vilmer och sen har jag pratat massor i telefonen och sen har jag varit över till Robin och Izabella och lekte en liten stund för att sen gå hem och ge Alva mat och sen somnade hon redan kvart i 8 och sover fortfarande !

Sen har det hänt en roligt insdent på min tele ! Det var en person som skrev till mig och jag blev livrädd först, men sen fick jag reda på vem det var och då var det dags att börja driva och det slutade i att personen i sig tyckte att det blev liiite pinsamt ! ;P Och visste att nu har jag gjort bort mig totalt och nu kommer hela Karlskoga få reda på det och jag har inte sagt vem det är så han kan vara lugn, men Linnéa och några fler vet ju om vem han är :D :D :D -haha-

Men jag har kännt mig väldigt ensam för att min älskade pojkvän har varit på kurs idag i sthlm och kommer inte hem förrän imorron kväll ! Och det är såå tomt på kvällarna framför allt att inte ha honom här :S Usch och guuu vad man hinner sakna någon på så kort stund ... Dagen har inte kännts likadan för att jag vet att han är långt härifrån. Det är inte samma när han är på jobbet här i stan.. Märkligt det där :/  Älskar honom så innibomben iallafall och han ska få en massa massa pussar och gosiga kramar när han kommer hem :)


Puss på dig !
2008-09-22
 22:43:04

GRATTIS

Nu har det anlänt en liten flicka till till våran värld och hon heter Nova och vägde 3420 g och var 50 cm lång och föräldrarna är Angelika och Jocke ! GRattis i massa till er och Lycka Till !

2008-09-22
 13:43:26

Upd 2

Lördagen var en kanon dag det med. Vaknade halv 9 och sen ringde Lina-David och Ellinor och ville komma och hälsa på .. Dom var kvar en liten stund sen skulle dom på auktion ute i gälleråsen...
Då klär vi på oss och åker ner till MCD och köper frukost och gott som attan :D

Sen är det dags att städa hela huset och försöka få bort att skräp och massa onödigt som inte behöver vara uppe .. Så blev köket istortsett klart, så nu är det bara elektriken kvar som ska göra sitt !

Så blev det Kina-Tema-Party hemma hos oss ! -haha- Jag har ju som sagt íngen soffa ÄN, har inte riktigt hitta någon, men snart så .. .Iallafall så blev det att man fick göra iordning lite så man kunde sitta och det fick bli filtar och en madrass och lite så och ALLA tror jag var tvungen att kommentera detta och då fick det helt enkelt bli en KINA-fest för det såg tydligen ut som om vi skulle ha varit i Kina eller Japan eller var dom nu sitter på golvet ! :D



  

  
Full som en kastrull ! Men det kanske man blir på 85% Absint !?

  
Så var dom här grabbarna tvugna att visa sin kärlek för varandra!

Kom hem kl 5 på morronen efter en kväll på statt-pizza på Viking-koll på killboendet och sen en skjuts hem slutat helt enkelt så sent :D Kul var det iallafall och det var huvudsaken !

2008-09-22
 12:59:32

Upd 1

Ja nu har jag inte hunnit upd nått på ett tag, har varit full rulle heeela heljen och skoj har det varit !

Börjar med Fredagen och då blev det Tandläkaren när Tommy hade slutat och det gick bra, men ont gör det alltid när man har varit där och hon som jag har är inte så bra så snart tänkte jag byta till privat istället, för Folktandvården är inte mycket att hurra för ! Nu är det avklarat för den här gången och man fick iallafall 300 kr rabatt när man var där och det var ju faktiskt inte så dåligt ! ;P

Efter Tandläkarbesöket så fooor vi in som ett skott till Karlstad och skulle hälsa på min vän Theresé och hennes sambo Claes och det var ett så lyckat besök så jag lever på det fortfarande ! Det var sååå skoj verkligen så det kommer att ske snart igen att vi träffas allihopa ! :) Dom hade flyttat till en helt NY lägenhet som ingen hade bott i tidigare och det är alldeles nybyggt och det var såååååå fint ! (Inge avi alls) ;P



Dom har tillochmed min soffa som jag vill ha och ek i allt och precis samma smak som jag !! :)

  


Mamma´s prinsessa och min älskling var ju självklart med :)


Och Lurv va ju oxå med :D
2008-09-19
 09:56:01

GratisKläder.se

Gå in och kika!! Det är så sant som det är sagt gå in och läs och registrera er GRATIS och det är INGENTING som kostar !  

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=17356
2008-09-19
 09:42:44

Tandläkaren sen Karlstad !

Jajamensan så ligger min dag till ! Har varit vaken nu sen halv 9 och gett Alva mat och ny blöja och kläder så nu är det bara jag kvar. Ska in i duschen när Alva somnar här andra gången och fixa lite inför trippen till Karlstad och träffa THERESé :) KOmmer bli såå skoj och guuuu vad jag har längtat !

Men först är det TANDLÄKAREN som gäller och jag är inte pepp ! Har inte använt tandtråd som man ska, men jag har använt eltandborsten mer flitigt den här gången, men skäll får man väl alltid att man gör för lite så och man ska inte göra så ! -suck- Det får man ta ! Stackars barn som har en förälder som är tandläkare :S Förbannat bra om inte annat för snygga tänder får man ju säkert :D -haha-

Nope nu har sessan somnat för en stund sen så dags att passa på att göra sig klar för dagen :)



BYEE
2008-09-18
 14:59:13

BB-besök och Ewe-besök

Ja som sagt var vi inne på BB inne i Örebro och hälsade på syrran och Mosters prins ! Han är sååå söt ! 2760 g och 47 cm




  
Nu har dom iallafall kommit fram och enats om två namn Birk eller Leon ?!
Han ser faktiskt ut som en liten Birk ;)


Alva var såklart oxå med och hon "pratade" så glatt medans vi var där :D

Efter BB-besöket så åkte vi till Ewe på fika sådär sent på kvällen :D Men gott var det och alltid lika roligt att träffas ! och hon skulle verkligen göra min kväll fullbordad om hon skulle orka pallra sig hem på LÖRDAG!





 
Alla hemma i Ewe´s lilla lya i korridoren i Örebro :D
2008-09-18
 14:33:39

Linda+Tove & Natta+Elias

Alla var här hos mig igår ! Det var super kul ... Jag klippte Linda sen fika vi efterråt och prata om vad vi skulle hitta på till heljen alla vi mammor :D Det blir ju iallafall lite öling hemma hos mig ... Linda och Natta ska hinna med en bastutajm innan dom pallrar sig hem till mig !

   
 

Det som inte kommer att fullborda hela kvällen är nog att min vän Sandra har sin gravida vän Maria här i heljen från Skåneland och är inte så hipp på att följa med ut, utan ska vara hemma och ha myskväll med gravidmagen och sin bästis :P Men jag ska allt med hinna med att träffa den gravida bruden !


Sandra säger jämnt att jag har så konstiga bilder på henne ! Undra varför dom blir så :D
2008-09-17
 09:35:26

Vaken sen 8 ...

Nu har jag varit vaken sen kl 8, vaknade av att min älskade sambo ringde och var lite pratsugen och självklart fick han det :)  Och Alva sover så gött fortfarande ! Ska lägga mig och bara titta på min sötis och även slå på en film här i sängkammaren och ta det lilla lugna innan det är dags att hoppa in i duschen och sminka sig lite...

För idag ska vi in till Örebro och hälsa på Mosters sötis och även på Systeryster, ska köpa med lite snask och dricka åt henne så hon har nått gott att tugga på innanför dom där förbannade "gardinerna" .... -haha- Maten är ju faktiskt inte alltid god på ett sjukhus ! :S Så blir man oftast lite sugen när man bara ligger där och gosar med den nykläckta varelsen som bara ligger och sover :D

Nu rör det sig här borta i sängen undra om det är min skatt som har vaknat :D
2008-09-16
 21:30:02

Jag har blivit ...

MOSTER idag :)

Till en liten pojke som inte har fått något namn ännu ! Men han vägde 2760 g och  var 47 cm ! Så imorron ska vi in till Örebro när Tommy slutat jobbet och hälsa på och se det lilla underverket ! -Längtar-


Nepp Natti Natti på er allihopa!
2008-09-16
 21:26:11

Gos

Så nu på kvällen efter lite kalas hemma hos Izabella så var Alva jätte tröttis så vi böt blöja och åt lite mat och sen på med pyjamasen och nu så slockna hon ... Men lite gos blev det förstås innan ögonen blev för tunga ! :)






Pussss

2008-09-16
 21:19:42

Idag är det ingen vanlig dag ...

För det är IZABELLA´s Födelsedag HURRA HURRA HURRA ! :)



Redan 1 år !!
2008-09-15
 21:28:30

Orkar inte

Det får bli färga håret imorron bitti orkar inte nu är trött och ska lägga mig och bara gosa med min Tommy för nu har Alvisen och Bossen somnat så nu är det bara vi framför tv:n !!!


Älskar dig mest av allt !
2008-09-15
 20:48:06

Färga håret

Jag ska egentligen färg min utväxt som är mer än 2 cm, men jag ORKAR inte, får ta tag i saken för imorron ska man på 1-års kalas !! Izabella blir stora damen !




Då är det dags för min älskling att gå på kalas och sååå fin kommer hon bli i sina nya kläder :)



Denna leksak är såå skoj tycker mammas goding !
2008-09-15
 20:41:27

Haha men Theresé !

Jaa precis fick en kommentera av personen jag skrev om igår, min söta vän Theresé ! Och hon skriver och säger själv att datumet inte stämde på bilden :D Jag höll på att garva ihjäl mig när jag lästet, hade tänkt att sätta in en annan som hon skickat, men den här är lindrig emot dom andra ! Men men det är iallafall min härliga vän på det kortet :) Och nu är det en dag mindre innan vi ses !!!


KRAMAR
2008-09-15
 20:36:08

Barnvakt !

Idag har jag varit barnvakt åt Systerysters barn Izabell och Ellinor medans Lillan och Jimmy var inne på USö i Örebro och prata med narkosläkaren och undersöktes för IMORRON , för då kommer det en liten POJKE till världen !!! Längtar sååå :)



  

Så har min dag sett ut i hel het iallafall hur har din varit ?!
2008-09-14
 22:01:18

Ååååå jag är så GLAD !

Vet ni varför ??!!
Jo för jag har precis suttit och prata med min "klasskompis" från frisör på MSN, Theresé, och jag har saknat henne så inninorden att nu tog jag tag i saken och betämde att vi (min familj) åker in och hälsar på henne i karlstad på fredag efter att jag har varit hos tandläkaren !


Haha sorry Theresé, men det var typ den enda "normala" på dig ;P Men ni ser ju hur gammal kortet är med !!
2008-09-14
 21:49:19

Heljen...

Efter att vi har varit på Dop så har det varit sååå lungt och skönt i heljen.. Sandra´s föräldrar från skåneland har varit här och det är alltid lika mysigt, vi får alltid vara med nån kväll varje gång dom är här :)

Annars så har vi sovit massor på morronen med och sen gått upp och ätit frukost och bara tagit det så lugnt, varit ute på promenade med den nya vagnen och varit på stan och köpt en present till Izabella och Doppresent till Vilmer och handlat mat ...

Nu har min älskade lilla Alva varit jätte jätte trött på kvällen, men vill inte sova, men nu gott folk så har hon somnat för bara en liten stund sen och det var för att pappa ligger och gosar med henne :) Dom är såå söta ! Älskar min lilla familj finns inget bättre !


Dom här två är så gosiga mot varandra, även fast gumman ser livrädd ut, men hon somnade inom 2 sekunder efter detta kort !


Även min älskade lilla vovve är alltid med vart vi än är ! :)

2008-09-14
 12:11:22

Vilmer´s Dop 13/9-08

Japp igår vankades det Dop i Storakyrkan och det var Vilmer som skulle döpas och han var sååå duktig sa ingenting och bara kikade på allihopa som var där ... :)


Hela familjen + faddrar

  
2008-09-12
 10:44:27

Fotona !

Idag ska vi åka och hämta fotonaAlva nere på Saxin ! Guuu vad roligt dom var så fina när vi fick småkika på dom när dom precis tagits .... -Längtar-

Just nu ligger prinsessan och sover och jag ska snart sminka mig lite och det hör ju inte till vardagen, men nu är det helj och då kan man allt piffa upp sig lite, sen ska det diskas och laga mat tills älsklingen kommer hem ! :)




Men nu är det dags att fortsätta men skriver snart igen ;P
2008-09-10
 22:48:13

Idé-torka

Ja vad ska jag skriva ?! Har haft idé-torka länge nu, får väl försöka och se vart det leder ! :)

Idag har jag haft Carro här och klipp och gjort lite slingor, sen blev det att följa med Sandra till Kronhallen och Coop för att inhandla en massa onyttigheter och kalas-stuff till Izabella´s 1 års kalas !!

Några mer idéer vad man kan köpa till den där godingen ?!?!


Sen när vi väl kom hem så var det bara att sätta ner röva vid Sandra´s och Robin´s köksbord och moffa bakverk som inhandlats när vi var på affären ! Så vänta vi alla på att min älskling skulle sluta för han skulle hjälpa Robin att ösa in veden i boden, när han väl kom hem vid 6 så kom han inte änns in och hälsade på oss, men men karlar !!!
Efter ett ta ropade Sandra och jag och sa att dom fick ta en paus mitt i allt så vi kunde åka och handla lite mat till oss alla, det tog oss fan 30 minuter att få maten ! :O Men men vi fick den tillslut och sen fort hem och så nu fortsatte dom igen efter maten att lassa in...

Jag gick hem för att min lilla älskling var så trött så fick hon pyjamas och mat och ny blöja så somnade hon rätt snart och jag satte mig brevid henne med alla TACK-kort som skulle göras :D Klar blev jag med och nu sitter jag här och inväntar min Tommy som förhoppningvis kommer snart !?


Mina Bästa!
2008-09-09
 10:46:16

Till Salu !

Nu ska vi sälja våran "gamla" Vagn. Det är en Cango -07, medföljer gör Babylift och efter att barnet har vuxit så pass på längden så är det bara att ta bort den och vips så har du en sittdel i fullt liggläge + 5 punktsbälte + åkpåse + myggnät .





För bara 2 000 kr är den din ;P
2008-09-09
 10:40:48

"Nya" Vagnen :)



 

Vilken fiin va?!
2008-09-08
 13:33:27

BVC

Det gick super bra hos Barnmorskan !! Hon skrek bara lite på den sista sprutan som ska svida ! Annars var hon lätt tröstlig idag :)

  

7625 g och 65 cm så nu är hon en jätte stor tjej :)
2008-09-08
 11:44:54

Satt och funderade ?!

Alltså nu när vi hade Dop så bjöd jag min familj+släkt och Tommy´s familj+släkt och samtidigt våra NÄRMASTE vänner som jag umgås med jämnt och ständigt och även pratar med ofta och vi har hållt ihop i år och dagar ! Man kan inte bjuda alla och skulle jag gjort det så skulle kyrkan inte änns räcka till !!! Så för att man inte blev bjuden är inte för att jag skiter i er eller inte räknar er som mina VÄNNER, men man måste prioritera lite med !
Så nu har jag fått skriva av mig lite, blir så irriterad bara .....

Men annars idag så blir det BVC med sötisen och sen ska vi se hur hon mår efter det för hon ska få 2 sprutor, om hon mår bra och kanske somnar så ska syrran komma och klippa sig...


Sen idag när Tommy slutar jobbet ska vi åka och köpa en ny vagn :) Jag blir så lycklig ! Den är begagnad, men bara använt i några månader och det är precis en sån jag vill ha !

Nu FATTAS bara soffan! Jag har skrivit till en som skulle sälja en soffa för bra pris, men fick inte svar förrän IDAG och det var tydligen 100 före så jag fick vänta och se om det inte var nån som hämtade den :S -suck- Då får vi bara HOPPAS HOPPAS att det är folk som inte kommer ! Jag vill HA ....


Japp men nu ska jag fortsätta skriver ikväll och laddar upp en bild på den nya vagnen :)
2008-09-07
 00:21:12

Min regniga dag :D

Den har varit jätte bra ända från start faktiskt ! Vaknade till runt 8 gav min lilla pärla mat och sen somnade hon om igen och det gjorde jag och min älskade med och vi vaknade inte förrän kl 11 ! :O Men skönt var det....
Sen var det upp och åka iväg till Coop och kika in det nya bygget och det hade blivit riktigt flaschit absolut, men det är ju som sagt Dyrt, men men nångång får man väl lyxa till det :D

Sen hem och göra iordning lite Lunch och sen lägga Alva för att ta en liten siesta, då började vi städa och plocka undan lite för det skulle läggas en massa nytt golv i köket och snyggt blev det !

Satte ner röven en stund framför datorn och tv:n och då kommer Sandra och Izabella inrusande och Sandra skriker på Robin att han skulle komma och ta Izabella för dom hade ramlat och dragit sig vid grinden !? Tur att Bellsan hamnat henne och det enda som hände var att Sandra klämde eller fastnade med något konstigt vis med foten så blev nog en liten stukning, men det gick bra i helhet ! -Sötisar-

Sen gjorde jag mig iordning för en tripp till Kristintaco-tjej-kväll och det var såååå mysigt ! Drack ingenting (förutom cola) och hade inte en tanke på att gå ut, men det var såå skönt att få träffa lite kompisar och bara vara och käka nått gott och bara umgås hela kvällen och bara släppa allt för ett par timmar ! (Guld värt)


Hemma hos denna goding var vi :)

  
Så dom här damerna var oxå med :D Anna-Johanna-Emelie


Nu är det Natten, ska gosa ner mig hos min Tommy, min Alva och min Boss ;)
2008-09-05
 23:54:28

Natten !

Nu har vi varit över hos "Grannarna i huset bakom" och ätit chips-popcorn-morot med dipp och dricka såklart och gott var det ;P

Men nu är det Natten och Robin blev så trött att han körde hem oss! Väl var väll det :D -haha-




Goood Night !
2008-09-05
 16:31:03

Hello

Too Day sov vi väldigt länge, hoppa inte upp ur sängen förrän kl 10.00 och då ringde jag till Sandra eftersom vi hade bestämt igår kväll att vi skulle till stan, och meningen var väl att åka vid 10, men hon var inte klar hon heller (som tur var) och hon hade försökt att ringa mig bara några minuter innan, jag hade inte hört nånting ! -haha- Alva sov lika hårt och länge såklart ! ;P
Vi kom iallafall iväg kl 11.oo, då hade jag hunnit duscha, kletat på lite smink, hittat lite kläder, gjord iordning Alva´s skötväska och även klätt och bötit blöja och mata henne, sen bar det av :D  
Målet var att hitta kläder till min lilla prinsessa eftersom hon växer så det knakar ! Hon är mellan storlek 68-74 nu och då är det omöjligt att hitta och veta vad man ska köpa !? Men lite blev det invensterat :


2 bodys i storlek. 68 och 2 bodys i 74, byxor i 68 och strumpbuxor i 62/68 och en mössa ;)

Hon kommer bli sååå snygg min lilla tjej ;P

Så var ju dom här två godbitarna med oxå och Mamma Sandra hitta ju självklart lite till Bellsan med :




Och nu så har Alva tröttnat på allt som händer runt omkring sig så hon tog sig en tupplur :)

2008-09-04
 22:39:16

TACK

Idag har "grabbarna" varit jätte aktiva ;P Men det är inte så konstigt, Sandra är en stooor klippa i detta deltagande annars hade det nog blivit sölkorvar av allihopa! Hade hon helt enkelt inte varit så glad för min skulle att jag ville ha iordning på mitt kök då hade jag nog fått vänta alldeles för länge ! Detta beror på att ROBIN hennes man hjälper oss och är väldigt duktig på allt-i-allo tror jag (precis som min man) Så det kan inte bli bättre än att ha två "duktiga-på-allt-i-allo-gubbar" som håller på i köket ! Går ju dubbelt så fort då :)
Tack
iallafall till er och framför allt Sandra som har ett sånt tålamod att låna ut han :D

Nu är det dags att gå och lägga sig  den nybäddad sängen ! -Gött-


Pöss pöss och Natti
2008-09-04
 17:35:11

!? !?!#%?#%¤:(

Nu har jag krånglat lite med min blogg-sida för att få den lite mer "personlig" och snyggare, men det är ju såå förbannat svårt och det krånglar och så råkar man trycka på kryss som stänger ner allt  !? !?! #%?#%¤ :(
Jaja men nu har det blivit lite bättre och kommer inte krångla nått nu på ett tag... -haha-


Annars dom här dagarna har det inte hänt så mycket, eller jo köket är snart på sin plats och då kommer det upp en massa bilder som ska visa före och efter ! :P Och jag kan laga mat igen och jag Längtar !


Nu ska vi snart iväg och ät mat nånstans och det kommer bli så gott ! -Mmm- Är så hungrig !


Tycker det är väldigt dåligt med ideér till Lilla Izabella vad hon ska få i sin 1-års present !?!?!?!


BYE
2008-09-03
 14:16:33

Namnsdag och 5 månader!

Japp idag har ALVA namnsdag och hon blir 5 månader :)) Mammas bäbis är inte så liten längre !


Nybada och gooo !
2008-09-02
 22:50:49

Grattis !!

Så måste jag säga Grattis till min Mamma som fyller 50 år idag :D


Mormor och Alva
2008-09-02
 22:48:23

Grattis!!

Vill bara säga Grattis till Emma och Daniel som har fått en liten Felicia igår :) Allt har tydligen gått jätte bra !! Kram på er och Lycka till med allt !
2008-09-01
 16:35:37

Usch dåligt humör !

Har plockat och dammat och snart ska man väl försöka att ta fram den där förbannade damsugaren med, som tydligen bara jag kan och vet hur den funkar ?! -hmm- Usch mår inge vidare idag ... Tack för ni finns mina vänner, man kan inte alltid vara på topp !!

2008-09-01
 16:27:32

1-årskalas

Fick ett inbjudningskort1-årskalas idag :) Eller jag och jag det var min dotter ALVA som fick en inbjudan. -haha- Hon ska på kalas hos Izabella som blir 1 år den 16 september ! ;P Då är det ju bara det, VAD ska man köpa ?! Fick en sån underbar prinsess-stol av dom i dop-present till Alva så vad kan mäta sig med en sån fin grej ?! 

Så nu ni som läser min blogg får gärna hjälpa till och komma på nått skoj till en
1-åring ?!


Godingen blir en stooor tjej snart !
2008-09-01
 13:54:10

På Lörda-kväll

Så gick jag - Evelina - Tommy - Boss och Alva över till " Familjen i huset bakom" och tog oss ett par öl och sen blev vi sååå sugna på att gå ut vi "tjejer" (Ewe-Sandra-Jag) så Ewes lillebror kom och hämta oss, och skjutsa ner oss till Statt, och där var det mycket folk och jag och Sandra drack och drack och drack och hade sååå skoj ! ;P Men igår mådde vi som vi förtjänade, men en kväll att komma ihåg kan man verkligen säga :D

Så nu kommer det dröjja igen innan det är dags för kalas och så tror jag med att en annan person tänker ?! :D

Dags att försöka städa medans min lilla dam sover ! Får se om jag hinner rensa bland hennes kläder iallfall !




BYEEE
2008-09-01
 13:46:02

Alva´s Dopdag

Det gick jätte bra i Lördas den 30 augustiAlva´s Dopdag ! Allt gick smidigt och fort. Alla kom som skulle komma och det var roligt . Fick massa massa presenter och vi är sååå nöjda med allt :) -Tack alla-


Hela familjen + Gudmor Evelina


Gudmor Evelina och Alva


Alva jätte trött efter allt prat ...

  

  

  

  

  

  

  


Paketöppning :P


Mina ägodelar ! Love Love Love <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!