2011-10-29
 22:28:36

Halloween eller All Helgona - Va är skillnaden ?

Vad ska man säga det har varit fullt upp sedan vi slog upp våra ögon i morse och jag känner mig levande än på länge. Träffade mycket folk idag och det är underbart, har verkligen saknat det ;)

Tog även med mig Sandra för att shoppa lite mat nu på kvällen, det som behövdes fyllas på och även lite färd kost till inatt(morron) när vi åker till Ullared ;) Jippi ...

Har även hunnit vika och tvättat tvätt nu på kvällen och plockat som aldrig förr och är som sagt väldigt nöjd med min dag !

Hur har eran helj varit - sett några spöken ?!



Jag fattar inte riktigt det där med Halloween och All Helgona ?! Vart livrädd närj ag såg en unge kom med svart runt ögonen och min första tanke var att Guuu han blir slagen hemma :O Men va fan han skulle tydligen vara ett spöke ! Daaah

2011-10-28
 23:40:06

Mycket planer i heljen !

När jag ändå är i farten så fortsätter vi med lite upd.

Denna helj kommer det hända massa. Imorron är det fläng hit och dit och folk som ska bli snygga i håret :) Samtidigt som vi ska hinna med kvalitéts tid med min underbara familj ! Sen kommer lördag natt/söndag morron, då åker vi till ULLARED :) Jag Linda (vapendragaren) och Sandra (själsfränden) och ev GrannFia ?! Har inte hört av sig om hon vill hänka på ? Fiiiiiiaaa ! Det återstår, annars är det tjejligan som drar och vi hoppas på att det inte är för mycket folk :S LÖningshelj, men det är söndag så hoppas kan man ...

Förra heljen hade vi med fullt upp för att min älskade lilla prinsessa hade fyllt 2 år och självklart är det massa kalas som ska ordnas ! Vill tacka alla som kom och förgyllde min äsklings födelsedagskalas hon var nöjd och är nöjd över allt som hon har fått, det slits ordentligt på grejerna !
Idag har dom varit till badhuset och lekt och busa med pappa, även en kvällsmåltid på MCD blev det :) Älskar mitt liv så det vet ni inte.

Vi har fått iordning på mycket hemma nu alla lister är kompletta och en vit hall har jag fått :) Nu ska det börjasi källaren och vi har fått hjälp med detta. Väggarna kommer vbli så finá, men det ska bort lite väggar först. Ska gå bergsärkagång nu och ta äckliga före bilder och självklart efter ;O

Vi har mycket att se fram emot det är Ullared söndag, BIO Twilight Breaking Dawn del 1 lördagen den 19 november med mina fina tjejer : Sandra , Linda , Annsofie ♥
Sen är det även Kickoff med jobbet lördagen den 12 november och jag har tänkt mig att jag faktiskt ska dricka lite då eller inte kom jag på för har jag och Linda bytt pass så jobbar jag kom jag på hela den heljen.
Denna månad ska vi även hinna med att fira min söta vän Lina Hagström som även hon blir 25 år :) Men det blir en mysfika och ingen dunder party, men självklart ska hon få paket ! ;) 

Snart är det JUL oxå :D


2011-10-28
 23:27:27

Kvartalets medarbetare !

Idág när jag åkte till jobbet hörde jag att jag fick ett sms och väntade att läsa detta tills jag kom fram till jobbet. När jag står på vid mitt bord så läser jag smsen medans jag loggar in på mina jobb sidor. Läser följande sms från Uniflex bemanning :

"Vi har äran att presentera uniflex val av kvartalets medarbetare. Hon heter Michaela Johansson & jobbar på BA14. Michaela får en fin gåva under dagen. Grattis !"

Jag fatta ingenting och frågade min arbetskamrater om det var ett skämt ?! Nej alla sa grattis och var så glada ? Ö.

Sen har jag fått ett missat samtal av min TL, Heidi. Jag ringer upp och fattar nog inte fortfarande, men det var hon som hade rekommenderat mig och jag blev så glad så jag visste inte vad jag skulle säga göra ?! haha. Men hon berättade att Uniflex kommer nog snart med din present.

Några minuter senare när jag har ringt till Linda (vapendragaren) och berättat är hon lika paff som jag ! Så kommer dom in, 3 underbara själar med ett paket i handen och jag vet inte vad jag ska göra ? haha så glad och det blev ett kramkalas och alla var lika glada som jag :) Självklart fick jag öppna paket på plats och får se att det är en dator ?! :O Vet inte vad jag ska göra säga nu heller, det är otroligt, vilken känsla ! Jätte roligt måste jag säga.
Kunde nog inte smälta detta med en gång så det tog ett tag innan jag kunde koncentrera mig igen och börja jobba :D

 

Ja vad ska man säga ?! Helt underbart, jag är inte van att "vinna" ;)

Vill tacka alla inblandade i det här , ni förgyllde min dag !

2011-10-26
 11:37:02

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BREaKING DAWN Del 1 ÄR BOKAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2011-10-19
 14:24:52

idag är det ingen vanlig dag för det är .....

imag0104 (MMS)

idag är det ingen vanlig dag för det är .... Olivias 2 årsdag, hurra hurra hurra! Mamma och Pappa och Alva och Boss älskar dig stora tjejen <3

2011-10-16
 17:01:44

Söndag och första kalaset avklarat :)

Idag hade vi kalas för Olivia som faktiskt blir hela 2 år på ONSDAG den 19 ;) Men eftersom vi bor litet och det är många i släkt och vänskapskretsen som vill komma och fira våran underbaring så blir det att dela upp firandeet :) Idag fick iallafall Faster Lina och Jocke, Farmor och Farfar komma och äta mat och fika och självklart komma och lämna paket och det blev väldigt lyckat :) Barn(en) var väldigt nöjda med allt ! Nästa firande och paket är på onsdag och sen blir det kalas både på LÖRDAG och SÖNDAG nästa helj. Sen är det inte dags igen förrän mars.. Snart är det jul och det är bokat när vi far oss till Ullared för att inhandla en massa paket och det blir den 30 oktober och inte december som jag sa till Sandra :D haha... Längtar ... Nu kommer det besök och jag återkommer med lite bilder senare under kvällen :)
2011-10-14
 19:43:46

Upptagen...

Haha ja det är faktiskt så jag känner mig, jag prioriterar att läsa istället för att skriva nu så lite torka är det här;) läser twilights böckerna och tittar på filmerna och lyssnar på musik som är i filmerna samtidgit och drömmer MIG bort! Kalla mig tokig-knäpp ja you nålen it, men man blir tamejfan besatt!... Åter till tredje boken : Eclipse!
2011-10-13
 12:05:27

Allt går så fort.

Nästa vecka blir mitt lilla troll hela 2 år och det känns inte riktigt som jag har hunnit med dettta ! :S Fyyy, men ack så underbart att se sina barn växa och alla dessa steg som dom gör och lär sig nått nytt hela tiden och denna lilla krabat , Olivia, lär sig sååå mycket på både dagis och av sin storasyster ;) Alva vågar jag knappt tänka på vad stor hon har blivit ! ;) haha .. Då kan man bara tänka sig vad gammal mamma börja bli (asgarv) ...





Mina underbara älsklingar, här är vi på Grekland ...

2011-10-13
 11:59:29

Kan man säga...

... att nu är jag verkligen RÖD hårig :O haha vart lite extremt kanske , men ´kan vara skoj att testa på detta med .. ;)

Snart är sjukskrivningen slut och det känns lite konstigt att gå tillbaka till jobbet men samtidigt skönt på nått vis och få en vardag och inte ha dåligt samvete att köra iväg barna till dagis så är jag hemma och vilar :S men men det blir bra tillslut.
Men om det inte kommer in ett ståbord åt mig så kan jag inte börja jobba än så det återstår och se hur dom har löst det här ! ? Ska in till jobbet nu en sväng och lämna sjukintyget som tog en jävla tid !
Ska bara hinna äta lite först ;)

2011-10-10
 13:38:25

Sårkontroll..

Har varit på lasarettet för en sårkontroll och allt såg bra ut och dom tvättade och plåstrade om mig :) Det känndes väldigt bra att få bort dom gamla plåstren och få det rengjort - det Kliar ;) Det är ett bra tecken.
Nästa vecka ska jag tillbaka igen och träffa läkaren som gjorde detta på mig, det ser jag fram emot !
Börjar även att jobba nästa vecka så det ska bli skönt samtidigt som konstigt ?! Blandade känslor om jag säger så. Jätte bra för mina barn som kommer att kunna sova länge och äta frukost hemma och bara umgås med en mamma som säkerligen kommer att kunna röra sig bättre om en vecka, det är bättre nu än förra veckan så det går verkligen åt rätt håll :)

Nu ska jag fortsätta titta på Twilight (3:an eclips) - Underbara filmer, tror jag är med där snart ... Ska ju även på BIO Snart :) :) :)   
2011-10-09
 19:58:32

Hitta en byrå/skänk till sovrummet

Det har varit en massa fart och fläng idag :) Men det har gått bra - är mycket smidigare, men fortfarande väldigt begränsade rörelser i kroppen.. Det kommer ...

Vi har varit inne i Örebro med min svärmor och ungarna :) det har varit mycket fart och fläng, men vi hittade lite kläder och lite stuff på Ikea, men inga gardiner hitta vi :/ MEN en skänk/byrå ja vad man nu vill säga ... Men hitta faktiskt 2 st på Ikea och en på Chilli, men 4 tusen kronor handlar jag ingen byrå för !

Dom på IKEA :



Det verkar som det kommer bli denna underbaring tillslut ;) Lite lantligt, inget shabby chic tyvärr, men när källaren är klar då jädrar kommer det att bli mer möbler och och att man kommer få plats med mer, ska bara få min karl att skynda på lite med allt jädra skit han hålle på med och börja nångång  med min älskade källare som jag bara vill flytta ner till NU!

2011-10-08
 15:52:30

Gardiner ...

Jag och min svärmor har varit iväg och gardinjakt hela förmiddagen och gjorde oss ett fynd som ska upp i köket och det kommer att bli så fint :) men sen ska vi även hitta gardiner till vårat sovrum och dom vill jag ha mörkare kanske i svart och lite lila är jag sugen på ?! Men har inte hitta nått som faller mig i smaken ?!
Vi var även iväg på lite loppisar och titta efter en skänk som jag är ute efter, men hitta faktiskt ingen som jag ville ha eller jo en men den var lite dyr :S Men men får väl se om det blir den i slutändan iallafall :D

Imorron åker vi in till Örebro jag - Svärmor och Olivia och letar gardiner och även köper med 2 st vita hyllor från ikea. Även 2 vita ramar är jag ute efter i lite större storlek, får se vad vi fyndar :D

Var till apoteket och hämtade ut lite medicin till barnen och lite annat smått och gott som behövs här hemma. Det blev svindyrt : 607 :- ! ja ja ...

Nu inväntas svärmor som ska hjälpa till med både gardiner och tvättning av fönster i kök till att börja med. ..

Så ska det hinnas med att åka till affären och inhandla lite mat och Tacos som ska ätas ikväll :) Yummi !


2011-10-08
 09:19:10

jävla natt

Som sagt, det blev ingen sömn i natt, nån 10 minutare hit och dit, men du år död. Så har satt på mig ordentligt med smink idag och min karl sover fortfarande... Ungarna springer omkring och snorar och hostar. Jag ska snart bli hämtad och iväg med min svärmor och titta på gardiner ;) hoppas jag inte somnar under vägen! Nej så illa är det inte. Min karl måste sova lite för han har så ont i huvudet? Ööö vart har inte en annan ont lixom, men orkar inte gnälla för får ta min eftrrmiddagslur så får han vara vaken ;) Hehe. Nej ut med hunden innan man ska iväg...
2011-10-08
 01:48:31

sjuka barn!!

Varför ska alltid natten vara värst när barnen är sjuka?! Pigga och glada under hela dagarna men sen kommer natten och båda snorar och hostar så det står härliga till!! Invalid som man är får man faktiskt bara hjälpa till lite men kramas och så hjälper oftast, men nu tycker jag synd om mina små skatter! Älskade barn...
2011-10-07
 21:20:44

...

Nu tar vi natta, men efter att ha pratat med min andra invalidokompis, Linda (kärt barn har många namn), så var även jag tvungen att skriva ett inlägg till ...



Fick hem mina blåa fina höga klackar idag och dom var så fina, men våga inte riktigt prova dom. Har haft ont i såret idag för första gången. :S Lite illamående och ingen matlust har jag heller, hoppas inte Fia med familj hann att smitta mig under "dagen-innan-dom-blev-magsjuka" ?! :/ Återstår och se, men känns lite som att jag inte skulle klara av att spy med nyopererad mage ? iiiii ... Håller tummar och tår !

Nej nu tar vi natta ;)

2011-10-07
 15:30:29

När man vet hur ...

..... en sak ska vara och man verkligen vill ha den, men så hur ska man kunna hitta den, när man själv har en fantasi eller en tanke.. .Ja oki göra den själv men det kommer inte bli lika bra som tanken är, men en fint typ skänk i shabby chic, rätt bred med många stora lådor... Eeeh det är bara att leta vidare jag hittar den "perfecta" snart :)

  



Lite typ en blandning av detta :)

2011-10-07
 13:16:30

Några dagar senare. ..

Några dagars uppehåll med skrivandet och det har inte varit för att jag inte har haft nått att skriva det är mer att jag har haft saker att gjort :)

Har haft lite besök här av min vän/arbetskamrat/hemhjälp Elina som har kört runt på mig och umgåts, även min vapendragare Linda har allt tittat till mig och min gamle vän Alexzandra har varit här och uppdaterat mig om allt som hänt det senaste året och det är alltid lika intressant att sitta och lyssna och jag trodde jag skulle dö när hon berättade om det äckligaste jag vet : Ormar och inte den lilla jävel heller uta en gigantisk som låg flera meter över  vägen och var fet som en gris och livsfarlig ! Nu var hon i Australien och såg denna men det är lika otäckt ändå !



Igår och fick hjälp med att sätta fast en tejp som hade lossnat och jag hade ingen vidare lust med att pilla med dett själv :S Jag tog faktiskt bilen själv och det gick jätte bra. jag hade inte tagit några starkare mediciner, annars hade jag fått fixa skjuts. Eftersom jag var ändå i krogarna till jobbet så åkte jag även dit och sa hej och visa att jag levde. Dom flesta på min avdelning (Glocalnet) var väl mest förvånade att jag kunde gå  ?! :D haha men herre jisus ... haha söta är dom iallafall och glada över att se mig verkade det som ...

Får väl se hur det blir, ska vara hemma en vecka till och det behövs nog så att såret får hinna läka lite innan man sätter sig och börjar jobba igen ! Men som jag även sa igår på jobbet att det går nog inte sitta 7 timmar på jobbet så dom skulle lösa ett ståbord åt mig så länge jag behövde ett.. Super toppen om det verkligen går att fixa...
Det är inte så illa på Transcom som alla tror.. ;) Jag trivs som bara den med själva gruppen, men jobbet är ju inge vidare spännande, men det funkar facktiskt, det är ett jobb och har man  två barn då får man ta det som finns och anpassa sig. Det här tar jag med mig som en merit att även jag har jobbat där ;)

Annars har det gått rätt bra här hemma. Var i städartagena igår och möblera om i tjejernas rum och även Olivia fick äntligen in sin säng dit och det var hon min lilla mini fis som sov hela natten i rummet och Alva kom i natt till oss och trängdes !
Nu nu blev vårat sovrum stort så nu är jag ute efter en snygg vit shabby chic byrå till vårat rum som ska stå under spegeln som vi har !
Sandra har tagit med mig på lite äventyr på förmiddan för att jag även ville mysa till Alvas säng och köpa lite runda kuddar och så, men vi hitta inget sånt, men lite annat smått och gott fick följa med hem :)

Så nu ska jag surfa runt och fynda tänkte jag :)

2011-10-04
 13:33:53

Dagis

Vi har bestämt att om jag kan så jobbar jag eftermiddagar / Kvällar pga att jag inte vill ha mina barn så mycket på dagis utan jag vill umgås med dom så mycket som möjligt. Dom växer så fort och snart är dom vuxna inte vill umgås med sin mamma utan vill på egna fartfyllda resor och flänga hej villt så man får jaga och muta dom att vara hemma en kväll och mysa !
Jag tycker inte att dom ska behöva vara så mycket där om det går att lösa och vi har gjort det på det bästa viset (för oss). Jag får min underbara tid med dom på förmiddagarna och T får ha dom under kvällen, perfekt!

Men nu när jag är sjukskriven så får dom vara på dagis väldigt långa dagar och framförallt nu denna första veckan som allt är färskt och jag behöver ha den vilan jag kan få. Tänkte att ev ska jag hämta hem dom lite tidigare under nästa vecka för då är jag nog mer aktiv och inte lika yr i bollen.

Ringde till dagis vid lunch igår för då påstår dom att dom inte har fått in schemat för Olivia och Alva, och jag infa dom om att jag skickade in det i onsdags till dom, och hon gick och titta i brevlådan och där stod det och då var det nästa gnäll och det var att om den ena föräldren är hemma och är sjukskriven så får barnen vara  på dagis högst 8 timmar om dagen ?! Mina barn är där nu alltså ; 06.30-17.30, men är alltså inte där ända till 17.30 för jag har världens snällaste svärmor som hämtar dom runt kl 16.00.
Mina barn är inte där ofta och länge om dagarna men nu behöver jag dagis hjälp, så den här veckan gick bra men sen behöver även dom läkar intyg och jag ska fan behöva ge  det överallt räcker det inte att man kan visa att dom skärt i mig kanske ? Nej nog om det det är klart att alla behöver läkarintyg, men det är inte så jävla enkelt att vila när alla är så stressade !


Nu ska jag över till Fia så får sluta här och det känns skönt att skriva lite för var lite irriterad på dagis...

2011-10-04
 13:12:16

Röd tott ;)

Min dag har varit en segis dag nu på förmiddan, sen tog jag tag i mig själv och upp och sminka mig lite och följde med Sandra på en kortpromenad och hämta hem hennes ungar och jag gick hem och åt en lunch med min karl :)

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och inte änns datorn har varit igång nånting idag, men nu kände jag att det var dags att upd. Men det har inte varit en så händelsrik dag ännu.

Färgade håret Rött igår och det känns väldigt bra faktiskt och det blev rött med lite svarta slingor i, när jag hade lagt i färgen funderade jag en stund på hur jag skullle skölja det själv enklast ? Insåg att det inte kunde ske så smidigt utan att blöta ner hela bandaget så ringer över till Sandra och hon fick skölja ur åt mig i deras badkar ;) Hur smidigt som hellst ... haha

Ringde Fia här på morron och fråga om hon kanske hade en liten lucka och kunna nagga mig lite ?! Hon skulle hjälpa mig, skulle ringa efter att hon har hämtat hem sitt stora troll. Jag var ju självklart i och nagga på mig själv dagen innan operationen, men det  var inte så lätt så det ska fixas nu :) Klipper mig inte så ofta som man borde, men fan jag hinner inte :S

Linda är på väg oxå och vill självklart hälsa på innan kvälls passet på jobbet. :)
2011-10-03
 13:29:31

Måndag

Har varit en lugn natt och sovit hela tiden och tror att jag inte heller har rört mig särskillt mycket eftersom jag vaknade och hade rätt ont eftersom det sved och sträna ordentligt i magen, så gick upp med min familj kl 6.00 och sa hejdå när dom åkte till dagis och jobbet. Tog mig en tablett och la mig och vila igen, det gick över rätt fort och jag låg och drog mig några timmar, sen upp och hoppa och ut på en promand med Boss och följde med Sandra och hämta sina barn på dagmamman.
Sen hem igen och la mig och vila tills T kom hem på lunchen och åt mat. Jag gick ut och hämta posten och sen in igen och ligger nu i sängen och ska vila mig lite känner att det behövs.

Ska se till att gå ut på en kort promenad till sen runt husen och rasta vovven. Jag blir så svett när jag går, det kanske är tabletterna som gör det ?! Men det är sååå skönt att röa på sig ...

Nu sluter jag mina ögon en stund så att jag är pigg när mina stjärnor kommer hem :) Saknar dom nått extremt när man är hemma själv så här !

2011-10-02
 18:46:57

Människor ...

Alla kan förändras från det negativa till det positiva och tvärtom. Är det positivt så är det toppen och det är ännu bättre när människorna inser själva att dom har gjort fel och när det är dags att ändra på sig...

Jag kan vara en ärlig och rak person - MEN jag är ingen elak person det är olika saker. Vissa kan ta mig på helt fel sett ibland och nästa bli rädda för att säga vissa saker till mig, för dom vill inte ha den reaktionen som jag kan ge ! Det kan göra ont att höra sanningen ibland, men tänkt själva om ingen nångång skulle säga den och man går runt och tror på allt man hör och det bara är positiva besked ??! Jag säger inget om det skulle såra en person, då får man lägga fram det på ett lättare sett...

Lite tankar jag har som kommer när det är tyst runt omkring och man bara vill skriva av sig...

Känns skönt att komma igång och skriva och man får lära känna mig igen och jag får allt att kännas lite lättare, istället för att grubbla för mycket.





2011-10-02
 18:31:49

Blev en promenad !

Jag har legat en del idag och mest vilat har kännts som det har behövts. Men tillslut blev jag rastlös, T åkte till affären och storhandlade och lämnade Alva på vägen till Farmor så hon fick leka av sig. Så jag och Olivia tog på oss kläderna och gick ut så att Boss fick rastas lite. Jag svettades lite så det blev att vända tillbaka och sitta på trappan en stund tills T kom hem igen och sedan tod han med sig hund och barn ner till sina föräldrar så att jag fick vila.
Ringde över till Sandra och tog med henne på en promenad ner till Bråtenskolan och runt där sen hem igen och det var skönt att få frisk luft, men jag svettas så ? Fyyy, kallsvettas, måste vara tabletterna. Eh, men det vi tar en kortis imorron igen. Barnen ska till dagis och jag är själv hela veckan och ska allt hinna vila upp mig och hinna träna på dom uppgifterna som jag fått. Kommer bli super duper det här. Svullen är jag men det kommer väl lägga sig, kännerm ig lite uppblåst, men magen är verkligen borta och jag kan se min HÖNA/MUS ja what ever vad ni vill kalla underlivet, men utan att behöva lyfta den där äckliga magen så får kan jag äntligen känna mig normal ?! :O Det kommer att komma bilder men jag har fortfarande bandage och som sagt är det inte rättvist ännu eftersom det är svullet ;)

Eller hur är ni nyfikna :D haha
2011-10-02
 13:42:43

JAG HAR VUNNIT !

haha jag har faktiskt vunnit, eller vunnit och vunnit jag fick ju betala för priset, men jag buda på tradera och fall pladask för ett par skor och dessa vann jag för 268 kr  :


Ett riktigt kap om ni frågar mig nu jädrar ska jag med lära mig gå i fina skor, har buda på några fler, men dessa är svarta :) Har alltid velat haft snygga blå.
 Det var här i våras som T´s syster Lina hade klickat hem ett par kilklacksskor i gult, men dom var för stora för henne och även för mig, så dom underbart snygga skorna pryder Sandra Hyléns fossingar, då bestämde jag mig att jag skulle klicka hem ett par blå istället, men dom tog slut med en gång i min storlek ! Så nu hoppas vi inte att 37:or blir för stora i dessa då gråter jag !

2011-10-02
 10:23:45

Converse !

Jag har fått nojja på Converse skor och vill ha alla färger som finns ! Har ett par vita som är väldigt välanvända och även nu ett par svart som är helt oanvända och sen får jag ett par bruna av min vän Elina, hon tycker inte om dom och dom är för stora för hennes små tassar ! ;)

Nu är jag ute efter Röda och ett par mörk blå, men har även fallit för dom turkosa ! :) Älskar dessa skor... men det går inte att köpa alla med en gång ...

2011-10-02
 10:20:08

KAFFE

Det är en hel djungel om Kaffe? ! Jag vill lära mig tycker det ser så gott ut, men det är verkligen inte det, men nått som jag har lärt mig är cafe latte och det är rätt gott faktiskt ;


Har tagit med en sockerbit i men nu verkar det som det kanske ska gå utan även det . haha Övning ger resultat. Kan inte förstå hur människan är funtad ibland :D haha

Eftersom vi har en Tassimo maskin hemma tänkte jag att man kan testa en del olika och nu senast testade jag Latte Macchiato, den var god och behövs inte någon socker bit i, tror det kan vara lite smak och choklad i ?! haha ingen koll...


Vuxen poäng på detta va ?! ;P

2011-10-02
 10:14:20

Hemma !

Det är underbart att få vara hemma ! Kom hem igår och det har gått väldigt bra, men man är väldigt reserverad. Tänker steget längre och är försiktigare. Tjejerna har varit toppen och hunden med. Boss märker verkligen att det är nått som inte stämmer...

När dom tog bort dränaget igår innan hemgång var rätt obehagligt, rören låg omlott i hela magen och det kändes när dom drog ur dom, men det var skönt att slippa min efterhängsna burkar :D haha

När Sandra och hennes familj hämtade mig stanna vi till på apoteket i stan för det var det som var påvägen eftersom lasarettets apotek var stängt. Så blev jag kallsvettig, men det gick. När jag väl kom hem var allt lugnt igen. Tabletter fick jag även med mig hem, som man ska ta 3 ggr om dagen i förebyggande syfte. Jag har inte haft särskillt ont bara mest sveda, men det har även hjälpt mot svedan,det är bra har ont som fan i ryggen och det är inte så konstigt eftersom man ligger så begränsat.

Tog mig en dusch efter frukost och det gick smidigt. Lite stelt men det får man ta, men håret är rent och fint iallafall. Nu vill jag färga det rött som är tanken :) Men det får vänta tills stygnen är tagna, de vill säga om ca 4 veckor.

Man är verkligen pepp på att börja träna nu, men det får man inte heller börja ordentligt med förrän om ca 4 veckor, men promenader får man absolut ta när man kanske inte är så trött.


 Det går iallafall framåt ...
2011-10-01
 00:32:43

nyckelbenen

Sitter upp i sängen efter att ha sovit några timmar, 2 iallafall och vaknade av att jag har så ont i nyckelbenen?! Ja det kan man tydligen få eftersom dom vänder och vrir på en under op. Fick iallafall värktabletter så får se om dom verkar snart så jag kan somna om.

Den där lappen är fortfarande borta med användarnamn och lösenordet till Internet. Frågade tillochmed en sköterska om hjälp, men hon hittade inte heller någon.. hm skumt.
Vi prövar att sova igen....
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!