2008-07-27
 07:54:36

Nu drar viii :D

Snart åker vi till Falkenberg med Tommys mamma och pappa :) Ska bli skönt att få lite semester och få lite miljöombyte !!

(Har inte skrivit på ett tag för att det har varit såååå fint väder och har inte tid att sitta vid datorn och uggla ! )

Alva lär sig nya saker hela tiden :) Den här veckan är det tungan som rör sig hela tiden och hon har hittat fötterna som är så goooa ! -hehe- Så har hon lärt sig att stå stadigare nu, från att ligga ner så hjälps vi åt att sätta oss upp och sen vidare till ståeende form på rangliga ben ;) -haha- Hon är så söt min lilla Flicka !


Tröttis Alva




Nu har jag inte längre tid att sitta här utan nu ska det ätas frukost och sen packa det sista och ner med Alva i vagnen och gå en promenad med Boss innan vi sätter hos i bilen hos svärföräldrarna :)



BYEEEEEEEEE

2008-07-22
 22:12:13

Forts. Fyyyy

Sen sist jag skrev så har jag hunnit att åka till affären med CT och Vilmer - Lagat mat - Ätit mat och nu så har jag fått i en tredje färg i håret för idag ! Så nu hoppas vi att det blir tillräckligt bra så jag inte behöver tänka på det på minst 3 månader om inte mer, ska inte röra det inte änns klippa ! -suck- (bilder kommer upp om det blir bra)
Jag var ju faktiskt riktigt nöjd med mitt hår och jag färgar det INTE för att nån hade kommenterat och sagt att jag passa bättre i mörkt, absolut inte! Men men kommer göra mer slingor när det blir bättre kvalité på det :)

Saknar dig med Sandra ;)
Får ta och styra upp det här med att iallafall komma ut på en promenix tillsammans, som vi alltid gjorde förut, men nu har det kommit massa klippningar ivägen, måste ju tänka på att vi ska ju snart till ULLARED och shopppppa gärnet, då ska jag få umgås med dig och gooodingen Bellsan en hel helj ;D Bara din och min familj (utan vara små lurviga saker som synd är) lovley !

På söndag åker Jag-Alva-Tommy-Boss tillsammans med Tommys mamma och pappa till Falkenberg på älsklingens sista semestervecka ! :S Men alltid kul att känna lite Semester iallafall och hitta på nått skoj ... Så kommer vi hem på torsdag eftermiddag och sen packar vi om väskan och drar neråt igen tillsammans med våran supersöta grannar i huset bakom ;) på fredag-morron ! Kommer hem igen på lördag eftermiddag-kväll !



Nu ska jag skölja ur mitt hår och sen krypa ner hos en sovande Alva som har sovit sen halv 7 :D Bye bye ....



Hehe mamma´s busunge :D
2008-07-22
 18:44:06

Fyyyy

Jaha då var man rätt mörkhårig igen då :/ Det var inte direkt meningen, men jag skulle göra lite RÖDA slingor tyckte det skulle bli super snyggt eller så ville jag ha hela håret jätte rött, tog ett steg i taget och när slingorna var klara så var jag jätte jätte noga med att ha i inpackning och skölja jätte noga så det inte skulle färga av sig på resten va det ljusa ! hohoho jo men tjenare tjenare haha jag blev ROSA i hel skallen !
Ser att Sandra är ute och är påväg på en promenad och visar henne mitt "snygga" resultat :O Hon höll på och dö och fråga vad jag hade gjort !? Sen tyckte hon att jag såg ut som en PUNKARE ! -suck- Så det var bara att åka iväg till affären och köpa mig en brun färg ! Hade i den här nu på eftermiddan och blev lite fläckig för den täckte tydligen inte ordentligt, så lät jag en röd slinga vara kvar i luggen :) Så nu ser iallafall reslutatet lite roligare och snyggar ut , men ska ha i en toning till innan det är helt klart ! Absolut inte färg bara en intensiv-toning som tvättas ur efter 24 tvättar, så inte håret ramlar av mig! Jag vet att det sliter litte på håret det med, men inte lika mycket !
Hatar när jag ska vara sådär impulsiv med mitt hår ! -grrr- Har ju varit jätte bra kvalité på det nu efter att jag fick Alva, men nej då är det såååå skoj att krångla till det lite extra !

Jaja men nu har Alva somna en stund så får se om det är för natten eller om det bara är en lite tupplur .. :) Ska gå ut och kika på vad min Darlo har för sig där ute på grusgården, nått med bilen om den skulle tvättas eller nått.. Så är det dags för lite mat för oss med :D Blev mycket nu på en gång...

Nu drar jag mig vidare... .! Tjaooooo
2008-07-20
 13:07:14

1 år

Som sagt är det 1 år sen dom här bilderna togs innan jag blev gravid ;)

  

1 år senare :

  

Hehe skoj skoj !

2008-07-20
 13:00:57

RedBrick - sen utekväll med girlysen ;)

Det var planerat att bara gå till Redbrick och käka och ta någon öl med tjejerna i fredas: Ewe - Amanda - Lina - Alexz , men kvällen fortsatte till Anna Savinen och sen till Wickan... Det blev en lugn men väldigt rolig kväll :)

Lite bilder:

  

Hemma hos Anna:

  
  
  

På Wickan:

  


Påväg hem:

  

2008-07-17
 22:59:24

Ånnabodapromenaden :)

Idag var det fint väder så vi tog med oss lunch och åkte ut till Ånnaboda och skulle gå spåret som är 2,5 km, det gjorde vi första gången och då var Alva inte änns 1 vecka bara ett par dagar :) 

Passa på att ta lite bilder :



  

 
Jag har iallafall fått världens finaste tjej, hon är helt underbar ! <3


Sen var det dags att åka hem och sova och alla somnade ;P
(Alva håller på att nysa på den här bilden -haha-)
2008-07-14
 22:41:57

Lycklig !!

Både igår och idag så har vi fått träffa min storasyster Nina med familj ! -underbart- 
Igår träffades vi nere hos våran andra syster Lillan och familj på Flottnäset :) Så idag kom alla hem till oss, även min älskade Lillebror ;) Jag kan inte vara lyckligare än nu, känns som om vi är en enda stor familj nu igen och vi har så mycket att prata om. Och detta handlar om MIN familj och inte Tommys. Annars brukar det ju alltid vara Tommys familj man umgås med och det är ABSLOUT inget negativt, men det var så mysigt att få vara stolt över sin egen familj ! Det blir inte mycket att vi är hos min mamma hon är lite speciell så, pratas mest på telefon ... :S
Nästa år är det vi som kommer till dom och längtar redan ! !!

Lite bilder togs det idag :)



                     
     


 




Älskar min familj och Tommys ;)



 

2008-07-13
 23:45:14

Fix och Trix

Idag har vi gjort massa !
Vaknade imorse vid halv 9 och blev lite paff när prinsessan inte hade vaknat än ! Pigg som fan gick jag upp och duscha och åt frukost med Tommy innan det var dags att ge Alva mat :) Sen åkte vi till Lidl och handla... Sen när vi kommer hem är det dags att laga lunch och efter det gick jag och Alva in och la oss, jag hade huvvevärk och Gullunge var trött så det passa perfekt. Sov kanska nån timme, sen vaknade vi och ringde till Lillan och Jimmy och frågade om det var oki att vi kom ner för våran andra syster och familj kom idag :) :) :) Jätte skoj att träffa alla igen ! Imorron kommer dom till oss och ska käka, ska bli myspys och ska få upp lillebror med så han oxå kan vara med på lite mat - fika och prat med äldsta syster :)
Så nu på kvällen har det blivit massa städa och baka och Tommy har plockat ogräs utomhus... Imorron måste det damsugas (hann inte innan Alva somnade) och tvätta golv !

Men nu är det dags för natten och det ska bli så skönt att sova är trött !!

GOOOD NATT!
2008-07-12
 22:01:45

Eskilstuna - Parken Zoo

Idag så åkte vi till Eskilstuna och gick på Parken Zoo och det var en helt lyckad dag ! Fint väder- lagomt med folk- Alva var toppen och efterråt blev det en shopping-runda i köpcentrumet som låg brevid :) Hitta faktiskt 2 tröjor - 1 linne och TOmmy hitta ett par shorts och Alva fick en pyjamas :) Så med andra ord kunde vi inte haft en bättre dag ! 

   
 


   





Våran lilla famij :) Men Boss fick inte följa med :(
2008-07-11
 09:49:39

Mattias 9 år och kalas :)

Mattias det är min systers äldsta barn och han har hunnit blivit 9 år nu :O Han fyllde år tidigare i veckan, men då var han hos pappa och idag kommer han hem till sin mamma och blir firade av oss och ska få massa paket ;) -skoj-





Men innan det är dags för kalas så ska vi hinna med att åka till experten och till stan och sen hem igen och greja ! Så nu gäller det att sätta fart på benen :D



BYee
2008-07-11
 09:41:45

Trädgården i bilder :

     

På plattorna (mitten bilden) ska det tvättas av och sen ska det upp vindskydd, sen ska vi ha dit grillen och lite utemöbler och ett parasoll så man kan sitta där:)

Tommy är sååå duktig !! ;)
2008-07-09
 22:24:24

Trädgården.

Min älskling sliter massor i trädgården och det blir såååå fint ! Imorron kommer det upp bilder på hur det har blivit ! Han kan allt min lilla "handyman" ;P -hehe-

2008-07-09
 22:16:32

ÄLSKA !!

Kan man älska någon så här mycket det visste jag inte ! Hon är min solstråle!



Goding där ;)
2008-07-08
 22:55:58

5700 g och 60 cm

Idag har vi varit på 3 månaders-kontrollen med lilla Alva och det gick jätte bra tills vi skulle ta sprutorna :S Fyyy vad hon skrek och hon tyckte inte om det där och det kan jag förstå, men nu är det gjort !! Hon hade iallafall gått upp jätte bra den här gången med : 5700 g och 60 cm :) Blir så glad att det går bra, att hon äter som hon ska och nu börjar hon komma upp på den "vanliga kurvan" snart. Strecket går rakt upp nu! ;P Nästa kontroll ligger hon nog över den där kurvan :D -haha-


Min stoooora tjej ;)
2008-07-08
 15:29:27

Fick ett telefonsamtal :)

Det var min STORA-syster nere från småland som ringde och jag blev lite förvånad och samtidigt Överlycklig, det var så länge sen!!! Och nu ska dom komma hit och det kan inte bli bättre ! :D Ska bli så kul att träffa alla igen.-hehe-
Linnea som blir Alvas kusin kommer ju självklart oxå med och hon har blivit så stor, redan 8 år och tiden bara springer förbi ! Sist jag såg henne då var hon inte gammal. 
-Längtar massa massa nu-
Måste ta oss i kragen och åka ner vi med någon gång och se hur dom bor !!

2008-07-06
 23:04:43

Imorgon :)

Jag - Alva och Sandra - Izabella ska in till Örebro och shoppa imorgon och det ska bli skoj :) Bara vi "tjejer" ska unna oss lite skoj för en gångs skull utan en massa karlar och djur ;)

  
-Hehe-




NU får han allt komma hem snart min andra hälft !!

 

2008-07-06
 22:48:02

Underbar !

Idag har Alva varit helt underbar inget gnäll nästan alls och hon har sovit bra :) Nu har hon somnat för natten med och hon är så goo.. Efter den där lilla titten på Kanal 5 på "Mamma vid 16 " var jag tvungen att gå in och ge henne en puss på kinden och bara titta på henne ! Det är min min min lilla pärla !

~MIN Alva~

Nu ska jag sätta mig och bara sappa och njuta av min egen tid innan min käraste klampar in genom dörren och beklagar sig på hur mycket det har krånglat nu när han har hjälpt "granngubben-på-hörnet" med hans bil ! ;P


ÄLskar dig så hjärtat gör ont när du inte är med mig !
Du är min livskamrat och kommer så förbli <3




Ha en bra kväll - för det ska jag ha !
2008-07-06
 22:10:58

:,(

Usch tårarna bara rann nerför mina kinder här nyss ! Fyyy kunde verkligen inte stå emot ! :,(

Pratade nyss med Sandra i telen och hon säger att: Missa inte Mia och KLara på SVT 1 . Nej var påväg att bläddra upp till det, men stannade till på Kanal 5 och där var det en film som handlade om att få barn när man är 16 år -Tror tillochmed att den hette Mamma vid 16 ! Den var så hjärtskärande för inte har dom det lika bra utomlands som vi har det här i sverige inte ! Neeee, det finns ingen chans till att dom kan göra klart skolan och mammorna till 16 åringarna uppmuntrar dom till att adoptera bort sina barn (barnbarn) för att dom inte ska förstöra sina liv ! :/ Det var så sorligt och kände igen filmen så väl har nog sett den förut, men det var så sorligt, usch fruktansvärt och när man har ett eget barn och försöka sätta sig in i hennes sitution det gick inte man bara grät :,( ....

2008-07-05
 20:58:04

ÖVER trött

Ja hade inte våran lilla prinsessa varit ÖVER trött just nu så hade vi kunnat gå över till "familjen bakom oss" ! Alva sov 4 timmar förut på dagen och var lika hopplös att söva som hon är just nu, så hon är för trött för att vilja sova ! Tommy tog över och skulle försöka får se hur det går... -suck- Det är så hjärtskärande när dom skriker så ! :S Men men...

Sen när min lilla ängel har somnat så är det dags att sätta oss i soffan och mysa bara min älskling och jag :) Det skulle väl vara lite filmer på tv:n idag får se vad det blir :) Sommarkrysset är det just nu iallafal..

Nu ska jag in till sovrummet och ta över och se om jag klarar det annars får butterkakan vara med oss i soffan igen och smågnälla tills hon inte orkar ha ögonen öppna ! ;P


BYEEE
2008-07-05
 15:26:11

Nu ...

Nu har Tommy äntligen semester i hela 4 veckor :) KOmmer bli så skönt att få ha honom hemma och myspysa hela dagarna !!! Idag har han varit jätte duktig i trädgården och det har blivit fint :) Så imorse var vi iväg till Jysk och skulle hjälpa "Lillebror" hem med en ny säng och en fottölj, men som vanligt har dom inte skiten hemma ! Beställningsvara ! -illa illa- Men han beställde allt och får se när dom ringer honom och ser när det har kommit så får vi hjälpa honom då istället ! :S

Efter Jysk-turen åkte vi hem till mamma och hälsade på och det var trevligt, var inte kvar så länge för Alva var trött och ville inte somna där, så direkt när vi åkte iväg i bilen så somnade hon :)
Vi åkte hem och fixade iordning lite lunch och tog med oss det ut till Lunedet! Det var verkligen mysigt :) (Glömde såklart kameran)

Så nu har vi kommit hem och Alva har fått mat igen och nu ligger hon och sover en stund, och Tommy är fortfarande ute och grejar i trädgården.. Dumt att sitta ner en stund.. ;P -haha-

Nu blire att greja lite inomhus innan Damen vaknar, då blir det ingenting gjort :D
2008-07-03
 23:57:08

Go Natt ...

Nu är det kudden som väntar ! Alla mina familjemedlemmar har somnat och jag är inte änns trött, men det har varit skönt att varva ner lite på kvällen och nu har jag ont i höfterna så sömn står högst på listan ! Får se till att läsa lite bok innan så hinner man bli seg !


Natti natti på er allla !!

BYE
2008-07-03
 23:53:37

3 månader !!!

Japp idag är det Alvas månads-dag, hon blir hela 3 månader!! Det är sant och det känns som om vi var på BB igår :O Tiden går verkligen fort !

Mammas charmtroll !!!


Bara nån timme gammal !


Nu är hon hela 3 månader !!!


Älskade unge du är min solstråle och mitt värdefullaste!! åååå sitter här med tårar i ögonen och man kan aldrig titta sig trött på denna underbara varelse ! Det är helt overkligt att hon verkligen är min bara min eller ja Våran !! ;) Världens finaste tjej !
2008-07-02
 22:27:28

Så får man inte glömma den håriga i familjen :



       

Våran gosiga kille det där ;)
2008-07-02
 22:21:53

Massa mys med min Familj ;)

Nu på kvällen har jag haft lite klippningar och det är alltid behövligt med lite pengar eftersom jag ska till Marieberg med Sandra och Izabella på måndag och ha det allmänt mysigt bara vi mammor med våra döttrar ;) Sandras idé !!

Så nu efter allt härj här hemma ikväll så fick vi över Robin som målade Alvas fönster i hennes rum, kommer bli kanoners ! -Thank you-
Sen blev det mat dags för min lilla prinsessa och pappa Tommy ville ha henne i famnen en stund och gosa medans hon fick mat ! Kunde inte motstå med att ta lite kort på godingarna :D

     


Världens finaste tjej ! Mammas Alva Michaela Ängla 080403

 
2008-07-02
 22:09:05

En helt vanlig solig dag :)

Linnéa och Kevin kom på besök och det är alltid lika skoj :) Samtidigt kom Sandra och Izabella och över och fika med oss ! :

   
Sandra & Izabella             Izabella

  
Linnéa & Kevin                 Kevin


Min goding tog sig en tupplur ! ;D

2008-07-01
 22:08:05

Mycket bättre på kvällen !

Min lilla skatt har varit mycket lugnare och snällare på kvällen här nu :) Sov 3 timmar förut i sträck och ändå så skrek hon som bara den innan hon somnade !? -gaaah- Sen la vi henne runt halv 8, men då vaknade hon efter en timme igen och bajsa två ggr och sen kunde hon somna igen :D Hon är bara för goo !! -hehe- Så nu är det lugna gatan, ska snart in här och lägga mig och läsa lite innan det är dags för mig med att sova ;)


Finns inget som är så underbart som att vara mamma :)


Stolta föräldrar på deras förlovningsdag :
   
Vi bara Älskar varandra <3
2008-07-01
 13:12:03

Äntligen !

Nu har Alva äntligen somnat ! Hon har varit omöjlig i två dagar ! Ska bara bli bärd heeela tiden annars så skriker hon som hon håller på att hoppa ur skinnet !
Stackarn hon har säkert växtvärk, för hon äter som en häst nu med ! Varannan timme, men hon äter inte upp allt varje gång ... -suck- Det tar absolut på krafterna. Hon sover som tur är på nätterna som förr ( peppar peppar ), så man får iallafall tillräckligt med sömn, men det känns inte som det :S

Älskar henne så otroligt mycket och blir så orolig när hon inte beter sig som hon brukar !?

Tommy går sista veckan nu och sen är det dags för semester och det är skööönt ! Behöver en liten hjälpande hand om man ska hinna med allt som ska göras om dagarna med, inte så lätt med en gnällspik på armen !

Japp japp, men nu har jag inte tid längre att sitta här, man vet aldrig när min lilla ängel vaknar och vill ha all min uppmärksamhet så det är bäst att snabba på med allt som ska hinnas göras :D
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!