2012-03-27
 08:59:18

...

Fy fan hur min blogg ser ut , men men lägger ner lite mer tid snart på detta.

Idag är det en lång jobb dag :S Dagis för tjejerna och inga är mer glada än dom :)

Började tänka viktväktarna igen förra veckan och den första veckan gick jätte bra med -1,3 kilo och vi får hoppas det håller i sig nu :) Äter inge godis och (nästan) inge dricka betydligt mindre kan jag verkligen säga ! Jag ska ner mina sista 10 kilo och det känns som en bra tid, våren är bra för nya tag :) Har även förlängt mitt träningskort och självklart så får jag ont i halsen IGEN när man är som mest motiverad ! SUCK suck suck, men på onsdag kväll efter jobbet är det dags för första träningen på gymmet och då får jag ha ont i halsen för det verkar aldrig ge sig !

Nu är det dags för duschen.....
2012-03-23
 08:22:38

Fredag morron...

Morronen har varit väldigt lugn och skön. Vaknade kvart över sex att minstingen vaknade ur tvalan och ville äta frukost ;)  Vi har blivit riktiga morronmänniskor verkar det som :D

Dagen har fullt med bokningar. Det är utvecklingssamtal på dagis kl 10 och sen ska vi cykla fram och tillbaka dit och sen ska vi städa lite här hemma eller det är en hel del som behöver göras. Sen ska jag till Osteopaten och vidare till Mari på fredasmys ;) haha

Hela heljen är det jobb som står på schemat :S Men tog bort övertiden så jobbar bara 5 timmar lördag och 5 timmar söndag, men det är träligt att ha nått planerat sådär man känner sig låst.

Emelie på jobbet fyller år så det ska vara party hos henne med på lördag kväll vi får se vad tiden räcker till :)

Nu är det dusch tajm innan dagis :)
2012-03-20
 17:06:27

Sleeven har börjat...

Jag har nu börjat min sleeve och det blev endast konturer idag och vad hopplöst att det ska ta sån tid och det är två månader till nästa sittning! Får väl stå ut med andra ord :D haha Bilder kommer men det tar tid för en annan att ladda över till datorn !





Snart kommer lite arbetskamrat på besök och ska fixa frillan ;)

2012-03-18
 20:00:06

förbannat ..

Gaaahhh , ja som ni har sett så ska jag försöka att ändra lite utseende på min blogg men är ju en riktig jubelidiot när det gäller det här !

2012-03-18
 19:38:16

Hemma.

Nu sitter jag i min egen soffa och tänker tillbaka på heljen som varit och den har gått alldeles för fort ! Det har varit helt fantastiskt och det har verkligen varit ett behövligt besök från både min och Ewe sida och det var skönt att bara mysa hon och jag, det har varit lyx (sova över när man var lite känslan:) )

Igår hitta vi lite fynd i köpcentret och åt mat + fika ! Sen åkte vi hemma till Ewe och Daniel igen och jag slängde i lite slingor på Ewe och vi tog oss ett glas cider och vin och sen åkte vi vidare in till stan och åt mat på Fridays och tog oss lite öl,vin,drink :) Super kväll ! Vi gick vidare och skulle in och ta en öl på en rockbar, men vi tappa lusten och gick upp till Golden hits, men där slog kön slag på oss och vi valde att åka hem och satt på oss myskläderna och titta på tvn. Men jag slängde in handuken rätt snabbt och slockna utan förvarning i soffan :D haha Ewe gick in och la sig med kläderna och fick svettningar mitt i natten och insåg att hon med somna utan förvarning :D haha Jag vaknade till liv runt 2 på natten och gick in och la mig i gästsängen och vaknade i morse halv 9 och gick in och gjorde Ewe sällskap och vi låg och småprata i en hel timma ! Den här heljen betyder så mycket för mig och jag kommer leva länge på det :)

Tack för heljen Bästaste Evelina !

2012-03-17
 12:08:18

Nu är det dags för lite upd.

... ja det var ett tag sen och dagarna är fulla med jobb - mat - jobb - mat - sova, så det går fööör runt.

Förra heljen var jag och T i Sthlm lördag-söndag och sov på hotell och gick och shoppa i storstan och skämde bort oss själva. Hitta lite grann 2 par skor och 2 tröjor, Tommy hittar mer ;) Sen åt vi mat på kvällen och efter det låste vi in oss på rummet och myste till Meldoifestivalen och bara slappa !

Veckan har gått och dagarna har sprungit förbi, vi har gått upp i tid den här veckan på jobbet för att det behövs lite förstärkning och det har kännts i huvet.
Så nu tar jag heljen och vilar upp mig i huvudstaden igen :) Men den här gången åkte jag själv med syrran och Jimmy som skulle hit och vila upp sig. Jag sitter hemma hos Ewe som fortfarande är på jobbet, men slutar snart och då ska vi bege oss ut till ett köpcentrum och se om man kan fynda nått ! Sen ikväll ska vi ut och käka.
Känslan igår var som när vi var små och skulle sova över hos varandra och det är en lycklig känsla ;) haha. Det är underbart att vara här.

Har fått en ny energi till att upd så ni kommer det att komma upp lite bilder här med när jag kommer hem !

Hoppa alla får lika trevligt som jag har/ska ha !
2012-03-02
 14:59:23

Blöjan påväg bort. ..

Min "lilla" STORA flicka Olivia har verkligen blivit Stor på kort tid. Hon har bestämt helt själv att sluta med blöjan nu och har den fortfarande under natten, men det dröjer inte förrän hon har den borta även då för hon har varit väldigt torr på morronen nu ett par dagar, men har den för att hon sover lite oroligt utan.

Men annars är hon sååå duktig på dagis och även hemma. Tutten är med påväg bort endast när vi sover natten smyger den in i truten ;)

Vad tiden springer iväg ....

2012-03-02
 14:32:42

Färg och jobb

Idag har även jag fått utbildning på Bredbandsbolagets ITS (alltså nybeställningasavd.) Men man kan ju inte säga att man tycker att det räcker med 1,5 timme att ha utbildning på och jag som är så trög eller frågar om allt skriver allt och ska sen sitta och ta samtal och få sälja en massa, ställer så enormt stor krav på på mig själv gör jag med ! Vi får se hur det kommer gå, jag kommer att jobba hela heljen så ja får väl se om det blir en mjukstart eller inte ;)

Välkommen att ringa in och beställa Bredband - Fiber - Tv - Mobiltbredband hos oss på bredbandsbolaget ;) Sitter fortfarande på Glocalnet oxå så det kära företaget får man inte glömma bort, billigt och bra ! ;)

Nu ska jag skölja mitt hår som vi har färgat bort utväxten på ... Ikväll är det jobb på Harrys som väntar faktiskt. ! Skoj skoj, träffa lite gamla kollegor ..

2012-03-02
 14:27:38

Jag har varit snäll ..

Jag fyller år snart och då önskar jag mig :

* Ipad

* Träningskläder

* Nya täcken och kuddar (har redan fått)

* Presentkort på Nu eller Aldrig eftersom det är dags för nästa tattotid 20 mars !

* Nya köksknivar

* Vit Jetsetklocka

Det är vad jag kommer på nu :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!