2011-06-01
 17:45:07

25 års festen (50 års festen)

Måste bara tala om hur tacksam jag har varit över alla fina grejer vi fått i heljen och även att alla som verkligen kom ! Vi hade otroligt roligt och det hoppas jag ni alla hade ;)

I heljen bestämde vi oss för att vi ska dricka lite jag Linda och Annso :) Efter att jag slutat kl 22 så går benen hemmåt till Annso, Vin kärringar på hög nivå, men ligger ordentligt efter så det blir att klunka på vägen dit eller under resterande små timmar inna på kvällen :D haha Hoppas på lika skoj som sist även fast annso var nykter  ! haha

Nej vill bara tacka och bocka att ni alla förgyllde våran fest ♥ Fanns även vissa som var extremt saknade, men det tar vi igen snart tycker jag :)


2011-06-01
 17:40:30

Ledig

Japp idag jobba jag mitt sista morronpass och det kändes rätt oki. Kommer from nu att gå kvällar och det är många dagar jag även slutar senast kl 18 så det är bra dagar :)

Idag ska jag iväg på lite besök och sen hem och gå den dagliga promenaden medm in granne Sandra. Bara 18 dagar kvar nu till GREKLAND :) jiiiipppiiii

Ska väl hinna med några kilo till, vem sa att vi kommer ligga på lat sidan i Grekland ? Nej du det kommer bli morronpromenader och upptäcka staden med syrran, det tvingar vi henne till ;)

Denna sommar ska jag bara bli av med alla skit kilon och så taggad jag är nu har inte hänt tidigare !


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!