2009-07-31
 21:54:09

Måste bara Måste ...

Skriva ett litet inlägg om Min Älskling Tommy Johansson <3

Du är det finaste som finns och jag älskar dig så innerligt ! Aldrig varit så lycklig som jag är tillsammans med dig. Du har ett sånt tålamod med mig och det är jag evigt tacksam så det vet Du inte ! Jag har mitt humör och det svänger mer än vanligt nu för tiden och Du är kvar och ser så glad ut iallafall :D Du förgyller min dag och Du har gjort så att jag har fått en familj som jag alltid drömt om och nu är vi i väntans tider igen och Du ser så lycklig ut när Du ser att jag bara blir rundare och rundare så det inte är klokt ! Men Du älskar mig precis som jag är och det är ibland ett stor ? för mig, men Du är BÄST och jag kommer alltid älska dig och Du kommer ha en stor del i mitt liv i resten av våra liv ! Finns ingen som Du och jag har verkligen haft tur att får vara en del i att gå igenom allt vi varit med om. Glada som Ledsna stunder så är vi alltid tillsammans och du kommer inte bli av med mig så lätt det ska Du ha klar tör dig ;) ÄLSKAR DIG BABY !

2009-07-31
 21:44:33

Gissa vad....

Det är helj :D JIPPI! Vad man uppskattar heljen mer när man jobbar! Nu ä det ju bara 4 veckor kvar att jobba, kommer bli så skönt!
Har varit så mycket att göra nu denna vecka så att det inte har varit klokt... Men då går tiden fort och man kommer hem fortare. På måndag är det vanliga tider igen på salongen 9-18 kommer bli låånga 4 veckor det ! haha nån som är trött på jobbet kanske?! :O yes...

Vad ska vi göra i heljen ? Hmm, Tommy hjälper sina föräldrar att byta tak på deras 2 uthus så dom har varit där nere denna kväll och imorron börjar dom på det andra och det blir på förmiddan - så eftermiddan/kvällen är han min igen :) Då ev ska vi hinna med Taco-mys med familjen Hylén/Sjögren och sen ska vi väl hinna med att plocka blåbär nån dag med så Alva och Boss får rastas i skogen litte :) 
Annars blir det en lugn och skön helj. Inge PIP för våran del ! 

Idag har jag hämtat ut min söta tele med och kommer nog bli rätt nöjd med den känns det som, får se om det är några konstigheter med att skriva med en "touch" eller om det går galant ! Med dom pengarna dom kan ta för en telefonjävel så ska den fan vara superduper bra! JÄJÄ imorron blir det premiär för då har den laddat klart :) hehe

Ja nu har det gått ännu en dag och jag har sart passerat v. 27+2 :) Dagarna går allt bra fort ... Men snart absolut snart är det dags, inte många veckor kvar ... :O  
 
2009-07-30
 22:04:07

MOBIL och dagen i ord ..

Jajamensan nu har jag hittat min telefon och den är verkligen över vad jag hade förväntat mig och svindyr ! Men nu har jag tecknat ett abonnemang: Comviq Kompis och då fick jag ner priset med 600 kr iallafall och det är ju nått ! ..
Så imorron ska jag hämta hem min nya juvel och då går det att nå mig, jag har lånat en tele nu men har inte med mig den nånstans och glömmer den här och där :O haha


Här är min nya ;;)


Idag var vi inne i Örebro på kontroll och allt såg bara bra ut och vi gjorde viktskattning och bäbisen har inte vuxit i från utan håller sig till normalkurvan :) Blir ingen bjässe den här gången heller ;P Kön får vänta tills det är dags - det är lönlöst att få reda på så det får bli en surprice :)

Annars just nu sitter vi och glyser på teven och Alva har somnat efter att vi var inne och hälsade på Camilla-Vilmer-Henke och en liten promenad med hunden ! Skönt...

Imorron är det FREDAG och äntligen HELJ ! Ingen är lika glad som jag :)

PiP håller på med fulla muggar och vi hör hur mycket musik som hellst upp till oss även fast vi bor uppe i bråten :D Hoppas alla får det så skoj som möjligt där och att vädret tilllåter !

Nu är det dags att betala räkningar sen borsta tänderna och sängen !
2009-07-28
 13:45:59

På jobbet ...

Sitter på jobbet just nu - hade med mig min söta lilla dator idag för att jag skulle ut på internet när det blev en ledig stund för att titta på en telefon ! Har som sagt inte hittat nån än så vill nån mig nått så får man ringa till min karl :)

Har fullt upp att göra blev fullbokad igår och är det även idag ! Hmm, ja det är väl mycket och dom flesta vill väl se något bra ut i håret till "Putte-i-Parken" som startar imorron :) hehe
Men har även hört att det är lite lugnare på många av dom andra salongerna i stan ? Vi har en jädra massa, och då är då är det lite synd att vi inte får in alla Dropp in som dyker upp oxå - så här blir det att neka om det inte vill ha en tid nån dag senare ...
Just nu gick min klippning lite fortare därför jag sitter och ugglar här ;P

Ikväll blire kalas - T´s kusiner har kalas så det blir att åka dit och äta och fika gott !

NU BEHÖVER JAG LITE HJÄLP MED VAD JAG SKA KÖPA FÖR EN TELE ? HAR NI NÅGRA FÖRSLAG ?!
2009-07-25
 22:22:43

v. 26 + 3

Tiden går sååå otroligt för fort som jag har sagt förut och känner mig inte riktigt berädd på att bli 2 barnsmor :O haha det kommer man kanske aldrig bli eftersom man inte har en aning om hur det är att ha 2 egna förrän man har det ;) Alltså jag är ju redan det med tanke på att jag har våran underbara vovve Boss med och han är oxå ett av min barn :) Men ni fattar !? Har inte riktigt förstått att det är snart på g ?

Har några vänner som ska ha nu i heljen - hoppas det går bra för er och Lycka till med allt ! :)

Annars har jag mått väldigt bra det är tungt och så men det funkar jag jobbar som bara den fortfarande och nu är det bara ca 5 veckor kvar :D Yes vad skönt och snart får jag väl reda på om jag får havandeskap eller inte har som tur är mammadagar kvar från alva så får väl ta dom annars :)

Nej nu ska jag lägga mig framföt tv:n med familjen och gosa ! Alva sover och Boss är hos Svärföräldrarna i deras stuga för i dom här nya var det förbjudet att ta med djur ! Det stod det inget om när vi boka men nu när vi kom ner så står det på stugan och det är lite träligt ! Men han är med och det är huvudsaken :)

Nope Bye bye imorron anländer vi i KGA igen och det är jobb som står på schemat på måndag :/
2009-07-25
 22:09:47

Falkenberg !

Hejsan Hoppsan !

Nu sitter vi nere i en väldigt fin nybygd stuga nere i Falkenberg och har en liten helj-semester :) Trivs som bara den ... Det som är lite jobbigt är att det tar så lång tid med bilen, nu låg vi på en del på vägen ner och var framme på 4 timmar och det var med ett stopp som blev lite fika och sträcka på benen :) Och Alva skötte sig galant ! Min prinsessa ...
Väl nere i fredas blev det mys med resten av familjen som redan hade anlänt dagen innan; SSvärföräldrarna och Syrran med familj ... Helt underbart att man kan umgås med alla barna och hjälpas åt och bara vara.. Nu är inte jag världens piggaste Mamma/Moster/Syster/Flickvän/Svägerska m.m men jag hänger med och försöker orka det mesta... haha

Idag har vi haft fin väder och vi har hunnit med att springa lite på stan och fikat hos T´s moster + gubbe, sen har vi för det mesta ätit ätit ätit och ätit :O

Imorron är det Ullared som gäller - även fast det inte kommer bli rekordshopping så kommer det bli skoj att få med sig en hel del :) Så vi ska vara ute ur stugan runt 12 så är väl nere på Ullared runt lunch imorron och kommer vara där nere och ta det lugnt och sen åka hemmåt på eftermiddan!

Så har jag sålt min tele om det är nån som har försökt att nå mig så har jag inte kunnat sett det för har ju som sagt ingen ! Ska kika om jag hittar nån här nere eller så blir det en som finns på Expert i kga som fanns med i reklambladet häromdagen :) Kommer bli så bra ... En SAMSUNG kommer det bli iallafall så får vi se om det faller mig nån i smaken :)



Tror det är nån sån här med "touch-skärm" som jag är ute efter, men kan kännas att den blir stor och klumpig ?! Finns det nån annan SAMSUNG som nån kan rekommendera ?
2009-07-20
 21:57:16

Bla bla bla

Igår efter att vi hade sett klart på Wallander så vaknade våran lilla prinsessa och kom tassande på tå ut till vardagsrummet och titta på oss och sa "Hej hej" haha hon är bara för underbar ! Men då gjorde vi oss iordning för att lägga oss allihopa och gjorde en vällingflaska så somnade hon om igen utan några protester!
Idag var hon inte lika glad att gå och sova, men då la vi oss framför tv:n en stund och sen prövade vi igen och jag lyckades med somna till en stund tills T och R började flytta grejer och väsnas så ut som ett åskmoln och sa till T att Alva sov, men då kunde inte jag somna om så jag satte mig här nu en sväng ... Men ska snart lägga mig igen efter att T har kommit hem, han är nere hos katterna hos både Syrran och Svärföräldrarna ..,

Annars har dagen på jobbet gått jätte bra fick en massa att göra trots att det inte var inbokat nått idag så helt plötsligt blev det fullt :D Jaja imorron är det Maria och jag som jobbar och det är ju alltid lika skoj :)

Salong Otto telenr: 0586/30688 ring och boka tid !

2009-07-19
 20:57:57

Eskilstuna - Parken Zoo !

Igår blev det en impulsgrej - vi åkte till Parken Zoo i Eskilstuna ... En väldigt lyckad dag ! Fint väder (nästan lite för varmt) och sen en shoppingrunda i köpcentrentrat utanför, men hitta inte så mycket, ett par byxor som var behövligt !
Sen är det så bra för det tar bara lite mer än 1 timme dit och samma hem så lagomt för att inte bli för rastlös om man heter Alva :)

Sen blev det en härlig kväll lugn och skön, hade så förbannat ont i ryggen på kvällen så kunde inte röra mig ! :/ Så skulle jag hjälpa Sandra med hennes hår, men gick tvärr inte och så skulle vi försöka idag men det har bara flötit på så tankarna har bara svävat iväg ! Har käkat thaimat idag med svärföräldrarna och det var gott !
Får hinna med min vän Sandra i veckan - HAR INTE GLÖMT DIG !

Imorron är det dags för jobb igen och nu ska vi sätta igång Wallanderfilmen :)

NAttttii nattiii

2009-07-17
 19:28:22

Helj igen :)

NU är det helj igen och det är alltid SKÖNT ;)

I heljen så händer det inte så mycket, eller gör det dä ?? Kommer inte på nått just nu iallafall ...

Alva är mycket bättre iallafall och idag har hon varit mycket piggare och gladare och utan feber !! Då blir hennes mamma väldigt väldigt glad :) Älskade liten ...

Har nyss haft lite folk här det är alltid skoj : Camilla - Henke - Vilmer - Jan ...

Så nu ska jag se till att min karl kommer så att vi kan gå på en promenad med hunden innan Alva blir allt för trött ! 

 ////
2009-07-16
 22:21:45

Alva är sjuk :S

Min älskade flicka är sjuk :( Febern kom igår kväll och håller i sig fortfarande ! Usch hon har nästan inte sovit nånting i dag och hon blir apskitdålig när alvedonen går ur kroppen ! Man blir så frustrerad när man inte kan göra nånting ! Tror det kan vara tänder på g tyckte jag såg att det var på väg upp nått i nere käken !? Hoppas hoppas ...

Idag var vi inne på kontroll i Örebro och dom mätte Sf-måttet och det låg på 25, har gått in i v 25+1 nu och jag har fortfarande en obehaglig känsla i magen efter den heljen när jag bara låg och hade riktigt svåra sammandragningar i v 19+ , så beskrev att det fortfarande satt i att det var ömt och att det känns nästan som om det var ett enda stort blåmärke som sitter på magen ! ? Hon tyckte det lät lite oroväckande, men skulle det komma tillbaka så skulle jag absolut ringa in och få komma in och bli undersökt .. För har man diabetes så är det mycket vanligt att förlossningen börjar tidigare ...
Sen har jag kännt av lite ilningar när jag kissar på morgonen - så fick ge ett kissprov och det var lite för mycket vitablodkroppar och det kan tyda på urinvägsinfektion, men det skulle skickas på odling så skulle jag få svar snart...
Men annars mår jag jätte bra, men tycker det att varit lite mycket smågrejer den här graviditeten ? Migrän - Väldiga sammandragningar - Viktuppgång - Nu kanske urinvägsinfektion ? - Trötthet ... Nja  får väl räkna med att man inte kan ha en lyxgraviditet och förlossning 2 ggr ? haha kommer nog få en liten hulligan nästa som är på g :O Det återstår och se....

Snart är det helj igen och det är såååå skönt !
2009-07-14
 21:59:32

Upd jag lever !

Nu är jag här igen :) Min lilla sötaste tjej Alva har varit lite jobbig 2 kvällar i rad nu så har inte haft nån tid över för datorn !
Men idag kunde min lilla ängel somna så gott redan halv 8 . Så efter det blev det att röjja undan lite här hemma och fylla i Havandeskapspapprena - sen fick jag en liten tid över för att slå mig ner i soffan :)

Det har varit en lugnare vecka på jobbet och det är ganska skönt - sen om man kan säga att ca 8-10 kunder per person är lite vet jag inte, men på droppen har det varit lugnt ... Börjar kännas lite nu i ryggen att man är stor som en val :O Får stå ut en månad till sen ska jag hem och må så jävla bra (Hoppas jag iallafall)

På torsdag denna vecka är det dags för läkarbesök igen i Örebro 25+1 då då !!

Så har vi även fått Herqules-vagnen SÅLD :) Superduper, så nu fattas det inte mycket förran vi har till den andra vagnen, kan åka in vilken dag som hellst och hämta den, men vill avvakta så vi sa att vi kommer och hämtar den senast 1 oktober ...

Nu ska jag gå och ta mig en macka känner att det svir lite i magen ...


´Byeee
2009-07-11
 21:03:41

Kommentarer?

Hallååå alltså när jag skrev så sällan att knappt en gång i veckan var aktuellt så fick jag mer kommentarer än vad jag får nu när jag iallafall skriver nångång om dagen ?! Vad händer, lite mer kommentarer skulle kanske vara skoj ?

Jag har fortfarande aldrig skrivit och undrat vilka som läser, men nu börjar jag bli lite nyfiken - så lämna gärna ett litet spår och skriv vilka ni är ?! Gärna vad ni vill läsa om med eller vill veta mer om ?! Så man inte hamnar i torka igen..
2009-07-11
 20:54:30

Hemma ..

Nu är vi hemma från en kanon kväll hemma hos "Familjen i huset bakom" . Mätta och belåtna är vi - alltid lika gott med den där kycklinggrytan :)
Jag hade fixat efterrätt med och det verkade slinka ner det med :) Det blev en Chokladbollstårta med smält choklad och kokos ovanpå och Chokladrutor som jag vet att Sandra love love love ! Skulle ju egentligen ha gjort en Jordgubbsmousse-tårta, men hade inte allt hemma så fick bli ett enklar alternativ och med choklad :P

Så nu kommer det nog inte bli några småäta ikväll för det får inte plats nått mer i min mage :D Även när det alltid finns en liten plats för godis eller nått annat gött på kvällen så får det verkligen inte det nu !!

Jag är inne i v. 25 (24+3) idag och jag har fan gått upp 14 kilo nu och hoppas på att det inte händer så mycket mer på den fronten :O Hoho, men eftersom jag får så mycket insulin så är det den största boven till att kilona bara smyger sig på ! :/ Hmm suck, men får väl se positivt på det hela - att mitt barn mår jätte bra och att jag mår så pass bra som jag gör ! Så får väl fläska på mig som bara den för att kämpa skiten ur mig sen ! Kommer fan gå på svält efter amingen med nästa barn, för nu ska allt bort ! Det är fan jobbigt att vara tjock ...

Nope nu är det dags för tv-tittande innan man säkert kommer att somna tidigt idag med som alla andra dagar ! Men men det är skönt då är man lagomt glad när min lilla stjärna vaknar imorron :)

Nattii Natti
2009-07-11
 12:27:36

Vilket väder !

Alltså när jag är ledig vill inte jag ha en massa regn för tusan gubbar :!! Det går ju inte hitta på nått och det blev ingen marken som planerat...

Så nu sitter jag här framför datorn igen och väntar på att min lilla familj ska komma hem från en åktur till cheapy, det var verkligen jätte viktigt att åka dit just nu på förmiddan och så att jag fick vila sa han var anledningen, men det är bara för att köpa en massa skit och påbörja nått nytt igen ! :S Orkar inte bry mig men det blir jobbigt när hela huset står och är halvklart !

Nja som det ser ut nu så kommer det iallafall bli inomhus idag och vi ska väl över till Sandra och Robin nångång här framåt eftermiddan ska väl låta Alva sova sin power nap först ...

Lite upd. Byeeee
2009-07-11
 12:20:46

SUCK

Varför ska man påbörja nått nytt när man inte kan avsluta något annat ?????
2009-07-10
 23:13:38

Helja is here !

Jajamensan nu är heljen här och det är såå skönt :)

Ewe tog sig tid och ville komma upp och hälsa på oss och det är ju alltid lika trevligt och såå jag har saknat henne, hon ser ut att må bra iallafall, det glädjer mig ... Alltid skönt att prata av sig och det var länge sen jag kunde göra så det var passande så nu har hon nog lite skavsår i öronen ;P Nu skulle hon vidare till 30 års festen som Janne var på och jag åkte hem till min karl :)
Alva sover och Boss med så nu blir film och säkert snart natta för mina ögonlock !

Annars i heljen så ska vi om vädret tillåter ska vi på marken i Mullhyttan? tror jag det var imorron och sen ska vi käka mat och umgås med familjen i huset bakom :) Trevlans ! Så den här heljen kommer jag att träffa mycket av mina kära vänner ::)

Annars har det varit rätt så lugnt på jobbet idag och det var lite skönt så att man inte kommer hem och är sönderstressad - utan hade hur mycket ork kvar så att man kunde leka med Alva !

Vi har käkat Pizza ikväll med det var gott och länge sen vi gjorde ...

Nej nu ska jag lägga ner här en stund och ägna all min vakna tid till min älskling <3


BYEEEE
2009-07-09
 22:29:25

Ny Barnvagn :)

Idag efter att jag slutade jobbet så åkte vi in till Örebro och gick på IKEA, där hittade vi:

* Rullgardin till sovrummet

* Lakan till Alva´s nya säng

* Godis

* Potta som hon kan leka med

* Batterier

ca 500 kr kan man få mycket för !
Haha bra att ha grejer :) Men så åkte vi dit för att äta och fika oxå !

Sen åkte vi vidare till Sko Punkten och jag gjorde faktiskt FYND ! :

* 2 st tygskor

* 1 st med klackar, jätte fina så var bara tvungen :)

* Tofflor till Tommy

* Skor till ALva :)

Även här fynda vi  ca 550 kr för 5 par skor till hela familjen !!

Sen vidare till BabyProffsen:

Egentligen skulle vi bara titta vad dom hade för ett utbud på vagnar (Syskonvagn) Och vi fastnade för en eller rättare sagt var det min karl som fastnade och bestämde att vi skulle köpa den :O haha, så nu ska vi sälja Herqules och lägga pengarna på denna skönhet :) Jag har sagt hela tiden att jag inte vill ha en sådan, men nu fick jag ge efter och hålla med om att den bli faktiskt bra :)



Phil & Teds heter vagnens märke och denna färgkombination blir det, exakt faktiskt. Detta blev vä ldet dyraste på hela resan, men även här var det faktiskt kampanjvara just nu :) 5795 kr och sen fick vi lägga till liggdel 799 kr och regnskydd 399 kr Så det kostar att ligga på topp, men nu vet jag att min karl oxå är nöjd.. 
När man ska ha den lill* i vagnen så ska dom självklart inte sitta upp utan minstingen kommer att ligga längst under och Alva kommer sitta överst, hur smidigt som hellst och sen kommer båda skruttarna att kunna sitta upp bakom varandra när dom blir äldre.. Även så kommer vi inte behöva att ha syskonvagn OCH liggvagn utan man kan bygga om den så att den bli en liggvagn eller sittvagn så att bara en sitter i den med om man inte ska ha med båda barnen samtidigt :) Jupp!
Men vi tog inte med den på en gång för det känns lite tidigt, så vi la handpenningen och hämtar ut den senast 1 oktober istället ! Så den är våran bara och hämta om vi vill .. Skoj skoj .. Sen gick vi även med ett nytt regnskydd till Alva´s scoooter vagn ..

Så idag har det blivit att bränna pengar, men vi har gjort bra ifrån oss på saker som vi verkligen behöver ... Bra Bra och vi har bara gjort kap ;P Haha
2009-07-09
 22:13:46

Mobilen HITTAD !

Ja men visst idag så hittade jag min MOBIL :) Har inte haft den sen i måndas, men nu så ska den bara laddas så går det att nå mig igen !

Annars så har det gått bra på jobbet idag och Maria var där och det är ju alltid lika skoj ;)
Imorron är det fredag och sen är det heljen och det ska bli såååå skönt ! Lördag är bokad med familjen Hylén/Sjögren, laga mat och bara myspysa ! :) Det var länge sen så det ser vi fram emot !

Tommy har redan varit hemma i 2 veckor, men den här veckan har ju varit förjävlig - vädret har ju varit uselt ! Så det har varit mycket hemma och lekt - så då blir det mycket rastlösa barn och vuxna och djur ! Men det har gått bra iallafall ...

Regn regn regn - USCH
2009-07-08
 22:30:43

.....

God Natt min vänner ;) Syns imorron nu är det sängen som kallar och en massa underbart varma kramar av Tommy ! Finns inget bättre... Även lite filmtittning innan ögonlocken slocknar ;)

BYEEE
2009-07-08
 21:43:19

MOBILEN it´s GONE !

Hallå det är ju redan torsdag imorron och vet ni vad det betyder ?! Joho det är ju för fasen snart HELJ igen ! HoppasHoppas Hoppas att det kan bli lite öppehåll så att vi kan åka till Eskilstuna och gå på Parkens Zoo för att hitta på nått med familjen och se att Alva tycker det är skoj och se alla djuren ! Ja vi håller tummarna !


Jag har tappat bort min MOBILE (igen) !! Har ingen som hellst aning om vart den ligger vart den kan vara och det går inte änns att ringa till skiten för den har dött ! GRRRRRR .. Jag hatar min mobil, men den är alltid bra att ha så att folk kan få tag på en och tvärtom ... Suck får hoppas den kommer fram snart ! ?
Min andra tele älskade jag och ville jätte gärna ha en likadan men jag vill inte lägga ut 3000 kr på en ny tele, eftersom jag nyss köpte mig en ny dator så kommer det att få vänta och jag vet redan 2 JULKLAPPAR som jag vill ha :O   :

* MOBIL

* Min TATTO som jag ska ha :)

Japp har redan planerat julklappar och det är ju bättre att få den man önskar sig istället för en massa andra saker som man inte vill hs :)

2009-07-08
 21:33:57

MysPys med the Family !

Idag när jag kom hem var det städat och fint och vi mös och pratade lite innan det var dags att åka och handla på Coop innan kvällsmaten ...
Min LovlyBoy hade bestämt maten idag och det fick bli kycklinggryta med pommes och tzatziki ! Väldigt yummi och det tyckte även lill skruttan Alva ! :)
Sen hoppade jag och Alva in och bada/duscha och sen på med pyjamas och sen ut och slänga oss över : BANANBAKELSERNA som vi köpte med oss från Coop :) mmmm



En riktigt sockerchock, men det var ett sug som verkligen inte ville släppa så det blev att trycka :D Trodde inte Alva skulle somna i vanlig tid efter att fått smaka på läckerheterna, men hon blev trött och ville ha välling som hon brukar ca 8... Och hon sover som en stock fortfarande och  kommer nog inte vakna förrän imorron med ett stort leende och ropa på Pappa :D

Imorron börjar jag kl 9.00 och det är sköönt !
2009-07-08
 21:26:45

Grattis Mattias 10 år !

Idag är det ingen vanlig dag utan det är min systerson Mattias 10 års dag HURRA HURRA HURRA !

2009-07-07
 23:09:56

Funderingar Dop-Bröllop-Renoveringar

Alltså satt och tänkte på det häromdagen om man ska ha dop med bäbis nr 2 ? Tyckte det kunde ha kvittat när vi fick Alva med , men hennes pappa ville verkligen ha ett så då sa jag inte emot, men ifråga satte faktiskt om vi var tvugna att göra om det igen ? Tommy var inte helt emot att skippat - men vi får väl se har man döpt ett så får det väl bli två ;P Vi får väl se ...

Annars kanske man gifter sig nångång och då kan man ju passa på att döpa bäbis nr 2 som antagligen inte kommer vara en BÄBIS just då längre :D haha - helt enkelt kommer det dröjja för jag ska hinna gå ner i vikt och bli snygg och ha ett kalas-stort bröllop ! Ska det vara så ska det vara eller hur :D Inget borligt och tråk - nej nej den dagen kommer vara våran ! Men jag har verkligen inte bråttom som det finns många andra som har, klandrar ingen, men man ska lära känna varandra hinna känna efter och allt detta - jag vet redan att han är den RÄTTA för det finns verkligen ingen som han och han tar hand om sin familj och det finns så otroligt mycket kärlek <3 Skulle inte vilja leva mitt liv utan denna älskade karl ! Han är min så är det bara och jag är hans ;) (Självklart finns det brister i alla förhållanden, men dom goda väger upp alla negativa ! ) Älskar Dig Tommy Johansson - Vi kommer att gifta oss och det kommer noog inträffa när vi har varit tillsammans 10 år skulle inte det vara perfekt ?! -hehe- Mysig känsla ...

Finns så mycket annat som ska hinnas med innan - just nu är det jobb och BÄBIS nr 2 som är i vpra tankar OCH självklart all jävla renovering som inte kommer nånstans ?! Men men det är bara att söka in på nått omrenoveringsprogram som kanske är villiga att hälpa oss :D

Nej nej nu är det sängen som kallar ! Är trött och jag börjar kl 8.00 imorron och jag är morrontrött :(

GOOO NATT
2009-07-07
 22:57:40

???

Hmmm tycker det är så skumt att man verkligen inte hinner med alla sina kompisar saknar många många faktiskt dom flesta jag inte har träffat på ett tag eller änns prata med i telen !! Suck det är jobbigt, men snart ska jag hem igen och då har jag mer tid åt allt - då ska det hinnas fikas och det ska pratas i telenfonen i timmar om dagarna och jag ska vara mer tillgänglig, men hoppas ju för dom arbetsnarkomaner / vänner jag har oxå kanske kan ta sig tid och hjälpa till så kanske det blir lättare :) Eller hur My Friends ? MISS YOU !!!
2009-07-07
 22:46:12

Renovering igen ?!

Ska fixa min blogg - görs om den trivs inte så bra faktiskt, kanske bara ska byta lite texformat ?! Återstår och se vad som kommer att ändras ;P
2009-07-07
 22:29:06

Ny dator !

Helloo !

Ja men visst jag har införskaffat mig en ny liten dator ! :) Kanske lite liten, men den är sååå söt .. Det är en vit Asus 9 tum, den var med i reklambladet från expert igår och jag blev så sugen och slog till ! Jag skulle egentligen vilja ha en 12 tum, men nu var det ett så bra pris och det är tydligen Asus eller Hp man ska köpa, för dom andra leverantörerna av datorer är mest skit fick vi höra av våran datanörd inom släkten, så det är väl bäst och bara hänga med och lyssna och hoppas på att det blir bra - det är ju han som kommer att få laga skiten om det blir några taikon iallafall :D  -haha-



Idag har jag jobba och det gick bara bra och det var bara jag och Maria och det var skoj :) På topp hela dagen ! Men nu syns vi inte förrän på torsdag - men det är ju bara en dag och sen är hon tillbax ;P
Snart är det helj igen oxå och det ska bli så skönt - längtar när varje månda är slut att snart är det helj igen :D haha

Får vi se om det kommer igång med bloggandet igen när jag har min lilla sötnos i knät ;P Så ni som har saknat mig nu är jag nog tillbaka och ska väl se om jag kan ladda över lite bilder och visa magen och hur stttoooor min tös har blivit :)

Antar att det är många som har börjat semestern ?! Vad ska ni ha för er på ledigheten ?
2009-07-06
 14:12:48

Hemma idag med ..

Det fick bli att vara hemma idag med, men jag har bara behövt tagit alvedon en gång idag och det är ju en lättnad ! Jag kan vara med och leka med Alva nu men jag har svettningar så det sjunger om det om jag rör mig - det är lite skumt :S Men men det känns bättre iallafall och imorron ska jag till jobbet ...
Det har verkligen varit frustrerande man har varit arg och ledsen på samma gång omvartannat ! Man orkar inte änns leka med sitt barn och orkar inte äta ingenting, men nu är det påväg bort och jag hoppas att detta verkligen bara var en engångsförtelse ! Fyyy fan ...

Så nu ska vi göra ett nytt försök att åka till Eskiltsuna - Parkens Zoo till heljen om både vädret och huvvet tillåter !

Alva springer omkring och klättra överallt verkligen man kan hitta henne på dom mest otänkbara ställena som man aldrig trodde hon skulle ta sig upp på - men ack så fel man kan ha dom tar sig upp på något vi iallafall ! ;P Pratar för fullt gör hon oxå ! Mamma - pappa - vovve - titta här - där - om man säger nått så härmas hon :) Goooa unge !

Graviditeten rullar på och nu har jag gått 23+5 och det bara rullar på ! Inga mer kramper i magen och vi har väl mått bra antar jag (förutom Migränen) ... Jag har börjat fått mina aningar vad det är för en krabbat där inne :) Men jag hade fel med Alva så kan även ha fel denna gång.. När Alva låg i magen var jag stensäker på en flicka fram till v 35 och då trodde jag det var en pojk, men nu har jag varit osäker hela tiden men nu kanske det börjar kännas som jag kan tro på en ... hmm haha det håller jag själv för som sagt man kan aldrig vara säker :D

Nu ska jag lägga mig och vila lite igen - min familj tog med sig grannarna och gick ut och gick en barnvagnsrace - promenad : )
2009-07-05
 10:09:44

Illa

Ja det har det verkligen varit dom senaste dagarna ! Jag har fått MIGRÄN och det är tydligen vanligare när man är med barn att drabbas av det ! Det har suttit i sen i onsdags-natt och jag fick åka in till akuten på torsdags-natt för då klara jag inte av det mer ! Fick nån tablett och den hjälpte - men senare på fredag kom det tillbaka och vi fick åka in igen lördagsmorse för då orkade jag inte mer ! Fick utskrivet några tabletter, men då började alvedonen ge verkan som den inte tidigare hade gjort och idag har jag känns mig liiiiite piggare och har suttit med och ätit frukost iallafall !
Får se om jag mår så pass bra att jag kan ta mig till jobbet imorgon ! Doktorn på akuten sa att det kunde hålla i sig en vecka eller mer :S Illa Illa , jag önskar inte änns min värsta fiende denna huvvevärk !

Camilla är iallafall en stjärna i mitt liv hon följde med mig till akuten och hon ringer hela tiden och bryr sig .. Tack för att du finns !

Och självklart min gooooa familj som jag älskar över allt annat på denna jord ! Tommy - Alva - Boss ! LOVE
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!