2008-11-25
 09:49:35

Depp ...

Varför blir jag alltid så depp när jag har varit ute och slirat ? Alltså jag har inte gjort nånting som jag borde ångra och jag har haft det hur kul som hellst med min vänner ?! Men ändå står ångesten och knackar en på ryggen !? Nu när jag var ute var det en månad sen sist och jag sa att jag egentligen inte skulle ut nått mer förrän nästa år, men denna kväll var inte så planerad ! haha, men nu blir det inget mer förrän nästa år, ska bara vara hemma och mysa med min underbara familj ! Vi har det så bra, älskar mitt liv .... (När jag är hemma med mina älsklingar)

2008-11-23
 18:35:30

Det blev Karlstad :)

Jajamensan igår åkte jag och Ewe in till Karlstad, det blev en impuls-grej, men roligt var det och det var synd att vi inte stannade längre. Men Ewes söta lillebror och hans flickvän körde in oss för dom skulle på bio och sen åkte vi med dom hem :)

Helt klart en galant kväll, slutade med att vi gick in på statt en snabbis, sen tog jag mig en promenad hem. Det tog bara 1 ½ timme att gå i -7 grader. Hem kom jag iallafall och inget hände efter vägen. Jag mötte ingen efter vägen och högst 2 bilar under hela promenaden :D

Haha nu är det lugna gatan här och ska lägga ner huvvet en sväng och fortsätta mitt maratonlopp av One Tree Hill :D
2008-11-23
 18:28:27

Elias 1 år !

GRATTIS stora killen som redan har hunnit fylla 1 år :) På kalas fick vi komma idag med, det var gott med både tårta och kakor !!

2008-11-21
 13:05:14

Spännings-huvudvärk !

Det är vad jag har haft i flera dagar ! :S Fortfarande känner jag av det, så jag och Alva har mest tagit det lilla lugna, så att jag kan jobba idag :) 14-18 ska bli skoj ! Se var som händer idag, massa klipp och någon färg ...

Jag har sett klart på One Tree Hill säsong 1 och har sett 4 avsnitt från säsong 2, och nu väntas det bara på att det ska laddas hem resten av alla avsnitt från S. 2 ;) Så man har nått att göra i heljen..

Jag var ju så sugen på att åka in till min söta klasskamrat THerese och hennes man Claes, för dom skulle ha lite party, men det är ju ingen som vill följa med mig in för tusan gubbar! Antingen är det nån som ska jobba eller nån som ska umgås med sin kära eller bara vara tråkiga !! Hmm jaja, men Therese du ska veta att jag verkligen vill, men vill inte åka in själv för då får jag åka hem själv med och det är inte så skoj ! Men snart måste vi ses iallafall och då blir det en mer stillsam kväll :) Men en klassfest skulle inte det vara skoj ?! Hör av er mina gamla klassisar så kanske det kan styras upp någon ?! !!!


Trevlig helj ....
2008-11-19
 13:23:47

Tankar !

Idag är det ingen bra dag !? Suck, vissa dagar är ju bättre än andra ! Idag känner jag mig LÅST, undra om det är rätta ordet?! Hmmm, jag är lessen ibland och vill verkligen inte bo i bråten och där svänger det med kan jag lova, vissa dagar är jätte bra men andra inte .. Hur ska jag ha det !? Men en sak är faktiskt besvarad och det är att jag trivs inte 100 % i Bråten och hur jag vet det är ju faktiskt att jag har ju bott här nu i ett år ... Trivs jätte bra med grann-skapet, men varför kan man inte flytta alla hus lite närmare alla mina andra vänner som man vill hinna träffa ?! Jag är nog lite kluven och tankarna bara springer iväg så jag sätter nog en lite punkt här ..... (eller några :)

Tommy får ju lida för han ser på mig när jag inte mår bra, men jag älskar honom mest av allt (ALva o ch Boss är självklart med på den listan) Skulle aldrig varit den jag är idag om inte han fanns där vid min sida ! Åååå han är min hjälte, min bästa vän och jag känner mig trygg hos honom och det får väl räcka som svar idag va på att jag fortfarande kommer bli kvar i bråten i resten av mitt liv :D



Love you baby !
2008-11-19
 13:14:29

Vart faaan ?!

Ja just det vart Faaan kom snön ifrån ?! Visst att det blir lite ljusare och man kanske blir lite gladare, men Hallååå ??!

2008-11-18
 17:58:11

One Tree Hill

Det är vad som går på datorn för fulla muggar just nu ! Jag fick lite hjälp av min käraste vän Lina igår om vilka program man skulle ha eller som var enklast att hållas med om man ville ladda hem lite filmer och serier och så, och nu funkar det super bra ! Det som har först laddas ner är One Tree Hill som jag alltid har följt förut tills man flyttade till huset ! För nu har inte alla kanaler blivit installerade och vi har ingen SOFFA (fortfarande), så det är aldrig nån i vardagsrummet eller framför tv:n, tillbringar mest tid i Alva´s rum eller vårat och där är det film som gäller (inte Alva´s rum där är det bara lek) ... Men nu är de äntligen fixat och jag har sett 5 avsnitt idag och hur jag har hunnit med det ?! Jaa ni imorse hann jag med 2 för då sov Alva, sen har jag hunnit med några medans hon har sovit yttligare 2 ggr idag :) Nu väntar jag bara på att resten ska laddas ner så jag hinner se några innan JOnBlund kommer ikväll :D Har ju förövrigt redan sett dom här, men det är alltid skoj att se dom igen när det var flera år sen jag såg dom senast !
Eftersom vi redan har sett alla våra filmer som står i hyllan ett antal per gånger så var det nog dags att ladda ner istället ! Och nåra är utlånade ... -haha-

Nu blire snart att laga lite mat till Alva sen ska vi fara till Coop för att handla litte !!

Min karl och svärfar är utanför och försöker att få upp pannan som ska föras bort härifrån eftersom den bara tar plast just nu, även några element ...

Ja ja  .... Bye Bye
2008-11-17
 22:26:42

Mammas lilla hjärta !

Mitt lilla charmtroll ligger nu och sover och det är 2:a natten nu som hon har sovit i Sin säng och inte brevid mig i våran säng ! Hon är så duktig ... Har ju haft jätte problem med just det att hon inte har sovit bra i sin säng, hon har vaknat miljoner ggr under en natt, men sover hon brevid mig så sover hon 12 h i sträck, så varför krångla ?! Vi väntade nu tills hon blev lite äldre och testa igen, men vi var tvugna att sänka sängen till längst ner för ni tror inte att hon drog sig upp mot kanten på spjälsängen ?! Aaaa så det kan ju ha varit det som gjorde med att hon tycker om sängen bättre :D Men nu är det jag som sover oroligare på nätterna, har vaknat och lagt på henne täcke, eftersom hon sparkar av sig det hela tiden, och sett till att hitta nappen hon spottat ut så jag vet vart den är om hon gnäller till ! -haha- Ja det är inte bara ... Men nu verkar det funka och hennes mamma och pappa har nog förstått att hon är ju faktiskt en stooor tjej nu !!
Hela 7,5 månad !


Att man kan älska nån så mycket ! Hon har legat i min mage och vuxit och sen kommit till världen och blivit så här alldeles perfekt och så underbar ! Goaste ungen som finns. Älskar dig Alva !
2008-11-17
 22:16:09

Träningen

Var på spinningen och klarade passet igenom, men kände mig inte så puschad idag, kände mig nog rätt seg, men det kanske inte är så konstigt eftersom vi har varit ute och gått hela dagen ! Så idag har det varit en riktig come-back start verkligen ! Men får ta nya tag nu, när dagen har varit bra förövrigt ... Hoppas på att det inte ska vara så jävla halt på vägarna så man kan ta sig ut och en jogging-runda istället för att åka till gymmet varenda dag ! Jäjä men det återstår och se !
2008-11-17
 18:24:29

2 h promenad

Det är vad min dag har bestått av är en enda lång promenad ! Började strax efter kl. 13, att gå neråt stan och stanna inne på Stråt en stund, sen vidare til Tommys jobb var det menat, men stannade på Hallänningsgatan och prata med Lina :) Hon har varit så duktig och inte rökt mycket på ett tag och då ringer jag och stör och undrade om hon ville komma ut och kanske att hon ville röka ! -haha- Hon kunde ju inte bara stå där och inte röka så hon tog fram paketet och tändaren ... Men det kommer nog gå bra EFTER Thailand Lina ... ;P

Alva
var hur bra som hellst hela dagen ! På vägen ner somnade hon efter halva vägen och vaknade när vi kom in i "stan", sen fick hon välling-ny blöja-lekStråt innan vi pallra oss vidare, då somnade hon när vi kom till Lina och sov nästan på vägen hem (Tommy hämtade oss på Hallänningsgatan).

Så nu har vi käkat och snart är det dags att åka iväg på spinning ! Får vi se vad pigg och allert jag är imorron efter denna dag :D
2008-11-16
 10:45:42

Kika och länka dig vidare !

Nu har jag satt in en liten snygg länk till Gratisgeneration, där var det mycket roligare att samla poäng och även försöka vinna saker ! Gå in och titta själva, tryck på länken som är så snygg till vänster över min rullande text ;P LYCKA TILL!!
2008-11-14
 22:58:07

Nu säger vi :

GO NATT !!
2008-11-14
 22:31:06

Kom igen det är ju bara du som belönas!

http://www.gratismode.se/?c=7712  (Klicka dig bara vidare genom länken här :)


GRATISMODE är lättare att tjäna poäng på och få byta in till presentkort ... Gå in och regga dig och samla poäng så får du presentkort i ut byte till en massa olika klädkejdor !"


LYCKA TILL !!!

2008-11-14
 21:25:35

JObb 14-18 sen MYS!

Idag har det jobbats och det har varit skoj ! (Som alltid) Kommer trivas super bra där känns det som nu iallafall ... Snart är det heltid som vankas, kommer ha så ont i fötter och benen kan jag garantera, men men ...

Efter jobbet så åkte min lilla familj och handlade och det var så mycket folk ! Men vi fick tag på det som vi skulle ha, sen åkte vi hem och gjorde iordning maten: Grillad kyckling - Potatisklyftor (Sourcream and onion) - Bearniesås, det var sååå gött !
Så nu har vi även hunnit med en liten promenad tillsammans med Robin-Leo-Panther!
Snart somnar nog Alva (Hoppas vi på), då blire film - godis - MYS för oss, kommer bli så skönt och FREDAG är det ju med!

Nepp dags för lite Go Natt Pussar med Alva innan hon somnar !

2008-11-13
 21:58:58

Varit på Besök

Har hunnit med att hälsa på Angelika och Nova oxå idag och det är alltid lika skoj :) Linnéa var där och det var en glad överraskning ! Sen åkte hon och hämtade Kevin och Wille så det blev ett härligt liv med massa massa barn hemma hos Angelika som hade lilla Nova i famnen hela tiden vi var där, hon var allt lite mamma-kär den där lilla sötisen idag, men hon är ju faktiskt lite snorig så då vill man vara nära och få massa kramar .. Får bli snart igen !


Fick ju inte med kameran idag, så det fick bli ett kort på den lilla Nova från förra gången vi var där :)


Man hinner ju ingenting känns det som, det är såå många man vill träffa och det är mycket som ska hinnas med om dagarna, hur ska man hinna med allt?!
N
u när jag ska börja jobba hur ska jag då hinna med allt ?! Oj oj oj det får vi ta då och det är väl familjen som kommer ta mesta tiden av min lediga tid ! Det gråter man ju verkligen inte över, men man vill ju mer mer mer .... Man är nog aldrig nöjd, eller ?!

2008-11-13
 21:39:42

Moffar-dag, Joggingskor

Tack för kommentarena det piggar upp en och blir lite mer motiverad, men inte idag !  :S Skulle egentligen sätta på mig joggingdojjorna här på kvällen och sen in med musiken i öronen och ut och springa en runda, men då fick vi besök av Tommys mamma och pappa :) Mycket trevligt och gott med fika, så det fick bli en moffar-dag idag med :D Men imorron får vi se om jag har mer spring i benen efter jobbet ! ;) Behöver faktiskt köpa mig ett par riktiga jogging-skor så man inte får så ont i benen !?

Vet ni nått bra märke som ni har haft och är nöjda med ?!


2008-11-12
 20:33:30

Idag är en annan dag

Japp idag har det varit en trist dag! Regn Regn och åter Regn !! :S Jag har inte varit på humör för nånting och Alva har bara sovit 1 gång idag på en timme. Så var det ju nått annat som kommer "en-gång-i-månaden-dagen-idag" och det är ju inte så konstigt att jag varit sugen på C H O K L A D i flera dagar då ! Nu på kvällen så åt vi Sibylla med Sandra-Robin och Izabella och nu hade Tommy och Robin med hundarna gått till Konsum och inhandlat mig en chokladkaka! Kan ju medela att nu när jag var så duktig måndag-tisdag med att motionera så var det borta idag ! -suck-

KOmmer aldrig gå ner kilona känns det som ! Är inte motiverad längre känns det som inte när jag ställde mig på vågen och såg att jag gått upp 2 kilo, efter att jag lyckades gå ner 2,5 efter att jag hade gått upp det till läkarbesöket hos diabetesmotagningen, men men får väl ta nya tag imorron och se hur jag mår då ! Lite gnäll får det allt vara när man så gärna vill nått, men det går sakta.. Kom på mig lite själv nu man inte ska gnälla det finns dom som har det värre !?

Har fått skriva av mig litte iallafall och nu ska jag lägga mig och gosa med min underbara familj och ta varje sekund av lycka och låsa in i mitt hjärta för man vet aldrig vad som händer !
Blandade känslor ....


2008-11-12
 20:12:37

Vimmelmamman

Jag har nu suttit i två dagar och bara läst och läst en blogg som har berört mig så enormt mycket ! Från att ha varit en helt vanlig person med familj + man + barn och jobb och har hus m.m till att ha blivit en cancerpatient ! Allt gick så snabbt ... Vill att ni ska gå in och läsa lite om hennes liv och dagar ... Då kan man verkligen inte komma och gnälla över en förkylning ! :( Gå in och kika ! Det kommer beröra alla
Vimmelmamman ...

Vill bara skänka en tanke och jag kommer att fortsätta att följa din väg !!

2008-11-12
 12:44:28

Haha

Igår efter maten på kvällen så hade jag tänk mig att jag skulle jogga från oss till "Mås-skiten" Så kunde Sandra möta upp mig där istället för att åka hem hela vägen och hämta mig för vi skulle iväg och sola ... Och så sant som det var tänkt så satte jag på mig träningskorna och gav mig ut och började jogga mot mitt mål ! Jag klarade det och det var sååå obehagligt att jogga på asfalt fick så ont i smalbenen, så nästa joggingrunda äger nog rum i någon skog ! :S
Haha men men nu har jag även testat detta och det var som tur mörk ute och ingen kände igen mig i min snygga mössa :D 

2008-11-12
 12:33:28

Regga DIG!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=78152

Gå in och Regga dig du får ju massa GRATIS presentkort i utbyte mot poängen du samlar in :)

Och nu har dom även gjort så att du har mer möjligheter att samla in poäng !
2008-11-10
 16:50:21

Handla+Spinning

Nu är det dags för Alva-mig och Boss att göra oss klara för snart kommer "Herren i huset" och hämtar upp oss för vi ska iväg och handla mat sen ska vi skynda oss hem för jag och Camilla ska iväg på Spinning idag så full rulle på kvällen ... Först mata Alva sen ny blöja och sen kläder ! Japp dags att sätta igång. Alva sitter brevid mig och leker med alla sin grejer och Boss sussar som vanligt !






Bye bye
2008-11-10
 16:43:28

Alva är det värdefullaste jag har !

Alva vaknade med ett leende på läpparna imorse och jag var tvungen att ta kort på henne ! Världens sötaste tjej !



Tänka sig att det har gått över 7 månader sen hon kom till oss ! Tiden går fort och hur kommer det att gå när jag ska jobba hela dagarna ? Har ju haft henne med mig hela tiden under alla dessa månader aldrig sovit utan henne, men nu handlar det om att jag ska jobba och självklart kommer det gå bra ! Eller hur ?! :S

2008-11-10
 16:38:56

Inflyttningsfestbilderna

Fick igång kameran igår :) Så det kommer att komma upp lite kort från Inflyttningsfesten hemma hos Lina :


Detta par hade festen ( Lina och Robin )

  

  


Ser verkligen ut som jag hade kissat på mig, så denna bjuder jag på !

  

Som ni ser på bilderna så hade vi jätte roligt :) Och bilderna kan ju faktiskt tala om mer än vad 1000 ord kan beskriva !  Jag drack 3 öl på festen och 1 ute och man kan ha så skoj för det :D
2008-11-08
 10:12:32

Alva kan :

Hon har verkligen lärt sig massor ! :

* Sitter jätte stadigt
* Klappar händerna
* Vänder på sig och även snurrar på stället
*Även drar hon sig bakåt.
* Sträcker upp händerna när hon vill att man ska ta upp henne
* Rynkar näsan och "skrattar"
* Låter som det kommer "mamma" och "pappa" bland allt "gaga"
* "Prutta" med munnen (härmas om man gör så mot henne)
* Skakar på huvvet när man säger : Nej nej

M.m har säkert glömt massor, men det är lite vad Alva har för sig om dagarna :D

2008-11-08
 08:52:44

Jobb-dagen igår

Den gick super bra och jag är så nöjd med mig själv ! Carro var sjuk så 3-års eleverna fick lära upp mig den nya kassan och det gick rätt så hyfsat i slutet på dagen ;P Tur att dom iallafall var där. Så fick jag stå och vara "Lärare" lite granna jag med och hjälpa dom lite med både produkter och färg ! Jag kände mig verkligen som en utbildad frizza igår -haha-

Hade 2 klippningar och 1 färg kund igår och allt gick som det skulle ... Var lite nervig när jag ser att Carro inte är där och att jag skulle ha en FÄRG alldeles själv , men det gick ju det med och kunden blev så nöjd att hon ville beställa en tid med en gång :D Det gjorde även den ena klippningen med .... haha
'
Ja men nu längtar jag tills nästa fredag som jag antagligen med ska jobba :) hehe
2008-11-07
 12:37:55

JObb 14-18

Japp idag ska jag jobba :) Kommer bli sååå skoj ! Hade en klipp inbokat när jag var inne och hälsade på häromdagen, får se om det har kommit in någon mer när jag kommer dit ... Man tänker så mycket nu innan man kommer igång och det är ju faktiskt inte första gången jag jobbar på en salong, men ändå känner man sig så osäker på nått vis ?! Kommer nog gå så bra så ... ;P Viktigaste är väl att ha kul, och med mitt jobb kan mna inte har mer än roligt !!!

Jaha vad ska ni hitta på en dag som denna ?! Inleda heljen med något skoj kanske ?!
2008-11-05
 12:21:06

Var och titta på bil

Yes vi var och kikade på en bil i Avesta i heljen, men det var ju inte lika bra som det var sagt i telen ! Men snygg utvändigt det var den allt så det var synd att det inte stämde fullt ut ! :S



Fan bilden är så liten det gick inte förstora !

2008-11-05
 11:49:42

Måndagens spinning

Den gick sketa bra fraktiskt !svett har jag nog aldrig blivit ! ;D Så det kändes så bra efteråt .. Nu på Torsdag blir det lite Body Balance, får se om Camilla ska hänga med för hon ska ha dit familjen/släkten för att hon har fyllt år ! Så det återstår och se om jag får dra dit själver ...


Annars idag är det en promenad som står på listan med Sandra-Izabella-Leo efter lunch här nu ...

Alva tvärsomnade efter jag mata henne nyss, så det passar ju bra så hon är pigg och glad när vi åker vagnen


Bye 
2008-11-05
 11:13:20

Fattar inte ?!

Nej det gör jag faktiskt inte ?! Om man är vänner så är det väl inte bara en utav er som ska höra av sig ? Nope, men jag är vrång och skiter i vilket, moget va ?!

Nej jag har massa annat att göra om dagarna så falskhet och skit-snack står bakom mig just nu orkar inte anstränga mig ! Mår man bra att tala skit så fortsätta ....

Jag har Alva och snart ska jag börja jobba med så det är vad som är prioritet 1 i min vardag ! :) Lycklig är jag och har inte mått så här bra nånsin tror jag?!. Alva-Tommy-Boss har gjort att man verkligen ser att det finns nått som kan betyda så fruktansvärt mycket ! Orka ta hand om allt onödigt skit hit och dit ! Nej nej ....


MITT LIV ÄR PERFEKT


Dagen Alva Michael Ängla föddes!

Dagen vi köpte och hämtade Boss !

Förlovningsdagen
16/6 - 08 våran 3 årsdag !

Kan man vara mer lycklig ?! Tror inte det ! Dagen vi ska gifta oss kommer allt vara som en "dröm som har blivit sann" !
2008-11-05
 10:59:48

Trött jag blir !

Ja det kan man ju bli på vissa personer !! >:(
2008-11-03
 12:51:24

Grattis...

Ja för idag är det ingen vanlig dag för det är Camilla´s födelsedag HURRA HURRA HURRA ! Grattis vännen på din 23 - årsdag .. Hoppas dagen blir super-duper för dig ! Vi ska ju på spinning ikväll så dagen kan inte sluta bättre än ett svettigt pass på David´s ;P


Henke och Camilla på Vilmers dop !

2008-11-03
 12:46:31

Alva 7 månader !

Min lilla älskling har blivit hela 7 M Å N A D E R idag ! Helt otroligt vad tiden springer iväg... Hon kan sitta själv - massa roliga ljud för sig låter som hon säger mamma och pappa ibland - klappa händerna - rulla runt - drar sig framåt och runt i cirklar - m.m ... Ja allt en 7 månaders ska kunna :D

ÄLSKAR dig Alva , mammas lilla prinsessa ! Världens snällaste och finaste tjej ! Du är så underbar min lilla skatt !



(Min kamera har inget batteri och vet inte hur jag ska ladda upp den, men det löser sig snart, men det förklarar varför jag inte tagit nya bilder på ett tag)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!