2009-09-25
 11:33:08

Idag så blire Örebro

Idag tar vi nya krafter och just nu mår jag rätt bra så ska försöka ta mig till örebro idag istället och Syrran följer med och dels hjälper till lite med Alva som inte vill sitta i vagnen allt för länge :D haha

Ska sätta igång med maten så jag och Alva äter lite i förväg innan pappa/älskling Tommy kommer hem :) För när han kommer åker vi, han ska grejja med grannens bil idag så det skulle ta några timmar så vi ger oss av istället :D

Undra vad heljen kommer att bestå av ? En massa massa mys ;P
2009-09-24
 11:38:22

...

Det blir nog inge Örebro känner jag just nu - hoppas jag mår bättre efter lite mat i magen !? Håller på att laga Lunch nu och idag blir det : Ris - Béarnaisesås - Bacon till T och Alva - Kyckling till mig.

Känner mig jätte illamående och trött ? Alva ser med jätte trött ut idag och har mest bara legat framför tv och myspyst med mig :) Sen går hon runt med tutten i munnen och drägglar ;P Gooooaste unge !

Nja nej ska försöka mig på att ladda upp den stora datorn här sen och ladda över lite bilder och framkalla ! Det är allt dags för det nu :) Bilder från kolmården och alla andra roliga ställen vi varit på :)

Bye
2009-09-24
 10:24:12

TRött-dag !

Ja idag är jag trött - även fast man har fått sovit rätt bra inatt :S
Tiden går u fortare om man har roligt så får se till att ha skoj :) Tänkte att man kanske ev skulle åka in till Rusta och kika lite och även Lager 157 ?! Ja men det skulle väl vara skoj ?! Kan ju inte vara för mycket folk tycker man ju eftersom det är lön imorron ?! Jaja hinner tänka en liten stund till !

Alva behöver med komma ut lite. Hade tänkt först att lämna henne hos min syster som kan ta med henne och leka på öppnaförskolan, men nej vi åker nog in till Örebro en snabbis på eftermiddan ?! ;P

Magen känns fortfarande lite "orolig" kan man nog säga... -suck- Blir nog kanske inte bättre förrän den lill* vill komma ut ?!

Vad ska ni hitta på en dag som denna ?! Vädret är ju även lite skumt så ?!
2009-09-22
 04:05:54

Svårt att sova !

Det rör sig så mycket i magen just nu så har svårt att sova ! :/ Halsbrännan smyger sig på med - och jag kan inte bara ligga på rygg -suck- Men men det är inte långt kvar tänk positivt !

Jag har helt ändrat inställning känner jag nu, längtar ihjäl mig efter att få se den lilla krabaten i magen - förut har det varit lite till och från och varit lite mer "deprimerande-känsla" över att få en till tror jag ?! Eftersom det inte direkt var en inplanerad grej detta så har jag inte direkt tagit till mig det och inte haft några känslor till det, men nu kommer det och jag känner nog med att det inte dröjjer :) Känns väldigt väldigt skönt att det ändrade sig känslomässigt - blev lite orolig över vad jag egentligen var för en mamma ?!
Nu får det mer än gärna hända nånting tycker jag :D

Sitter iallafall nu i köket och tar mig en macka och ett glas mjölk och ska försöka att gå in och krypa ner nära mina kära igen och hoppas hoppas på att få sova !
Alva var iallafall hopplös att få att somna ikväll - inte förräns kl 22.00 somnade lilla prinsessan :S Men men vad gör väl det när hon har varit världens bästa unge heeeela långa dagen :)

Natti Natti ;P
2009-09-21
 10:03:44

Hellooo ...

Jag har verkligen tröttnat på att blogga - tycker det är trist ! Men hamnar här och lämnar ett litet medelande lite då och då :) Facoebook har blivit lite skojjigare - annars så sitter jag inte vid datorn värst mycket, utan leker mest med min älskade dotter <3 Sover hon sover jag ;P haha, bäst att vila ha jag fått rekommendation om faktiskt, men jag håller allt igång hela dagarna ! Städar jag inte ihjäl mig så är vi ute och leker och ibland händer det att jag orkar med en liten kortis promenad ... Vill ju så gärna att det ska hända nått snart, orkar inte gå mycket längre till för man känner sig så stor och klumpig och oherhört STEL ! Får så dåligt samvete att man itne orkar leka lika mycket med Alva som gärna håller igång hela dagen ! :O hehe

Så har jag faktiskt drömt konstiga drömmar inatt eller flera nätter nu i rad - om både Kön och hur allt kommer att gå ... Alltså jag är inne i v. 35 och det är inte långt kvar - men det är verkligen en evighet kvar känns det som, men sen samtidigt så har jag inte tid att föda barn nu det är ju det med - kommer man bli berädd på det nångång ?! :O haha jag är nog inte klok !
Igår gick vi igenom alla Alva´s kläder och det är inte mycket som är neutralt, men det räcker till BB-dagarna, blir det en flicka har vi mycket mycket och behöver inte känna panik och handla när man kommer hem :P Men om det pluppar  ut en lite pojke ?! hahaha ja då är det bara att slänga upp kortet på disken och inhandla ;)
Så vi hoppas lite på en flicka, men det skulle vara skoj att få en av varje :)

Nej nej nu ska jag fortätta här och Alva vill sitta och titta på Tv säger hon här så ska hjälpa henne med att byta till en bra kanal ;)


BYE
2009-09-16
 11:46:20

Idag är det ingen vanlig dag ....

För det är Moster lilla trollunges födelsedag (Birk) Hurra HURRA Hurra ;) Hela 1 år idag blir han den lille skitungen ;P

Men det är inte bara han som fyller år utan vi kör två flugor i en smäll ;P IZabella Hylén blir även hela 2 år och blivit stooooora tjejen ;) Så dit blir det fika och mys och paketöppning ikväll - (i heljen är det Birks tur)

GRATTIS BUSUNGAR PÅ ERAN STORA DAG :)

2009-09-15
 09:51:58

STÄDAR DAG:/

Usch och fyyy ja, idag är det dags för att städa litte granna :S Vika tvätt - Diska - Tvätta - Damsuga är det som framförallt behövs, så ska försöka hinna med det nu på förmiddan, sen är det dags för lunch och sen middagsluren ! Sne hade jag tänkt innan T kommer hem att vi skulle åka och handla för ikväll kommer det lite folk hit så då hinner vi inte ...

Jä jä men nu vet ni var jag håller hus idag ... ;P
2009-09-11
 12:04:20

Badhuset idag med !

Fredag och T slutar kl 13, då blire mat när han kommer hem sen blire badhuset :) (Jag badar inte , men är med och tittar på mina godingar när dom har skoj) Ska ju som sagt även ta det väldigt lugnt nu efter alla omständigheter !

Igår på kontrollen var allt som två dagar innan, men nu ska jag ta några jävla tabletter som jag inte kommer att göra för idag mår jag bättre i magen (typiskt)...

Annars var det skönt att ha T hemma tidigt igår för våran lilla stjärna var hopplös igår ! Ville inte sova midda, men när hon väl gjorde det så var klockan alldeles för mycket för att få sova så länge hon ville ! :O

Nej men nu ska jag se till att Alva får i sig Lunchen sen ska vi vila en stund innan badhuset !



Du Sandra - nu får du allt pallra dig hemmåt ! Behövs lite ordning och reda ;P Panter är i goda händer, men du har en karl som inte har en så lång framförhållning :D Frågade igår kväll eller vi fråga vem som skulle vara kattvakt och han hade inte vågat fråga ! Undra om han trodde att han skulle klara sig själv hela heljen ?
2009-09-10
 11:38:03

Oj oj oj

Ja det kan man säga om den här morronen ! Alva vaknade inte förrän 9 och jag redan runt 8 av att min syster var hysterisk och bara var tvungen att ringa ! :/

Sen var det bara att börja morronen med Gos som vanligt och Alva fick sin välling framför Tv:n, sen började jag att Plocka in disk - Diska - Damsuga - Böt sängkläder - Damma - Plocka undan alla leksaker som låg ÖVERALLT - Vattna blommorna - Sen in i duschen med både mig och Alva  och nu har jag börjat laga mat ! Makaroner och Köttfärsås !

Snart slutar T med och vi ska iväg in till läkaren på kontroll ! Får vi se vad dom säger idag ..

v.33+1 idag då :)
2009-09-09
 10:43:43

v.33+0

Jag sitter framför datorn en liten stund varje dag, men har helt haft torka på vad jag ska skriva...

Men nu hände det lite grejjer igår som jag kan skriva om:
Jag ringde in till SpecialstMödravården i Örebro igår där jag går eftersom jag har mått illa en längre tid och väldiga förvärkar och nu hade jag inet direkt barnet sparka på några dagar.. Dom tyckte att jag skulle komma in med en gång ! Så jag ringde till Tommy och var lite shärrad över att dom tyckte jag skulle komma in bara sådär?! Hmm ja T kom hem och vi åkte in och var där i 3 timmar och dom undersökte mig och titta, men allt verkade normal förutom att dom tyckte jag hade lite väl täta och många förvärkar (mensvärkar), och det var antagligen därför barnet inte rört sig så mycket, för barnet blir lugnare om man har förvärkar och jag som hade 3 st på 10 minuter... Suck jag vill inte att barnet ska komma nu det får allt vänta några veckor till ! Så det är helt klart tills det är dags så allt är utvecklat som det ska ! :S Så nu gäller det att bara vila vila vila - men hur lätt är det när man har en 1-åring hemma ?! :O haha

Ja ja lite upd, jag ska iallafall in igen imorron på den vanliga undersöktningen.. illamåendet hade dom ingen förklaring för ... :/

Nu har jag gått fulla 33+0 iallafall...

2009-09-04
 12:14:09

Badhuset

Idag ska vi till badhuset för att roa våran älskade lilla Alva som har allt för mycket energi på dagarna ;)

Vi har hunnit med att tvätta 2 maskiner med tvätt idag och ätit frukost och även lagat lunch nu.. Jag väntar med att käka till T kommer hem är inte så värst hungrig, men damen var det och hon ska även få sin lilla tupplur här snart ! Så hon är start klar för badhuset sen med full mage och inge trött :)
Efter badhuset blir det nog handla inför heljen, börjar tryta en hel del i kylskåpet och skafferiet...

Nu vet ni hur min dag kommer se ut får se om jag skriver ikväll igen !

BYe
2009-09-03
 21:49:48

Alva har namnsdag och 17 månader !

Ja men visst, idag blev min lilla prinsessa väldigt gammal ;) Hela 17 månader och så har hon namnsdag med !! Gooo unge ! <3

Vi har hunnit med att Plocka Plocka Plocka en jädra massa idag och även Diska och lekt och även hunnit med en promenad när det fortfarande var fint ute. Sen en liten lekstund ute hos Vilmer - sen kom även Vilmer över en stund när hans Morfar blev snygg i håret :)

Annars händer det inga drastiska grejjer i min vardag, men att få ha all tid åt sin älskade unge är verkligen värt allt ! Imorron är det badhuset som gäller efter att pappa T har slutat jobbet.
Men fortsätter vädret såhär så kan man lika gärna leka badhus ute på gården :O haha

Jäjä men nu ska jag allt in till min goa familj som ligger nerbäddad framför tv:n !

Hörs imorron !
2009-09-02
 11:44:19

32+0

Idag har jag gått fulla 32 veckor och går in i v.33 ! :O Hehe även fast veckorna bara flyger iväg så känns det som dom längsta och trögaste 2 veckorna ever ! Sen v.30 som sagt så har det gått så sakta ! :S Men men det är väl bra eftersom jag inte har tid att föda än det är en del som ska grejjas och fixas innan ... !
Igår grejja jag en hela massa massa, Diska-Plocka-Damsög-Bädda nytt i sängen och möblera om! Sen på kvällen så följde jag med på sista rundan med Boss och det gick i lite raskare takt än vanligt nu för tiden och då började jag känna "mensvärken" kom var 20 minut så det var bara att hoppa in i duschen och gå in och lägga sig för att vila ! Det hjälpte idag har jag inte känt nått ! Men det kanske är en liten varningsklocka som vaknar när man är lite för på när man är inne i dom sista veckorna, kanske ska ta det lite mer harmoniskt ? Men jag har ju samtidigt en liten tjej som vill leka och springa och ha sig så det är inte alltid lätt

Jäjä men idag är jag bara svett som alltid - fan undra om det bara är jag som tycker det är konstant kvavt eller om det är fler som tycker ?

Nu ska jag fixa lunch och sminka mig litte för sen ska jag iväg och hälsa på LINNéa !! Hon har en hel del att prata om och jag är såå nyfiken :D


BYE
2009-09-02
 09:03:44

God Morgon !

NU har det käkats frukost och nu är det påklädnad som står på schemat. Ska över till Camilla och hjälpa en av hennes vänner med frillan som har blivit hemma-fixat :O
Sen är det tvättmaskinen och jag som kommer vara polers hela dagen !

BYE
2009-09-01
 15:42:02

2:a dagen ...

Det är det idag ...

Nu har vi precis ätit mellanmål det fick bli : Coco Pops och yoghurt :)

Annars har vi varit hos syrran imorse när vi vaknade sen skjutsa jag mamma till vetrinären för hon skulle kastrera en av sina katter... Sen på stan en snabbis och köpte lite långarmade tröjor till prinsessan och ett par byxor hitta jag bara som jag föll för !
Efter stan hämta i T som hade lunch och hem och käka sen gick jag och Alva och la oss och vaknade 1½ timme senare och var utvilade :)
Nu ska jag slänga mig över disken och plocka lite bland Alva´s kläder som ska bort ! Dels har man tröttnat och en massa har blivit för smått, smatidigt är det ju inte sommar längre så en del sommarkläder ska läggas bort !
Snart får man ta ner alla minimini kläder till den nya parveln som ska komma. Hade ju mycket neutralt från start eftersom vi inte visste då heller vad det skulle bli... Måste ju hinna tvätta allt innan det är dags ...

v31+6 är det ju nu så byter vecka imorron :D Det går bara undan men nu hoppas jag att det håller i sig, för nu har jag verkligen inte tid att föda har ingen som hellst lust med det nu ! vill ha den sista tiden ensam med Alva :) massa mys och lek .

Just nu springer hon omkring och torkar överallt med disktrasan (ny) hon är så duktig såå ..

Haha nej nu är det tid för disken ingen idé att dra ut på skiten det måste göras :)

BYe
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!