2009-02-23
 11:55:45

Öppnaförskolan !

Idag alldeles snart ska jag laga lite Lunch till mig och Tommy och Alva, sen ska jag skjutsa tillbaka T till jobbet och sen ska jag hem och hämta Camilla - Vilmer - Madde så ska vi till Öppnaförskolan :) Skoj skoj, äntligen händer det nånting om dagarna, mer än en promenad - städa och duscha,! Hoppas det blir skoj för barnen !?

Skriver mer sen för nu är det MAT som står på schemat ! BYEEE
2009-02-22
 20:07:18

Svar på Frisörfrågan :

Hade fått en liten fråga om Hår av en läsare och ska försöka svara så gott jag kan :

Har följt din blogg ett tag nu, gillar den skarpt.
...Och eftersom du e frisör tänkte jag passa på att fråga en grej.

Har hört såå mkt olika saker om färgning när man e gravid. Vad e det som gäller egentligen...?

Svar:

Du kan färga håret när du är Gravid inga problem, men det du ska tänka på är att om du hade tänkt att Bleka håret så kan det bli lite missfärgningar, kanske lite gulare än vad det brukar bli osv. Men om man säger av egen erfarenhet under min graviditet så hände det inget konstigt . Jag både blekte och färgade mitt hår och det var inget som hände ... Så kör på och känn dig snygg och fräsch även fast du är gravid ;)

Hoppas svaret duger och att du kommer nån vart i dina funderingar :) LYCKA TILL !

2009-02-22
 11:11:02

...

Ja du Melodifestivalen var ett fjasko igår och det var inte särskilt många som hade nån bra låt att komma med :S Det är så synd att det ska hålla på i flera heljer innan det är klart vem som ska framföra Sverige´s LÅT, varför inte göra så att det är en kväll eller iallafall högst två ?! Det här blir ju bara uttråkat !

Jäjä, vad ska göras idag ?! Har ingen aning har inte direkt något humör för nånting !? Hmmm, vi funderade på att åka till MCD och käka nu på lunchen ? Vi får se ....

Nu slutar jag skriva det finns inget vettigt att komma med :D


BYEEEE
2009-02-21
 19:43:31

Kommentarer:

Tack alla som har varit så söta och gulliga med alla kommentarer och verkligen lagt ner en eller två minuter att skriva ner sina tankar osv, även fast inte alla har varit super skoj att få, så stärker alla glada kommentarer upp allt !... Ni är guld värda och det är så roligt att få reda på några som läser min Blogg, några har jag vetat om,l men vissa hade jag ingen aning om alls :) Då blire bara för mig att läsa flera om dagarna !


Vad ska ni hitta på ikväll då ?! Min kväll blir att mysa med familjen framför Tv:n och Melodifestivalen får se om denna lördag - föreställning blir fjasko eller om den blir lika bra som förra heljen ?! :) Återstå och se ....

Sup med förstånd och ta en öl åt mig med mina vänner !! BYE

2009-02-21
 19:31:19

1 Hemlis

Haha det är ju egentligen ingen hemlis men nu har vi ju skrivit papper och jag har gjort min sista dag på Strå´t ( kommer saknat ) så NU kan jag skriva en av alla hemlisar : Jag ska jobba på Otto´s, det är det som mina tankar har handlat om mest - om jag ska ta jobbet eller inte osv. Men det är en heltids - tjänst i sommar så det låter ju helt oki, sen till hösten återstår och se, men än så länge är det 3 månader som står på spel ... :) Kanske inte en så jätte skojjig hemlis för er, men för mig är det skoj !
Får se när det blir nästa tillåtelse att skriva ner en hemlis ! -haha-


Idag har vi varit på kalas nere på Flottnäset som jag skrev igår, alla blev nöjda och glada :) Jääätte god mat och Fika ! Jag hoppas en vacker dag att min syster öppnar ett eget Bageri eller Resturang för det är verkligen hennes "grej", hon är så duktig !


Gravid och så glad :D Min syster Lillan (Birk i magen)
2009-02-20
 11:56:38

Hemlisar

För tusan gubbar ! Jag har helt glömt bort att skriva har hänt så mycket i mitt liv just nu så jag vet inte änns vad som ska skrivas ner eller vart jag ska börja ! Vissa hemlisar hållar jag för mig själv  :D Men det kommer jag lovar !

Idag ska jag jobba min sista Fredag på Strå´t och det känns bra, sen ska jag ev redan börja första Fredagen i mars och jobba på mitt nya jobb... Ska jobba lite fredagar och mjukstarta lite :) Ska in imorron och lämna papper ! Sen måste jag få intyg att jag har jobbat på Strå´t - oj oj oj dessa alla papper !! Men men det löser sig alltid !
Så idag som sagt ska jag jobba och innan jobbet blir det en traditonell Lunch på "Som Hemma" med Marielle ;) Även mina älsklingar Alva och Tommy ska med och käka det är skoj !
Sen jobbar jag bara till halv 5 och sen är det Middag med svärföräldrarna på nån resturang i stan :) Verkligen Mysfaktor på min helj kommer det bli :)

Imorron är det Kalas nere på Flottnäset där min älskade Syster Lillan och hennes man Jimmy bor och ska fira båda två ! Den ena fyller idag och det är Jimmy med hela 31 år och Lillan fyller på måndag 29 år och nästa år blire party så det sjunger om det :D Haha

Lite upd blev det men hinner inte mer nu för min lilla solstråle ska ha mat nu :D




BYE BYE
2009-02-16
 21:03:08

Hunnit med massor !

Jaha den här dagen har man hunnit med en del roligheter ; Pratat i telen med Sandra flera ggr (wow) + Camilla, gått på en promenad med Camilla och Vilmer och nu en promenad på  kvällen med min älskade - Alva och Boss + att jag sprang oxå medans Tommy gick med barnvagnen ( Sprang i-för-väg och sen tillbaka till dom) Hurtigt ! Sen har jag haft syskonen Becka och Lillebror med Kompisen Eskil här på Besök ... Blev lite Guitar Hero och prat :)
Har även hunnit med att städa och plocka som vanligt ...

Nu blir det P.S I Love You på TV 1000, så har inte tid att sitta här och uggla !



KRam och GoNatt !
2009-02-15
 23:39:29

.... ?!?!

Det kanske löser sig iallafall och man inte behöver Lösenordsskydda  ?! Får se hur det artar sig ? Skulle ju vara lite tråkigt för att en person sitter och skriver en massa jävla gojja och hotar hit och dit, välj själv att INTE läsa ... Ställer ju till mer besvär än vad som behövs ! Undra om det var alkohol med i bilden , tänkte lite på tiden när kommentaren skrevs?! Jaja skit samma ingen idé att sitta och älta, men man vet ju att man inte ska gå och handla på Lidl något mer, lite synd för visst är det alltid lite skoj att handla nånannstans när man annars jämnt går på Kronhallen, men men...

Jag vill inte bråka, jag har fortfarande INTE skrivit ut NÅGRA namn så varför ta åt sig ?! Det var JAG som tog illa vid mig och blev ledsen, men sen helt plötsligt så var det jag som var Boven i dramat ?? -Suck- Nu stryker vi ett streck och inte bryr oss om det, men lova en gång till att läsa mer än 1 gång och se om jag har skrivit ut några NAMN eller liknande !! Jag HÄNGER inte ut folk på min blogg än mer dom jag tycker förtjänar ett inlägg :)  Jag har med en familj och vet vad det betyder ... 

 
Så nu har jag lättat lite till på mina tankar och hoppas att jag kommer kunna Blogga öppet som jag alltid har gjort !
2009-02-15
 14:00:42

Lösenordskydda !

KOmmer att lösenords-skydda min blogg så att ingen behöver störa sig för tydligen kan man inte skriva vad man vill när man vill !

Mina närmaste kommer att få läsa ....
2009-02-15
 13:55:20

Suck

Nån som tog åt sig på mitt inlägg om att jag var fet ??? Jag tog lite illa upp, men nu är det tydligen jag som är boven ?! Hmm ?!

Varför gå in och läsa om man bara blir irriterad och tar åt sig ? Jag har inte skrivit ut vem det är ?? Men vet du att du även har yttra dig om den saken så vet jag ju tydligen en till som tyckert  ... Ska ju vara lite tråkigt att även fler måste TYCKA !

Varför kan inte även ni SKÖTA ERAT OCH VI VÅRAT ???

2009-02-14
 22:43:40

Natten ...

Nee tror det blir natten här nu ! Är så tråkigt att bara ligga och glo på den där tv:n finns ju inge bra iallafall ... Sen har jag en karl som gör allt annat än myser med mig nu, vet inte riktigt vad han har för sig ?! Jaja, Alva sover och försöker jag så somnar jag snart !

Nattiii Nattiiii och hoppas eran helj har/är rolig - mysig !
2009-02-14
 21:57:15

Läcker !

Hej hej hej !

Dopet var super - mysigt ! Och att få träffa alla är ju sååå roligt ! Så en Lyckad dag för mig :) Även fast vi har en liten "surpuppa" här hemma (och har varit i några dagar) så verkade även hon har riktigt skojjigt ! Tror hon har fler tänderG , då är det bara att stå ut !

Melodifestivalen var inte en besvikelse - utan riktigt bra faktiskt ! Blev ju ingen Go Mat eller Vin ikväll ! Vi åt så mycket på Dopet så det fick inte plats med nått mer för idag ! :D

Hur läcker är inte
MÅNS ?! -hoho-


+ En så bra låt fick han in idag med :) HOPE & GLORY !
2009-02-14
 13:30:13

ALLA HJÄRTANS DAG !

Nu är det bara att hitta litte kläder - håret ska fixas - sminket ska på, sen är det bara att fara neråt Kyrkan ! :)

Sen när vi kommer hem så blir det att förbereda vad vi ska göra för middag?! . Vi ska hjälpas åt att laga mat idag och sen ska vi käka och ha myspys med Vin och grejer framför Melodifestivalen . Får väl se om det är nått att titta på den här gången, var ju förskräckligt förra heljen :S

Men får väl önska alla en Härlig och Mysig ALLA HJÄRTANS DAG ! ! !

2009-02-14
 13:07:32

Fet ?!

Alltså min "Träning" går sååå bra just nu, har varit jätte motiverad till att vara ute på långa promenader och ut och springa (joggingturer) på kvällen med Boss, det är så fruktansvärt skönt efteråt ! Och har gjort det varje dag sen jag blev mammaledig igen ! Men tror inte det har märks så mycket på vågen men det märks lite på kläder och det är skönt !

Men då kommer det här med att jag är fet eller överviktig eller vad fan man nu ska kallat ?! Ja och tror Du ditt jävla pucko att jag inte vet att jag är överviktig och försöker kämpa med det eller ? Du är ju så störd så det finns inte ... Du själv är inte så fager och har ju inga vänner på det heller och vad kan det egentligen bero på ?! Hmm låt mig se ?! Jo för du snackar sååå förbannat mycket SKIT om allt och alla !
Jag är överviktig OCH jag har VÄNNER och är världens gladaste för det !
Så jag tycker att du kanske ska uppskatta både dina vänner och framförallt din SAMBO som jag inte fattar riktigt hur han står ut ! Lycka till med ditt så sköter jag mitt !
Kan inte förstå att jag änns tog mig tid att ägna detta inlägg till just bara dig ! Usch och fyy fan jag blir illamående av bara tanken på dig !


Så nu är det avskriver och jag kan fortsätta med mitt. ...
2009-02-14
 12:57:17

Dop !

Idag kl 15.00 döps min systerson BIRK HARRY BENJAMIN i KarlskogaKyrka och efteråt är det Dopfika i 39:an så det är fullbokat idag ...


Tänka sig att denna lilla krabaten har blivit sååå stor som hela ca 8 kilo tung och 5 månader gammal :D Och idag är det redan hans DOPDAG :)
2009-02-09
 22:52:08

Fina bilder på Alva

Vi hade Linda här förra veckan och hon tog en massa fina bilder på min lilla ögonsten Alva :) Hon skulle ha det till sitt projektarbete som handlar om "Lycka genom livet" ! Det kan ju inte vara en bättre överskrift när man bara tittar på henne !
Se och Njut :)


 



 



 





Ja vad säger man ?! Tror ni hon kommer bli ett fotbollsproffs ? -haha- Världens sötaste är min lilla sockertopp :)
2009-02-09
 22:35:17

MammaLedig & Anställningsintervju.

Den gick super bra idag och jag har nog ändrat mig och kommer nog börja där iallafall . Jag har väntat och väntat och hoppas på att det skulle bli hos mina söta arbetskamraterStrå´t, men nu blir det inte så utan frammåt semester blir det nånannastans.. Kommer göra mina sista kunder här nu på Strå´t som redan varit inbokat sen länge tillbaka, men sen är det heltid MAMMALEDIG och vila ut oss inför sommaren ...
Jag helt enkelt kan jag inte vänta utan måste ha en klar anställning om nu TOmmy ska vara hemma igen till 1 juni ... SÅ nu är det iallafall klappat och klart ...

Nöjd och Belåten Och Jag Bor Ju Faktiskt i Bråten :D

2009-02-07
 00:01:26

Jag är lycklig !

Innan jobbet  så åkte jag ner och luncha med Marielle och det är alltid lika skoj :) Sen fick jag ju träffa Marie idag oxå ! Jobba är alltid lika roligt och jag trivs så bra !! Men idag kändes det lite konstigt, eftersom man redan har gjort "sista" dagen och inte  skulle jobba på ett tag så helt plötsligt så kommer man tillbaka efter en vecka och står där iallafall :D Jag är Lycklig ! Spelar ingen ingen roll att det bara är några timmar på en fredag det är nånting och kanske får en chans att få in lite klippningar och behålla lite kunder :) Hoppas bara det kommer in lite mer folk som vill komma till mig :) Hihi


På kvällen här nu har det varit full-rulle massa folk och barn och det är alltid trevligt ! Sen efter att jag och Tommy hade ätit så fick jag lite ångest så jag tog med mig Boss och gick ut på en promenad som var menad till bara en promenad, MEN det blev en jogging-runda istället och det var förjävligt gött efteråt, ca 30-40 min jogging :D Motionsrundan blev av idag oxå utan att ha en vila, för jag var trött, men gav mig ut iallafall !!! -Strongt- Så nu jävlar verkar jag på topp jag har inte gett mig än !!!

Nej men nu är det sängen som kallar och inget planerat imorron, bara vara med Min Familj, hur underbart är inte det !?


NATTI NATTI

2009-02-06
 11:16:13

JObb 15-18 !

Även fast det bara är 3 timmar så är det 3 timmar jag är väldigt glad för :) Tänka sig vad så lite kan göra sååå mycket ! Gud vad glad jag blir ! Hehe ...

Vad ska ni hitta på i heljen ?? (Skriv nån rad så kanske jag oxå kommer nått skoj att hitta på)
2009-02-05
 11:59:28

-=NaturGodis=-

Igår var jag iväg och handla och sola och det blev en dyr tur :S Men men det är bättre att vecko-handla än att behöva handla varje dag :) Kronhallen är BÄST, fräschast och rolig att gå i (men börjar bli tråkig eftersom man alltid är där) och det finns allt man behöver ... Helt klart en bra affär ! Det är samtidigt bra att vi har mer mataffärer så man kan variera sig ... :)

Sen har promenaderna fortfarande blivit av och ska ut på en till idag ... Varje dag i ca 45 minuter är bättre än inget alls ! Får se om jag kommer gå ner nånting av detta.. ! Maten fortsätter att gå bra en lättare lunch och lite tyngre middag ! Och jag äter inte för sent !  -Perfekt- Med en tyngre middag menar jag att jag äter med Potatis - Ris - Pasta (fullkorn). Skräpmat kommer det att bli en gång i veckan och det är nån dag under heljen och Min älskling har varit super bra i 2 hela veckor nu, vi åt Pizza i söndas, men då åt jag en Grekisk sallad faktiskt ! :) Så det var ett tag sen nu och det känns inte som jag är sugen på det heller .. Igår köpte jag Naturgodis för jag var sååå sugen ! Bättre med det är vanligt godis !



Vi ska försöka att börja med tvättstugan i heljen så det iallafall påbörjas där nere nu :) Kommer bli så fint om jag får bestämma ! Haha nej då vi kommer överräns så kinki är jag inte !

Dags att börja med Lunchen ! Bye såååå Länge !
2009-02-05
 11:41:23

Älskade UNGE !



Jag har VÄRLDENS finaste unge ! Titta på henne, hur gooo får man vara ?! Har lust att äta upp henne så underbar är hon ! Min lilla PRINSESSA !
2009-02-05
 11:24:01

Utmanad !

Blivit utmanad av Kamilla !

Här kommer reglerna :

Gå in i mappen Mina Bilder. (evt Bilder för de med OS X eller din egen personliga bildmapp)

- Gå till den Sjätte mappen och välj därefter den Sjätte bilden i din mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.



Ja det blev en gravidbild och här är jag i v.34, endast två veckor kvar innan Alva kom till världen och det kunde man ju inte ana att hon skulle komma tidigare -haha- Hemma hos Svärföräldrana ... Stor som en flodhäst !

Jag utmanar :

Alexzandra

Lina

Sandra

Linnéa

Natta

Elin

LYCKA TILL ;P

2009-02-03
 22:05:34

Promenaderna är igång !

Har iallafall börjat att träna eller rättare sagt röra på mig  ! Har varit ute på promenad både igår och idag på ca 45 min vardera !

Även har jag börjat tänka lite mer på vad jag stoppar i mig ! Äter MYCKET mindre portioner och mer sallad och inte så mycket pasta - ris - potatis .. Keso har blivit en favorit !!

Så nu hoppas vi på att det blir lite mer resultat ! Vill verkligen gå ner nu, är sååå motiverad, hoppas bara att det visar nått snart !



 NÄSTA ! :(
2009-02-03
 21:58:18

Funderingar ?!

Dagens möte gick ju bra och åter igen på måndag-kväll och prata så får man se vad som väntas och kommer att hända ?! Vill jag eller vill jag inte ska jag vara hemma längre än planerat eller ska jag yttligare ta en chans och se senare hur det blir ?!  Ja jag åker dit på måndag och ser hur det känns .... 

Saknar verkligen Marielle ! Men jag kommer snart och hälsar på dig vännen .... Du får gärna komma hit med :)

Man blir ju trött som attan att vara hemma och tar sig gärna en tupplur när lilla Alva sover sin middag ! -haha-

Ne vad ska man göra med livet ?! Jag vet vad jag vill men vågar man ?!

2009-02-03
 21:50:20

10 månader <3

Idag blir mitt lilla Hjärta hela 10 månader ! :) Så har vi varit på BVC och hon hade allt gått ner i vikt, men hon vägde 9215 g och var 73 cm lång ! Så liten och lite är hon ju inte ! -hehe- Men snart är hon ju 1 år !!!


Liten är ju snart stoooor !
2009-02-01
 16:38:39

Heljen är över, men ..

Det har varit en väldigt bra helj :) Jobbade min sista dagStrå´t igår 9-15, och det blev ett avslut med en jobbig kund som vill komma tillbaka till mig -hahaha-

Sen på kvällen igår blev det middag på Harry´s och fira Alexz som fyllt 23 som sagt ! En såååån lyckad kväll ! Jag var nykter (!) och hade sååå skoj. Jag var ju inte ensam att vara nykter utan Ewe och Alexz  var oxå nyktra...
Så det här med att vara nykter och vara på förfest och sen utgång kommer det allt bli fler ggr av ! Va fan ska man vara så jävla full varenda gång och sen må så dåligt dagen efter för ?! Nope slut på det, nu kommer man ju ihåg allt man säger och vilka man träffat - utan att behöva ha ångest !

Jag hade ingen kamera med mig , men gå gärna in och kika på Alexz blogg så får ni se lite fina bilder :)


Nu ska jag vila lite efter alla besök och damsugning och halvrakning av Boss !
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!