2013-06-24
 13:38:10

Oj här var det ett tag sen ...

Som vanligt så smyger sig bloggandet på mig titt som tätt !
 
Har velat skriva mig ända fram till bröllopsdagen, men helt ärligt det vart för stressat i slutet och alltid är det bloggen som kommer i kläm !
 
Vi hade iallafall en fantastisk dag och det är nog inte direkt nått jag vill ändra på, är nöjd med helheten och vädret !
 
Nu som Fru Johansson är jag mer lyckligare än någonsin och jag tror inte man kan vara lyckligare än vad vi är i vår lilla familj, allt är nykärt och uppskattat !
 
 
Vi flyttade till ett större hus innan bröllopet så 2013 har erbjudit massor hittills, kommit iordning tycker jag allt att vi har gjort och vi ska inte lägga så mycket fokus just på renoveringar just nu utan staket och tak ska upp under semestern på vår altan och sen ska vi göra klart staketet runt poolen så att inga barn eller djur ramlar i.
 
En resa är tänkt men vi är lite oense just nu när den blir av ? Det är heller inte lätt att hitta hundvakt till våra håriga vänner !
 
Vi får se hur mycket tid jag kommer att ha att sitta framför dumburken och upd. Men alla vill säkert ha mer bilder och jag  väntar fortfarande på dom flesta bilder :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!