2011-12-25
 16:45:54

Segis dag !

Idag har vi myst hur mycket som hellst ! Vi har varit nere och ätit julmat så nu är man svullen som en gris (igen).

Sen åkte vi hem och har mest bara suttit i soffan och tittat på film och ätit lite fika med barna och tagit det väldigt lugnt.
Jag har inte riktigt bestämt mig vad det skulle bli av kvällen, men jag har nyss fått kontakt med min vän Annse och fick svaret att hon var sugen om jag var så vi kör på stort och hoppar in i duschen och svivar om till klänning snart då :D Blir nog en super kväll, jag som super varje helj måste väl kunna anpassa mig till partyt med detsamma (IRONI) haha. Eftersom det finns idioter till allt och det där satt nog på en känslig nerv. ;)



2011-12-25
 11:40:21

Dagen efter Jul !

Hej och hå alla ! Hoppas er julafton har varit lika perfect som våran ! Det har varit alldeles underbart, massa klappar glada barn, mat utan dess like och sååå fina släktingar man har ;)

Vi är nöjda med precis allt.

Idag vet vi inte alls vad som händer ?! Jag hade nog förväntningarna att kanske gå ut, men nu verkar det inte som om det blir nått ? Annse blev lite sugen så ska höra med henne :)

Nu är det dags för rester hos svärmor och svärfar.



2011-12-22
 10:09:15

Dan före dan före dopparedan !

Det är verkligen snart JUL bara 2 dagar kvar, men vi börjar julen redan imorron :) Min vän Linda och jga ska bestyra julmat och sedan spela bingolotto, även min lillebror med mini familj kommer och även äter lite med oss. Blev ändrade planer för detta år ... Vi öppnar lite julklappar redan dagen innan, alltså inte jag och T utan mer barnen det är såååå mycket så det kommer inte änns hinna med, vi öppnar även klappar som vi ger på julaftonsmorron och myser innan vi drar vidare på frukost hos syster Lillan och fam.

För bara några år sen så tyckte jag inte alls om julafton, men när man får barn så blir man barn på nytt och jag har fått en sån underbar familj som verkligen har ryckt upp mig ! Jul är faktiskt mysigt ♥


2011-12-14
 11:04:51

Mina tomteflickor <3

Igår var det Lucia och mina små flickor ville vara tomteflickor och det är kalrt dom ska få vara :) Helt underbara mina hjärtan ♥ Älskar er Alva och Olivia !




Vi var på dagis och hade lussefirande och vi tog med oss Tant Linda som fick vara pappa i familjen ;)

2011-12-14
 10:59:46

Förbannat !

Men what a fuck ! Nu har vårat bredband krånglat ända sen jag bad om att få ett snabbare ?! Hm modemet kom iallafall igår och nu behöver det göras massa ominstallationer innan det nya funkar ! Som tur är har vi ett datasnille i släkten (T´s sida), han kommer och hjälper oss till heljen !

Annars har jag haft en skit dag och en super bra dag på jobbet, ska iväg senare igen och göra en toppen dag tänkte jag, det är fint väder och sovmorron har vi fått så denna dag kan inte bli dålig :)

Just nu har jag slängt i en färg igen i håret gjorde det i måndas men den gick ur lika fort och är sååå trött på att behöva fylla i det röda så blir lite mer åt det bruna hållet, men helt klart kommer jag bli röd igen ;)


Bilden tagen av Linda (min vapendragare).

2011-12-10
 11:56:05

Besviken

Man kan säga att jag är väldigt besviken på vad en människa i ens närhet kan göra, det är fan sinnesjukt ! Var tvungen att skriva detta så att jag bara kan ruska av mig och fortsätta med det som är värt min energi !

Idag är pappan i familjen med sin mamma och pappa och handlar lite julklappar och får lite ensamtid ;) Det är så skoj när han gör nått för sig själv som inte handlar om varken bilar eller barnen. Det är hockey ibland och hänger med nån ibland, men nu hoppas jag han hittar nått skoj till sig själv med ;)

Vi har haft Jimmy (svåger) och Birk på besök idag och det är alltid lika trevligt. Alva Birk och Olivia lekte för fulla muggar och det var grejer högt och lågt i våran kojja ! ;)

Snart ska det lagas mat och sen kommer nästa besök som består av Kim och Z ..


IMORGON ÄR DET ULLARED för hela slanten ;)
2011-12-10
 11:50:26

Det är fan sjukt detta...

Att snacka skit och "hänga" ut folk på fb är nog en vuxen poäng tycke ni inte det? Enligt " ryktena" är jag en dålig mamma som jobbar ihop pengar och kan köpa det mesta till mina barn och tydligen super jag jämnt och låter Tommy ha våra barn ensam alltid, detta var nått nytt, men Skiter i andra eftersom vi inte kan rå för att det finns avundsjuka i denna värld ;)
· · för 19 timmar sedan via mobil
    • Johanna Ågren Ja, vi bor ju i Kga..
      för 18 timmar sedan · · 1
    • Madelene Berggren det finns folk till allt :) huvudsaken är att man själv vet vart man står, då är det bara o skratta åt dom som inte har nått bättre för sig än hitta på och anklaga folk för ditten o datten :)
      för 18 timmar sedan · · 2
    • Sara Evertson Äsch, jantelagen osv. Bara att sopa av sig och lyssna inåt. Du är stark!
      för 18 timmar sedan ·
    • Erik Brännström Personen i fråga e väl bara typ 30 år, o då e de väl inte att förvänta sig för mkt....
      för 18 timmar sedan ·
    • Melissa Mujkic Folk kommer alltid snacka tyvärr, man lär sig bara att skaka av sig det och uppskatta det som är viktigt. Du vet att du är en bra person!!:)
      för 18 timmar sedan · · 1
    • Jennifer Delén Ha ha men lägg av vad äre med mänskligheten? Ha ha ha
      för 18 timmar sedan ·
    • Elina Pettersson Men du gullet vi vet ju redan att du är en bra mamma! Avundsjuka är bara förnamnet på de som säger något annat!! ♥
      för 18 timmar sedan ·
    • Merima Mujkic Jäkla pucko det finns!!!
      för 18 timmar sedan ·
    • Irene Karlsson Är dom så avundsjuka så dom måste prata skit,stackare! Vi som känner dig vet att du tar hand om familjen,resten är oviktigt.Kram
      för 18 timmar sedan · · 2
    • Linnéa Hultman Hahaha! När ska de bli slut på skiten??
      för 17 timmar sedan ·
    • Cecilia Blomström Den uppfattningen har inte jag fått av dig. ( känner inte dig men det kanske betyder något iaf;)) Man kan vara avundsjuk på flera sätt och tyvärr är dem flesta det på fel sätt om du förstår vad jag menar.
      för 17 timmar sedan · · 1
    • Liisa Kinnunen Du har ett liv de har inte dom/ Kram
      för 17 timmar sedan ·
    • Henrik Johansson Betyder det att du har sprit att bju på? ;)
      för 17 timmar sedan · · 3
    • Marie Winqvist Du är en hemsk hemsk mamma Michaela! Du ska stå hemma vid spisen, punkt slut.;)
      för 16 timmar sedan · · 1
    • Robin Sjögren Bryt ihop eller bit ihop. Jag vet att du inte bryr dig. Du är strong:)
      för 16 timmar sedan · · 1
    • Michaela Johansson Ja det tar aldrig slut ! Nu Henrik en sup tillsammans det är för fan fredag ;)
      för 15 timmar sedan · · 1
    • Sofie Thor-Edholm De e väl tur att de finns vi som har gubbar som överhuvudtaget tar hand om sina barn... Herregud vilken håla vi bor i...
      för 15 timmar sedan · · 1
    • Heidi Edström Välj bort dom "vännerna" som bara tar energi. Man ska bara ha vänner som ger energi! Pratar av egen erfarehet och jag har en god mentor som lärt mig detta!
      för 14 timmar sedan ·
    • Michaela Johansson Har rensat massor och verkligen bara lagt ner energin till mina bästa nu :)
      för 12 timmar sedan ·
    • Christian Miinin Oavsett vem det är så är det Sveriges stösta delemma, just avundsjukan.
      för 12 timmar sedan ·
    • Alexzandra Andersson det är ju vatten på kvarn till de som snackar när du "försvarar" dej. Låt det bara rinna av dej.
      för ungefär en timme sedan ·
2011-12-07
 00:09:52

Dags

Ja egentligen ska man väl ligga till sängs, men har ingen tv i sovrummet så har svårt att slappna av och jag har en stor tjej som heter Alva som inte har velat sova förrän sent ikväll. :S Tommy kom in för ca 1 timme sen och somnade pladask i soffan ?! :O Hej på dig du :D

Jag satt iallafall själv här i soffan och började söka på tatueringa på internet och jag har äntligen hittat fortsättningen på min "Sleeve" ;) Jag är såååå lycklig och vill göra den NU, så ni som ska köpa en julklapp till mig give me money eller presentkort på NU eller ALDRIG ;) haha (skämt) men jag har varit snäll och vill verkligen gör den med det samma eller iallafall börja !!!!!!!!!!!!

Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon kommer min vän Ewe som överraskade mig om att hon har landat i hemstaden :) Mycket glad över detta ! Hoppas även på att Lina hänger på imorron bitti och vill dela frukosten med oss ;)

2011-12-06
 13:37:58

ULLARED Ullared ullared ..

Jag ska till Ullared på Söndag ;) Med Malin Malin och Jonas ! Jihoo, jag tycker det är sååå skoj att åka dit och shoppa. Var där nyss, men man kan inte få för mycket av det goda och hoppas på att onepeicen finns inne nu, dom var slut sist, fanns enbart herrstorlekar .. Lite småklappar ska vi hitta som är kvar.

Hade lillebror här nyss med sin lilla familj (Sara med sonen Liam), vilken goo unge ;) Klippte av lite ostyrigt hår på bror och sen var det bara mys med alla barn och självklart ska Liam med få juklapp massa leksaker ska barn ha ;)

Så mycket julklappar som mina barn får i år är fan sjukt, men det var för att jag hitta så mycket bra grejer på Ullared som är sååå mycket billigare än vad det är här i närheten hos oss.

Nu ska jag få i mig lite mat innan nästa besök kommer !

Får se om det hinns träna ikväll, sent som fan men det behövs..

2011-12-06
 13:33:29

Träningen

Igår var första träningspasset sen onsdags och det var inte förrän igår jag verkligen kände att jag kunde börja röra mig igen :O Fy för fan vilka otränade ben jag har, men jag avskyr att träna benen för det gör så ont, men men det blir väl bra tillslut :D
Trivs som bara den med träningen nu och man är peppad och det kanske ger reslutat snart ?! :/

2011-12-06
 13:00:49

Det går bra

Jag är faktiskt rätt nöjd med mina insatser på jobbet just nu och vi fick en riktig peppning igår och jag var nöjd med resultatet när dagen började närma sitt slut med 16 sälj ohc 4 vändningar. Det ger dock inte alls lika mycket pengar som vändningarna, men det ger förbannat bra resultat och statistik :)

Jaja vilket tråkigt inlägg men var bara tvungen att skriva om mina få tankar om stålthet ! haha
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!