2012-05-31
 08:38:39

Vi vill att sommaren stannar !

Nu är jag här igen, varit lite mycket när man jobbar till 22 och vill träffa familjen ! Men nu är det en liten lucka innan det är dags dags :)

Försöker få i mina troll lite frukost. När man tittar ut så ser inte färgen på himlen så lovande ut, fick höra igår att det skulle bli regn med snöblandat regn :S Fyyyyy varför, det är ju sommar nu ?



Skulle egentligen till Nu eller Aldrig idag men det har blivit inställt och det blir en senare tid .. :( Tråkigt, men snart blir det min tid igen :)

Har ju en massa fina motiv som jag bara längtar på att få pryda min arm :)
2012-05-27
 22:11:21

Hipp Hipp HURRA !

Sista natten ensam !

Kan inte mer än säga att jag är otroligt överlycklig att det är den sista natten själv ! Det har kännts lite surt att min älskade Tommy fyller faktiskt år idag och jag får verkligen vänta med alla pussar och kramar som jag vill ge han till imorgon kväll eftersom även jag jobbar detta förbannade 22.05 passet ! Komplistan är MIN !

Nej men självklart har vi sjungit för honom och försökt göra honom speciell även fast han är sååå längt ifrån oss ! Hipp Hipp Hurra älskling, bara för dig ♥



Mina älsklingar, dom saknar dig pappa !

2012-05-25
 22:45:49

En fredag kväll

Det är skillnad på att ha en fredagkväll och ha sin sambo ute på galej och en ensam fredags kväll och han inte kommer hem inatt ! MEN snart är dom hemma igen och älskligen fyller ju år på söndag och kommer inte hem förrän måndag kväll, men har redan tänkt ut en present som han kommer bli överlycklig över :) Vi ska pussas och kramas en jädra massa när han kommer hem och jag ska hålla om honom hela första natten och bara lukta på han. Kommer inte kunna slita blicken från han när han kommer hem och är brun och snygg ,, ååå längtar ♥

Kan säga att det har gått mycket lättare än vad jag trodde det skulle göra faktiskt, det är bra att man har en massa att göra så man har annat att tänkta på :)

Nu ska ja lägga mig i soffan och bara glysa på tv:n och se vad den har att erbjuda.

2012-05-25
 22:34:09

ÅSKA

Fy fan åska är inte att leka med jag är förbannat rädd för skiten om jag ska var helt ärlig ! Måste ha varit med om nått i mitt tidigare liv som har att göra med den där förbannade åskan och blixtrar !

2012-05-24
 23:45:05

...

Tänkte upp mig lite innan ögonen stängs igen:)
Dagar går lite för fort nu men det är ju bara bra, men skulle vilja soooova länge på morgonen! I helgen tar vi igen oss! Så kommer älsklingen hem snart så det är underbart! Samtidigt har det varit skönt att sakna honom, men nu får han komma hem en vecka är lång tid faktiskt.
Jobbet har varit helt ok faktiskt, men hoppas på nytt snart behöver lite nytt jobb så att jag kan leva utan en massa press och känna sig besviken hela tiden!
Nepp nu är det släcka lampan och bege mig i drömmarnas värld;) hörs imorgon...
2012-05-22
 21:57:33

Kvällen har nått sitt slut

Jag sitter i vår soffa framför tv:n och ska snart lägga ifrån mig datorn.
Gjorde mig en skål med popcorn, men har ingen matlust och känns som man inte hinner äta eller varva ner förrän man ska iväg och jobba eller göra nått annat ! Tycker om att ha mycket att göra hela tiden, men varför känns dygnet så kort helt plötsligt ?
Jag trodde helt klart att det skulle vara jobbigt under kvällarna när min andra hälft inte finns här brevid mig, men det har gått bra hittills. Allt går i ett så är helt tom i bollen när dagen är slut. Kroppen och hjärnan är jätte trötta, men jag kan inte sova ? Why ?!

Ska snart bege mig upp på den där förbannade vinden med skor och kläder som jag har gått igenom.. Sen blir det faktiskt sängen.

Veckan går fortare än vad jag trodde den skulle göra :) Så vi låter sommardagarna springa förbi så jag har min älskling hemma igen snart, det är en härlig känsla att sakna han ♥

2012-05-22
 21:39:22

Huvudet håller inte ..

Nej det gör den inte ! Huvudet har gjort ont hela dan och fan om det ska börja om igen .. Dags att ringa Örjan och få lite hjälp igen.

Jobbet har gått rätt lätt idag, det har väl varit lite segt eftersom alla förbannade kopplingar bara förstör allt och man sänks lite med motivationen. Jag vet att jag kan bättre och vill bättre och självklart vill göra mitt bästa, MEN det funkar inte just nu det är skit ! Hoppas det blir förändring så att man trivs igen ... Solen hjälper verkligen till att få till en smile då och då :)

2012-05-21
 20:42:08

Dagen...

Jahopp hela dagen har bara ruset iväg ! Vi har lämnat på dagis - jobbat - hämtat skitungarna och sen ner och ätit hos svärföräldrarna och nu hem och duscha dom två skitiga barnen och sen nu ligger dom till sängs :) Jag har städat undan lite och nu har jag satt mig i soffan och pratat med både Fia och Sandra i telefonen och upd dom senaste dygnen.

Nu hinner man känna efter att man verkligen är trött, men min minsta prinsessa sover inte riktigt och är verkligen gnällig ?! Alva somnade som en stock och hon hann nog inte änns säga godnatt :)

Nu ska jag försöka mig upp på vinden igen och leta reda på alla sommarkläder som inte är ner taget än !!! Men vad gör man inte för sina små när man får vara både mamma och pappa på en och samma gång :D haha

SEN blir det Dags för en dusch...


Min lilla fisk ;)

2012-05-20
 21:41:56

Ha det så jävla kul !

Nu är det mys i soffan som gäller i några timmar till :) Sen är det dags för prinsen att åka och jag ska in och lägga mig och invänta jobb !

Har tömt kamera så att han får med sig den och kan ta lite bilder, även fast jag är skeptisk över att han kommer att ta bilder så hoppas vi att han kommer ta nån så vi får se hur han har haft det när han kommer hem :) 

Grabbarna som ger sig av  : 



  

HA DET SÅ JÄVLA KUL !

2012-05-20
 17:17:09

Dagen går i ett

Ja det är sant som det är sagt ! Dagen har bara rullat förbi och jag känner mig bakfull fast jag inte änns har druckit ? :S

Snart är det dags för mat med hela familjen sen är det mys innan sängen kallar. Barnen ska lämnas på dagis kvart över 7 imorron så då är det bästa att läggas i tid :) Själv pallrar man sig upp vid 6 :O haha

Imorron ska vi även till svärföräldrarna och äta mat efter jobbet så imorron kommer dagen gå runt för fullt !

Den ny inköpta bilen har jag test kört idag och den passa mig bra som andra bil. Kommer bli så fin när T lackar om kjolar och och diversa andra små fix som ska göras, men helt klart körbar !

Det ska ju även vara sommar här i sverige hela veckan så det är ju underbart ;)



2012-05-20
 09:27:51

Morgonen.

Idag är vi trötta som bara den :S När det börjar att bli sommartider, varför känns det som att vi sover längre och djupare ? Så har alltid vi haft det, ända sen barnen kom. Framförallt har det säkert att göra att man är vakna lite längre på kvällarna men inte så värst mycket längre så att man känner sig mer död än vanligt :D E tankespöken ...

Nu ska jag klä på mig och snart bege mig på ett besök hos Jenny och Kristian.

Senare blir det rensning på vinden (behövligt).

Ha en bra Söndag ...
2012-05-20
 00:23:54

Det ger resultat ..

Jag är pågång :)

Nu börjar den se helt okej ut igen bloggen och hoppas många vill följa med min väg denna sommaren på alla upptåg som ska göras ...

Det är dags att ge sig i säng, imorron är det mycket som ska hinnas innan min älskade sängkamrat ska ge sig iväg med grabbarna !

2012-05-19
 15:25:48

Hej !

Nu ni ska jag sitta här idag och ev imorron när jag får tid att fixa så att min blogg blir bruksbar igen :D

Känslan att sitta och skriva har kommit tillbaka, så alla nyfikna nu är det dags att börja följa mig igen !

Min älskade T åker till Cypern nu på söndag natt och är framme vid lunchtid på Cypern på måndag. Så en hel vecka är det girlpower som gäller här hemma (och Boss såklart). Det ska bli skönt att få längta efter varandra, men även en konstig känsla ?! haha

Själv åker jag i augusti med några brudar och ska få vila upp mig, även det ska bli spännande och en helt ny upplevelse som jag aldrig gjort tidigare. Jag har inte haft det "måstet" att åka utomlands pga att jag har en otrolig respekt för att åka flygplan (höjdrädd som jag är), men jag tycker att det är avkopplande och det är ett mysigt tillfälle att bara skämma bort sig själva.

När vi var på Rhodos förra året så sa vi det att vi ska åka varje år nu med barnen, men i år blir det en del åka i Sverige med barna så får mamma och pappa lyxa lite, för detta kommer inte att hända igen. :)

Dag har det gått av bara farten, vi har hållt på med den nya bilen vi köpt som andra bil då alltså. Den har skrubbas ordentligt, skitig som fan. Nu så. Det är lite fix som ska göras men snart är den som ny :D

Nu sitter utväxt färgen i så duschen kallar alldeles strax och jag ska försöka mig på designen på denna blogg som ska börja upd varje dag hoppas jag på !

Hej och välkommen tillbaka mina läser :D
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!