2013-01-29
 22:53:00

Trälig och bra dag!

Vaknade med huvudvärken from hell och sen lämna mina solstrålar på dagis och hem och ut med dom svarta, efter det så la jag mig i sängen för att vila bort skiten, men Nej den här hängt med hela dagen! urtrist verkligen.

Här hemma grejas det för fullt och hoppas på att det allra sista med vår kojja ska bli klart till nästa helj och Ååå vilken underbar känsla :) greja greja greja!!!



Lite skit som åkte ur igår :)

Sen så har vi varit hos barnens mormor och hälsat på och farmor o farfar så det har hunnits med en del ändå...

Sen på kvällen har ringts en massa och nu ska huvudet få vila lite och jag vill inte vakna med skiten imorgon!!!

God Natt!
2013-01-28
 14:18:02

Tycker det är konstigt!

Ja nu undrar ni säkert va fan jag dillar om!
Igår så var vi iväg för första gången till Karlskoga danscenter med brudarna så dom skulle få dansa, inga konstigheter, men medans dom dansar får föräldrarna vänta utanför och det är helt oki för mig, men då ser man att majoriteten är endast mammor till barna? Ja förutom Tommy som var med oxå då, men bara för att det är brudar och dans, är det mammornas uppgift då? Oki jag ska väl inte bara säga så, dom kanske har kommit överräns eller nått men inte en enda pappa?
Klart att inte Tommy vill sitta där själv om han skulle behöva åka med brudarna själv nångång, jädrar vad fruntimmer kan tjattra om allt och inget, jag skämdes nog lite över att jag var kvinna vid det här tillfället, oj oj oj...

haha vi ska dit på söndag igen så då får vi vad tjattret erbjuder;)) haha
2013-01-28
 09:27:35

Fina syster!

Jag måste bara skriva ett inlägg om hur mycket jag älskar min storasyster! Hon är bäst och det är så härligt att vi har sån bra kontakt, hon är allt lite knasig men det är nog en stor del i att hon är så härlig! ;) Vi skrattar jämnt och får ont i magen, underbar känsla!



Som dom flesta redan vet så kommer hon att leda fram mig till altaret ;)

Du ska veta systeryster att du är helt enkelt bäst <3
2013-01-26
 20:35:23

En lördag...

Jaha en lördag som denna har erbjudit en massa faktiskt :)
Gjorde en Good mat och alla vart nöjda och tala inte om efterrätten som bestod av ;



Päron, Jordgubbar och röda Vindruvor och liiite glass så klart:)

Barnen har hoppat ner i sängarna och somnar nog alldeles strax. Imorgon är det hundkurs och dans för brudarna :)
2013-01-25
 22:01:50

Besök hos Molly :)

På kvällen nu tog jag med min fina familj och åka till metropolen Degerfors och hälsade på Molly med familj <3



Jag smälter vilken underbar goding;)
2013-01-25
 21:59:33

Fredag hela dagen!

Fullt upp som vanligt och då blir bloggen lidande!!

Ny har jag fyllt på armén ytterligare lite till;





Så har väl dom flesta sett överarmen jag gjorde gången innan;





Nästa sittning som är i april då ska vi tydligen tok köra och blir klara lovade han mig idag ;) Underbart! Ett års väntan på att blir klar!!!
2013-01-24
 17:52:21

Bella

 
 
Ja ni mitt "lilla" monster är inte så liten längre ;) Hon är hela 20 veckor (i måndas faktiskt) och väger hela 24 kilo !
 
Mammas Heffaklump ;)
2013-01-24
 17:33:00

Planerar !

 
Bröllopet går frammåt och lite motgångar måste man ju som sagt stöta på oxå eller hur !!?
 
Men vi har fixat bilen det blev limousin, preliminärbokat fotograf och tårtan har jag bokat på Storforsboden i Storfors.
 
Det är allt en del som börjar ringa nu och talar om att dom kommer och det är underbart ♥
 
Jag kikar fortfarande efter klänningen och jag tror jag har fallit för 3 iallafall så nu är det bara att välja ;) T´s kläder är tydligen inte så panik tycker han så det får vänta ett tag till...
Ring(ar) har vi koll på läget med ska beställas när som hellst. Även ska jag ner till floristen och boka att vi vill ha buketten därifrån även till tärnorna.
 
Har ju redan fixat skorna till mig, små brudarnas klänningar, tärnorna har hittat klänningar, och mitt löshår, Fixat vem som ska fixa hår och vem som ska fixa smink. Bordsdekorationerna vet vi på ett ungefär så det är ingen panik.
 
1 februari ska vi ha ett möte med Wärdshuset som ska få äran att göra vår mat till denna dag, mycket trevlig personal så det är så härligt!! Stor eloge till dom !
 
Mars/april är månaden som ska inhandlas alkohol.
 
Jaa ni det är en del att stå i men mycket är under kontroll :)
 
 
 
2013-01-24
 17:20:01

HEJ !

Inom lasarettet här ska man inte ha telefoner och det är helt klart att det inte funkar heller innan för betongen för jag kan inte lägga upp några inlägg från appen !
 
Men jag får be om ursäkt att det inte har skrivits så mycket, har haft fart på skrivandet men så har det som sagt inte publicerats ! haha Ilandsproblem.
 
Nu iallafall när jag har det lugnt kan jag sitta vid datorn och skriva lite om allt möjligt !
 
Heljen närmar sig och det ska bli skönt med en ledig helj (ledig o ledig var väl att ta i), men inte helt upptagen utan jag hinner umgås med familjen med :)
 
Vad har ni planerat in för heljen ?!
2013-01-22
 21:00:48

Tacos till kvällsmat !

Nu är det äntligen kvällen och magen har fått  isig lite tacos med och det var gott :)
 
 
Dagen har gått i ett och det har vart en bra dag !
 
Trötta ben och ögon lägger jag mig redan nu i sängen och tittar på tv !
2013-01-22
 10:04:21

Blir så trött !

Jag har skrivit varje dag på jobbet ett par inlägg och det står att det har publicerats men det har det ju inte !
 
Jag har inte hunnit sätta mig vid datorn eftersom jag jobbar 11-19 och innan det är det frukost ut med hundar ge göra sig iordning för att åka, men idag har vi gjort allt i tid :) Suttit i telefon ett antal ggr för att ringa viktiga vuxna tråkiga samtal. Ibland känner man att man inte vill vara vuxen utan man vill bara vara och ta dagen som den kommer...
 
Tur att jag trivs på jobbet och tar det i min takt och det här passaar mig nu iallafall ...
 
Nepp jag försöker att upd mer under dagen om man hittar en täckningsficka nånstans och hinner se om det upd eller inte ! Suck ..
 
Jag har inte tröttnat på skrivandet redan utan kommer att fortsätta så håll utkik...
 
;)
2013-01-19
 10:54:37

Huvudvärken forts.

 
Jag har nog kommit på att det är sen jag var hos Örjan som jag fått min förbannade huvudvärk och det värsta som finns är att man somnar med skiten och det sitter kvar på samma ställe när man vaknar dagen efter ! INTE OK !
 
 
Men även fast den sitter där, så kallar jobbet ändå nu har jag jobbat 1 av 7 arbetsdagar :) Det är rätt skoj det här och det är kul att man får lite att göra om dagarna..
Idag är det 12-18 som gäller ... hejja hejja ...
 
 
2013-01-17
 15:55:05

Fågelbur

Min fina vän Sandra Hylen hon hade rensat hemma och ringde till mig och frågade om jag ville ha en fågelbur, och jag så väl med världens frågetecken , ööö aa eller? "Ja men en shabby chic grej som du gillar!" Jaha ja men det är väl klart jag vill!! Så idag kom hon med den och den var sååå fin och hon påstår sig inte få plats med den, i hennes jätte hus, men men självklart ska jag hitta en vrå att han den i ;)




2013-01-17
 15:49:24

Huvudvärk

Vart kom denna huvudvärk ifrån?! fyyy..

Ligger nu i soffan och vilar medans Olivia bäddar åt Bella. Alva följde med en kompis hem efter dagis, gud vad stor min Alvisen har blivit det är inte klokt!

Så nu inväntar vi syster Lillan och kusefinerna som ska hämta några hundhalsband med koppel som är för litet för Bella, som hennes arbetskompis ville köpa :) Jag är en alldeles utmärkt försäljare, haha. Loppisarna i stan kan slänga sig i väggen ;)




Dagens försäljning!
2013-01-17
 09:20:50

Rädd för datorn

Ja jag kommer bli rädd för den där datorn snart gör inget annat än att klicka runt på alla möjliga sidor men tacka faaan för att internet och dator finns annars vet jag inte hur detta hade kunna klicka så bra!!! 
 
Men idag ska jag endast använda mig av telefon och min bok och sätta mig eller rättare sagt lägga mig i sängen och läsa en stund! Jag tar tag i mail och skriverier sen.... 
 
Ojoj nej nej nu får ni vänta på ett nytt inlägg till senare, jag kommer nog lägga ut lite mer till försäljning, har ju fått för mig det nu verkar det som, bäst att sälja iväg istället för att slänga när det är fina saker ju ;) håll utkik du kanske hittar nått som passar dig ;)
2013-01-16
 22:14:33

Kvällen med vänner!

Ja jag har faktiskt umgåtts med Lina H och Zanna och hennes familj ikväll och det är alltid skoj att träffas och prata skit ;)

Dom bygger och grejar dom med i sitt hem och det kommer bli så bra när det är klart... Jag längtar bara mer o mer tills vi får börja med vårt!!! Kommer bli så skoj så självklart kommer jag att lägga upp bilder eftersom vi river och grejar :) iiii, banken here we come på fedag! Vi har nästan inga lån så det här är en investering så vi kan bo kvar ett tag till ;) Toppen.

Nu ska jag försöka sova i tid och försöka att få några timmar skönhetssömn, som förövrigt verkar lönlöst! Läser mig trött...

God natt alla, hörs imorgon igen :)
2013-01-16
 14:56:00

Grejar !

 
Dagen har gått i ett och jag har nog inte änns hunnit tänka :D haha
 
Vi började med frukost sen ut med hundarna innan brudarna skulle till dagis och sen vidare och hämta upp Lina för att sen åka och handla mat :) Storhandling...
 
När jag väl kom hem igen så var det in med varorna och vidare ut för att göra en snöskottning och det blev så jäkla bra ;) Svettig till tusen, men inte nog med de, efter snöskottningen så tog jag med mig vovvarna ut på en promenad och jag var taggad till tusen. Det blev iallafall en 5 km promenad med ond rygg. Var ju hos Örjan igår och det kändes bättre men det gör fan ont fortfarande, och det blir väl inte bättre av att skotta snö men det var puder snö så det gick faktiskt bra. Det får jag skona för sen...
 
Innan det var dags att hämta mina brudar så bröjade jag att packa ner en massa saker i lådorna som T kom med imorse, det är ju snaaart vi ska börja rivningen och det är bra att vara ute i tid så vi inte blir stressade över att allt ska hinnas med på en gång :) Filmer och böcker och prydnadssaker blev nerpackat, men kan inte börja lägga ner en massa glas förrän jag har en massa reklam att slå in det i, så nu blev det ett stopp i packandet !
 
Medans jag höll på att packa så hittade jag min vita fina dator som jag vunnit på Tc när jag jobbade där ! Vad glad jag blev, den hade jag nästan glömt bort ju ;) haha.
Har nu faktiskt tänkt att sälja den och den är som ny eftersom jag aldrig vart inne på den. 
 
Det är iallafall en Samsung N150 Plus , Läcker och Strömsnål 10,1´ stor...  Pris om ni vet nån som är intresserad: 2 000 kr och den är din ;) Nypris : 3799 kr
 
 
 
 
 
2013-01-15
 16:31:31

Utmattad!

 
 
Jag har haft sånt värk i "svanken" i några dagar och nu så blev det en aktutid till Örjan Osteopaten och han knäckte till min igenväxta ryggrad ! Det blev betydligt bättre på en gång, nu är jah öm och jävlig istället och det kommer väl ta någon dag innan jag är fitforfight igen...
 
Min vän Lina har skickat till mig och är sällskapssjuk så nu blir det en snabb sväng in till örebro för hon var shopping sugen så får väl se om jag hittar nått skoj jag med :)
 
Eftersom det vart en segisdag idag så kommer jag skriva lite mer om allt och inget ikväll så håll utkik jag skriver lite titt som tätt :)
2013-01-14
 13:47:00

Sälja /köpa

 
 
Igårkväll när T satt i soffan diskuter vi vad vi skulle sälja iväg och inte när vi ska renovera och vad som ska köpas nytt och hur mycket vi skulle ha råd med och vi kom fram till en hel del bra och det känns så bra att jag har hittat min själsfrände för vi tycker så lika :) Samma smak och värderingar på det mesta  ! Toppen ...
 
 
Här har vi dom grejer som ska komma hem till oss nytt :) Men det får väntas med att beställas då bygget måste bli klart först ! Kommer kännas som ett nytt hem ! Det bäst med allt jag kommer att kunna bjuda hem vänner :)
2013-01-14
 10:33:08

Dagen startar ..

 
 
Jag har sovit som en kratta hela natten och det har verkligen pågått en allt för lång tid nu ! Det var nån månad som alla sovtimmar passa in och jag sov ljuvligt, men nu har jag inte sovit en hel natt sen jaa början på dec och det är ganska frustrerande... Grubblerier grubblerier och ibland när jag verkligen sitter och försöker att komma på varför jag sitter och ältar eller funderar över saker och försöker att övertyga mig att släppa skiten och ta tag i det när det väl gäller, men det funkar inte riktigt sååå tydligen ! Suck och jobbigt, nu har jag en förbannad värk i ryggen med så ska ta kontakt med Örjan så han får hjälpa mig !
 
Grubblerierna blev ju absolut inte bättre av att jag fortfarande har en så jävla ljup ångest från heljen ! :( Fan att man alltid ska gräva djupare när det redan är okontrollerbart !
 
Oki nog om en massa skit nu men denna dag känns bajs och jag ska försöka ändra på det.
 
Min barn och jag har haft frisörstudio på deras frisördockor och dom har sprutat balsamspray ÖVERALLT så här kan vi åka skridskor idag :D haha
 
2013-01-13
 19:46:31

BIL ?!

 
Ja bloggen kommer att handla mycket om bröllopet men det får ni stå ut med ;)
 
Jag har lite funderingar kring bilen vi ska åka i ?! Ska det vara Limousin eller gammal bil eller ska det vara en skitsnygg tuff bil ?! Aaa i valet och kvalet om lite oviktiga saker, men det är roligt samtidigt :
 
 
 
 
Kommer hålla er uppdaterade om vad det blir i slutändan, men vet ni nån som har en snygg bil och kanske vill ställa upp med att köra oss på vår bröllopsdag så skriv gärna en kommentar :))
2013-01-13
 17:23:01

Klick klick !

 
 
Ska vara helt ärlig, jag har världens sämsta minne och jag vet att jag pratade med nån om fotograf till mitt bröllop och det var nån som rekommenderade en tjej som var väldigt duktig men kommer inte ihåg vem det var ?! Nån som kan rekommendera och vill vara fotograf på vårt bröllop ?! Rekommendationer är skit bra oxå :)))
 
2013-01-13
 17:17:11

Dagen som gått. ..

 
 
 
 
Dagen har gått i ett känns det som men på ett bra sett !
 
Sovmorgon till halv 9, frukost med mycket gott som ägg och frukt med turkisk yoghurt :) Sen gjorde jag och Bella oss iordning till att åka på hundkurs och när vi ska bege oss in i bilen jo visst fan hitta vi inte kopplet så fick nödleta överallt och det hittades i tjejernas rum ! ååå, blir så trött ibland. Så vi kom ju såklart försent och jag hatar verkligen att komma försent ! Det gick ju självklart bra iallafall :)
 
Sen hem och gick en lååång promenad med enbart Boss och det var skönt att ha egen tid med min fina vovve :)
 
När vi kom hem efter 50 minuters Pw, svett som en gris så hade T och Faster Lina lagat mat, men jag tog mig in i duschen innan jag fick i mig nån mat som bestod av Kyckling fyllde med soltorkade tomater och pesto, stor grönsallad och vitlöksås...
 
Kl 13.30 ca kom min bror och Liam och ville snygga till frillan lite så fixa vi det och supersnygga killar blev det :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liam fick jag ingen bild på men snodde en bild som Sara lagt upp på Fb :)  Muschen den står inte jag för den är förskräcklig men snart är den borta får vi hoppas :D haha
 
Sen så flydde alla fältet och nu väntar jag på min vän Lina som skulle komma förbi efter jobbet men glömde bort mig ! hahahah
2013-01-13
 17:07:07

Elsas Värld !

 
Nu har jag äntligen läst ut första boken om Elsa och har nu börjat att läsa andra boken : Elsas Värld :)
 
2013-01-12
 23:32:54

Ångest!

Jag får fan ångest, även fast man inte gjort nått mer än att dansa alldeles för pinsamt och spytt på toan och fällt en o annan tår , så kommer min vän Ångesten alltid lägligt när man börjar piggna till och man inser att man har fan minnesluckor oxå?!?! Fuck...

Ne men vad gör man inte för laget lixom! usch, jag kommer inte dricka mer förrän till bröllopet och nu ska vi bara tänka nyttigt ;)

God natt för denna otroligt jobbiga lördag... Fan man är ingen ungdom längre!!!
2013-01-12
 19:37:01

Ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Sandra Hylens födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

Ja fy för fan vilket röj det var igår, vad hände egentligen ?! Woodys-limegrön Volvolimosin-borttappad bricka som sen hittades i min väska!-hälsade på Ulrik ett antal gånger och sen sitter vi alldeles för många i baksätet påväg hem! Shit...

Massa sjunga för Sandra utanför Woodys och i bilen ekade vi hela vägen hem!

Så kan ju informera att idag har jag inte varit så fräsch utan legat under täcket en hel del och sovit bort dagen, haft barn på besök och sen kom barnens faster Lina och slutade med go mat och en snabbhandling på Coop och sen följde Alvisen med faster hem och blir bortskämd ;)

Nu är det alltså jag Tommy Olivia Bella och Boss framför solsidan säsong 3 och en godis skål...

Hur ser er Lördagkvällen ut? Blir det galej så ta det vackert;)
2013-01-11
 15:28:08

Jobba

Jaha då var det dags att bege sig till jobbet för ett litet pass 16.00-20.30.

Det verka bli en lugn kväll ikväll iallafall efter jobbet ?!?!;) Hör av dig Sandra Hylen om du vill att jag kommer upp och sölar skit iallafall;)
2013-01-11
 14:48:00

Läser just nu :

 
 
Haha ja det är illa men sant jag läser faktiskt Elsas mode (hennes första bok), den började jag på i turkiet på semestern med brudarna, men har inte läst ut den än, inte långt kvar och den är en förjävligt rolig så sen blir det att läsa hennes två andra böcker.
 
 
Medans alla andra läser MR Grey så tar vi tag i dom böckerna senare ;) Tydligen läsbara även dom, haha ..
2013-01-11
 13:38:49

INSTAGRAM

 
 
Hörrni jag har ju för tusan gubbar INSTAGRAM så följ mig även där : missmichaela86
 
2013-01-11
 12:51:46

Upd senaste

Ja vad ska man skriva, evigheter sen och jag är sugen hela tiden men har kännt att det bara blir tomt prat/skrivet ibland och då skippar jag det !
 
Men fingrarna och tankarna tar mig alltid tillbaka och jag har många läser som undrar vart jag tagit vägen ! Jag kommer alltid tillbaka och det vet ni, ibland med långa mellanrum ibland med några dagar som paus för att hitta orden.
 
Månaderna som det har varit nu har varit många tuffa beslut och det har även hunnit varit jul/nyår. Jag kan säga att jag har haft det ett känslomässigt, hjärtklappningar och lite panikattacker i slutet/början alltså årskiftet på detta år. Jag fortsätter frammåt och vet vad jag vill så det ska inte få stoppa mig nått utav allt skräp. Med sömnlösa nätter och grubblerier som har fallit åter ska jag även ta mig tillbaka denna gång.
 
Jul/Nyår har varit toppen, julen var vit och jag fira med mina syskon och Tommys sida så vi har flängt hit och dit och varit mycket nöjda med allt julen har gett oss. Några dagar innan Nyår så hade vi ingenting planerat och tänkt sitta hemma och inte göra nånting, men då rinder våra vänner Linda och Lars Haglund och frågade om vi ville komma och fira med dom och det är klart man inte kan tacka nej till det erbjudandet ;) Tack våra fina vänner för ett helt underbart nyårsfirande med super god mat och dryck, barnen var helnöjda och höll sig vakna ända till 12 slaget och titta på smällarna, men väl hemma så slocknade dom små ögonen och vi fick en hejdundrande sovmorgon så det var en riktigt  bra start på 2013 :)
 
Sen var det tänkt att alla nyårslöften skulle starta, men jag är inte lika ivrig som alla andra utan jag kommer fortsätta med mitt tämpo och började mitt hälsosamma 2013 i måndas och hoppas att jag kommer att lyckas med detta. Maten är totaländrad och jag ska börja nästa steg med mina låååånga promenader och joggingrundor nu när vädret tillåter. Man är lite matt i kroppen efter att man inte äter lika mycket och kan säga att jag redan är nöjd och glad över förändringarna och jag känner mig peppad för detta.
Jag vill ta mig till gymmet, men jag har inte tid med det utan har värdesatt att jag ska vara med min familj mer och det är ett av mina löften. :) Det känns hälsosamt och jag kommer nog att nå dit jag vill och på 5-6 månader så ska även jag vara fin och tanken är till mitt underbara bröllop som jag bara längtar till så jag tror jag spricker av glädje snart ♥ Obeskrivlig lycka kallas det ;)
 
Ni kommer inte se någon bodybuilder här, utan en hälsosam mamma som ska visa att även hon kan även fast hon har mycket bagage och mycket lite tid tillövers !
 
 
 
2013-01-11
 12:35:00

Hej 2013

 
 
Här är jag och det var evigheter sen, men nu har suget smögit sig på och jag kommer troligtvis skriva en hel del om vårt BRÖLLOP som kommer äga rum 15 juni 2013 och inbjudningskorten är redan utskickade :))
 
Det är en dröm som snart blir till verklighet
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!